ayyy inanmıyorum . ya o , ya ben mi delimi bu adam canım ya kesin senin yerine başkasını düşündü tamam canım hemen bakıyorum diğer foruma oradan yazayım aklıma bir fikir gelirse inşallahh hakkında hayırlısı olur canım . üzmemeye çalış daha iyi işleri hakediyorsun muhakkak ve daha iyilerini bulacaksın .
eleferacım ne dicem bilemiyorum ya bence görümcelerini hiç takma işten ben çıktım birazda koca parası yemek nası oluyomuş onu deniycem dersin onlarda çatlarlar hiç merak etme işverenin yaptığı çok yanlış ne demek başkası istedi diye seni çıkarmak sende hala işleri toparlama derdindesin o an bırakıp çıkmalıydın madem seni işten çıkarıyolar gerisini onlar düşünsün rabbim tez vakitte daha hayırlı şartları daha iyi olan bi iş çıkarır inşallah
Diğer açtığın konuya yazdığımı buraya da kopyalıyorum elefera.
Canım benim sen zaten görümcen yüzünden işe yoğunlaşamayıp bir hata yapmıştın. Bu son yaşadığın olaylarda cabası. İşindeki performansına yansımasa bile muhakkak yüzüne mutsuz bir ifade katmıştır. Sonucunda tam anlamıyla eşinin ailesi yüzünden olmasa bile etkileri vardır. Bir de hala görümcem duyarsa ne der diyorsun. Bırak artık canım düşünme. Sen kendi hayatına yoğunlaş. Onlar yüzünden kendi kendine daha fazla zarara sokarsın. Üzülme lütfen herşeyin hayırlısı olsun. Allah daha iyi bir iş nasip eder inşallah.
En iyisi canım, bence de bu konuyu konuşacaksa eşin konuşsun sen hiç muhattap olma. Patronun da seni işten çıkarmasa bile, o adam sana rahat vermezdi bence. Her şeyin hayırlısı olsun. Kendi işimizde çalıştığım için iş dışında ayrıca finans kısmına da ben bakıyorum. Haliyle de muhasebeyi de kapsıyor. Geçenlerde iş yoğunluğundan kafam çok dağınıktı bir hata olmuş. Neyse düzelttik ama ne zaman kafam dağınık olsa muhasebe kısmında sorun yaşıyorum. Yani çok fazla dikkat istiyor. Sende bu kadar soruna bence iyi idare edip çalışmışsın. Sen hiç üzülme Allah bir kapıyı kaparken, bir kapıyı açar.Allah razı olsun canım.
ınsallah Rabbım hayırlı bır kapı acar bana.
Haklısın, son bır aydır kafam yeterınce doluydu.
Bu bır ay boyunca oldukca sıkıntılı gunler yasadım.
Dusunuyorum da,
once gorumcemın hakaretlerıne maruz kaldım.
Ardından kayınvalıdem ve buyuk gorumcemın sıddetıne, ıftıraya.
Ardından yaptıgım hata sonucu bızım ıcın yuklu olacak bır meblagı odemek zorunda kaldık.
Sonrasında yasadıgım strese dayanamayıp, esımın ustune gıttım.
Ve ayrılma noktasına geldık, aılelerımız durumdan haberdar oldu.
Sımdı ıse ısten cıkarıldım.
Ve hepsı sadece bu ay ıcınde oldu.
Sanırım ıyı dayanıyorum.
Gorumceme gelınce, onun mutlu olacagını dusunmek bıle benı uzuyor.
Ama esım benı magdur etmeden ızah edecek.
Ben muhattap olmayacagım
Zaten gorusmuyorum da.
Soylemem...
Bılıyor hem.
Ben bu ıse gırdıgımde tecrubem yoktu.
ıkı ay genel muhasebecımızın yanında guya egıtıldım.
Ama Allah bılıyor, ıkı ay ıcerısınde bana ancak 3 saat gostermıstır ne nasıl dıye.
Her neyse ben ıse basladım ve kendı cabamla ogrendım ne ogrendıysem.
Bu arada X bey ıcın hep 'ne kadar ıyı bır ınsan' dedım esıme,
Ama aynı zamanda ' X bey herkesın arkadasından cok konusuyor,
bence benım arkamdan da buluyordur bırseyler' dıyordum.
Yanılmamısım, patronuma ısı beceremedıgımı soylemıs.
Bu sabah geldı patronum,
'uc gundur soylemek ıstıyorum, yapamadım.
Durum bu, muhasebe departmanı cok onemlı bılıyorsun.vs' dedı.
Konusma seklınden anladım zaten,
'tamam cıkarım' dedım.
'ıs bulana kadar 10-15 gun kalabılırsın' dedı.
'hayır, yapmam gereken bır ıkı ıs var (ofıste) onları toparlar, bır kac gune gıderım' dedım.
Hepsı bu.
Kımseye bır daha ıyı dememek ıcın and ıcecegım sanırım.
Ferıhan, ben sımdı esıme ne dıyeyım ):
Esım sorun degıl, aılesı bılırse mutlu olur hele Z dort kose olur dıye soylemek ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?