Eşim beni aldatıyor

ARKADAŞLAR BİR TANE FACE AÇIP GİZLEYİP KOCASINA MESAJ ATAYIM MI SİZCE. KARINIZ SİZİ ALDATIYOR DİYE YOKSA OLAYLAR ÖLÜM FALAN OLURSA DİYE KORKUYORUM YANİ EŞİME BİRŞEY OLACAK DİYE DEĞİL BENİM YÜZÜMDEN OLSUN İSTEMİYORUM. SİZCE MANTIKLI OLUR MU

Öyle mi bilmiyordum ben de delil olarak saklıyordum çocukları almasın diye. Ve zaten Kendi adına açmamışlar istigram hesabını haklısın

26 yaşındayım. düşünüyorum gitmeyi gönderirse para durumundan dolayı. Aslında çocuklar var diye boşanmak istemiyorum diyor sürekli.

2 tane var çocuğum. Yani aklım almıyor eşim daha 28. kadın 3 çocuğu var ve kadın yüzü esmer 36 yaşında falan çokta güzel değil
Zaten ihanet icin yaslanilmasi beklenmiyor ki. Yastan bagimsiz sadakatsizlik, 1 karakter bozuklugudur.
Peki kadin, kendi evine alinca asil esi bu durumun farkina varmiyor mu? Onun da suphelendikleri olmamis midir?
Halen emziriyorsaniz yuz goz olmayin bence su an icin gidemiyorsaniz.

2 tane var çocuğum. Yani aklım almıyor eşim daha 28. kadın 3 çocuğu var ve kadın yüzü esmer 36 yaşında falan çokta güzel değil
Oyle adam oldugunu dusundunukleri insanlar icin guzel olup olmamasi onemli degil ve arkadasinin karisi utanmaz ahlaksiz arkadasi ögrenirse ne olur acaba cocuklarini al kadin siginma evine git yardim iste polisten orda bi sure kal ve ailenden yardim iste ablan abin kardesim kuzenin herhangi biri

Hımm hemşehriymişiz. Yani o adam düzelmez bunu kabullen. Bebeğin için ye iç bari o da aç kalmasın. Bebek küçük ama kreş bakıcı imkanı var annen bakabilecek güçteyse o baksın sen çalış bir yerlerden başla. Benim annem bakamıyor bebeğime kreşe verdim. Büyüğüm okula gidiyor ben işe. Bir şekilde düzeni kurduk yani. Sızlanma üzülme falan da bir yere kadar sonra mecbur tutunmak gerek hayata

Aslında o kadar guclusunuz ki sadece haklirinizi bilmiyorsunuz.
Bir avukata danışmanızı öneririm.
Ev tutan adamın maddi sıkıntısı yoktur size kalmiyordur muhtemelen.
Cidden aldatan insanı anlayamiyorum. Nasıl bir ahlaksızlık

Onu da eşin düşünecek bir şey olursa senin yüzünden değil eşinin yüzünden. Kimle olduğunu söyleme. Kocası kendi bulsun valla. Bence yap bunu.

Valla calisan annelerin bebekleri küçük ve muhtac olmuyor mu ben de bunu anlamıyorum. Annenin yanına gidip bir sut sagma makinesi alarak emme süt isini yavas yavas halledeceksin. Sonra da ilk firsatta çalışmaya başlayıp cocuklarina ve kendine bakacaksin. Tek kişi çalışıp 2. Cocuk nasil oluyor ben gerçekten algilayamiyorum. Cunku belli ki bir birikim de yok ve gidemiyorsun ozgurce. Ne aci. Yapmayin bunu kendinize. Ayaklarınızın ustunde durun canim kadinlar. Kimseye muhtaç olmayin yahu.

Ailenin yanına dönüp ailenize anlatın bence mesajları da silmeyin illaki lazım olacak

Senin olaya benzer bir olaya denk gelmiştim. Adam ortağının karısıyla yasak aşk yaşıyor. Karışı yakalayınca söyleyeceğim diyor adam da intihar edip geberdi. Kadın oğluyla bir hayat kurdu kendine falan. Allah yardım ediyor. Ama ben de birilerinin ölümüne sebep olmaktan çok korkarım.
İşe bak her haltı yiyorlar vicdanı da haksızlığa uğrayan yapıyor. Allah bildiği gibi yapsın onları. Söyleyip söylememe kararı zor inş en doğru olanı yaparsınız

Mesela sabahleyin evden İşe diye çıkıyor öğlene kadar onunla buluşuyor . Saat bazen geceye mesai kalıyorlar eşim bunla konuşuyor eğer onun kocası mesaiye kalıyorsa eşim kalmıyor onun evine gidip kömürlük diye bir yer var orda buluşuyorlar bunlar işin ustası olmuşlar. Ama apartman sakinleri hiç mi görmez duymaz ne bileyim bekliyorum rezil olsunlar diye de Yok bir türlü bekledifim

Evet bakın benim yüzümden olsun istemiyorum . Bazen sinirleniyorum acaba söylesem mi diye de bazen de kendime hakim oluyorum Allah istese ortaya çıkarırdı diyorum kendimce

26 yaşındayım. düşünüyorum gitmeyi gönderirse para durumundan dolayı. Aslında çocuklar var diye boşanmak istemiyorum diyor sürekli.
Peki bu sizin için daha onur kırıcı değil mi ?
Hem aldatılıyorsunuz hem de çocuklar var diye size mahkum olduğunu söylüyor. 26 yaş nedir bir kadının en genç en diri olduğu zamanda böyle aptal bir adamla mı heba edeceksin bedenini, ruhunu?
Milyonlarca çocukla boşanan kadınlar var en yakınımda ablam var. İlk bir kaç ay zorlandı ağladı hırpalandı ama şimdi dünya varmış onun iğrençliklerinin psikolojik ve fiziksel şiddetinin olmadığı bir ev cennetmiş meğer diyor. Buna değmez mi gerçekten :)

Bu kadar ayrıntı bilip, nasıl kalıyorsunuz aynı evde?
İnşallah kadının kocasına yakalanırlar da görürler, dünya kaç bucak.
Siz kurtarin kendinizi bu pislikten.
Yol parası için ailenizden yardik isteseniz olmaz mı?

Ben de düşünüyorum boşansam dünya varmış diyecem. Bizim akrabalar ne der etraf Kürt insanlar Uygun olur mu olmaz mı . Birşeyler yapmaya çalışacam artık

Grup yapın barı bu kadar detay bılıp oturdugunuza gore töbe töbe.
Yurtdısındasınız haklarınız ıllakı fazladır burdan.Cocuk parası vs alırsınız.3-5 cocukla bosanıp ayakta durmaya calısan kadınlar var ulkemızde.Durusunuz naparım demenız onlara ayıp bıkere.
Yurtdısında olan da dusunuyorsa naparım dıye bız olelım.

Mecbur denen şey çok kötü ne kimseye anlatabiliyorum ne de birşey diyebiliyorum. Kaynanam da sürekli kendini örnek gösteriyor normalmiş gibi ben de herşeyi yaşadım ama küs gitmedim ayrılmadım diye . İşte böyle oğlunu koruyor yuva yıkılmasın diye. Saçlarım beyazladı 7 senedir inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…