Konunuz gerçekten çok havada kalmış. Yapilan yorumlardan parça parça bilgiler ediniyor insanlar. Konunuzu tekrardan bir düzenlemeniz de fayda var bence.Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi
Kendimi anlatamadiysam özür dilerim birtarftan cocukla ugrasiyom bitarfatn kendimle hiç uyumadım sersemligime verin öyle sürekli trip atmam valla atmam o gün telefnu açmadı elimde iş var aşkım doncem dedi dönmedi gelince Elimdd çok iş vardı donemdm dedi keşke kaçta gelceginj söyleseydin fln dedim sonra 2 gün konuşmadım o benle konusuyodu ama gönlümü alamdi diye kırıldım ortada bişe yoktu ama böyle oldu 3 gün o benle konuşmadı 4 gün ben konuşmaya çalıştım baktim yine konuşmadı biranada buz gibi oldu aradan bi hafta geçti yine aynı ben dedimki bak iyi giden bi evliligilimz var neden soğuk davranıyon anlmayom ama çocuklarımız var ben mücadele edicem düzelrsin dedim bu sürede işten geldiğinde benn ona çok iyim o soğuk yine aradan bi hafta daha geçti aynı dayamadm ya kendini düzelt ya ayrialm dedi sonradan itiraf etti zatenTrip atıyordum eşim alttan alıyordu diye kendiniz söylediniz. Durup dururken mi adam aldattım dedi. Taksit taksit anlatıyorsunuz. Sanki zorla ağzınızdan laf alıyoruz. Anlattığınız her şey sonunda insanların olaya yorumu değişiyor görmüyor musunuz? Ayrıca işten geç gelecek diye trip attım diyorsunuz sonra da saçma sapan şeylere trip atmam diyorsunuz. Daha ne kadar saçma olsun trip sebebiniz
Şimdi boşanmayi dusunmuyorsunuz, meydani kadina birakmak istemiyorsunuz, eşim hic pisman degil diyorsunuz ve yorum bekliyorsunuz yani ne denilebilir bilmiyorum sadece bosanmak istemiyosan da esinin burnunu surt yani ne diyim, ne denebilir boyle bi durumdayani her araniz gerildiginde birileriyle konusacaksa sonunuz zaten iyi gorunmuyor.
Yapman gereken adamın bavulunu kapının önüne koymakHayr kızla aynı isyerinde değiller zaten çok öyle biseleri saklamayaz bunu bile nasıl bu kadar uzun süre soylemedi şaşırdım ayrilalm dedim zamana bırakalım dedi sen çok Soğuksun boyle evlilik mi olur dedim ben ayrilcam ozamn dedim başka birimini var dedim o da öyle anlatti
Hayr anlatamıyorum kendimi hepinizden özür dilerim hayr önce bana zaman ver fln dedi sonra duzelmeyince ayrilalm.dedm.ama bilmek istiyorum başka birimi var dedim öyle söylediSoğuksun ayrılcam dedin o da aldattım dedi. Siz de ayrılmam diye yalvardınız mı?
Çok çelişiksiniz
Allah askına her mesajınızda iyi giden evlilik yazmayın artık.. İyi gitmiyormuş işte, siz kendinizi kandırıyormussunuz, oturup mantıklı düşünün biraz.. Sacma sapan bir trip yuzunden, kocanız solugu baska kadında alıyor.. Adam ikinizi birden idare etmıs bu zamana, kavga edince gerceekleri görmeye baslamıssınız.. Haa hala bu evlılıgı kurtarmaya çalısıcam diyorsanız, bundan sonrasını peşinen kabul etmıs sayılacaksınız..Allah kahretsin beni sütüm kesilcek üzüntüden evet aldatan o yalvaran ben kıza kendini cok kaptrmis gözü hicbise gormuyo bende bildirdim defolup gitmeyi ortada 2 çocuk iyi giden bi evlilik bir anda olan bişe ona bırakıp gidersem meydanı o kıza vercem çocuklarım buruk büyücek evet herkes ayriliyo ama ben 2 gunluk birisi yüzünden böyle olsun istemiyom
Ne kadar güzel yazmissinz ne kadar iyi geldiniz bana soyledikerinizde cok haklsinjz inanın gitcek yerim var ailemin herzamn bana kapısı açıkYapman gereken adamın bavulunu kapının önüne koymak
Hatta kendin de evden git o evdesin sansın
Çünkü bakar bavulu kapıda zile basar bağırır vs çocuklar korkmasın
Ertesi gün dönersin evine.
