Eşim beni artık sevmiyor

Ailelerden birisi istemedi mi o evlilik olmuyor hiç bir şekilde olmuyor ne kadar seversen sev(( bende bir benzer durumu yaşıyorum abim sevgilimle konusmalarimizi okumuş cinsellik icerikliydi ondan ayrımı söyledi gitti sevgilimi dövdü rezil etti ailesinin önünde 2 aylık sevgiliyken böyle yazışmalar doğru değildi ikimizde hata yaptığımızı farkındayız .ben onu gerçekten sevdim oda beni seviyor mu bilmiyorum sevdiğimi düşünüyorum ama artık aileler izin vermez ne olucak bilmiyorum

Merak etme siz devam ederseniz ailenizin unutamayacağı bir konu değil bu

iki ucub.lu değnek olmuş.
siz ikinci evliliğinizi neden böyle ergence yaptınız ki??
üstelik düşünmeniz gereken bir yavrunuz varken.
7 gün full çalışıp çocuğuma bile zaman ayıramazken bir adamın beni kabullenemeyen ailesiyle savaşmazdım açıkçası.
sütüne üstlük hamile kalmak gibi bir hatayı da eklemiş olabilirsiniz.
işiniz zor. karşı komşumdan biliyorum o da 2 çocuklu olarak aynı sizin gibi evleniyor. çocuklarda babada.
neyse kadının 2 çocuğu oluyor 10 yıllık evliler sanırım ama adamın ailesi hala kabullenemedi evlerine bile sokmuyorlar.
kadın parklarda bekliyor adam çocukları alıp ailesine gidiyor. torunları sevip yolluyorlar.
çözümü susmakta arayacaksınız sanırım.

Çocuğunuz varmış, annesiniz.
Kendinizden çok onu düşünmeliydiniz.
Böyle çetrefilli bir evliliğe adım atmadan önce.
Haftada 7 gün çalışırken ona nasıl zaman ayırıyorsunuz?
Değdi mi yavrunuzu buna sürüklemeye?
Tamam anne olunca kadınlıktan vazgeçmiyor insan ama sizi çok bencil buldum.
Elbet karşınıza huzurlu yuva kurabileceğiniz birileri çıkardı.

Kızım okuldan 6 da geliyor ben de 7 de yanş genel olarak vakit sıkıntısı olmuyor işlerimi ona göre ayarladım ama bu ayarlama beni yoruyor saatler düzensiz olduğu için kızıma göre ayarladım onları. Pazar günü de babası alıyor genelde. Annemle aramız 3 sokak bir sorun olduğunda da annemde . Elbet çıkardı ama bizim kendi aramızda sevg olarak bir sorun yoktu

Gizli evliliği hiçbir şekilde doğru bulmuyorum. Sizin çocuğunuz da varmış. Çok daha ince eleyip sık dokumaliydiniz. Eşiniz ailesi ve sizin aranızda kalmış bunalmış. Sizin arkanızda duramıyor. Ailesinin safına geçmiş tamamen. Size saygı duyup ailesine bunu empoze etse belki bazı şeyler asılabilirdi. O bile emin değil ki etrafa yaymadan gizlice evlenmiş. Ne yazık ki aşkin büyüsüyle gözü kapalı hareket edebilecek bir zamanda değiliz. Kadın olmak zor. Her zaman çok iyi düşünmemiz lazım. Bu yüzden ciddi adımları erkekten bekliyoruz. Ailesini ikna edip sizinle güzel bir evlilik yapması gibi. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bu hikayede ufak kıza çok üzüldüm. Tuhaf bir duruma sürüklenmişsiniz.

Günaydın.
Yanlış bir evlilik yapmışsınız.
Biran önce kendinizi kurtarırsınız inşallah.

yazık evladınız daha yeni okula başlamış olmalı onunla ilgilenmeniz gereken çok önemli bir zamanken hislerinin evliliğinin arkasında duramayan bir erkekle uğraşıyorsunuz .
evlenmiş boşanmış tekrar evlenecek kadınlara sesleniyorum önceliğiniz evladınız olsun. huzurunuzu bozan her kişiden her durumdan uzak durun en önemlisi yola cıkacagınız adam sizi gururla basında tasısın utanılacak birşey yapmadınız çocuklu olmakda bir kusur değil. bu aileler ne istiyor evladımın saglıgı yerinde mutlu olsun demek yerine bukadar zorluk neden. Allah herkese akıl fikir versin.

Yavrum nasıl bir borç da bu yüzük bile alınmadan bir araya gelinmesine rağmen siz iki işte çalışıyorsunuz ?Eşiniz bu çabayı gösteriyor mu?

Bence öyle hep sorun çıkar ama bilmiyorum
Sorun çıkmaz her zaman.Erkek kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsa,aileden maddi bir beklentisi yoksa elinden geleni yapar sonunda sevdiğiyle bu yola devam eder.Ama yaşı ufak olur maddi olarak kendinde yetecek güç bulamazsa o Zaman aile ne derse onu yapar.Sevdigini çok kolay satar.

Eşinizle devam etmek istiyorsanız, susacaksınız, dır dır yapmayacaksınız. Ama o da çok ilginçmiş, evlenmişsiniz 1 yıl olmuş, belki çocuğunuz olacak, saklıyor diyorsunuz evliliği

Ailesi ile de görüşmğyor ayrı kaldığı süreçte

Anlattıklarınızı değerlendirdiğimizde ki bence tüm forum aynı fikirdeyiz; yanlış bir evlilik yapmışsınız.
Bi anne olarak adımlarınızı daha dikkatli, daha çocuğunuzun menfaatlerini gözeterek atmalıydınız.
Olan olmuş bunu eleştirmek için çok geç ama yüzük bile alamadan yaptığınız gizli saklı bi evliliğin içerisine bir de çocuk yapma fikrini ne içtikten sonra aldınız merak ediyorum? Zaten bir çocuğunuz var, doğru düzgün ilgilenemiyorsunuz bile, e bu yoğunluğun içerisine ne den bi çocuk daha atıp bir sabinin daha hayatını mahvetmeye çalışıyorsunuz?

Evliliğinize gelince, eşiniz sizi seviyor mu bilemem ama bu dırdırınız sizi boşanmaya kadar götürür.
Elinizde bi 7 yaşında bi de bilmem kaç aylık çocukla kalakalırsınız.
Dır dır etmeyin, eşiniz, siz konuşacaksınız, söyleneceksiniz diye korkusuna eve gelemiyorumuş, siz bu cümleyi duyduğunuzda kırılmıyor musunuz?
Lütfen sadece konuşmanız gereken yerlerde konuşun, fazlasının kimseye bir faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…