[ı]kocaya gıtmek ıcın dert edecek yasta degıl daha
20 yasında, belkı samımıyetten demıstır dıye dusunmeden edemıyorum hala
ama bu dusunce bıle kırgınlıgımı gıdermıyor ):
Bır fırsat bulsam , esıme soylesem rahatlayacagım ama
esımle keyfımız yerınde, huzurumuzu kacırmamak ıcın
uygun zamanı kolluyorum.
Bu aksam ablaya gıdecegız, onu da gorecegım tabıı.
Gıtmek ıstemıyorum, o kadar sogudum yanı.
Halbukı onceden ben gormek ısterdım onları...[/ı]
tüm söylediklernde haklısn :jeyyar:bir gün canım inan sabrın kalmıycak şunu öğrendim böyle idare edip içimize atıyoruz ya bende yeni evlendiğimde öyleydim mükemmeliyetçi kimseyle kötü olmıyım herkezi yakalamaya çalışırdım kendimi sevdirmeye bence bir gün içine attıklarının hepsi birden çıkıvericek dışarı inşallah olmaz birde sert tepki almayınca arkası kesilmez bunların canım
bende öyleydim knedinle çelişmiyceksin acabamı suratımmı asıktı acaba alttan alabilirmiydim çokmu tepkiliyim falan hiç kendini suçlamaya gerek yok onlara katlanmak zorunda değilsin onlar niye kendini naza çekiyo senden on yaş küçük kız evlense bizim kadar kendini ezdirmez biliyomusun zaten içindekini hemen dışa vuran bi tip her şeye cevabı veriyor böylelerinden çevresindekiler çekinir
hem ailesine nasıl empoze ederse etsin kendini haklı çıkarsın ne olurki kendide seni kaybeder birazda o düşünsün kendinden büyük iki insan konuşurken buraya konuşmayamı geldiniz ne demek ya çok sabırlısın ne saygısız evlat yetiştirmişler
tüm söylediklernde haklısn :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?