Eşim beni beğenmiyormuş .....

senin kocan varya öküzmüş bebeğim eminim ki çok güzelsin pis adam o önce kokan çoraplarla yatağa girmemeyi öğrensin...miden de kalkar bu kadar tavrına ve lafına adamla yatmakta istemezsin..bence sana bişeylerin zemini hazırlıyormuş olabilir mi..erkekler eşlerini aldatmadan önce ..
bu ne hal
saçına başına bir bak
aynaya bir baksana sen
gibi lafları ediyorlar hayatım...
yani çok AYIP bir kocan varmış..sende süslen püslen ilgilenmede onunla sana baksın baksın içi gitsin haa hiççç suratına bakma..
"kadını yatağa atacak ve kendisine afedersiniz ama zevkli dakikaları doyasıya yaşatacak olan yine adamdır bacılarım...iyiiii gelsinler dövsünler , dilleri durmasın sonra da yatakda zevli anlar beklesinler.....Yemezlerrrrr "

evet ya işin birde şu kısmı var..
erkek çalışır,eve gelir ,dinlenir,tv izler..başkada bişi yapmaz
kadın çalışır,eve gelir, temizlik yapar ,yemek hazırlaribulaşık yıkar,çamaşır yıkar,asar ,ütüler ; etrafı toplar ,düzenler ,alışveriş yapar falan filan
birde çocuk varsa onlarla ilgilenir ,meme verir,uyutur, erkek ise sadece sever
bir de bakımlı ol,beni hoş et der eşine..ee tamam etsin kadın etsin de nasıl etsin..zaten bunları yaparken tüm gün gitti..accık kıçını kaldır da sende bir işin ucundan tut demi..sonrada kadınlar için ,cinsel istekleri yok denir..yorgunluktan ölüyon ayol ,ne isteği...zannediyorlar ki bizler robotuz..uyumayız,yorulmayız,dinlenmeyiz ,acıkmayız...her daim göreve hazır vede nazırız...klonlanmamız lazım

canım malesef böyle erkekler var:1no2:etrafımda kilolu kadından hoşlanmadığını söyleyip kilo alırsan seni boşarım! diyen bir sürü erkek tanıyorum ve bunlardan biride benim eşim insanın çok gücüne gidiyor biliyorum kendisi bi halta benzemeyipte utanmadan eşini eleştiren beğenmeyen bir adamla aynı yatağı paylaşmak onun için istemeye istemeye bi şeyler yapmaya onu mutlu etmeye çalışmak çok zor:mymeka: ama yuvayı dişi kuş yapar derler büyüklerimiz. ilk adımı sen at birde şöyle dene tatlım , imkanların elverdikçe tarzını değiştirmeye çalış , eşine tavrını değiştir dene bakalım:CüvCüv: belki ondada sana karşı bir değişim yumuşama olur sende içinden gelerek zevkle çaba harcarsın yerimseniben ne diyim allah bunlara akıl fikir versin kadınların bir meta olmadığını anlayabilsinler

bekara karı boşamak kolaymış derler belki benim yaptığım bu yoruma ama öncelikle eşine haddini bildir ne demek seni beğenmiyorsa niye evlenmiş? üstelik ona sorma nasıl olmuş diye.
güzel oldum biliyorm yada ne kadar güzel oldum diye yorumlar yap kendi kendine.
bbu bilimsell bi araştırma eğer erkeklere sürekli aldattığı şüphesi aşılanırsa adam aldatma eğilimine gidiyormuş
tam tersi kendine ne kadar güvenirsen beni bırakamazsın güzelim benim gibisini bulamazsın dersen o kadar seni kaybetmekten korkuyormuş...

önceki konular için iyi yapmış ailen canım
arada bir dürteceksin insanoğlunu
kadın olsun erkek olsun fazla fedakarlık, fazla müsama gösterince ters tepiyor

bak mesleğin elinde, maaşın iyi bide evlenirken onca şey yapmışsın
eşin seni öpüpte başına koysun
ama dünde konuşulduğu gibi
ki arkadaşlar dünden beri epey yazmışlar
hepsini uygulamaya başla zaman geçirmeden
bu haftasonu çık hemen alışverişe
sen kendini iyi hissetki, eşin sana kalkıp bişey dediğinde ben fıstık gibiyim sen kendine bak diyebilesin
gelişmeleride yaz tatlım opuyorumnanaktan

