Cnm ne diyeyim Allah bu tur kadinlarin yardimcisi olsun. Bence sen yinede mahkemeyi ac isin ciddiyetini onlarin. Adama bak ya bu tur konularda sinirlerim hopluyor. Demekki adamin mantigi ne senle ne de sensiz. Yapcagimi yapayim sen yine elimin altinda ol. Gelde delirme
yukarda yazdigim gibi, almanyada yasiyorum burda kanunlar türkiyedeki gibi degil maalesef. avukatimla görüstüm, o istemiorsa anca 1 sene sonra bosanabiliyormusuzHanimefendi niye anlasmali bosanacaksiniz ki, deli misiniz ? Elinizdeki kanitlari guzelce toplayin, kanitiniz yoksa da kanit toplamak icin eve donun barismis gibi yapin, sonra da kanitlari toplayip toz olun.
Dava acin guzelce, bunca aldatmaya giydigi dona kadar alirsiniz.
yukarda yazdigim gibi, almanyada yasiyorum burda kanunlar türkiyedeki gibi degil maalesef. avukatimla görüstüm, o istemiorsa anca 1 sene sonra bosanabiliyormusuz
Yasadiklarimiz benziyor diycem ama benimkinin attigi kazik daha buyuktu.Hem aldatti hem Maddi olarak dolandirdi daha cok sey var da neyse.
Davayi actim ve ben biran once bitsin rahatlayayim istiyordum anlasmali teklif ettim ama yok cevap vermedi nasil olsa ben ofkem gecince onu tekrar eve alicam saniyordu.
Davalar uzuyor evet hatta keske dedigin gibi 1 yil olsa raziyim ama 3 yila yakin suruyor buna hazirlikli ol.Cekismeli bosan hakkini ara elindeki delilleri avukata ver ve geriye donme.
Inan benim yasadiklarim daha agirdi.
Allah yardimcin olsun
Vallahi bana garip geldi, ihanet bence her ulkede tek tarafli bosanma sebebi olmali. Yani hem aldatayim, hem de evli kalayim olmaz.
Nerde evlendiniz, adam Turk mu? Eger oyleyse Turkiye'de dava acabilri misiniz? Daha sonra konsolosluga bosanma belgelerini veririsiniz diye bir fikir akliam geldi.
biz almanyada türk vatandasi olarak ama alman kanununa göre evlendik, yani burda bosanmamiz gerekiyor, esim türk ben alman vatandasi oldum.
Anladim. O zaman 1 yil beklemekten baska care yok gibi gorunuyor, ayri eve tasinin derim ben, zaten cok gencsiniz, hayatiniza devam edin, onunuze bakin.
Adami gectim ailesi de cok manyakmis gercekten, bunlar ne bicim insanlar dedim okurken.
mehiri geç bi uçak bileti kaptırr doğruuuu memleketeee....kaç güzelim kaççççç.ömrünü çürütme
Bende almanyada kaliyorum ve evet bizim burda kanunlar senin dedigin gibi malesef. Ama benim bildigim kadariyla imzali kagidin duruyorsa mehir icin catir catirda vermek mecburiyetinde. Ve altinlari onun aldiginda dahil bi kanitin varsa onlari bile geri alirsin sonucta sana gelen hediye iblar dugun bandindanda ispatlanir. Iste tek problem altinlari senden aldigini ispatlamak.benim 1 senem bu senenin sonunda bitecek insallah, yarin tekrar avukata gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?