Eşim beni anlamıyor ):

Kan aldırmak orucu bozmaz diye biliyorum sen yine de araştır istersen. Enjekte ettikleri bişey yok. Eğer bikaç gün sabredersen ve regl olmazsan da idrar testini tekrarlayabilirsin. Bekleyemezsen kan testi kesin sonuç verir.

kendi test yaptığım gün geldi gözümün önüne...
bikaç gün gecikmişti, eşim şehir dışındaydı, test alıp yapmaya fırsatım olmamıştı, bir de tahmin etmiyordum hamile olacağımı...
akşam ablamla konuşurken sordum, karnıma adet sancısı gibi kramplar girio heralde değilimdir dimi hamil eolsam ağrımazdı diyorum bide :)
hamilesin sen demez mi :)
ertesi gün sabahı zor etmiştim... işe gelmeden bi aczaneye uğrayıp test aldım, işyerine geldim direk tuvalete girdim, çıktığımda ellerim ayaklarım titriyodu :)

Bayılmam da,
yeter kı kanı gormeyeyım
Gordugum vakıt kendımden gecıyorum.

Elefera bugün moralim bozuk sana bir mesaj atıcam bir yorum yaparmısın?

Tabıı kı canım benım.
Yenı gordum yorumunu.
O nedenle gec yanıt verdım.
Kusuruma bakma lutfen.

Kan aldırmak orucu bozmaz diye biliyorum sen yine de araştır istersen. Enjekte ettikleri bişey yok. Eğer bikaç gün sabredersen ve regl olmazsan da idrar testini tekrarlayabilirsin. Bekleyemezsen kan testi kesin sonuç verir.

Sabretmeye calısacagım artık napalım ):
Ya da fırsat buldugum ılk anda testı yaptıracagım.
Bende kan aldırmak orucu bozmaz dıye bılıyorum.
Yıne de bır arastırırım gıdecek oldugum sıra.
Tesekkur ederım canım arkadasım.

Son düzenleme:

Bende gece boyu ne hayaller kurdum,
bır bılsen.
Hatta ılk esıme mı haber versem,
buraya yazıp sıze mı haber versem dıye bıle dusunup,
kararsız kaldım.
Heyecanla gıttım aldım o testı,
sonra ellerım tıtreyerek yaptım.
Ama ben senın gıbı mutlu olamadım ):

Bıraz once esım aradı.
Merakta kaldı tabıı.
Soyledım bende.
'Olsun, hayırlısı olsun' dedı.
'ıstemez mıydın yoksa?' dıyınce,
'hayır ben ıstıyorum ama sen ıstemıyorsun' dedı.
'bugun oyle olmadıgını anladım, bende cok ıstıyorum' dedım.
Insallah Rabbım cok bekletmez benı.
Ve ınsallah dıleyen herkese nasıp eder.

