Kadının telefonu varsa kadını arayın , açık açık derdinizi anlatın, ben .. nın eşiyim eşimin telefonunda sizin telefonunuzu gördüm aranızda ki olay nedir diye sorun.. Eğer sandığınız gibi bir şey yoksa ve düzgün bir kadınsa anlayışla karşılayacak ve durumu izah edecektir... Yok şirretlik yaparsa zaten emin olabilirsin aldatıldığına...
Gerçekten başka birinin eşinin telefonundan mesaj attığını düşünüyorsa işin aslını öğrenir bu şekilde... Ve iki kadın arasında kalı konu kapanır gider... Zaten kadının adamla bir ilgisi varsa çirkefe bağlayacaktır , sana ne dediği an şüphe götürmez durum...Niye kadınla muhatap olsun ki? Oldu ki aldatma var , kadın aa evet kocanla birlikteyiz canım kusura bakma mı diyecek. Konu sahibinin muhattabı eşi, kadın değil.
Gerçekten başka birinin eşinin telefonundan mesaj attığını düşünüyorsa işin aslını öğrenir bu şekilde... Ve iki kadın arasında kalı konu kapanır gider... Zaten kadının adamla bir ilgisi varsa çirkefe bağlayacaktır , sana ne dediği an şüphe götürmez durum...
Eğer kadına başkası mesaj attıysa gerçekten evet .... eşinizin telefonunu kullanmıştı der. Zaten bunun dışında söylediği her şey yalan olacaktır...Bence hiç de böyle olmaz...En yakın arkadaşı ile aldatılanlar var onlara ne diyeceksiniz peki, kadın yalan söyleyemez mi.Tabi ki tanımıyorum diyecek.
Üstün zekalı insan çok , belki arkadaşı kendi karısından korkusuna kullanmıştır :) Var böyle tanıdığım tipler o yüzden söylüyorum.watsaptan ekleyip resmine bak..
neden arkadası atacak adamdan kimin telefonu yok..
demek kadında evli
++Boşanmayacaksan peşine düşme derim
Konuyu öylesine açmadım..sabah akşam bunu düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..kim bole bir durumda olmak ister...sadece benim düşünemediğm fikirler almak istedimm..
Evet arattım ne wahsappta nede facede yok zaten dediğim gibi tlfn vakıfa bağlı şirket hattı gibiTelefon numarasını sosyal medyada arattin mi? Kadının Facebook'una falan ulaşırsan eşinle veya arkadaşlarıyla fotograf var mı kontrol edebilirsin
Evet arattım ne wahsappta nede facede yok zaten dediğim gibi tlfn vakıfa bağlı şirket hattı gibi
Eevt hiçbir kayıt yok maalesefİnstagramdan arattin mi? Ya da direkt Google dan arat belki vakıftan kadının adı sani çıkar
Vakfın adını söyledi mi?Eevt hiçbir kayıt yok maalesef
Ben bilinmeyen numaradan öğrendim nereye ait vakıf olduğunuVakfın adını söyledi mi?
Msjları sildi şuan msj yok sadece benim çektiğim resmi var..ben bakmadığımı gösterince sildi ve evde artık tlfnu bırakmadı..Ayy yani KK hatunları gerçekten alemsiniz.. rujlu konuda kadına beklemedi sabretmedi hesap sordu diye yürüdünüz fake dediniz konuyu kapattırdı kadıncağız.. Bekleyeni sabredeni de neden sormadın diye aforoz ediyosunuz fake diyosunuz ben sizi gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.. Sayın konu sahibi.. Siz heralde bayaa bi beklediniz o mesajlardan sonra ben 1 aydan uzun zaman olarak anladım.. Artık bence zamanı gelmiş sormanın.. Mesajlar da hala silinmediğine göre yeni görmüş gibi sorabilirsiniz bence.. Eğer başkası attı derse de o başkasını eşiniz sizin yanınızda arayıp yengenin telefonunu bi istesin durumu izah edip.. Ama o başkasına konuyu anlatıp yalana ortak edicek zaman vermeyin telefonuyla tuvalete gitmesine bile müsade etmeyin derim.. 5 dakikada kurgulanabilir çünkü, kuzene mesaj atar az sora seni arıycam bi numara sorucam bana bu noyu söyle diye numarayı gönderebilir uyanık olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?