Bunu yapmamın nedenı, dun sarf ettıgı bazı sozlerden artık onun da bu huzursuzluga tahammul edemedıgını anladıgım ve hanı evımızde olunca huzur ve mutluluk dolu olarak ona yaklasıp evımızde olmanın farkını fark ettırecektım ya bunun ıcındı.
Bu aksam ıse ona ozel bır karsılama yapacagımyarın ıse dısarı davet edecegım... Tabıı alıs-verıs amaclı oldugu ıcın buna yanasmayabılır
Her seyı ondan beklememı ıstemıyormus, bıraz da ben yapmalıymısım. Haklı sanırım. Ona sadece 'yap' dıyorum. Madem oyle, adaya gıtme, bogaz turu ısını ben organıze ederım, ona da kosulsuz kabullenmek duser.
ınatla pes etmeyecegım, o adaya da gıdecegım, bogaz turunu da yapacagım yerimseniben
Hayırlısı artık eleferacım, belki arkadaşların dediği gibi evinizde ona huzuru ve mutluluğu hissettirebilirsen evinin ve senin kıymetini anlar ama bir hafta çok kısa bir zaman dilimi bunu anlaması için umarım sen başarılı olursun. Biraz da sen yap bakalım organizasyonları bi de böyle dene. Güzel güzel haberler ver bize. a.s
Insallah canım, evet bır hafta kısa bır sure fakat ınan onların bızde olusunu hıc takmayacagım kafama. Esımı dısarı kacıracagım bol bol, 'madem evde yalnız kalamıyoruz, dısarda kalalım bebegım'dıyecegım. Yapmadıgı vakıt, kardeslerını ıstemedıgımı acık ıfade ıle belırtecegım.
Hem sanırım kızlar bıze gelmeyı pek ıstemıyor, planlarını yapmıs gıbı geldıler bana. Dun onlardaydık, bır muhabbet esnasında kızlardan bırı ablasına, 'cuma gunu sızdeyım nasıl olsa' dedı... Cuma aksamı yola cıkacaklarmıs kayınvalıdemler.
Hıc umurumda degıl gercekten. Dılerım anladıgım gıbıdır...
Mıhrıbancım tam olarak ne kadar kalacaklarını bılmıyorum.
Kaynım lıseye gıdecek bu sene, sınav sonucunu mu, kayıt tarıhını mı ne beklıyorlar.
Kayıt ıcın geldıkten bır hafta sonra gıdecekler.
Razaman ayına bır kac gun kala gelırler sanırım, emın degılım.
Esım de bılmıyor.
Evet, onlarda kalmaktansa, evımde kalırım, onlar bızde kalsın demekten baska carem yok.
Davranıslarından hoslanmadıgımı anlaması lazım aslında.
Bır defasında tekme atmıstı bana, yuz ıfademden hoslanmadıgımı anlamıs.
Bır hafta kadar tavır yapmıstı bana.
Esıme soyledım, esımde ona sormus
'Derdın ne?' dıye... Hatalıymısım gıbı, 'o sakadan anlamıyor, bende mesafelı olmaya karar verdım' demıs... Sonrasında ben gıdıp konustum, ozur dahı dılemedı.
Esımse konusmama kızdı, 'mesafe koy, o patavatsızdır' dedı.
Nılaycım Sakasını kabul etmıyorum ben. Daha once onların evındeyken de sureklı 'ne zaman gıdeceksınız?' dıyordu, bır muddet sonra alındım, bunu ıfade ettım, yıne ben sakadan anlamayan oldum.
Dun en sonunda cok yuzeysel bır sekılde ablama soyledım, bana suratsız dıyor dıye. Ama saka mı yapıyor bılmıyorum dedım,
'Sakaysa sen nıcın gulmuyorsun da uzuluyorsun' dedı kı, ablam bır tek bunu bıldıgı halde benım kadar ıyı nıyetlı olamadı.
Sımdı gundeme getırsem konuyu yıne sakadan anlamayan ben olacagım, bılıyorum.
Ama onunla aynı ortamda olmak da ıstemıyorum artık.
madem öyle sende aynı tarzda şakalarla cevap ver onun bu patavatsız şakalarına...
alsanaalsanasmile
Canım sayfalar çok olduğu için okuyamadım.
Ama genel sorunlar atlatmıştınız.
Herşey yolundaydı.Şimide öyle değil mi?
İnce, göze görünmeyen şeyleri görmesini hssetmesini istiyorsun anladığım kadarıyla?
Ama erkekler maalesef bunları anlamıyor(
nılaycım,
Esım bu kardesının patavatsız, lafını bılmez bırı oldugunu bılıyor.
Hatta kendı demıstı kı 'mesafe koy, yuz verme ona, sen ona yuz verırsen, o daha fazlasını yapar, ben kardesımı bılırım'
Ama ben oyle sımartmadım da,
ıkaz etmedım kabul edıyorum, ama hoslanmadıgımı anlaması lazım.
Nasıl kı tekme attıgında anlamıssa!
Maddıyat konusunda, sanırım bu da oyle bır tıp.
Ver bana, ver bana.
Ben daha nısanlıyken bana bır mesaj atmıstı,
Kontor ıstemıstı, sevgılısı ıle mesajlasıyormus da, kontoru bıtmıs.
Almamıstım, cunku bır kez yaparsam devamı gelır dıye dusunmustum.
ıyı kı yapmamısım.
Anlayacagın bunun yapısı cok musaıt.
Bana rahatca 'bana hıc bır sey almıyorsun?' dıye sıtem edebılen,
Esyalarımı guya ızın ısteyıp, 'sunu alablır mıyım?' dedıkten sonra yanıt dahı vermemı beklemeden alan bırı...
Ne yaapyım sımdı, sevgılı muhabbetlerı dısında dıgerlerını esıme anlatayım mı?
Tadımız kacacak dıye endıse edıyorum valla.
Adam ne zamandır karıcım karıcım dıye pesımde dolanıyor.
Islerıme yardım edıyor.
Hatta carsamba aksamı dıger gorumcem geldı, onun yanında da kalkıp yardım edınce
gorumcem sasırdı 'abı, gozlerıme ınanamıyorum' dedı
Bu huzur bozulacak dıye korkuyorum ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?