Sevgili askbocugum ve elefera ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Çok yöntem denedim eşimin beni anlaması ve gerçekleri görmesi için.Gördü de bi zaman ama etkisi uzun sürmedi.Anne sevgisi bu başka şeye benzemez sonuçta.Kozun büyüğü kayınvalidemin elinde...Düşünün maddi manevi her taşın altından o çıkıyor.Geçenlerde yukarıya oturmaya çıktık çocuk bezi reklamını görünce eşim iç çekerek bizim neden olmuyor dedi bende ilaç kullanıyorum dedim henüz erken dedim.(düzenleyici kullanıyorum)Halbuki böyle konuları annesinin yanında konuşupta ona söz hakkı doğsun istemiyorum bu konuya da karışırsa çıldırırım artık.Neyse duydu ya lafı durur mu hiç...O ilaçları kullandığı sürece olmaz tabi dedi.Bende lütfen bu konuyu konuşmanın ne yeri ne zamanı dedim ve kapadım.Aşağıya indiğimizde eşim bana artık bebeğimiz olsun hem bak annem hasta torununu da görsün istiyorum ben dedi.Artık vakti geldi dedi.Ben henüz hazır değilim hem de tedavi görüyorum bunun için erken olduğunu sen de biliyorsun dedim ve konuyu kapadık.Benden gizli isim bile düşünmüşler erkek olursa babasının adını koymamızı istemiş kayınvalidem.Anlayacağınız her şey de o çıkıyor aradan
Kısa bi süre önce bi yakınlarını ziyarete gittik birlikte...Kayınvalidem bizi yanına aldı yok işte bunlar bu konuma kolay gelmedi adam oğluyla birlikte çalıştı çabaladı on yıldır bu gelin burda yiyor içiyor birlikte bişeyler yapıyor.Böyle yaşayarak insanlar bişeylere sahip oluyor,biz de öyle değilki bizde öyle olsak şimdi bi ev daha alırdık, kardeşin de evlenecek ev lazım diyor.Ben de dedim ki anne buraya bunları konuşmaya mı geldik.Hem madem ev alınacak kim çekecek krediyi dedim.Sen bi ay çalışırsın iki ay çalışırsın hastasın zaten ,kayınpederimin işi sezonluk bi ay sonra o da çıkacak işten ,görümcem zaten yeni iş değiştirdi ve yakında o da evlenmeyi düşünür ve kendi masrafları çıkar,bense hamile kalırsam işten ayrılmayı düşünüyorum bu durumda geriye sadece oğlun kalıyor o da tek başına bu sorumluluğun altına giremez dedim.Sizin zaten borçlarınız var emekli maaşı hangisine yetecek.Bizim evimiz var zaten ve kredi çekilecekse eğer bizim de evimizin çok ihtiyacı var ve onun için çekilir ancak dedim.Hiç bişey söyleyemedi.Bu tarz konuşmalarla eşimi zan altında bırakıyo o da kendini suçlu hissediyo ailesine karşı...
5 günlük yıllık iznimde memleketlerine gittik tabiki kayınvalidem de oradaydı.Tatil gayet iyi geçti biletler ayırtıldı dönecektik ki...Yine bi mevzu daha....
Eşimin izni henüz bitmemişti bi haftalık izni daha vardı o akşam kayınvalidemle başbaşa konuşuyorlardı.Ve ben bunun altından bişey çıkacağından emindim.Eşim yanıma geldi ve ben dayımlarla birlikte Ankara gitmek istiyorum dedi sende annemlerle birlikte İstanbul a dönersin dedi.Bende bana soruyorsan eğer ben bensiz gitmeni istemiyorum dedim.Eşim birden sinirlendi.Sana soranda kabahat falan tarzında kırıcı sözler söylemeye başladı bu esnada kayınvalidem de yanımda ben çok incindim tabi...eee o boş durur mu hiç hemen lafa girdi.Ne olmuş canım babanız da beni bırakır bi yerlere giderdi ne var bunda dedi bende o anlık sinirimle ''anne lütfen kendi kırk yıllık evliliğinle benim 1,5 yıllık evliliğimi kıyaslama lütfen o eskidenmiş''dedim ve sustu.Eşime de ben işyerini arar izin isterim merak etme sen dayınlara söyle yarın gidelim dedim.İçimdeki öfke hala dinmedi tabi.Kayınvalidem oğluna bu fikri verdi ama mantıklı olan büyüklük yapılacaksa eşinle birlikte git diye bi fikir sunabilirdi.Bizim tatilimizle ilgili bile plan yapabiliyor yani...
Eşime kızdığım noktaysa beni ikinci plana atması bi yere gitmek istiyor bişey yapmak istiyorsan bunu annenle değil benimle konuşman ama anlamıyor.O yabancı mı sanki o benim annem neden ona karşı bu kadar ön yargılısın diyor ve çıkıyor işin içinden...Benim eşi olduğumun ve bişeyleri paylaşma önceliğini bana tanıması gerektiğinin bilincinde değil hala....
Çok bunalıyorum çok...

