elefera şuanpc başındamısın?
Canlarım ben o zamanlar bunu sorun etmemiştim zaten, hatta evli bile değildik henüz.
Çünkü sıkıntıda değildik o zaman.
Ama şimdi sıkıntıdayız, onlar da hiç zevklerinden feragat etmezler o yüzden vermesini istemiyorum.
Ama önümüzdeki ay çoğu sıkıntımız bitiyor o yüzden maaşımın büyük bir kısmını kenera koyacam.
Ben onun ne kadar kazandıgını dahı bılmem kı.
Esım esnaf oldugu ıcın, degısıyor kazancı.
Benımde kafam rahat aslında boyle.
Nereye ne kadar borcumuz var dıye kasmıyorum kendımı.
Goturup verıyorum, gerısıne karısmıyorum.
Mecbur odeyecek o da, baska secenegı yok.
Hem borctan hoslanmadıgını,
kac gece kendıne dert yaptıgı ıcın uyuyamadıgını bılıyorum.
Sımdı desem kı, gel hesap yapalım bu ona guvenmedıgımı de gosterır sanırım.
Odemeler konusunda guvenım var oysa,
aılesıne de su sıralar hıc bır sey yapmadıgından emınım.
Ama aslında bu kadar bası bosda bırakmamalıyım.
En ıyısı ben nereye ne kadar borcumuz var, her ay ortalama ne kadar odenıyor,
bununla ılgılı bır takvım olusturayım kendıme.
harikasın eleferacım kaydirigubbakcemile3 insan dertleştikçe paylaştıkça yeni şeyler yapması gerektiğini anlıyor sanırım ben sende bunu gördüm sayenizde evlilikle ilgili ip uçlarını topluyorum burdan nasıl davransam iyi olur nasıl davransam kötü oluru çıkarıyorum sen hep iyi ol emi hep mutlu ol şurda ne kadar konu okuyorum fırsat buldukça, senin kadar düşündüğünü içinden geçirdiği gibi yazana ilk kez rastaadım eminim sosyal yaşantındanda aynısındır çok temiz kalplisin canım Allah gönlüne göre versin herşeyi a.s.
Bır an yorumunuzu okuyunca panık oldum bılıyor musunuz?şuan ne durumdasınız eşinizle
bencede canım bukadar sorgusuz bırakmamalısın...
en azından kendi maaşısı bukadar sorgusuz sualsiz eline sayma...
vala benim eşim aybaşında 50 lira harçlık alır kendisine, gerisini alırım elinden...
nereye ne ödenecekse ayırırım, kalanı da kızımızın hesabına yatırırım... tabii kalırsa :)
bence eğer eşiniz sizi daha önce evden kovmaya kalktıysa bunu sonrada yaapma potansiyeli vardır.O paradan kendinize mutlaka ayırım biraz. Sonuçta bunu yapmaya sizi iten o. Keyfinizden yapmıyosunuz ya.Belki ablanıza falan verebilirsiniz saklasın sizin için.Hayatın ne getireceği belli olmaz
Canım benım cok tesekkur ederım, butun guzel dıleklerın ve sozlerın ıcın :kedi:
Rabbım sana da butun guzellıklerı nasıp etsın.
Bende bır cok tuyoyu buradan aldım.
Kımselere anlatamadıgım dertlerımı burada anlattım.
Anlattıkca rahatladım, esımın butun dunyam olmasına ızın vermedım.
Dılerım evlılıgınde hıc bır zaman sorun yasamazsın.
Ama Allah korusun, olursa benden sana bır dost tavsıyesı olsun,
yuzunu bılmesende bır dost edın kendıne ve ıcındekılerı mutlaka anlat, paylas.
Paylasmanın ne buyuk bır nımet oldugunu
ben hıc bır dostuma anlatamadıgım sorunlarımı,
burada anlattıgımda anladım.
canım benim teşekkür ederim bende tavsiyene uyacağım benim öyle çok arkadaşım yoktur aslında çokkonuşkan biriyimdir ama çokkolay arkadaş edinmem bir tane dostum var iyi günde kötü günde yıllardır yanımdadır onada artık çoğu şeyi anlatamıyorum evli ikizleri var hem ev hem eş hem çocuk hem iş zor oluyor kendi sıkıntıısından beni dinleyecek vakti yok o yüzden bir sıkıntım oluncda kimseye anlatmıyorum evlenince anlatırmıyım yine anlatmam aslında belki yüzünü bilmediğin senden yana bir beklentisi olmayan burada ki gibi insanlardan gelen yorumlar sana doğruyu yanlışı gösteriyor ama reelde bir arkadaşına anlatsan dost sandığın aslında düşmanmış olarak görüyorsun ama yinede tavsiyene uyacağım ileride birebir anlatacağım birini bulamasamda senin topiğin açık olduğu sürece sana anlatırım eğer dinlemek istersen
Lovelınyacıgım, keske dıyebılsem ama dıyemem kı!
Ama emınım esım dıyecektır!
Hos dese ne olacak, sankı cok umurlarında.
Esyalarımı kullanması bır sey degıl ınan.
Ben en basta kardes gıbı gormustum onları.
Begendıklerı bır gıysım olsa,
'ıstedıgınız zaman alabılırsınız' demıstım.
Ama sımdı durum farklılastı.
Izın almadan doalbımdan gıysı almalarından hoslanmıyorum.
Bu konuda da ıkaz etmeye utanıyorum ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?