Eşim beni anlamıyor

Ailesi sizin bu düşüncenizi bilmiyordur zaten

Kavga sizi yıpratır sadece. Eşinize bisi olmaz .

Hala gidiyor musunuz
Eskiye nazaran azaldı her gitmemize surat yaptim konuşmadım ne iyi ne kötü dedim sadece tavır yaptim. Koronada etkili oldu koronayi bahane ettim anan baban hasta bulaşır falan cok baskı yaptim şakaya getirip sen git dedim bi kere gitti alıştı.. benim apartmanda iki kisi daha var ayni sorunu yaşayan evlilik başlarında kavga gürültü çıkıyor sonraya dogru karşı taraf isrardan vaz geçiyor. Seninki de bi müddet sonra vazgeçecek sıkıntı etme .. koronayi bahane et

Ne olursa olsun, bu cümle kolay kolay kurulmamalı. Adam sizi kaybetmekten korkmuyor, gidecek olmanız pek önem arz etmiyor demek ki. Aynı şeyleri ben de yaşadım ama o cümleyi bana etse yedirirdim ona o lafı. Eşim de isterdi her hafta sonu. Gitmeyeceğim diyeceksiniz, o da zamanla kabullenecek. Sizin kadın olarak hafta sonu hiç mi arkadaşlarınızla, ailenizle vs. programınız, işiniz gücünüz olmuyor? Ne münasebet, her hafta ne diye kalacakmışsınız ya

Teşekkür ederim umarım öyle olur

Kararlı olacaksın. Gitmeyeceksin.Bende başlarda haftada 4 kez gıttıgımı bılırım. Sonra haftada 1 e sonra 2 haftads 1 e sımdı ayda 1 e düştü. Çözüm kavga, kararlı olmak, konusmak, empati yapmasını saglamak. Ben her annesınden dönuste kıyameti koparırdım. Sımdı benımle gıderken tedırgın oluyor. Kendı bıle gıtse geceye kadar duramıyor. Kararlı ol. Yoksa bir ömür böyle gıder

gercekten her haftasonu 40 dakika mesafeye cuma aksamindan gidiyor musunuz?

bilemiyorum, belki sezonda (hasat zamani vs) tahammul edilebilir de, diger turlu cok acayip ya, e sizin hic misafiriniz gelmiyor, anne babaniza gitmiyor musunuz kendinizin, hic olmadi bir haftasonu evde tembellik yapmak istemiyor mu esiniz?

Aynen aynen yok bazlama yok borek yok cay gelin yiyelim ..kaynanayla mesafeni koy . Aran iyi ise gelmek istemediğini söyle .. ama işin başrolü koca olacak şahısta

Allah seni ayni beni anlatmışsın gidelim demeye korkar oldu.

40 dakikalık mesafe çok uzak değil ki, neden kalıyorsunuz, akşam yemeğine gidin geri gelin aynı gün. Ailesini de görmüş olur. Sırf ailesi için seni boşarım diyorsa da cehennemin dibine kadar yolun var diyeceksin. Hoş sen de baştan kabul etmişsin, madem gördün ailesine düşkünlüğünü neden önlemini almadın, aileme gider geliriz düşkünüm dediğinde neden bir şey söylemedin ki. Kabul etmeseydin diyebilir eşiniz de

Eşim yedi yirmi dört köyde olmaktan çok mutlu o asla şikayetçi değil haftasonu kavramı yok. Herşeyi haftaiçine göre ayarlıyor zaten memur kendisi 5 te evde oluyor herşeyi kolay ayarlayıp haftasonu köyde oluyor

valla işe öncelikle köye gidiş sıklığını azaltarak başla. önce iki haftada bire düşür. duruma göre daha da seyreltebilirsin ama hiç gitmeyelim demek de olmaz sonuçta onun ailesi. sen anlaşamasan da katlanırsın bir şekilde. direk gitmeyelim değil de bu h.sonu beraber yürüyüş yapalım, mangala gidelim vs artık ikiniz ortak neyi seviyorsanız ikiniz adına plan yaparak gidiş sıklığını azaltmaya çalış. arada bir gittiğinizde de somurtma, sonuçta evde yemek hazırlama derdinden kurtulursun öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…