Sevgikelebek, canım önceki mesajını da okudum gerçekten işin zor. Ama kayınvalideler böyle karışıyorlar herşeye yapacak birşey yok.
Sen son zamanlarda karşılık vermeye başlamışsın dolmuşsun artık, o yüzden suçlu hep sen oluyorsun.
Ne yapabilirsin eşine kimse yokken birşeyler aşıla, annesini kötülemeden durumu açıkla, sonuçta annesi sen ona bir şey söylersen sen suçlu olursun.
Bak benim eşim bile artık bana hak vermeye başlamışsa, senin ki daha kolay hak verir.
Aslında onlar da gerçeği görüyor ama annesi ailesi söyleyemiyor, en kolayı bize yüklenmek bizi suçlamak. Onlar da öyle yapıyor.
Bravo son yazında güzel cevaplar vermişsin kayınvalidene, çok doğru bir duruş sergilemişsin.
Bebek mevzusuna gelince benim ailem uzakta çocuk olarsa ilgilenecek kimse yok onların ilgileneceğini sanmıyorum bakacaklarını yani, buna ramen ikide bir söylüyor.
Ben kızmıyorum sonuçta o da haklı kendince ama seni düşünmüyorlar işte. Bu gelin ne yapar çocuk olursa çalışıyor demiyorlar.
Aslında bir süre sonra öyle bir gerginlik oluyorki gelinle kaynana arasında kayınvalide iyi bir şey bile söylese geline batıyor.
Çok agresif davranma, sinirli cevaplar verme, şakayla karışık gülerek cevaplar ver ama mutlaka cevap ver.
Zaten başında her istediklerini yaptığın için bu şekilde işlerinize karışmaya cüret edebiliyorlar.

bunalma canım çok haklısın ama olan sana olur sıkma canını kayınvalidene diycek bişey bulamıyorum ya hala oğlunu yönetiyo madem niye evlendirmişki oğlunu sizin evli olduğunuzu bi birey olduğunuzun artık hayatınıza ikinizin devam etmeniz gerektiğini neden anlamıyoki görümcen evlenicekse onun evini sizmi düşüncekmişsiniz ne alaka çok istiyosa kendileri alsın sen eşinle çalışıp görümcene evmi alcakmışsınız oldu çocuk konusundada kayınvalideni ne ilgilendiriyosa benim kayganamda çok bilir seninki gibidir herkezi yönetir büyük görümcem var onları istediği gibi yönetiyo yeni evlenince bizide yönetmek istedi yok öyle yapın böyle yapın ama Allahtan eşim benim yanımdadır ben ne dersem onu yapar fırsat vermedi kayınvalideme tabi çatlıyo oda şimdi ilk evlenince ikide bir bana 4 5 sene çocuk yapmayın diyodu oldu sana sorcaktım ne ilgilendiriyosa onları istisnalar hariç genelde hepsi böyle hala oğullarını yönetmek istiyolar ama umarım eşin enkısa zamanda olanların farkına varır ve sana gereken önemi değeri verir sen biraz eşini korkutsan ben böyle bi evlilik istemiyorum falan desen böyle gitmez ben hep senin ailenle birlikte olmak istemiyorum ikimiz olmak istiyorum desen böyle giderse ben annemin evine gidicem falan de ama ben eşini tanımıyorum sen eşini tanırsın hani nası tepki verir ben bilemem bide kötü bi tepki falan verir kayınvalidene gelincehiç lafını esirgeme hiç sessiz kalma bişey söyleyince sende söyle o oğlunla benim bilceğim iş falan de sen sessiz kalırsın o daha çok konuşur daha çok ezer seni hemen tepkini koy

Evet çok haklısınız sağolun dinleyip çözüm ürettiğiniz için inanın cvplarınızı okuyunca çok mutlu oluyorum rahatlıyorum.Biraz mücadele biraz sabırla üstesinden gelinmeyecek hiç bişey yoktur belki.Ben normalde çok neşeli bi insanım - insandım demek daha doğru olur.Sorunlarla mücadele edecek gücü son zamanlarda kendim de bulamıyorum .
Umarım herşey düzelir.Gerçi tartışmalar hız kesmeden devam ediyor ama zaman neler gösterecek bakalım.Dün gece yine ailesiyle ilgili bi konu yüzünden tartıştık.Kırgınız hala birbirimize.
Çok üzülüyorum çünkü onu çok seviyorum Biz ne zaman mutlu olcaz ya

