- Konu Sahibi modamodamoda
-
aaa, bak bu olmadi iste! kendini seveceksin tatlim. özgüvenin saglam olmali...orani burani begenmiyor olabilirsin ama barisik olmalisin....insan özgüveni tam oldugu icin bunu aslinda dile getirir, cunku umrunda olmaz, barisiktir kendisiyle....canim gisele bundchen in de burnu buyuk , napalim; topmodel ve de afet bir hatun.
Eşinizin her yeri mükemmel mi? Sizde onu can alıcı bir noktasından vurun?? Ne yani karşındaki Brad Pitt'mi? Sende onu yakın biriyle kıyasla,, yok mu hiç yakışıklı enişten, abin, yeğenin... Ondaki kaslar sende yok ki de : ))))))
ben de yaptim yapiyorum da ama ne yazik ki birbirimizi daha da kirletmekten baska bir sey olmuyor,tartismiyorken bile soylediklerimizi unutmuyor sadece bastiriyoruz,yani sacma sapan gidiyor..
merhaba arkadaslar paylasmak istedim fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.esimle ilk zamanlarda tartismalarimizda bana hep soyle soyledi"hic bir seyin guzel degil ne gogus ve ne popo`" evet dogru minyonum..sonra ablasinin ve yegenin gogus ve popolari tam yerindeymis ve ben onlari kiskaniyormusum.bir keresinde onlarin yerinde cok guzeller dediginde bence degil gibi benzeri seyler soyledim kiskandigim zannediyor ve boyle sanmasina sinirleniyorum cunku kiskanmiyorum o bunlari soyleyene dek fark etmemistim bile..bunlarin bu kadar onemli oldugunu o soyleyene dek bilmiyordum yani ben onemsemiyordum ki kiskanayim..iyi oldugumuz zamanlarda da surekli soyledikleri aklima geliyor ve benim de agzim zehir saciyor ben de onu cok kirletiyorum cok hakaret ediyorum cunku bir turlu anlatamadim kendimi kiskanmadigimi..
cok sikiliyorum artik hep aklimda soyledikleri benimde soylediklerim onun aklinda muhtemelen sanki aramiz iyi iken bile sadece sikiyoruz kendimiz icimizdeki kirginligi bastiriyoruz ilk tartismada da yeniden cikiyor cirkin benzetmeler asagilamalar hakaretler...
bi dakika ya benmi yanlış anladım ablasının ve yeğeninin poposunun ve göğüslerinin güzelliğindenmi bahsediyor bu adam tam yerinde dmek ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?