İşte bu yoruma katılmamak elde değil. Bakım kendimiz için yapılmalı bence. Erkeklerin böyle bir dertleri yok, biz onları eleştirsek problem çıkarırlar, ama iş bizi eleştirmeye geldimi dilleri pabuç gibi olur.
Biz kadınlar da, aman deyip saçımızı yaptırır, koca gelmeden giyinip süsleniriz.
Siz hiç yemeğe (özelliklede hafta sonları) sakal traşı olup, kokular sürünüp, şık giyinerek oturan bir erkek gördünüz mü?
Ben görmedim. (Gerçi 1 kere evlendim ama arkadaşlarımdan da duymadım böyle bir erkek modeli olduğunu) Öyleyse eleştirenler önce kendilerine bakacaklar.
Tabiki ben tutup paspal olup, kendinizi salın demiyorum. Tabi ki her iki tarafında temiz ve bakımlı olması en güzelidir. Ama kendini salmış birinide eşi bu nedenle yargılıyorsa ve evliliğin temeli buna dayandırılıyorsa o zaman düşünmek lazım işte. Sırf bu nedenle evde fırtınalar kopartılması benim o evlilik hakkında otuup düşünmemi sağlar.
Heleki bizim toplumumuzda, evliliğin hemen hemen tüm yükünün kadının omzuna bindirildiği ortadadır. İster istemez bu yoğunluk ve stres kadınlarımızı (yada en azından beni) çökertmiştir. Eşim kusura bakmasın (ki bakmıyor zaten) ama kendime ayıracak vaktim bile yokken, eşim için süslenip püslenemem. Tabiki temiz bir insanım ama bakımlı değilim. Eşim için tutup kendime bakım yaptıracak ne zamanım, ne ruh durumum ne de param müsait değil. Seviliyorsam böyle de sevilmeliyim ben.
bruno bozzetto - kadınlar ve erkekler
Bunu belki izlemeyenler vardır.Bruno Bozetto nun kadın ve erkeği anlatımı....yerimseniben
ya videoyu izledim gerçektende harika bişi
çok güzel anlatmış
hele hele kadının erkeği hayatının merkezine oturtturduğu an:)
yok canım kusurluk bişi yok haklı olan sensinnn.bu arada memur deil muhasebeciyimmm profilde yanlışdııı kaldı öleee.haklısınn çok haklısınn.ona ve evliligime son şansı veriyorum annem ve babamda konuştu onunla bu son şansını kullanamazsannn kızımın yüzünü göremezsn diyeee.oyüzde n halaaaa onunyanındayım.
Ben bakım isterim arkadaş. Nasılsa evlendim, amaaaan salla gitsin muhabbeti bana uymaz. Gerek kadın gerek erkek tarafından bakıyorum. Ara sıra herifim salar kendini hemen bir ayar veririm, noluyoruz hoooop derim, anında çekidüzen verir. İstemem öyle bakımsız erkek:dilcikar:, erkek olsaydım bakımsız kadın bana deeee fizan kadar uzak olurdu.
haklısın canımcım hepsini deniycemm yarını bekliyorumm pendigee dogruu söleee bi alişverişee gidicemmm bakalım nasıl oluyormuşşşşş nankörr kedi işteeeeeönceki konular için iyi yapmış ailen canım
arada bir dürteceksin insanoğlunu
kadın olsun erkek olsun fazla fedakarlık, fazla müsama gösterince ters tepiyor
bak mesleğin elinde, maaşın iyi bide evlenirken onca şey yapmışsın
eşin seni öpüpte başına koysun
ama dünde konuşulduğu gibi
ki arkadaşlar dünden beri epey yazmışlar
hepsini uygulamaya başla zaman geçirmeden
bu haftasonu çık hemen alışverişe
sen kendini iyi hissetki, eşin sana kalkıp bişey dediğinde ben fıstık gibiyim sen kendine bak diyebilesin
gelişmeleride yaz tatlım opuyorumnanaktan
sengözlerimebaksanabibenim
39 yaşındayım
2 çocuk büyüttüm
Akşam saat 5 oldumu ben duşumu alır,sanki özel bir yere yemeğe davetliymişiz gibi hazırlanırım.Bu hergün değişmez.İki elim kanda olsa yaparım bunu.
