ARKADAŞLAR BİR TANE FACE AÇIP GİZLEYİP KOCASINA MESAJ ATAYIM MI SİZCE. KARINIZ SİZİ ALDATIYOR DİYE YOKSA OLAYLAR ÖLÜM FALAN OLURSA DİYE KORKUYORUM YANİ EŞİME BİRŞEY OLACAK DİYE DEĞİL BENİM YÜZÜMDEN OLSUN İSTEMİYORUM. SİZCE MANTIKLI OLUR MUArkadaşlar bu hesabı yeni açtım bu konuyu açmak için.
Kocam beni Ocak ayından itibaren alda
tmaya başladı. Bir tane uygulama var onun telefonuna indirdim ve gizledim uygulamayı haberi yok . Ve ben 6 aydır takip ediyorum mesajlarını okuyorum gece uyurken. Tabi elimden birşey gelmiyor gurbetteyim zaten çokta mutlu evliliğimiz yok. Çünkü iddia oynayıp sürekli borcun içinde her yere borcumuz var bezi mamayı bile yeri geliyor zor alıyoruz. Her neyse ben bu kadını tanıyorum eşimin iş yerinden arkadaşının karısı. Bize bir kere çocuk doğunca gelmişti biz de onlara gitmiştik. Ne olduysa ondan sonra oldu bunların ki başladı.
Maddi olarak ayakta duramıyorum bebeğim küçük . Ailemede anlatamıyorum annemin kalbî rahatsız zaten yılları hep sıkıntıyla geçti kadının 3 çocuğu var . Ve eşimi eve alıyor bazen de ev tutuyorlar bunları hep mesajlarda okudum . Bu kadınla konuştuğundan bu yana hakaretler küfürler yedim yeri geldi şakayla karışık vurdu bana işte gurbetteyim gidecek yerim olmadığı için böyle yapıyor
Ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum ama psikolojik olarak mahfoldum
Öyle mi bilmiyordum ben de delil olarak saklıyordum çocukları almasın diye. Ve zaten Kendi adına açmamışlar istigram hesabını haklısınAnnemleri özledim de, topla eşyalarını al çocuklarını ziyarete git. Bir süre kaldıktan sonra da annenler gerçeği anlat. Yalnız eşinin telefonuna yüklediğin program sagesinde öğrendiklerin boşanma davamda delil olmaz. Yasal olarak elde edilmemiş. Ve bunu sile getirirsen özel hayatın gizliliği nedeni ile suçlu duruma düşersin.
26 yaşındayım. düşünüyorum gitmeyi gönderirse para durumundan dolayı. Aslında çocuklar var diye boşanmak istemiyorum diyor sürekli.Yaşınız kaç, anneniz belki düşündüğünüz kadar kalbine inip üzülmeyecek?
Bir yerden başlamanız lazım, böyle olmaz. Kendinize bilet parası kadar bütçe bulup ailenizin yanına gitmelisiniz. İlk bir kaç zaman sizi özledim dersin sonra bahsedersin. Aileniz kızının aldatıldığı evde, şiddet gördüğü evde kalmasına belki daha çok üzülürler. O yüzden bir an önce harekete geçin!
Zaten ihanet icin yaslanilmasi beklenmiyor ki. Yastan bagimsiz sadakatsizlik, 1 karakter bozuklugudur.2 tane var çocuğum. Yani aklım almıyor eşim daha 28. kadın 3 çocuğu var ve kadın yüzü esmer 36 yaşında falan çokta güzel değil
Oyle adam oldugunu dusundunukleri insanlar icin guzel olup olmamasi onemli degil ve arkadasinin karisi utanmaz ahlaksiz arkadasi ögrenirse ne olur acaba cocuklarini al kadin siginma evine git yardim iste polisten orda bi sure kal ve ailenden yardim iste ablan abin kardesim kuzenin herhangi biri2 tane var çocuğum. Yani aklım almıyor eşim daha 28. kadın 3 çocuğu var ve kadın yüzü esmer 36 yaşında falan çokta güzel değil
Hımm hemşehriymişiz. Yani o adam düzelmez bunu kabullen. Bebeğin için ye iç bari o da aç kalmasın. Bebek küçük ama kreş bakıcı imkanı var annen bakabilecek güçteyse o baksın sen çalış bir yerlerden başla. Benim annem bakamıyor bebeğime kreşe verdim. Büyüğüm okula gidiyor ben işe. Bir şekilde düzeni kurduk yani. Sızlanma üzülme falan da bir yere kadar sonra mecbur tutunmak gerek hayataÇok iyi yapmışsınız Allah kolaylık versin zor olsada ayakta durmussunuz bebeğim küçük olmasaydı ben de ayakta dururdum. Daha 9 aylık iştahı yok şuan sadece meme emiyor ve bırakacak Kendi ailem maalesef hiç kimse Yok burda . Ailem Antep'te
Aslında o kadar guclusunuz ki sadece haklirinizi bilmiyorsunuz.Arkadaşlar bu hesabı yeni açtım bu konuyu açmak için.
Kocam beni Ocak ayından itibaren alda
tmaya başladı. Bir tane uygulama var onun telefonuna indirdim ve gizledim uygulamayı haberi yok . Ve ben 6 aydır takip ediyorum mesajlarını okuyorum gece uyurken. Tabi elimden birşey gelmiyor gurbetteyim zaten çokta mutlu evliliğimiz yok. Çünkü iddia oynayıp sürekli borcun içinde her yere borcumuz var bezi mamayı bile yeri geliyor zor alıyoruz. Her neyse ben bu kadını tanıyorum eşimin iş yerinden arkadaşının karısı. Bize bir kere çocuk doğunca gelmişti biz de onlara gitmiştik. Ne olduysa ondan sonra oldu bunların ki başladı.
