- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
yurt disinda degil. niye okumadan firca cekiyorsunuz anlamadim ben ya.Grup yapın barı bu kadar detay bılıp oturdugunuza gore töbe töbe.
Yurtdısındasınız haklarınız ıllakı fazladır burdan.Cocuk parası vs alırsınız.3-5 cocukla bosanıp ayakta durmaya calısan kadınlar var ulkemızde.Durusunuz naparım demenız onlara ayıp bıkere.
Yurtdısında olan da dusunuyorsa naparım dıye bız olelım.
Bizim etrafta da iç anadolunun bağnaz kadınlarıyla dolu akrabalar neler söylediler bi bilsen yüzüne gülüp arkasından neler dediler. ablam hiç birini takmadı hiç biriyle konuşmadı onlarda konuşmadığı için kuduruyorlar, umurunda bile olmasın. onlar dış kapının dış mandalı :)Ben de düşünüyorum boşansam dünya varmış diyecem. Bizim akrabalar ne der etraf Kürt insanlar Uygun olur mu olmaz mı . Birşeyler yapmaya çalışacam artık
Gurbetteyım demıs :)Aynı ulke sınırları ıcerısınde gurbetteyım demeyız bız ne bılım.yurt disinda degil. niye okumadan firca cekiyorsunuz anlamadim ben ya.
Ev hanımıyım. Keşke çocuk yokken belli etseydi bu durumu ona göre 2. Çocuğu yapmazdımen azından oğlum 6 yaşında çalışma imkanım olurdu bakardım kendime
esmerleri güzel bulmuyor galiba ne tuhaf bir düşünce.bu arada bu konuda 2 metres var konu sahibinin kocası ve onun sevgilisi olacak evli kadın.duble linçlik konu35 yasında esmerım o nasıl bakıs acısı ablacım glşgflgl
Yuzu esmer demesı cok enterasan geldı.Böyle kategorıze edıldıgımızı bılmıyordum gfklşgfklgfklesmerleri güzel bulmuyor galiba ne tuhaf bir düşünce.bu arada bu konuda 2 metres var konu sahibinin kocası ve onun sevgilisi olacak evli kadın.duble linçlik konu
valla dünya güzelleri hep esmerlerden seçiliyor.neyse konu sahibinin eşi asker ya da polisse yüz kızartıcı suça girer.işyerine söylese adamın hayatını söndürürler.çok pasif kalmış kendisi bu olaydaYuzu esmer demesı cok enterasan geldı.Böyle kategorıze edıldıgımızı bılmıyordum gfklşgfklgfkl
Surda okadar konu okudum aldatmalı.Sanıırım 6 aydır bılıp susana ılk kez denk geldım.valla dünya güzelleri hep esmerlerden seçiliyor.neyse konu sahibinin eşi asker ya da polisse yüz kızartıcı suça girer.işyerine söylese adamın hayatını söndürürler.çok pasif kalmış kendisi bu olayda
netten bir kadında değil.işyerinden evli ve tanıdık bir kadın bir de.valla onları ortaya çıkarır delilleri de işyerine sunar adamı da boşardım.işsiz kalsın onun vereceği 3 kuruş nafaka da olmaz olsun derdimSurda okadar konu okudum aldatmalı.Sanıırım 6 aydır bılıp susana ılk kez denk geldım.
Nıye susuyorz yanı adam catır catır 2.hayat yasıyor.
6 ay susabıldıyse devam etsın ozman ne diyelım.
Kocan dört dörtlük mü? Hayır. Sen aldatsan o kendinde eksik arayacak sanki… Sen aldatılmayı sindiriyorsun ama aynı şeyi kocan yaşasa evde cinayet yaşanırdıYani aldatma olarak sebep eksiklik arıyorum güzellik vs haklısınız da işte herşey aklıma geliyor.
2 tane var çocuğum. Yani aklım almıyor eşim daha 28. kadın 3 çocuğu var ve kadın yüzü esmer 36 yaşında falan çokta güzel değil
Kadın güzel olsa aldatılmayı hak mı edeceksiniz yani? Yurtdışında illaki kadınlara yardımcı olan dernekler vardır, bu adamla sürüneceğiniz yerde gidin orada kalın. Zamanla annenize de anlatırsınız alıştıra alıştıra.
Gurbet dediği afyon ve gaziantep arasıymış…
Etrafımda kürt olup hem de koyluk yerde bile boşanan birçok tanıdığım var. Ezdirme kendini. Kürt kadınları artık değişti gözünü açtı. Sen de açBen de düşünüyorum boşansam dünya varmış diyecem. Bizim akrabalar ne der etraf Kürt insanlar Uygun olur mu olmaz mı . Birşeyler yapmaya çalışacam artık
Kadinin esinin bu yasananlardan habersiz olmasi pek mumkun degil sanki. Bu kadar ic ice, samimiyet olan iliskilerde 1 yerden mutlaka S.O.S verir. Siz yuzlestirmeseniz de ortaya cikmasi an meselesidir.Mesela sabahleyin evden İşe diye çıkıyor öğlene kadar onunla buluşuyor . Saat bazen geceye mesai kalıyorlar eşim bunla konuşuyor eğer onun kocası mesaiye kalıyorsa eşim kalmıyor onun evine gidip kömürlük diye bir yer var orda buluşuyorlar bunlar işin ustası olmuşlar. Ama apartman sakinleri hiç mi görmez duymaz ne bileyim bekliyorum rezil olsunlar diye de Yok bir türlü bekledifim
Sezon sonu fınalını beklıyorsa demek gkljkkfgkgfk6 aydir o mesajlari okuyorsunuz kadin adami eve aliyor, bazen de ev tutuyolar bu sureclerin hepsini okuyup ayni evde yasamaya devamke??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?