esim beni begenmiyor

Ablasının ölçülerini alsaymış karşısına çıkan her kızın önce her yerini ölçüp ablasının ölçüleriyle tutup tutmadığına baksaymış. Madem beğenmemiş sizin ölçülerinizi niye evlenmiş başına silahmı dayamışlar acaba

Eşinizin her yeri mükemmel mi? Sizde onu can alıcı bir noktasından vurun?? Ne yani karşındaki Brad Pitt'mi? Sende onu yakın biriyle kıyasla,, yok mu hiç yakışıklı enişten, abin, yeğenin... Ondaki kaslar sende yok ki de : ))))))

Aman Allah ım yazdım yazdım sildim
içimdkileri yazsam yakışmaz
bu nasıl bir eş nasıl bir abi (!) ?
Ablasının orasını burasına erkek gözü ile bakıyorsa hayal kurmadığı ne malum
Eşinizde sapıklık boyutuna varan düşünceleri olduğuu fark etmediniz mi hala

Son düzenleme:

mesaj icin tesekkurler ancak ozelden yazamiyormusum 100 mesaj yazdiktan sonra ancakmis..burdan cevap yazayim beni kirmak kizdirmak degil amaci o boyle.diyelim ki ne hos hatun dedim x ile ilgili,cok dogal dusunmeden soyle diyor"neresi guzel popo yok gogus yok kadina benzemiyor"bu onun tamamen fikri benimle alakasiz yani kizdirmaktan felan cok uzak..ama neyse ne cozumlenecek bir sorun ne de belki de bir sorun?umursamamak zamana birakmak lazim

bu erkekler kendi iyice bişey zanneder oldu
bunların topunu uzaya yollamak lazım
veeee o şahısa söyleyin kendisi çok mu mükemmelmiş

burda bence kritik konu seni beğenmemesi değil. evet o da tabi ki çok önemli ama sen ablasına o gözle bakabilen bir erkeğin normal olduğunu düşünebiliyor musun?

kusura bakma ama, yarın bir gün kızınız olsa ona şurası burası düzgün diye mi bakacak? bunun düşüncesi bile iğrenç. bir sapıkla evli olma ihtimalin çok yüksek. yani nasıl öyle biriyle aynı evde kalabiliyorsun? anlamadım.

ben de yaptim yapiyorum da ama ne yazik ki birbirimizi daha da kirletmekten baska bir sey olmuyor,tartismiyorken bile soylediklerimizi unutmuyor sadece bastiriyoruz,yani sacma sapan gidiyor..

ben de yaptim yapiyorum da ama ne yazik ki birbirimizi daha da kirletmekten baska bir sey olmuyor,tartismiyorken bile soylediklerimizi unutmuyor sadece bastiriyoruz,yani sacma sapan gidiyor..

o zaman sende usturuplu bir şekilde söyle,, yani deki walla sende de saysam bayaa bi kusur var ama ,, ben senin gibi çirkinleşmem de... Sana bunları söyleyen bir adama bunu söylemen gayet mantıklı bence,, hakediyor yani.. İnsan aşık olduğu sevdiği insanın her yerini çirkinde olsa beğenir,, sever, okşar... BU nasıl bir aşk anlayamadım?

bi dakika ya benmi yanlış anladım ablasının ve yeğeninin poposunun ve göğüslerinin güzelliğindenmi bahsediyor bu adam tam yerinde dmek ne demek

ne yanlış ve ne büyük günah bi başkasının orasını burasını söylemek bakmak onlarla da kalmayıp seni onlarla kıyaslamak .. Rabbm ıslah etsin .S

bi dakika ya benmi yanlış anladım ablasının ve yeğeninin poposunun ve göğüslerinin güzelliğindenmi bahsediyor bu adam tam yerinde dmek ne demek

beğenmıyosaymış almasaymış ya madem beğenmıon ne aldın o zmn dıyemedın mı sende..

hyr yanı herşeyın yerınde olmasını ıstıosa bayılsın paraları ol estetık amelıyatlar beğensın o da
hayret bışy :95:

günah günah ...........................................................................................................
.................................................................daha fazlasini yazamicam

Hayret yaa sende ona de,saçı dökülüyorsa kel de göbeği falan varsa şişko de gaz çıkardığında iğrenç de senden büyükse yaşlı de sende onu komplekse sok.Kendilerini ne sanıyorlarsa

Allah yardımcınız olsun...
ablasınınkilerin yerinde olduğunu söylemek hayret diyorum...
siz bu şekilde çok yıpratmışsınız kendinizi ve evliliğinizi....
kaç yıllık evlisiniz ki???

töbe töbe evlenene kadar kördüde sonradan mı açıldı gözüde beğenmiyor güzellik çokmu önemli sanki hem insan ablasının poposuna göğüslerine nasıl bakar sapıklık yani başka bişey değil şaşırdım kaldım arkadaşım dicek bişey bulamıyorum

bana kalırsa eşiniz size karşı aşağılık kompleks hissediyo eminim onun yanında dikkat çekiosunuzdur yoksa akıl sağlığı yerinde olacak birinin söyleyeceği şeyler değil bunlar yeri geldiğinde arkadaşımıza bile söyleyemiorz biz bunları ki bunu söyleyen eşiniz kesinlikle psikolojisi bozuk yada ailesi tarafından dolduruluo bak yiğenim yok ablam güzel diye bi erkek kendi düşünüp söyleyemez bunu kesin kaynananız ablası vs.eşinizin yanında bunları konuşuo o da gelip çocukça size söylüo

evlenirken aklı nerdeymiş biz bayanlar için olduğundan erkekler için daha önemldir dış görünüş hele böyle konuşan bi adam gözüne hoş gelmeyen bi bayanla asla evlenmeyeceğini düşünüorum.siz kendinizden emin duruşunuzu asla bozmayın cevap vermeyin mesela hayali bi adamın sapıkça davranışlarından bahsedin bakalım ne tepki vercek

ehhh yuuuhh diyorum yaa bu bazı erkek milleti niye bu kadar iğrenç oluyor bi insan nasıl ablasının yeğeninin vücut hatlarını o gözle inceler çok merak ediyorum bunu eşinize bi sorsanıza cevabı ne olcak acaba

kocanızı banyoya koyup ıslatın.sonrada kızılcık sopasıyla dinlene dinlene dövün

şiddeti böyleleri hakediyor

ne demek abla ve yengenin poposuyla kıyaslamak!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…