Gitsin kendine kalacak yer bulsun.
Öyle sıcak yemek sıcak yatak varken aldatmak kolaydır
Bide kapıdışı kalsın bakalım o kızla flörtleri ne kadar sürecek.
Bi bedel ödetmezsen anlamı olmaz
Madem ayrılmak istemiyorsun bedelini ödet.
Adamı bi konfor alanından çıkar.
Sen böyle peşindeyken adam kötü birşey yaptığını düşünmüyor
Keyfi yerinde rahat çünkü sen sakin korkmuş bir moddasın
Adam yaptığı ihanetin cezasını çekmiyor
Bu kadar kocaağ kocağ diye kendini paralama
Bu kendi saygını değerini düşürmekten başka birşeye yaramaz.
2 çocukla naparım 2 çocuk babasız büyümesin dersen adam rahatlar
Madem bizi gözden çıkardın seni boşar nafakamı alır bi işe girerim hem çocuklarımla kafam rahat olur hemde bende hayatıma bakarım erkek kıtlığı yok kafasında olacaksın ki adam noluyo desin
Adam elimde iş vardı açamadım demiş, gelince açıklamasını yapmış, keşke kaçta geleceğini haber verseydin demişsiniz sonra da 2 gün konuşmamışsınız. 17 yaşında saat kulesi altında buluşmaya geç gelen sevgilinize trip mi atıyorsunuz? Siz yapınca adam da yapmış size. Her tribiniz böyleyse adam soğuk yapmakta haklı. Ki kendi de söylemiş ya kendini düzelt ya ayrılalım diye. Çok iyi giden bir evliliğiniz yokmuş, sizi sürekli pışpışlayan bir eşiniz varmış. Bu duruma alışmış, dozunu arttırmışsınız. Peki aldattığını nasıl söyledi, mesaj gördüm dediniz? Ne zaman nerede nasıl mesaj gördünüzKendimi anlatamadiysam özür dilerim birtarftan cocukla ugrasiyom bitarfatn kendimle hiç uyumadım sersemligime verin öyle sürekli trip atmam valla atmam o gün telefnu açmadı elimde iş var aşkım doncem dedi dönmedi gelince Elimdd çok iş vardı donemdm dedi keşke kaçta gelceginj söyleseydin fln dedim sonra 2 gün konuşmadım o benle konusuyodu ama gönlümü alamdi diye kırıldım ortada bişe yoktu ama böyle oldu 3 gün o benle konuşmadı 4 gün ben konuşmaya çalıştım baktim yine konuşmadı biranada buz gibi oldu aradan bi hafta geçti yine aynı ben dedimki bak iyi giden bi evliligilimz var neden soğuk davranıyon anlmayom ama çocuklarımız var ben mücadele edicem düzelrsin dedim bu sürede işten geldiğinde benn ona çok iyim o soğuk yine aradan bi hafta daha geçti aynı dayamadm ya kendini düzelt ya ayrialm dedi sonradan itiraf etti zaten
Tuhaf bence de.Çok tuhaf değil mi? Yemek yemeğe gidiyorlar bunları söylüyor. Kesinlikle öncesi var konu sahibinin gözünü boyamak için böyle bir taktik yapmış.
Hayr haklisinz ama yemin wdrim öyleydi biranda bu kızla konuştu eminim telefonu fln hep ortada durur hayr öyle bise olsaydinbilirdim kızı bı bulsam rezil etcem zaten kendi ailesi öğrense benim yanimda dururAllah askına her mesajınızda iyi giden evlilik yazmayın artık.. İyi gitmiyormuş işte, siz kendinizi kandırıyormussunuz, oturup mantıklı düşünün biraz.. Sacma sapan bir trip yuzunden, kocanız solugu baska kadında alıyor.. Adam ikinizi birden idare etmıs bu zamana, kavga edince gerceekleri görmeye baslamıssınız.. Haa hala bu evlılıgı kurtarmaya çalısıcam diyorsanız, bundan sonrasını peşinen kabul etmıs sayılacaksınız..
