Eşim beni aldatıyor

yurt disinda degil. niye okumadan firca cekiyorsunuz anlamadim ben ya.

Ben de düşünüyorum boşansam dünya varmış diyecem. Bizim akrabalar ne der etraf Kürt insanlar Uygun olur mu olmaz mı . Birşeyler yapmaya çalışacam artık
Bizim etrafta da iç anadolunun bağnaz kadınlarıyla dolu akrabalar neler söylediler bi bilsen yüzüne gülüp arkasından neler dediler. ablam hiç birini takmadı hiç biriyle konuşmadı onlarda konuşmadığı için kuduruyorlar, umurunda bile olmasın. onlar dış kapının dış mandalı :)

Ev hanımıyım. Keşke çocuk yokken belli etseydi bu durumu ona göre 2. Çocuğu yapmazdım en azından oğlum 6 yaşında çalışma imkanım olurdu bakardım kendime

Uzmeyin kendinizi. Soyle dusunun bu evlilik bitmis, oyle ya da boyle eninde sonunda bitecek. Ne kadar cabuk harekete gecerseniz o kadar hizli yol alirsiniz. Normal aile ziyaretine gider gibi gidin ailenize alistira alistira soylersiniz. Eminim onlar da boyle mutsuz ve aldatimis bir evlilige devam etmenizi istemezler. Sonrasi icin neler yapabileceginize bakarsaniz.

esmerleri güzel bulmuyor galiba ne tuhaf bir düşünce.bu arada bu konuda 2 metres var konu sahibinin kocası ve onun sevgilisi olacak evli kadın.duble linçlik konu
Yuzu esmer demesı cok enterasan geldı.Böyle kategorıze edıldıgımızı bılmıyordum gfklşgfklgfkl

Yuzu esmer demesı cok enterasan geldı.Böyle kategorıze edıldıgımızı bılmıyordum gfklşgfklgfkl
valla dünya güzelleri hep esmerlerden seçiliyor.neyse konu sahibinin eşi asker ya da polisse yüz kızartıcı suça girer.işyerine söylese adamın hayatını söndürürler.çok pasif kalmış kendisi bu olayda

Surda okadar konu okudum aldatmalı.Sanıırım 6 aydır bılıp susana ılk kez denk geldım.
Nıye susuyorz yanı adam catır catır 2.hayat yasıyor.
6 ay susabıldıyse devam etsın ozman ne diyelım.

Surda okadar konu okudum aldatmalı.Sanıırım 6 aydır bılıp susana ılk kez denk geldım.
Nıye susuyorz yanı adam catır catır 2.hayat yasıyor.
6 ay susabıldıyse devam etsın ozman ne diyelım.
netten bir kadında değil.işyerinden evli ve tanıdık bir kadın bir de.valla onları ortaya çıkarır delilleri de işyerine sunar adamı da boşardım.işsiz kalsın onun vereceği 3 kuruş nafaka da olmaz olsun derdim

Kadının eşine yazacaksanız kanıt da atın, yoksa yok yere karısı eşinize söyler; eşiniz sizin söylediğinizi anlar. Bu kadar dolap çeviren eşini de kandırır, adamı ikna eder o kadın. Eşiniz söylediğini anlayacağı için size bir şey yapar mı sizce? Diğer kadına ve eşine ne olursa olsun ben takmazdım sanırım.

Yani aldatma olarak sebep eksiklik arıyorum güzellik vs haklısınız da işte herşey aklıma geliyor.
Kocan dört dörtlük mü? Hayır. Sen aldatsan o kendinde eksik arayacak sanki… Sen aldatılmayı sindiriyorsun ama aynı şeyi kocan yaşasa evde cinayet yaşanırdı

2 tane var çocuğum. Yani aklım almıyor eşim daha 28. kadın 3 çocuğu var ve kadın yüzü esmer 36 yaşında falan çokta güzel değil

Kadın güzel olsa aldatılmayı hak mı edeceksiniz yani? Yurtdışında illaki kadınlara yardımcı olan dernekler vardır, bu adamla sürüneceğiniz yerde gidin orada kalın. Zamanla annenize de anlatırsınız alıştıra alıştıra.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun ve sizin en doğru kararı alarak, en doğru metodla bu sıkıntılardan kurtulmanızı nasip etsin.Gaziantep dışarıya genelde kız vermediği için, Gaziantep dışında her yeri gurbet sayarlar.Bir senedir Gaziantep'te yaşadığım için sosyo-kültürel yapısını az çok tanıma şansım oldu.Burada eşten ayrılmak çok ama çok zor ve çok yadırganan bir durumdur.Ama yine de ayrılanlar da yok değil.Aldatmayı,üstelik de arkadaşının eşiyle yaparak çifte ihanet gerçekleştiren bir adam,sizce ahlaksızlığın hangi seviyesindedir?Yani hem sizin ve çocuklarınızın, hem de arkadaşının yüzüne utanmadan bakabiliyorsa bu insandan herşeyi bekleyebilirsiniz.Çünkü haya perdesi bir kez yırtılırsa insanın,artık önünde bir engel kalmaz.Şunu unutmayın bir kez aldatan bunu her fırsatta yapar ve siz hayat boyu güvensizlik huzursuzluk içinde yaşarsınız.Ve böyle bir ortamda yetişen çocuklar sizce mutlu ve özgüvenli yetişebilir mi?Sadece kendinizin değil çocuklarınızın hayatını da harcamış olursunuz.Ne yazık ki ablam bunu yaşadı,ilkini affetti, bundan yüz bulan adam da her fırsatta yapmaya devam etti.Adam hiç değişmedi.Yegenim üç aylıktı ilk olaylar olduğunda ve yeğenim şu an 20 yaşında ve ablam hâlâ bu adamın ihanetlerini çekmeye devam ediyor.Hem kendisi çöktü,hem annem babam çöktü.Yegenim üç aylıkken ayrılmadığına binlerce kez pişman.Cocuklar büyüdükleri zaman neden çektin ki diyorlar.O zaman çektikerinizle başbaşa kalarak geride kalan enkazınıza acıyla bakıyorsunuz.Çok ama çok iyi düşünün ve asla fevri hareket etmeyin.Sonucta karşı tarafın eşi de ihanete uğruyor ve birşeyler olacaksa bu sizden dolayı olmasın.Hakkinizi hukuki yollarla arayın.Allah yardımcınız olsun..

Ben de düşünüyorum boşansam dünya varmış diyecem. Bizim akrabalar ne der etraf Kürt insanlar Uygun olur mu olmaz mı . Birşeyler yapmaya çalışacam artık
Etrafımda kürt olup hem de koyluk yerde bile boşanan birçok tanıdığım var. Ezdirme kendini. Kürt kadınları artık değişti gözünü açtı. Sen de aç

Kadinin esinin bu yasananlardan habersiz olmasi pek mumkun degil sanki. Bu kadar ic ice, samimiyet olan iliskilerde 1 yerden mutlaka S.O.S verir. Siz yuzlestirmeseniz de ortaya cikmasi an meselesidir.
Ayrica bu anlattiginiz durum da cok ahlaksizca. Ustelik kendi evinde! Pes diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…