Koyde yapalim mangalı dervalla işe öncelikle köye gidiş sıklığını azaltarak başla. önce iki haftada bire düşür. duruma göre daha da seyreltebilirsinama hiç gitmeyelim demek de olmaz sonuçta onun ailesi. sen anlaşamasan da katlanırsın bir şekilde. direk gitmeyelim değil de bu h.sonu beraber yürüyüş yapalım, mangala gidelim vs artık ikiniz ortak neyi seviyorsanız ikiniz adına plan yaparak gidiş sıklığını azaltmaya çalış. arada bir gittiğinizde de somurtma, sonuçta evde yemek hazırlama derdinden kurtulursun öyle düşün.
Kokmuş ...Gelmezse ayrılırmış bak bak. Ayrılmazsan adam değilsin derim ben olsam. Bulunmaz Hint kumaşı sanki, kokmuş.
Gelmezse ayrılırmış bak bak. Ayrılmazsan adam değilsin derim ben olsam. Bulunmaz Hint kumaşı sanki, kokmuş.
Eşim yedi yirmi dört köyde olmaktan çok mutlu o asla şikayetçi değil haftasonu kavramı yok. Herşeyi haftaiçine göre ayarlıyor zaten memur kendisi 5 te evde oluyor herşeyi kolay ayarlayıp haftasonu köyde oluyor
Kavgadan başka çare yok zaten konuşmakla olmuyorAllah seni ayni beni anlatmışsın gidelim demeye korkar oldu.
Gerçekten öyle, haklısınız. Bu modeller korona dinlemiyor, çocuk küçük dinlemiyor, sürekli "annem babam torununu görmesin mi istiyorsun" diyecek, uğraş dur sonra.Evet sonra çocukla köy yollarında sefil olur.
Bizimki tek basına da tereddutte. Gece 2 de eve geldı. Karısı tek. Bende kavga cıkardım. Erken gıt erken gel dıyorum. Haftada 1 yeterlı en fazla 2gıt dıyorum. Herkesın evı ayrı yolu ayrıHayır bıkmıyorlar. Sadece tek başlarına gitmeyi öğreniyorlar.
Benim en sevdiğim kelıme hayır, en nefret ettıgım cümle hadı bızımkılere gıdelımAynen aynen yok bazlama yok borek yok cay gelin yiyelim..kaynanayla mesafeni koy . Aran iyi ise gelmek istemediğini söyle .. ama işin başrolü koca olacak şahısta
O modellerden benim de başımda var. Böyle sus pus olursan, adam gelmezsen ayrılırız dediğinde paşa paşa gidersen hiçbir şey değişmez. Çocukla daha da beter olur.Gerçekten öyle, haklısınız. Bu modeller korona dinlemiyor, çocuk küçük dinlemiyor, sürekli "annem babam torununu görmesin mi istiyorsun" diyecek, uğraş dur sonra.
Bu tipler torun falan hak etmiyor. Sürekli gel gel gel.Ayy daraltı gelıyor. İmdat dıye bagırcam bu tip insanlara. Bi salsınlar insanları yaaGerçekten öyle, haklısınız. Bu modeller korona dinlemiyor, çocuk küçük dinlemiyor, sürekli "annem babam torununu görmesin mi istiyorsun" diyecek, uğraş dur sonra.
ailenizle hangi arada görüşüyorsunuz peki?Eşim yedi yirmi dört köyde olmaktan çok mutlu o asla şikayetçi değil haftasonu kavramı yok. Herşeyi haftaiçine göre ayarlıyor zaten memur kendisi 5 te evde oluyor herşeyi kolay ayarlayıp haftasonu köyde oluyor
Köyüne dön de ve oraya temelli yolla.
Yuh gece ikiye kadar köyde yapacak ne buluyormuşBizimki tek basına da tereddutte. Gece 2 de eve geldı. Karısı tek. Bende kavga cıkardım. Erken gıt erken gel dıyorum. Haftada 1 yeterlı en fazla 2gıt dıyorum. Herkesın evı ayrı yolu ayrı
Ya şimdi burada köylü linci yemek istemiyorum ama adam köylü yahuSiz hiç birlikte haftasonu kahvaltısı yapmayacakmıymışsınız. Sizin cumadan gece yarılarına kadar film izleme gününüz olmayacak mı ? insan hafta sonu geç uyanayım yatakta vakit geçireyim? Bir aileye dahil edilmişsiniz kendinize ait bir aileniz yok . Ya kavga gürültü gitmeleri ayda bi kereye düşürün ya ayrılın ya da bu deveyi güdeceksiniz. Ama deveyi güderseniz ilerde sorunlar daha da büyüyecek fazla muhabbet sonucu eşinizin ailesi her işinize karışacak..
Yok köy degıl. Ben konu sahıbı degılım. Evler araba ıle 15 20 dakıka mesafede. 1haftadır görmüyorum, sohbet muabbet oluyor dıyor.Ben kavga cıkardım dıye bu sefer hıc gıtmıyor. Aklım sende kalıyor dıyor. Bende dıyorum kı haftada 1gıt erken gıt erken gel.Şimdi tabıkı evde korkmuyorum, tekte kaldıgım oldu.Ama gecenın 1ınde annesınde oturup benım evde yalnız olmam rahatsızlık verıyor.evımız 3. Cü kat, korumalık yok. Gece yatarken teras kapısı acık sonuna kadar. Kedımız gırıp cıkıyor. Eşime şakayla karısık bu saatte gelınır mı, ya genc karını öldürseler, ya bıcaklasalar. Ayıp degıl mı. Insanlar sızı kınar ayıp ayıp dıyorum.Korkum falan yok gercekten ama o saatte evınde olması gerek bence. 11 de gelsın 12 de gelsın. Bıdaha gıtsın baktım 12 yı gecıyor hadı eve gel dıye arıycam.Yuh gece ikiye kadar köyde yapacak ne buluyormuşBizimki akşam 10-11’de gelir. Hiç ilişmem. Öğretmen olduğumuz için şu süreçte 7/24 evde beraberiz zaten. Gidince ben de kafa dinlemiş, akşam yemeğiyle falan uğraşmamış oluyorum.
Herkes bu problemlerı yaşıyor. Kararlı olan kadınlar kazanıyor. Tepkısını koyamayanlar ıse sürekli kendını kaynana evınde buluyor.yanii bi köy içinmi ayrılcak senden bune saçmalıktır ki
benim eşim sürekli illede gitme çabasındaydı yeni evliydik ozaman ben çok sıkılmıştım artık dedim
yeterr herzaman bunun psikolojisinimi yaşıycam dedimm bide 3 haftadabir gitmek bile beni sıkıyordu
çok şükür düzeldii artık düzelecek elbet oda yeni evliyken böyle şeyler maalesef yaşanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?