Bu akşam konuşma yapacağız zaten bir karar alınacak artıkEşiniz sizi anlamayacak , onu bir kere unutun. Ona siz onun eşiniz ve kocanız ne derse yapmak zorundasınız. Sizin boşanmaktan korkacağınızın ve onun istediğinizi yapacağının farkında, bunu kullanıyor ve kullanmaya devam edecek. Siz zaten gerekeni söylemişsiniz ,şimdi sizin karar vermeniz gerekiyor ben bu adamı böyle çekecek miyim yoksa cekmeyecek miyim?
Gidilir evet ama cumadan pazara kadar kalmak inanın zor geliyor aynı durumda o olmuş olsa ben zannetmiyorum ailemin yanında dursun yeter ama evlenmeseydin o zaman dicektiE adam baştan söylemiş kopamam demiş. Kopamayan adamın ayda bir gideceğini düşünmediniz heralde
Nasıl karısısın, sağa sola çanta gibi taşıyor, gittiği yerde atıyor bir kenara, işi düştüğünde uğruyor.Nişanlılık dönemimiz olmadı tanıdığımda ailesine aşırı düşkündü bu durum beni rahatsız etmiyordu ama evlenince bu düşkünlük başıma bela oldu özlüyormuş ayrıca orada da hayvan bahçe işlerine yardım ediyor beni bırak evde öyle git diyorum karımı bırakmam diyor ama ben mecbur değilim ki
Seni onkadar iyi anlıyorum ki .. biz de hala koy kavgası ederiz koy ile şehir cok farkli belki mis gidin gelin diyecek bazıları ama şehir ile koy arasında cok fark var en buyuk sorun lavabo koyde disarda olur ışık lamba yok ise gece çıkan hayvanatlar kurbağa yılan bazı böcekler.. kavga etsende hos söylesende asla anlamayacak .. git desen karim olmadan gitmem der surukleye surukleye götürecek.. Ben bulamadım cozumu 3 yıl oldu haftasını gelecek diye korkar oldum ..Ahh neler demedim ki ne kavgalar ettim bu nasıl yeni evlilik diye artık çirkinleştim ayıp konuştum ama ne çare aklını yemiş köyle
Nişanlılık dönemimiz olmadı tanıdığımda ailesine aşırı düşkündü bu durum beni rahatsız etmiyordu ama evlenince bu düşkünlük başıma bela oldu özlüyormuş ayrıca orada da hayvan bahçe işlerine yardım ediyor beni bırak evde öyle git diyorum karımı bırakmam diyor ama ben mecbur değilim ki
Olumlu yönden bakmayı çok deniyorum ama çok zorYakınmış.
Tavsıyem; ilk zamanlar bir şeylerin oturması gerektiğinden dolayı ve en önemli zamanlar bu ilk zamanlar olduğu için
İstemediğiniz şeyi yapmayın alışmasın!
Gerekirse kavga edin her hafta
Yanı tutumunuza bağlı bu durum.
Mesela her hafta degil de 15 gün de bir gidelim diyebilirsiniz. Kalmaya kesinlikle alıstırmayın
Ben hic gıdılmemesıne de karşıyım.
Anne baba sonucta. Bizimde evlatlarımız var.
Biz de mesela haftada bi yemeğe gideriz. Bana anormal gelmiyor
Hazır yemek, miS gibi
Kesinlikledenecek pek bir şey yok malesef
keşke ailesine bu derece düşkün olanlar evlenmeseler. hayatı başkasına zehir etmeye hakları yok.
Bi kaç yıl mıBu adam nasıl yeni evli ya? Yeni evli adamın haftasonu karısı ile yapacak daha güzel şeyleri olur. Birkaç yıla, kocam çok isteksiz, doktora da gitmiyor, yıldım konusu açarsın.
Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunu? Ayda 1 kere gidin tamam da her hafta her hafta nedir yahu? Siz çalışmıyormusunuz, yada sizin aileniz nerde,sosyal çevreniz ya ne biliyim hafta sonları yapacak hiç bişeyiniz yokmu? Boşanmakla tehdit edilmez ömürde böyle geçmez kimse bulunmaz hint kumaşı değil çoluk çocuk yokken yolun başındayken boşanıyosa boşansın.
Sabır eder işte, evlilik seksten mi ibaret, koca ben yetersizim demeyecek sen kuduruksun diyecek, e bunun için de koca mı boşanır, ne der elalem?Bi kaç yıl mı6 aya kalmaz okuruz burdan
Aile yemekleri bana hiç garip gelmiyor. Olması gereken şey kesinlikle!Olumlu yönden bakmayı çok deniyorum ama çok zor
Kesinlikle
Hala gidiyor musunuzSeni onkadar iyi anlıyorum ki .. biz de hala koy kavgası ederiz koy ile şehir cok farkli belki mis gidin gelin diyecek bazıları ama şehir ile koy arasında cok fark var en buyuk sorun lavabo koyde disarda olur ışık lamba yok ise gece çıkan hayvanatlar kurbağa yılan bazı böcekler.. kavga etsende hos söylesende asla anlamayacak .. git desen karim olmadan gitmem der surukleye surukleye götürecek.. Ben bulamadım cozumu 3 yıl oldu haftasını gelecek diye korkar oldum ..
DeneyeceğimAile yemekleri bana hiç garip gelmiyor. Olması gereken şey kesinlikle!
Lâkin kalma olmamalı mesela ve her hafta istemiyorsanız 15 güne çıkarın
Eşinizle net sekilde konusun
Bu sekılde ikinızın de bir sekilde gönlü olmuş olur
Ayrılınca diyeceğim ama o zamanda anlamazne yapacağım kızlar ne yaparsam eşim beni anlar
Ayrılınca diyeceğim ama o zamanda anlamaz
Bu sizin yararınıza olur. Ana kuzusunu koparamazsanız ailesinden.Deneyeceğim
Size bunu diyen adamla neden hala evlisiniz? Çok ilginç ya.eşim köye gelmezsen ayrılırız diyor
Hemde ne eziyet artık psikolojim bozuldu cuma gününden nefret eder oldum köye gidilcek diye kavga etmekten artık yoruldum bittim evlilikten soğudum ve işin garibi aileside anlayıssız çağırmalarıda ayrı bir dertBu sizin yararınıza olur. Ana kuzusunu koparamazsanız ailesinden.
Evde huzursuzluk cok olur.
Çözüm odaklı olmaya çalışın
6 ay boyunca cumadan pazara her hafta
Gerçekten eziyet gibi
Çünkü daha çok yeniyiz bencil olabiliriz kendi isteklerimiz olsun isteyebiliriz ama düzelir diye hep kendimi yordum iza ettim doğru değil diye inanın sırf bu sebepten ayrılmak kolay değil diğer her yönden eşimden memnunum onuda anlıyorum o ailesiyle çok mutlu oluyor çok seviyor ama o mutlu diye ben mutlu olamıyorum ordaSize bunu diyen adamla neden hala evlisiniz? Çok ilginç ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?