sengözlerimebaksanabibenim

Ne ayıp! Terbiyesiz...Çok sinir oldum çok.Eleştireceksen insan gibi söyle,yapıcı eleştir.Ama yok anam yok.Bunların hepsi böyle klava:

haklısın canımcım hepsini deniycemm yarını bekliyorumm pendigee dogruu söleee bi alişverişee gidicemmm bakalım nasıl oluyormuşşşşş nankörr kedi işteeeee

arkadaslar ben bu hatunu gormus bır bılır kısı olaraktan soluyorum kı
hakıkaten cok bakımlı, guzel, ınanın yasını sımdı ogrendım, ızmır bulusmasında tanısmıstık
bır ınsan ancak bu kadar alımlı ve bakımlı olabılır
bu kesınlıkle ıcten gelen bırsey
ablacım yol gosterdın bıze Şeniz

Eşinden aldığı kredi kartı ile lüks alışveriş merkezinde alışveriş yapmak için tuzu kuru olmak lazım..Herkesin de tuzu kuru değil..a.s

böyle herifler ancak bundan anlar canım.... klava:

ayrca tuzu kuru olmak derken neyi kasdettin anlamadım tecrübe mi? maddiyatmı? sengözlerimebaksanab

hem tuzu kuru değilsede kuruturuz....
şakkıdı

haklısın canımcım hepsini deniycemm yarını bekliyorumm pendigee dogruu söleee bi alişverişee gidicemmm bakalım nasıl oluyormuşşşşş nankörr kedi işteeeee

canım pendikte çoook güzel mağazalar var hepsine gir bak ennn şıklarından giyin....

ayrca tuzu kuru olmak derken neyi kasdettin anlamadım tecrübe mi? maddiyatmı? sengözlerimebaksanab

şakkıdı

şimdiye kadar okuduğum en yiyi yorumlar bunlar ve en iyisi madem öyle bakımlı güzel olmak ayda 200 tl civarı kuaför masrafı demek yeni kaliteli makyaj malzemeleri yaşlanma karşıtı kremler demek hergün bir ayrı parfüm hergün bir ayrı gecelik emek. ee sen benim tüm iç çamaşırlarımdanda sıkılmışsındır madem öyle atayım hepsini en kaliteli en dantellisinden doldurayım dolabımı demek...
valla daha fazla sayardımda =) yeter heralde bu kadar

şakkıdı

Tuzu kuru olmanın anlamı maddiyattır..yani tuzu kuru olmak = maddi durumu çok iyi olmak..Adamın maddi durumu yeterince iyi değilse kadın da lüks alışverişmerkezlerinde alışveriş yaparsa ne olur ?

kolay gelsin elini korkak alıştırma harca gitsin
görsün beyimizkaydirigubbakcemile3
herseyden önce kendin için yap ne yaparsan
ben şu an 5 aylık hamileyim 70 kilo oldum yinede salmıyorum kendimi
hergün mutlaka duşumu alır nemlendiricimi sürerim dişlerimin bakımını asla atlamam
parfümüm allığım rimelim hiç eksik olmaz sacımı toplayıp küpelerimide taktım mı
kendimi çok mutlu hissediyorum(1-2 parca takıda kadını hoş gösterir)
hamile bi kadın eşinin gözünde ne kadar çekici olabilir bi düşünülsede kaydirigubbakcemile3 olsun yani yinede kendim için
evin içindede rahatım için hoş görünen pijama takımlarımı falan giyiyorum
öyle paspal olunca kendimi kötü hissediyorum
yani bi kadın önce kendi için yapmalı
tabiki kocasından hoş olmayan seyler duymamakta önemli

ee oda aranmasın o zaman....

Tuzu kuru olmanın anlamı maddiyattır..yani tuzu kuru olmak = maddi durumu çok iyi olmak..Adamın maddi durumu yeterince iyi değilse kadın da lüks alışverişmerkezlerinde alışveriş yaparsa ne olur ?

maddi durumu iyi olmayan bi adamda kusura bakmasın ama nakımlı kadın aramasın o zaman....

bakımlı olmak para ister.....

bedavaya bakım olmuyo.....

ee oda aranmasın o zaman....

maddi durumu iyi olmayan bi adamda kusura bakmasın ama nakımlı kadın aramasın o zaman....

bakımlı olmak para ister.....

bedavaya bakım olmuyo.....

Eeee yani de mi...vereliniortak

Daha önceki sayfalarda da bunu savunmuştum zaten...

Bedavaya bakım olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…