- 19 Mayıs 2015
- 1.673
- 2.984
- 333
- 39
- Konu Sahibi neverland85
-
Merak etme siz devam ederseniz ailenizin unutamayacağı bir konu değil buAilelerden birisi istemedi mi o evlilik olmuyor hiç bir şekilde olmuyor ne kadar seversen sev(( bende bir benzer durumu yaşıyorum abim sevgilimle konusmalarimizi okumuş cinsellik icerikliydi ondan ayrımı söyledi gitti sevgilimi dövdü rezil etti ailesinin önünde 2 aylık sevgiliyken böyle yazışmalar doğru değildi ikimizde hata yaptığımızı farkındayız .ben onu gerçekten sevdim oda beni seviyor mu bilmiyorum sevdiğimi düşünüyorum ama artık aileler izin vermez ne olucak bilmiyorum
Merak etme siz devam ederseniz ailenizin unutamayacağı bir konu değil bu
Ailelerden birisi istemedi mi o evlilik olmuyor hiç bir şekilde olmuyor ne kadar seversen sev
Tahminimce zaman geçince bu unutulurAnlamadım yani devam mı etmeliyim onunla ne diyosun fikre ihtiyacım var..
Kızım okuldan 6 da geliyor ben de 7 de yanş genel olarak vakit sıkıntısı olmuyor işlerimi ona göre ayarladım ama bu ayarlama beni yoruyor saatler düzensiz olduğu için kızıma göre ayarladım onları. Pazar günü de babası alıyor genelde. Annemle aramız 3 sokak bir sorun olduğunda da annemde . Elbet çıkardı ama bizim kendi aramızda sevg olarak bir sorun yoktuÇocuğunuz varmış, annesiniz.
Kendinizden çok onu düşünmeliydiniz.
Böyle çetrefilli bir evliliğe adım atmadan önce.
Haftada 7 gün çalışırken ona nasıl zaman ayırıyorsunuz?
Değdi mi yavrunuzu buna sürüklemeye?
Tamam anne olunca kadınlıktan vazgeçmiyor insan ama sizi çok bencil buldum.
Elbet karşınıza huzurlu yuva kurabileceğiniz birileri çıkardı.
Merhabalar eşim ile 4 senedir beraber 11 aydın evliyiz. Benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir kızım var su an 7 yasında. Eşimin ailesi bu sebeple beni istemedi çok denedik ayrılamadık sonra da gizlice evlendik sonra ailes duydu bildiğiniz hakkımızı helal etmiyoruz tepkilerini vs verdi bunlara rağmen biz hep birlikte idik ortak borçlarımız vardı en başından beri herşeyi ortak yaptık sadece nikah ile evlendik yüzük bile almadık ailesi sonra kabul eder düğün yaparız diye hayal etti hep sonra ailesinin tepkileri büyüdü ben de bu evliliği artık akrabalarından falan da saklama kapatman gibi yaşamak istemiyorum dedim ailesi her tel ettiğinde kavga etmeye başladık eskisi gibi alttan almıyorsun dedi bu konuda haklı ama borçlar yüzünden iki işte birden haftanın 7 günü çalışıyorum Yorgun’um kendi ailemdeki problemler ve onun yüzük bişe almaması sürekli çoğu kişiden evliliğini şaklaması vs ben sürekli dırdıra başladım en son uyuyamamaya mides rahatsızlanması başladı bunaldım ölücem demeye artık eve gelmek istemiyorum dedi ve su ara dışarıda kalıyor bir hafta kadar oldu artık içinden eve gelmek gelmiyor seni sevip sevmediğimden Emin değilim alışkanlığa dönüştün gibi seyler söyledi. Ben üzülüp ağlayınca da kıyamıyorum diyor en son aile terapisi içim yarına randevu aldım ama çok üzülüyorum aşırı emek sarfettiğim bir ilişki yaptıklarımın farkında o da ailesi ile su duruma geldi ben de bunun farkındayım ama iki iç hafta öncesine kadar yatak dahil herşey iyi giderken bir anda hiç sevmiyorum seviyesine nasıl geldik anlamıyorum ikimizi de tanıyan insanlar bir kusurum olmadığını söylüyor bence de söyle kusurlarım bar sürekli konuşuyorum ama genel taleplerim eve erken gelmesi ve ilgi göstermesi ya da evliliği saklamaması su an hamile olma ihtimalim var onda da bir şekilde düzeltiriz aldırmayız diyor ama bunun için bana katlanmasını istemiyorum o durumda bazı seyler tolere edilir diyor . Eve gel dediğimde eve de gelsem aynı seyler sürekli sürekli konuşulacak diyor . Fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Bence öyle hep sorun çıkar ama bilmiyorumbu doğru mu
Sorun çıkmaz her zaman.Erkek kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsa,aileden maddi bir beklentisi yoksa elinden geleni yapar sonunda sevdiğiyle bu yola devam eder.Ama yaşı ufak olur maddi olarak kendinde yetecek güç bulamazsa o Zaman aile ne derse onu yapar.Sevdigini çok kolay satar.Bence öyle hep sorun çıkar ama bilmiyorum
Ailesi ile de görüşmğyor ayrı kaldığı süreçteGizli evliliği hiçbir şekilde doğru bulmuyorum. Sizin çocuğunuz da varmış. Çok daha ince eleyip sık dokumaliydiniz. Eşiniz ailesi ve sizin aranızda kalmış bunalmış. Sizin arkanızda duramıyor. Ailesinin safına geçmiş tamamen. Size saygı duyup ailesine bunu empoze etse belki bazı şeyler asılabilirdi. O bile emin değil ki etrafa yaymadan gizlice evlenmiş. Ne yazık ki aşkin büyüsüyle gözü kapalı hareket edebilecek bir zamanda değiliz. Kadın olmak zor. Her zaman çok iyi düşünmemiz lazım. Bu yüzden ciddi adımları erkekten bekliyoruz. Ailesini ikna edip sizinle güzel bir evlilik yapması gibi. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bu hikayede ufak kıza çok üzüldüm. Tuhaf bir duruma sürüklenmişsiniz.
İş batırdık ikimiz de iki işte çalışıyoruzYavrum nasıl bir borç da bu yüzük bile alınmadan bir araya gelinmesine rağmen siz iki işte çalışıyorsunuz ?Eşiniz bu çabayı gösteriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?