Diyceksiniz ki insanın günü gününe uymazki
Valla uydurmak biraz insanın elinde.
Ben bunu herkesten önce kendim için yaparım.
Benim çocuklarım bunu bilirler ve onlara hiç tuaf gelmez bu durum.
Çünkü öyle yetiştiler.
Eğer ben eşimle oturup masa başı sohbet yapacaksamda,yemeklerini yerler ve odalarına giderler.
Bunu onlara zorlamayla öğretmedik
Zaten o kadar özenli bir insan görünce doğal olarak onlarda olaya adapte oluyorlar.
Bir erkeğin,bir kadına sana beğenmiyorum hep aynısın demesi çok kötü ve üzücü bir durum.
Sizin probleminizi tam olarak bilemiyorum belkide eşinizin size karşı bir ezikliği vardırda onu bastırmak içindir bu tutumu.
Eğer sorun sadece sizde değişim istemesiyse,ufak değişikliklerle aklını başından alabilirsiniz.Bir kadın bunu istedikten sonra başarır.
Şimdi bu lafımın üstüne aaaa onlar istiyor diye değişmek zorundamıyız,alırken aklı nerdeydi şeklinde yorumlar gelebilir.
Oda kişinin kendi kararı işte,ya mücade edersiniz(ki bu çok zor birşey değil),yada ben buyum işine gelirse dersiniz.
Ben bakımıda,bakımlı insanıda herzaman sevmişimdir.
Çocuklar kendine zaman ayırmadığın için bahane olmamalı bence.
İstedikten sonra insan 10 dakika erken uyanır yine eline yüzününe çeki düzen verir.
Bu tamamen çaba meselesi
Eşinden aldığı kredi kartı ile lüks alışveriş merkezinde alışveriş yapmak için tuzu kuru olmak lazım..Herkesin de tuzu kuru değil..a.s
haklısın canımcım hepsini deniycemm yarını bekliyorumm pendigee dogruu söleee bi alişverişee gidicemmm bakalım nasıl oluyormuşşşşş nankörr kedi işteeeee
böyle herifler ancak bundan anlar canım....klava:
ayrca tuzu kuru olmak derken neyi kasdettin anlamadım tecrübe mi? maddiyatmı? sengözlerimebaksanab
hem tuzu kuru değilsede kuruturuz.... şakkıdı
böyle herifler ancak bundan anlar canım....klava:
ayrca tuzu kuru olmak derken neyi kasdettin anlamadım tecrübe mi? maddiyatmı? sengözlerimebaksanab
hem tuzu kuru değilsede kuruturuz.... şakkıdı
haklısın canımcım hepsini deniycemm yarını bekliyorumm pendigee dogruu söleee bi alişverişee gidicemmm bakalım nasıl oluyormuşşşşş nankörr kedi işteeeee
şimdiye kadar okuduğum en yiyi yorumlar bunlar ve en iyisi madem öyle bakımlı güzel olmak ayda 200 tl civarı kuaför masrafı demek yeni kaliteli makyaj malzemeleri yaşlanma karşıtı kremler demek hergün bir ayrı parfüm hergün bir ayrı gecelikemek. ee sen benim tüm iç çamaşırlarımdanda sıkılmışsındır madem öyle atayım hepsini en kaliteli en dantellisinden doldurayım dolabımı demek...
valla daha fazla sayardımda =) yeter heralde bu kadar
Tuzu kuru olmanın anlamı maddiyattır..yani tuzu kuru olmak = maddi durumu çok iyi olmak..Adamın maddi durumu yeterince iyi değilse kadın da lüks alışverişmerkezlerinde alışveriş yaparsa ne olur ?
ee oda aranmasın o zaman....
maddi durumu iyi olmayan bi adamda kusura bakmasın ama nakımlı kadın aramasın o zaman....
bakımlı olmak para ister.....
bedavaya bakım olmuyo.....
ee oda aranmasın o zaman....
maddi durumu iyi olmayan bi adamda kusura bakmasın ama nakımlı kadın aramasın o zaman....
bakımlı olmak para ister.....
bedavaya bakım olmuyo.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?