Eşim beni aldattımı acaba...

konu sahibinin çok üstüne gidilmiş. Yok ortalığı neden ayağa kaldırmadın filan falan diye. Soğukkanlı olmakla bence doğru olanı yapmış. Ve inanın insan bu gibi durumlarda aptallaşıyor. 2 kere başıma geldi farklı insanlarla. İlkinde ortalığı ayağa kaldırdım suçlu ben oldum. İkincisinde daha sakin ve ruhsuz yaklaştım olaya, ikisinin de burnundan getirip defetmiştim.

Ben kendi yaptığımı öneririm. Benim olaydaki kadın da anaokulu öğretmeni idi. Okulunu bulup işyerine gitmiştim ve yüz yüze konuşmuştum sakince. Ben böyle mesajlar buldum doğruluğu nedir diye. O anki tavırlardan göz temasından bile anlaşılıyor da işte... kadın akabinde sevgilimi aramış, tutuşmuşlardı.
Vakıfa gidebilirsiniz, ben şu noya sahip kişiyle görüşmek istiyorum diyin gözlerinizle görüp tanışın.

Saoll buna gerek kalmadı sıkıştırsım ve itiraf etmek zorunda kaldı evet beni aldatmışş....
Nasıl yaa..neler olmuş..gelişmeleri yazmaya mecalin varsa dinleriz arkadaşım çok üzüldüm..peki hala devammi ediyorlar? Ayrılma kararı aldım demişsiniz tepkisi ne oldu? Nasıl sıkıştırinca itiraf etti?

Belki şuan ban kızıcaksınız ama evet kararım ayrılmaktı....biraz süre geçinde araya çok büyük insanları soktu köpekler gibi pişma. Olduğunu yılanlar gibi süründüğünü söylediler ve gitti geldi kapıma çok pişman olduğunu gaflete düştüğünü bir daha yağmıcağını beni çok çocuklarını sevdiğini bizi kaybetmek istemediğini evliliği bitirmek istemediğini söyledi..araya giren kişilerde takibe al şartlar koş o şartlar altında yaşıcaksa çocukların için bir kere şans ver insanız hata yapıyoruz tekrar yapar ve şartlarına uymazsa bana yardımcı olucaklarını hatta avukat göndereceklerini söylediler...bende sadece çocuklar için şart koştuğum şeyleri yaşaması halinde bir şans verdim..çünkü bu hiç kolay olmadu ve bir kızım epilepsi hastası diğeri daha iki aylık sırf onların geleceği için deneme ve takip sürecine karar verdim..ama aşdarılma konusu gözümğn önünden hiç gitmiyor ve bunu unutma şansım yok.zaman içinde acım hafiflermi bilemiyorum ama ileride ben sana gereken şanları vermiştim elimden gelen fedakarlığı ben bu evlilik adına yaptım deme şansım olur..umarım buna gerek kalmaz herşey bir ders olmuştur.sorun benim bunu nasıl hazmedeceğim.allah yardımcım olsun inannın çok zor...

Peki kadin evli miymis???

Şartların arasında cinsel yolla bulaşan hastalık için test yaptırmak da olsun bence. Hastalık kapmış olabilir sonuçta.
Ayrıca maddi olarak herşeyi senin üzerine verdiğine dair tarihsiz bir boşanma protokolü imzalatin ve en ufak bir hatasında ona sorma zahmetine bile girmeden bu protokol ile bosanacaginizi söyleyin.

Başka kadına özledim seni çocugu annene bırak yazdıgına göre öncesi var hala görüşüyoladır büyük ihtimal

Dünyada erkek olmak varmis be. .
Peki sen onu aldatsaydin affedecek miydi?
Çok karaktersiz bir kocan var gule gule kullan.
Ha ayrıca konuyu açalı daha 5 gün olmuş ne ara yılanlar gibi sürünmüs :))
Hay yılan soksun onu.

Atın bakayım bol keseden rabbim yaşatmasaın

Cok uzuldum
Peki ne sartlarin oldu
Telefondan sifre kalktimi
Kadinla ayrildigina eminmisin
Neden iki telefon kullaniyor
Sana karsi tavirlari degistimi

böyle şeyleri yakalayıp, eşinin üstüne atlamamak için kendini tutan hanımlara imreniyorum. ben olsam bir saniye bekleyemez hesabını sorardım. sohbet çok altta kalmış ve silmeyi unutmuş olabilir mi. şayet iş yazışmaları çok olan biriyse, sildiğini düşünmüş de olabilir. bazı erkekler çok uyanık değil çünkü bu konularda.

Telefon programi var kendine yukle videosunu izle nasil yapildigina dair takibe al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…