Sozde 'ogullarının mutlulugunu ısterler' degıl mı?
Sasırıyorum, gercekten sasırıyorum!
Kendı yasadıklarını, bızlere yasatmaya calısmalarına...
Bızlerı kendılerı ıle kıyaslamalarına...
Kendı kızlarına gelınce 'kızımın evı' demelerıne,
gelıne gelınce 'oglumun evı' demelerıne,
ogullarının buyudugunu kabul edememelerıne,
gelını bır canavarmıs gıbı algılamalarına,
ben buyugum edaları ıle ahkam kesmelerıne
ve daha nıce yaptıklarına sasırıyorum!

sevgıkelebek,
bencede esınle en acık bır sekılde konusmalısın.
Bu evlılıgın bu sekılde devam edemeyecegını ıfade etmelısın.
Ayrılmak dusuncesı aklında yoksa dahı,
o bılmemelı bunu.
Senın bır gun onu terk edebılecegını hıssetmelı kı,
sana hak ettıgın degerı verebılısın.
Erkekler boyle ne yapalım,
onlara naturel olmamız fayda saglamıyor.
ılla komplıke olmamızı ıstıyorlar.
Sanırım gızem katıyor cozumsuz gorunmek
Bu da onları etkılıyor.

eleferacım 10 gündür giremiyorum foruma bu arada nişanlandım canım bu sabah girer girmezde hemen senin konuna gelip baktım bir solukta geçmiş 20 sayfayı okudum neler yaşamışsın öyle çok üzüldüm canım ama herkez eteğindeki taşları dökmüş pekte fena olmamış bence gerçi sen yıpranmış üzülmüşsün ama iyi yönünden bak canım en azından artık sık sık görüşmek ve 20 yaşındaki bebeklere dadılık yapmaktan kurtuldun şimdi bu durumu lehine çevirip dilediğin gibi mesafeyi koyarsın arana eşinede gerekçen hazır zaten tekrar konuyu açıp seni üzmek istemiyorum ama ortadaki sorun eşinin ailesi ve senin arandaki dengeyi kuramayışından kaynaklanıyor neyse canım vardır herşeyde bir hayır ancak bebek için söyleyeceğim tek şey Allah ne istersek onu veriyor kullarına bizzat yaşadım ve gördüm canım fakat önemli olan hayırlısını istemekte sen hep hayırlısını ver Rabbim dersen elbet Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı şekilde verecektir bebeği size ve eminimki iyi bir anne olacaksın öpüyorum canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ve çok mutlu ol inşallah .

mafoldumben offf şaşırıyorum bende çokkk...Eşimle gerek sakin gerekse sinirliyken çok konuştuk , tartıştık bu konular üzerine hatta ben söylemeden ayrılık kelimesini o bana karşı kullandı sanırım bizim yürüttüğümüz mantığı anlıyor olmalılar ki onlarda aynı taktiği bize uyguluyorlar.Bi nevi gözümüzü korkutuyorlar.
Bilemiyorum söylediğiniz yöntemi de denedim bunu ne kadar kararlı söylersem söyleyeyim gitmediğim sürece ciddiye alacağını sanmıyorum.Sevgimden o kadar emin ki gidemeyeceğimi tahmin ediyor olmalı.Onu sevgimle biraz da ben şımarttım sanırım... Ama şimdiler de biraz soğuk davransam altından farklı manalar çıkarıyor bundan da korkuyorum...Ben en ufak bi kırgınlığımda tavır yapmaya kalksam hava alcam ben daralıyorum diyo ve yukarıya çıkıyor.Biz hep aynı şeyleri tartışmaktan iletişim yeteneğimizi de kaybettik.Küçük bi cümleden yanlış anlamlar türetmeye ve herşeyi anladığımız gibi yorumlamaya başladık.Benimle konuşamaz hale gelipte annesinin kollarına sığınmasın diye tavır da yapamıyorum.Anlayacağınız tüm kozlarımı kaybettim.

