- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
Ne dedi peki? Kadın da evli miymiş?Saoll buna gerek kalmadı sıkıştırsım ve itiraf etmek zorunda kaldı evet beni aldatmışş....
Amin....peki boşanıcakmısın..ben ayrıla kararı aldım...Ben de ayni durumdayim canim ben de dun ogrendim ne denebilir ki Allah belalarinj versin
Amin....peki boşanıcakmısın..ben ayrıla kararı aldım...[/QUOTE
Çok üzüldüm ama belli ki akıllı bir kadinsiniz. Güçlü olun ve kararinizdan dönmeyin
Allah belalarını versin kadın da mı evliymişAmin....peki boşanıcakmısın..ben ayrıla kararı aldım...
Nasıl yaa..neler olmuş..gelişmeleri yazmaya mecalin varsa dinleriz arkadaşım çok üzüldüm..peki hala devammi ediyorlar? Ayrılma kararı aldım demişsiniz tepkisi ne oldu? Nasıl sıkıştırinca itiraf etti?Saoll buna gerek kalmadı sıkıştırsım ve itiraf etmek zorunda kaldı evet beni aldatmışş....
Yaa çok üzüldümSaoll buna gerek kalmadı sıkıştırsım ve itiraf etmek zorunda kaldı evet beni aldatmışş....
Belki şuan ban kızıcaksınız ama evet kararım ayrılmaktı....biraz süre geçinde araya çok büyük insanları soktu köpekler gibi pişma. Olduğunu yılanlar gibi süründüğünü söylediler ve gitti geldi kapıma çok pişman olduğunu gaflete düştüğünü bir daha yağmıcağını beni çok çocuklarını sevdiğini bizi kaybetmek istemediğini evliliği bitirmek istemediğini söyledi..araya giren kişilerde takibe al şartlar koş o şartlar altında yaşıcaksa çocukların için bir kere şans ver insanız hata yapıyoruz tekrar yapar ve şartlarına uymazsa bana yardımcı olucaklarını hatta avukat göndereceklerini söylediler...bende sadece çocuklar için şart koştuğum şeyleri yaşaması halinde bir şans verdim..çünkü bu hiç kolay olmadu ve bir kızım epilepsi hastası diğeri daha iki aylık sırf onların geleceği için deneme ve takip sürecine karar verdim..ama aşdarılma konusu gözümğn önünden hiç gitmiyor ve bunu unutma şansım yok.zaman içinde acım hafiflermi bilemiyorum ama ileride ben sana gereken şanları vermiştim elimden gelen fedakarlığı ben bu evlilik adına yaptım deme şansım olur..umarım buna gerek kalmaz herşey bir ders olmuştur.sorun benim bunu nasıl hazmedeceğim.allah yardımcım olsun inannın çok zor...
Belki şuan ban kızıcaksınız ama evet kararım ayrılmaktı....biraz süre geçinde araya çok büyük insanları soktu köpekler gibi pişma. Olduğunu yılanlar gibi süründüğünü söylediler ve gitti geldi kapıma çok pişman olduğunu gaflete düştüğünü bir daha yağmıcağını beni çok çocuklarını sevdiğini bizi kaybetmek istemediğini evliliği bitirmek istemediğini söyledi..araya giren kişilerde takibe al şartlar koş o şartlar altında yaşıcaksa çocukların için bir kere şans ver insanız hata yapıyoruz tekrar yapar ve şartlarına uymazsa bana yardımcı olucaklarını hatta avukat göndereceklerini söylediler...bende sadece çocuklar için şart koştuğum şeyleri yaşaması halinde bir şans verdim..çünkü bu hiç kolay olmadu ve bir kızım epilepsi hastası diğeri daha iki aylık sırf onların geleceği için deneme ve takip sürecine karar verdim..ama aşdarılma konusu gözümğn önünden hiç gitmiyor ve bunu unutma şansım yok.zaman içinde acım hafiflermi bilemiyorum ama ileride ben sana gereken şanları vermiştim elimden gelen fedakarlığı ben bu evlilik adına yaptım deme şansım olur..umarım buna gerek kalmaz herşey bir ders olmuştur.sorun benim bunu nasıl hazmedeceğim.allah yardımcım olsun inannın çok zor...
Hayır dul sokak sürtüğüüüPeki kadin evli miymis???
Allah yardimciniz olsun yazdiginizi degistirin de banlanmayin sacma sapan insanlarin yuzundenHayır dul sokak sürtüğüüü
Dünyada erkek olmak varmis be. .Belki şuan ban kızıcaksınız ama evet kararım ayrılmaktı....biraz süre geçinde araya çok büyük insanları soktu köpekler gibi pişma. Olduğunu yılanlar gibi süründüğünü söylediler ve gitti geldi kapıma çok pişman olduğunu gaflete düştüğünü bir daha yağmıcağını beni çok çocuklarını sevdiğini bizi kaybetmek istemediğini evliliği bitirmek istemediğini söyledi..araya giren kişilerde takibe al şartlar koş o şartlar altında yaşıcaksa çocukların için bir kere şans ver insanız hata yapıyoruz tekrar yapar ve şartlarına uymazsa bana yardımcı olucaklarını hatta avukat göndereceklerini söylediler...bende sadece çocuklar için şart koştuğum şeyleri yaşaması halinde bir şans verdim..çünkü bu hiç kolay olmadu ve bir kızım epilepsi hastası diğeri daha iki aylık sırf onların geleceği için deneme ve takip sürecine karar verdim..ama aşdarılma konusu gözümğn önünden hiç gitmiyor ve bunu unutma şansım yok.zaman içinde acım hafiflermi bilemiyorum ama ileride ben sana gereken şanları vermiştim elimden gelen fedakarlığı ben bu evlilik adına yaptım deme şansım olur..umarım buna gerek kalmaz herşey bir ders olmuştur.sorun benim bunu nasıl hazmedeceğim.allah yardımcım olsun inannın çok zor...
Atın bakayım bol keseden rabbim yaşatmasaınDünyada erkek olmak varmis be. .
Peki sen onu aldatsaydin affedecek miydi?
Çok karaktersiz bir kocan var gule gule kullan.
Ha ayrıca konuyu açalı daha 5 gün olmuş ne ara yılanlar gibi sürünmüs :))
Hay yılan soksun onu.
Telefon programi var kendine yukle videosunu izle nasil yapildigina dair takibe alMerhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Kısacası mandıra filozofu gibi yaşıyacak...Cok uzuldum
Peki ne sartlarin oldu
Telefondan sifre kalktimi
Kadinla ayrildigina eminmisin
Neden iki telefon kullaniyor
Sana karsi tavirlari degistimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?