Ben olsam ortalığı karısıtırır adamın kıcına tekmeyi basarım.. Bosver gerisini ıkısı dusunsun. Aldattığı kızın ailesi de, esınızın ailesi de ogrensın rezilliklerini..kendınıze guvenın biraz
Kadının elle tutulur yanı yok zaten. Senden hoşlandım ama evliyim diyen kocanıza olsun deyip devam eden bir avcı. Kocanız da ahlaksız. Bu hikayede sizin naz yapmak için yaptığınız trip en masum ayrıntı. Karısı ilgi istemiş, şefkat istemiş atmış ne olacak. O utanmaz adam bunu fırsat bilip, saniyesinde başka kadında nefes alıyorsa hak etmiyor o çocukları da aileyi de eşi de.Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi
Erkekler kapatılsın yaMeydanı o kıza asıl böyle bırakıyorsunuz ki. Evde yemeğini siz yapın donunu siz yıkayın çocuklarını siz yetiştirin, kıza da kocanızla g.t gezdirmesi kalsın. Zehiri size balı ona.O kızda az akıl varsa kocanızı falan elinizden almaya kalkmaz, ben yuva yıkmam , vicdanım el vermez, karının kıymetini bil onu sev falan diye pışpışlar herifi, melek de eder kendini böylece, adam da gelir sana kurulur "O senin gibi cadaloz değil , çok dingin hayat dolu, sakin ." falan diye. Evet bunu da gördük.
Hayr ben ona söyledim ya kendini düzelt ya ayrilalm dedim bunu hemen değil 2 hafta uğraştım öyle söyledim oda TM dedi bende sadece öğrenmek istiyorum hayatında birimi var dedim oylilke soylediAdam elimde iş vardı açamadım demiş, gelince açıklamasını yapmış, keşke kaçta geleceğini haber verseydin demişsiniz sonra da 2 gün konuşmamışsınız. 17 yaşında saat kulesi altında buluşmaya geç gelen sevgilinize trip mi atıyorsunuz? Siz yapınca adam da yapmış size. Her tribiniz böyleyse adam soğuk yapmakta haklı. Ki kendi de söylemiş ya kendini düzelt ya ayrılalım diye. Çok iyi giden bir evliliğiniz yokmuş, sizi sürekli pışpışlayan bir eşiniz varmış. Bu duruma alışmış, dozunu arttırmışsınız. Peki aldattığını nasıl söyledi, mesaj gördüm dediniz? Ne zaman nerede nasıl mesaj gördünüz
Yaptığı ayıp değil bacım şerefsizlik. Farkındayım eşine konduramıyorsun ama senin eşin karaktersiz. Nasıl bu kadar sakin ve naifsin ona karşı anlamıyorum. Bu ilişki de 2 haftalık değil aç gözünü. Adam sadece seni iyice gözden çıkardığı için yeni yeni gösterdi yüzünü. Ondan önce o iyi davranışları hep sen aldattığını anlama diyeydi. Bi de işine geldiği gibi anlatmış yok kavgaymış küslükmüş o arada mesaj atmış da yazmış da yazmış Şerefsiz.Yok neden aklayim yaptığı ne kadar ayıp beynimden vurulmusa döndüm kabul etmek sizce benimm için kolaymi eşimi çok seviyordum hersey bitti içimde 2 cocugm beni mahvediyo
Elalemin karısının kızının peşine düşüp rezil etmeye çalışacağınıza eşinizle doğru düzgün konuşun. Eşiniz yapacak olduktan sonra bu gider başkası gelir. Yok rezil ederim, yok ailesi benim yanımda durur. Doğmamış çocuğa don biçmeyin. Oturun trip atmadan küsmeden doğru düzgün konuşun.Hayr haklisinz ama yemin wdrim öyleydi biranda bu kızla konuştu eminim telefonu fln hep ortada durur hayr öyle bise olsaydinbilirdim kızı bı bulsam rezil etcem zaten kendi ailesi öğrense benim yanimda durur
Eşiniz size geri dönsün diye 3 yaşındaki çocuğu mu kullanacaksınız? Ciddi misiniz?Ne kadar güzel yazmissinz ne kadar iyi geldiniz bana soyledikerinizde cok haklsinjz inanın gitcek yerim var ailemin herzamn bana kapısı açık
3 yaşındaki oğlumu sana birakcam bu çocuk 2 mizin cocucugu biri bende biri sende olcak dedim nasıl bakcam ben benim ise gitmem lazjm diyo nasıl tutuştu öyle bişe olduğunda ona birakcam yavrumu canımı inan o kadar çok üzülüyorum ki çocuklarıma cok çok düşkünüm eğer bavulunu al git dersem onun yanına gider belki hayr çocukla perişan olsun dediğin gibi kaç gün surcekki o bı heves bitcek ozamn aklına gelcm ben onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?