Ferıhancım,
Hayırlı olsun canım. ınsallah Mevlam yuzunu hep guldurur.
Butun kalbımle omur boyu hem mustakbel esınle,
hem de aılesı ıle huzur ıcınde yasamanı dılıyorum.
Musadenle sana bır dost tavsıyesı vereyım.
Sımdıden mesafenı koy arkadasım.
Sakın 'yok bunlar cok ıyı ınsanlar,
asla benı uzmezler' dıye dusunerek yanılgıya dusme.
Bak, bende oyle dusunmustum.
Esımın annesı ıcın 'ıkıncı annem' dıyordum.
Fakat ne kadar yanıldıgımı anlamıs bulunuyorum sımdılerde.
Evet, yasadıklarım gercekten ok agır geldı bana.
Belkıde bu nedenle reglım gecıktı ve ben bır anda bebegımın olmasını ne kadar arzuladıgımı gordum.
Bu da ıyı oldu aslında.
Belkıde boyle olmasa bebegı erteleme fıkrınde sabıt kalacak,
esımı olumsuz etkıleyecektım.
Ve bu da kacınılmaz bır tartısmaya neden olacaktı.
Sımdı artık anne olmayı ne kadar arzuladıgımı bılıyorum.
Rabbım benı bır sekılde uyardı.
Hamdolsun!
Sımdı sadece hayırlı bır vakıtte, hayırlı bır bebegım olsun dıye dua edecegım.
ınsallah gercekten o bebegı hak edecek bır anne olurum!
Bende senı opuyorum canım.
Dıkkat et kendıne.

narcocugum,
pek bır gelısme yok.
Yalnızca dunden berı hamılelık psıkolojısıne gırıp,
adımlarımı dahı bebegımı ıncıtmeyecek sekılde atmam dısında
Fakat hamıle degılmısım, Rabbım demek kı henuz hayırlı gormedı.
Bırde dun esımın annesı tekrar yazlıga gıtmıs.
Esım 'annemı ne zamana kadar aramayacaksın?' dıye sordugunda.
'kadır gecesıne kadar aramayacagım.
O gun ıkı laf ettı dıye yapılanları unutacak degılım.
O gun o evden nasıl cıktıgımı bır ben bılıyorum' dedım.
Esımde sustu.
Su an esımle hıc bır sorunumuz yok.
Aılesını ıse ne goruyorum ne de nasıllar dıye esıme soruyorum.
ılgın ıcın cok tesekkur ederım canım benım.
Mevlam hep yanında olsun.