Maddi olarak ayakta duramıyorum bebeğim küçük . Ailemede anlatamıyorum annemin kalbî rahatsız zaten yılları hep sıkıntıyla geçti kadının 3 çocuğu var . Ve eşimi eve alıyor bazen de ev tutuyorlar bunları hep mesajlarda okudum . Bu kadınla konuştuğundan bu yana hakaretler küfürler yedim yeri geldi şakayla karışık vurdu bana işte gurbetteyim gidecek yerim olmadığı için böyle yapıyor
Ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum ama psikolojik olarak mahfoldum
ARKADAŞLAR BİR TANE FACE AÇIP GİZLEYİP KOCASINA MESAJ ATAYIM MI SİZCE. KARINIZ SİZİ ALDATIYOR DİYE YOKSA OLAYLAR ÖLÜM FALAN OLURSA DİYE KORKUYORUM YANİ EŞİME BİRŞEY OLACAK DİYE DEĞİL BENİM YÜZÜMDEN OLSUN İSTEMİYORUM. SİZCE MANTIKLI OLUR MU
Mesela sabahleyin evden İşe diye çıkıyor öğlene kadar onunla buluşuyor . Saat bazen geceye mesai kalıyorlar eşim bunla konuşuyor eğer onun kocası mesaiye kalıyorsa eşim kalmıyor onun evine gidip kömürlük diye bir yer var orda buluşuyorlar bunlar işin ustası olmuşlar. Ama apartman sakinleri hiç mi görmez duymaz ne bileyim bekliyorum rezil olsunlar diye de Yok bir türlü bekledifimZaten ihanet icin yaslanilmasi beklenmiyor ki. Yastan bagimsiz sadakatsizlik, 1 karakter bozuklugudur.
Peki kadin, kendi evine alinca asil esi bu durumun farkina varmiyor mu? Onun da suphelendikleri olmamis midir?
Halen emziriyorsaniz yuz goz olmayin bence su an icin gidemiyorsaniz.
Evet bakın benim yüzümden olsun istemiyorum . Bazen sinirleniyorum acaba söylesem mi diye de bazen de kendime hakim oluyorum Allah istese ortaya çıkarırdı diyorum kendimceSenin olaya benzer bir olaya denk gelmiştim. Adam ortağının karısıyla yasak aşk yaşıyor. Karışı yakalayınca söyleyeceğim diyor adam da intihar edip geberdi. Kadın oğluyla bir hayat kurdu kendine falan. Allah yardım ediyor. Ama ben de birilerinin ölümüne sebep olmaktan çok korkarım.
İşe bak her haltı yiyorlar vicdanı da haksızlığa uğrayan yapıyor. Allah bildiği gibi yapsın onları. Söyleyip söylememe kararı zor inş en doğru olanı yaparsınız
Peki bu sizin için daha onur kırıcı değil mi ?26 yaşındayım. düşünüyorum gitmeyi gönderirse para durumundan dolayı. Aslında çocuklar var diye boşanmak istemiyorum diyor sürekli.
Mesela sabahleyin evden İşe diye çıkıyor öğlene kadar onunla buluşuyor . Saat bazen geceye mesai kalıyorlar eşim bunla konuşuyor eğer onun kocası mesaiye kalıyorsa eşim kalmıyor onun evine gidip kömürlük diye bir yer var orda buluşuyorlar bunlar işin ustası olmuşlar. Ama apartman sakinleri hiç mi görmez duymaz ne bileyim bekliyorum rezil olsunlar diye de Yok bir türlü bekledifim
Ben de düşünüyorum boşansam dünya varmış diyecem. Bizim akrabalar ne der etraf Kürt insanlar Uygun olur mu olmaz mı . Birşeyler yapmaya çalışacam artıkPeki bu sizin için daha onur kırıcı değil mi ?
Hem aldatılıyorsunuz hem de çocuklar var diye size mahkum olduğunu söylüyor. 26 yaş nedir bir kadının en genç en diri olduğu zamanda böyle aptal bir adamla mı heba edeceksin bedenini, ruhunu?
Milyonlarca çocukla boşanan kadınlar var en yakınımda ablam var. İlk bir kaç ay zorlandı ağladı hırpalandı ama şimdi dünya varmış onun iğrençliklerinin psikolojik ve fiziksel şiddetinin olmadığı bir ev cennetmiş meğer diyor. Buna değmez mi gerçekten :)
35 yasında esmerım o nasıl bakıs acısı ablacım glşgflglkadın yüzü esmer 36 yaşında f
konu sahibi kendisi 26 yasindaymis. su an icinde oldugu psikolojiden dolayi boyle konusuyor yani bir eksigim yok ondan demek istiyor.35 yasında esmerım o nasıl bakıs acısı ablacım glşgflgl
Mecbur denen şey çok kötü ne kimseye anlatabiliyorum ne de birşey diyebiliyorum. Kaynanam da sürekli kendini örnek gösteriyor normalmiş gibi ben de herşeyi yaşadım ama küs gitmedim ayrılmadım diye . İşte böyle oğlunu koruyor yuva yıkılmasın diye. Saçlarım beyazladı 7 senedir inanınBu kadar ayrıntı bilip, nasıl kalıyorsunuz aynı evde?
İnşallah kadının kocasına yakalanırlar da görürler, dünya kaç bucak.
Siz kurtarin kendinizi bu pislikten.
Yol parası için ailenizden yardik isteseniz olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?