yok yok depresyona girme sakin
bak esinin ailesiyle yeni bir sayfa acildi
herkes etegindekileri doktu
esin ve sen ayrilma noktasina gelseniz bile
tartisilmasi gereken konular aciga cikti
sen bir seylerin farkina vardin
yani her konuda yeni bir sayfa actiniz
is hayatin bile degisecek artik
bir nevi hersey yenileniyor..
bir kac ay oncesini dusun..
esin seni anlamiyordu
gorumcen kafasina gore saygisizlik yapiyordu
esinin ailesi kafasina gore takilip
bakicilik yaptiriyordu
ailenin cektiklerinden haberi yoktu
neler degisti o zamandan beri kendin goruyorsun
birak isinde degissin.. yerimseniben
canım bunu yeni okudum....
üzüldüm ama şunu unutma; Allah bi kapıyı kapatırsa, bi kapıyı açarmış...
Eşinle elbette ki paylaşmalıydın ki öyle de yapmışsın...
Canım çok üzüldüm gerçekten insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum.
İşen çıkarıldığın için tazminat hakkın var biliyorsun dimi almayayım deme sakın.
Ben senin yerinde olsam, yani gerçekten zor bir durum ama herşeyde bir hayır vardır hiç üzülmezdim.
Bir müddet sadece kendinle ilgilen, spor yap, gez, dolaş, henüz yazken tatile git.
Sonra da otur kpssye hazırlan, çok güzel kitaplar var onlardan al çalış.
Memur olarak atandığında hem iş garantin olur hem şimdiki işinden daha iyi kazanırsın.
Bak herşeyde bir hayır vardır unutma.
günaydın eleferacım çok sevindim eşinden tam destek almana ailesinede gerekirse uygun bir dille söyler eşin hem inanki şu aşamada kimseyi değil kendini düşünmelisin şimdi kafanı dinle biraz dinlen sonrada hemen iş ilanlarına bakarsın bir bakmışsın ki bayram sonrası güzel bir iş bulmuşsun daha iyi daha iyi maaşlı daha büyük bir firma muhakkak Allah bir kapıyı kapatısa diğerini ve daha iyisini açıyor hiç üzülüp moralini bozma hep güzel tarafından bak hepimiz biliyoruzki haksızlık dünya üzerinde heryerde var Allah hak yiyenlere zaten soracaktır bunun hesabını sen kendini üzme bol bol hayırlısını iste inşallah en hayırlı olanı çıkacaktır karşına öpüyorum canım seni .
Canım sorunlarının hepsini biliyorum, iş meseleside üzerine tuz biber olmuş.
Bugüne kadar yazmamıştım ama şimdi nedense içimden geçenleri yazmak geldi sana...
Belki yeni bir iş sana yeni umut olacak, aileyle sorun yaşadığın için artık nasıl davranman gerektiğini iyi biliyorsun, dolayısıyla seni eskisi gibi üzemeyecekler.
Bu bir ayda çok büyük tecrübeler kazandın belkide bu tecrübeler sana hayatında yeni ve mutlu kapılar açılmasını sağlayacak...
Umudunu yitirmediğin sürece başarabilirsin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun, senin ve tüm sıkıntıda olanların...
Dışarıdan öneri yazmak kolay tabi, fakat birçoğumuz zaman zaman aynı zorlukları yaşıyoruz.Canım eşin çok iyi biri, sana hep destek oluyor, bu da büyük nimet senin için, buda hayat boyu beraber olabileceğiniz ve zorluklarınızın üstesinden gelebileceğinizin göstergesidir.
Güzel günler yakındır inşallah, bunuda bir sınav olarak değerlendirmek lazım.
Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş, onu daha çok ansın diye...
canım kapalı olduğum için eşim kamuda çalışmamı istemiyor demişsin;
peki sen ne istiyorsun önemli olan o bence ?
sonuçta bi ömür özel sektörde çalışmak ta hiç kolay değil ve bunu sen çekeceksin...
Aslında bılıyor musun,
bende tıpkı senın gıbı dusunuyorum.
Bazen, 'bır baska es olsa belkıde farklı tepkı verırdı' dıyorum.
Hıc bır seyde olmasa da, su cezayı odedıgımızde kızabılırdı bana.
Tek kelıme etmedı, bır kac kez saka yaptı hepsı bu.
Hamdolsun Rabbım bana cok guzel bır nımet vermıs.
Evet, Rabbım bana daha guzel gunler nasıp etmek ıcın bunları yasatıyor bana.
Ve ımtıhan edıyor, dılerım basarılı olurum.
Esım onaylamıyor dogru ama,
bende bunu kendıme kabullendıremıyorum.
Yanı ıs ıcın, ortumu acmak ıstemıyorum.
Sadece bazen kamuda olsam bu sıkıntıları yasamazdım dıyorum, hepsı bu.
Peruk takmak dınen dogru mu, bu konuda net bılgı yok.
Bu nedenle pek dusunmedım.
Aslında guvenılır kısılerden olumlu yanıt alsam, gırerdım kpss ye.
Gercı gırerdım de, kazanır mıydım bılmıyorum.
Baksana onda bıle hıleler oluyor.
Sen hazırlanmadın mı hıc?
Yoksa kazanamadın mı?
Hakkında hayırlısı olur ınsallah.
merhaba eleferacım nasılsın evde dinleniyorsundur sanırım keyfinde yerindedir inşallah .
benim nişanlımla ilgili sıkıntım düzeldi sayılır özür diledi kendini affettireceğini söyledi inşallah öyle olur hatasını anladığını söyledi inşallah anlamıştır bundan sonra inşallah yaşatmaz bana aynı problemleri dilerim hep mutlu oluruz aşamayacağımız problem yaşamayız kimse aşamayacağı problem yaşamaz inşallah benimle beraber üzüldün sende canım çok teşekkür ederim mutlu haberimi alıp sevinmeni istedim . çok öpüyorum canım dilerim Rabbim gönlüne göre güzel bir iş nasip etsin en kısa sürede ve hep mutlu ol güzel yuvanda görüşmek üzere canım .
mrb eleferacım,
başlığın güncellenince bi selam verim dedim...
nasılsın ?
bence yıldönümlerine takılma eşim hep süpriz yapar özel günlerde ama ben hiç hatırlamam hatta kendi doğum günümü bile bu onu sevmediğiden değil.
bizde balayı yerine kaynanama gitmiştik 10 yılda ilk defa bu sene gittik balayına 3 üyanımda biri karnımda çocuklarla
Sevgili Elefera, yorumlarını okuyabildiğim yere kadar okudum. Malum çok uzun hepsini okumak zor :)
İnşallah gönlünce bir iş bulabilirsin. Hakkında hayırlısı olur.
İlk yazılarında eşinin ilgisizliği kanusu vardı. Erkekler günlük hayatın koşuşturmacasında yorulup çok ilgi ve alaka gösteremiyorlar.Bizde üzerlerine gitmek yerine onlara daha olumlu sözler söylesek daha etkili olacağını düşünüyorum.
Bir çocuğa bile olumsuz sözler söyleyerek onun davranışlarını düzeltemeyiz. O halde eşimizi onore edip iyi yönde gelişmesini sağlayabiliriz.
Herşey gönlünce olsun. Sevgiler.
Elefera ailenler gorusmene sevindim
is konusunda en yakin zamanda bulursun insallah
kaynananin anneni ziyaret etmemesi konusunda esinle konustunmu?
annenler dondukleri zaman
ve esin ailesine seninle ziyarete gitmek istedigi zaman
bu konyu gundeme getirecegine
simdiden yumusak bir dille sorsan olmazmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?