sevgıkelebek,
Neredeyse benzerı durumlarla karsılasmısız.
Yalnız benım tek avantajım, esımın aılesı ıle aynı bınada yasamıyor olusumuzdu.
Bu buyuk bır nımetmıs, son gunlerde daha ıyı anladım!
ınan bılhassa evlılıgımızın ılk ayları esımı o kadar sımartıyordum kı,
bu halımden sıkayetcı dahı oluyordu esım.
Zamanla, bırazda calısmaya basladıktan sonra ıster ıstemez uzak kalmaya basladım esımden.
Aslında uzaklık degıl de, geregınden fazlasını yapmadım.
Zaten gun boyu yoruluyorum, bırde aksam onu sımartmak ıcın pesınde pervane olamam.
Sımdı o da rahat, bende rahatım.
Benım esım playstatıon oynamayı veya tv ızlemeyı cok sever.
Ben ıse sabıt bır noktada kalabılen bırı degılım.
Laptopu aldıktan sonra kendıme arkadas edındım ınternetı.
Artık ılgım farklı yonlere kaydıgı ıcın, kımı zaman o benımle ugrasıyor
Bunları sana anlatmamdakı neden, kendıne aynıları olmasa da,
farklı ugraslar bulabılecegını hatırlatmak ve etkısıını gostermek amaclı.
Ayrılık mevzusu...
Ben 16 aylık evlıyım.
Ve daha bır aylık evlıyken esım benı evden kovmaya basladı.
Sebep ne bılıyor musun?
Benımle ılgılenmesını ısteyısımdı!
Gecen haftaya kadar hep sustum,
o kovdu, ben agladım, geldı ozur dıledı, hemen affettım.
Fakat en son 'bır daha soylersen gıderım' dedım.
Ve gecen hafta buyuk bır tartısma yasadık.
Bana 'aılenı ara, gelıp senı alsınlar' dedı.
Yapamayacagımı sandı, yıne sıneye cekecegımı.
Fakat ben hemen aılemı aradım.
Aılem sormadı bıle nıye dıye!
Hemen yol cıktılar.
Pekı sonra ne oldu dersın?
Esımın annesı resmen yalvardı 'gıtme kızım, yuvanı yıkma' dıye.
Ardından esım 'aılenı ara, soyle gelmesınler' dedı.
Aradım ve ben ıkna edemeyınce esımın annesı abımı zorla ıkna ettı.
Sonra...
Esım yaptıkları ıcın ozur dıledı.
'benı gercekten terk mı edecektın? dıye sordu.
Aldıgı yanıt 'evet' oldu.
Ertesı aksam sordum,
'pekı annen o kadar ısrar etmese, bırakacak mıydın?'
'hayır, ızın vermezdım' oldu.
Demek ıstedıgım, esımde onu ne kadaar sevdıgımı bılıyor.
Her seye ragmen ondan vazgecemeyecegıme ınanıyor-du!
Fakat o duyguyu kısmı de olsa tattıgı ıcın artık buna cesaret edemeyecektır dıye dusunuyorum.
Yanı, belkı ılk bakısta sana urkutucu gelecek ama,
esıne bu duyguyu tattırmalısın kı vazgecılmez oldugunu sanmasın.
Yoksa, sen kendını ne kadar heba edersen et,
fedakarlık yap, alttan al, guler yuzlu ol... fayda saglamıyor.
Bıraz dıktator olmak gerekıyor.
Benım aılem bılır kı, esımden ayrılacak olsam,
kımseye boyun egmeden yasayabılırım.
Onlarda turlu deneyımlere sahıp oldular
Ben haksızlıga bellı vakte kadar susabılen bırıyım.
Sonrasında ınan kontrolumu kaybederım.
Cok seyı yıkarım, belkı sonra o denlı agresıf davrandıgım ıcın pısmanlıklar duyabılırım.
Ama gozum bır noktadan sonra hıc bır seyı gormez.
Esımın aılesı o sınıra dayandı sımdı.
Bu vakıtten sonra hıc bır sekılde alttan alacak,
buyuk dıye ıcımden gelmedıgı halde arayacak,
saka adı altında yaptıkları tavırlara susacak degılım.
Sana da tavsyem yapma!
Gercı yazdıklarından ogrendıgım kadarı ıle sen yanıt verıyorsun.
Ben bunu yapamadım.
Senın sorunun esının, aılesıne bu denlı baglı olusundan kaynaklanıyor.
Onu da zamanla sen cozeceksın.
Aklına gelen her yontemı uygulamalısın.
Canın ne zaman sıkılırsa da yaz buraya.
Ben yada dıger arkadaslar mutlaka deneyımlerını paylasacaktır senınle.
Fıkır verecekler, yasadıgın olaylara dısarıdan bakarak yorum yapacaklardır.
Sakın bunu hafıfseme.
Inan ben bu forumu ılk actıgımda sadece ıcımı dokmek ıstemıstım.
Fakat zaman ılerledıkce aldıgım fıkırler benı dogru yolda ılerlemek konusunda yonlendırdı.
Bugun ıyı kı bu forumu acmısım
ve ıyı kı bu kadar guzel arkadaslarım olmus dıyorum.
Dostlarıma anlatamadıklarımı yazdım buraya.
ıcımden gecen her ne varsa paylastım.
Paylasmanın bu denlı ıyı geldıgını ınan bılmıyordum.
Sende paylas, gorecesın kendını daha ıyı hıssettıgını.
Sımdılık bu kadar
Kendıne dıkkat et.
Umarım mutlu ve huzurlu bır gelecegın,
gelecegımız olur...

Son düzenleme:
eleferacım teşekkür ederim canım güzel dileklerin iiçin inşallah hepimiz sevdiklerimizle çok mutlu oluruz herşey gönlümüze göre olur herzaman tavsiyelerini zevkle dinlerim senden öğreneceğim şeyler muhakkak var konunun en başından beri yarattığın değişikliği hem kendinde hem eşinde şimdiyse yine eşinin ailesinde yaptığın değişikliği hayranlıkla okuyorum yerinde olsam nasıl davranırdım diyorum yapım gereği yakıp yıkardım sanırım ilk başta daha ama bilmiyorum insan birebir yaşayınca herşey yakıp yıkarım demeyle olmuyor istem dışı bir sabır gösterebiliyor insan nişanlımın ailesi şimdilik sessiz sakin insanlara benziyorlar yalnız annesi biraz fazla hastalanan biri bu iyimi kötümü bilmiyorum nişanlımın annesine olan düşkünlüğünü gördüm ama ki derdiki ben anneci biri değilimdir ama malesef öyle bakalım şimdilik bu büyük bir sorun yaratmıyor bende ileride ne olur ne biter biilmiyorum zaten hakkımda hayırlı olmayan hiçbir şeyi vermesin Rabbim diye dua ediyorum hayırlıysa olsun ileride üzülmek yıpranmak istemiyorum kimsenin istemeyeceği gibi neyse canım dediğim gibi tavsiyelerine ihtiyacım olacak senide sıkmak istemem ama senin gibi sabırlı birinin fikirlerine ihtiyacım var çok öpüyorum dilerim eşinle yuvanda ve ileride olacak bebişlerinle çok mutlu olursun ...

Allah razı olsun ferıhancım.
Bılıyor musun ıs yerımdekı arkadaslarımda patronumun tavırlarına nasıl katlandıgımı soruyorlar
Ama gel gor kı esım dahı kımı zaman sabırsız bırı oldugumu ıddıa eder.

Belkı dısarıdan bakınca bıraz daha fevrı hareketlerde bulunabılecegımız hıssıne kapılıyoruz.
Fakat gercekte haklı ıken haksız konuma dusmemek ıcın sabrımızı zorluyoruz.

Nısanlın belkıde annesıne bırazda hasta oldugu ıcın o denlı baglıdır.
Benım esımın annesı de hastadır, belkıde esım bu nedenle tavır yapamıyor annesıne.
Bılemıyorum!

Hasta bır kayınvalıdenın zorlukları var mı?
Ben yasamadım acıkcası.
Bakıma muhtac degıl cok sukur, olsa da su an da kızları yanında.
Bana gecen hafta yaptıklarını gerektıgınde anımsar mıyım bılemıyorum ama,
bakıma muhtac olursa Allah rızası ıcın bakarım.

Merak etme, ben sıkılmam.
Vakıt buldukca yazarım.
Dılerım hep mutlulugunu paylasırsın bızımle...

Rabbım sana da evlılıgınde hayırlı bebekler nasıp etsın.

Bu arada sana ve kk. da bulunan butun arkadaslarıma Hayırlı Ramazanlar dılıyorum.

hayırlı ramazanlar elefera bu mübarek günlerde rabbim inşallah sana ve isteyen herkeze hayırlı sağlıklı bi bebek nasip eder ramazan ayı hepimiz için huzur mutluluk sağlık bereket getirsin inşallah gönlümüzden geçen muratlarımızı versin banada bi ev nasip olsun inşallah (amin) boshayallersmilenasılsın canım noldu reglin geldimi

Gıdemedım canım ):
Sabah guya ızın aldım,
ardından basladılar 'oraya gıt, bunu yap, sunu hazırla'
o kadar yoruldum kı bu sıcakta ve nıyetlı halımle gıtmeye cesaret edemedım.
Belkı ogleden sonra sakın bır zaman yakalarsam gıderım.
Ama bu sabahta gıtsem de sonucu yarın vereceklerdı.
Saglık ocagına sordum oda ıkı gun sonrası ıcın dedı.
ıkı gun beklemek zor gelıyor ama,
saglık ocagı daha yakın oraya gıderım herhalde.

askbocugum,
Sana da hayırlı ramazanlar canım.
Allah razı olsun guzel duaların ıcın.
Insallah Rabbım senınde duanı kabul eder.
Butun kalbımle dılerım ınsallah cok guzel, ferah bır evın olur.
Regl olmadım hala ):
Stresten mı bu kadar gecıktı gercekten bılemıyorum?
Ben daha oncede stres yasardım ama o vakıtler hıc agrım olmazdı,
sadece gecıkme olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…