Hayatım, sende giyin süslen, saçını başını değiştir, parfümün, saçın, başın, giyimin ve geceliğin vs en süper olsun. Kart ekstresi gelince hiç şikayet etmesin eşin, sen istedin canım bende yaptım de...
Ha bu arada...acaip tarz yap ama eşinede hiiç yüz verme, süslü püslü süper biri ol ama bunları kendin için yap, kendini iyi hissetmen için ve özgüvenin daha da artması için...ama sakın ona yüz verme arkadaşım, kaçan kovalanır, eşinde hak etmiş hani..Yeri gelince sende onu eleştirirsin giyimini, bakımını senin nasıl üzüldüğünü anlar böylece.
Çok kızdım eşine çoooooookklava:
1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....
saçmalık bence bu işin hastalığı var o zamanda hastayken kötü görünüyorsunuz diye sizi bırakacakmı eşiniz.ayrıca evlilikte iyi sex mutluluk getirecekse oooooo ....bence bahanelerin ardına sığınmaktan vazgeçsin eşin.
bence evliliği ayakta tutan sex dir.Evlilikde hafife alınmayacak kadarda önemlidir :hulya:
Evlilikte çiftlerin birbirine olan ilgileri kendilerine bakımlarıyla orantılı mıdır?
Yani kilo alan, kendine bakmayan birisi eşi tarafından yargılanmalı tü kaka mı olmalıdır?
Yakında 20 yıllık evliliğim olacak, bakımlı bir kadın değilim, kiloluyun, açıkcası kendime de vakit ayıramıyorum. Ama eşimden bu güne kadar dış görünüşümle ilgili yargılayıcı tek bir kelime duymadığım gibi, eşiminin dış görünüşüyle ilgili de tek kelime etmedim.
Dün bu konuyu okudum ama yorum yazmadım, akşam eşime bir arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattım ve benim hakkındaki görüşlerini sorduğumda bana, "ben dış görünüşünle evlenmedim seninle evlendim, kendine bakan ama saygısı ve sevgisi olmayan bir kadınla evli kalmazdım. Ben seni bakımlı bakımsız, zayıf şişman her halinle seviyorum daha doğrusu seni seviyorum" dedi.
Yani 20 yılın sonunda söyledi bunları.
Kendime bakamadım diye beni yargılayan bir insanın yanında durmayacağım gibi, sırf kocamı elimde tutmak adına da kendime bakmam.
Tabiki temiz, düzenli ve şık insanlar dikkati çeker ve tabi ki böyle olmak en güzelidir, ama malesef her zaman bu durum olamayabilir. Olamadığı zaman da yargılanmak ve eleştirilmek benim ağırıma gider. Herkes bu konuda farklı düşünebilir ki bu da benim düşüncemdir.
yazınızı okuyunca eşinizin nezaketen böyle konuşmuş olabileceği geldi aklıma nedense.. çünkü benim bir erkek arkadasım var ve ne kadar bakımsız olursam olayım,asla dile getirmez. ama ben bu durumdan çok hoşlanmayacağını düşünürüm hep.
bir başka ihtimal daha; bu çiftimiz yeni evli dolayısıyla kuşak farkınız var. günümüz de görsellik çok önemli..dünya güzellik üstüne dönüyor.her ne kadar iyi bir düzen olmasa da durum bu. iş yaşamında bile bakımsız insanlara yer yok artık,çok görüyoruz etrafımızda..
kilo meselesine gelince; doktorlar artık balıketi diye tabir edilen kiloyu bile fazla buluyorlar.sağlık için zayıf olmak çok önemli. ben açıkçası kilolu bir erkekle yapamam. daha doğrusu kilosundan rahatsız olmayan bir erkekle yapamam.kiloluları değil ama kilosundan memnun olan insanları zararın neresinden geleceğini bilmeyen insanlar olarak nitelendiririm çünkü..
naçizane..
benden yaşça büyüksünüz sanırım,saygısızlık etmedğimi düşünüyroum ama öyle gördüyseniz affola..
yazınızı okuyunca eşinizin nezaketen böyle konuşmuş olabileceği geldi aklıma nedense.. çünkü benim bir erkek arkadasım var ve ne kadar bakımsız olursam olayım,asla dile getirmez. ama ben bu durumdan çok hoşlanmayacağını düşünürüm hep.
bir başka ihtimal daha; bu çiftimiz yeni evli dolayısıyla kuşak farkınız var. günümüz de görsellik çok önemli..dünya güzellik üstüne dönüyor.her ne kadar iyi bir düzen olmasa da durum bu. iş yaşamında bile bakımsız insanlara yer yok artık,çok görüyoruz etrafımızda..
kilo meselesine gelince; doktorlar artık balıketi diye tabir edilen kiloyu bile fazla buluyorlar.sağlık için zayıf olmak çok önemli. ben açıkçası kilolu bir erkekle yapamam. daha doğrusu kilosundan rahatsız olmayan bir erkekle yapamam.kiloluları değil ama kilosundan memnun olan insanları zararın neresinden geleceğini bilmeyen insanlar olarak nitelendiririm çünkü..
naçizane..
benden yaşça büyüksünüz sanırım,saygısızlık etmedğimi düşünüyroum ama öyle gördüyseniz affola..
etrafımızdaki kadınlardan annelerimizden biliriz
kadınlar dişlerini sıkıp kendilerini aileleri için bi çok seyden mahrum bırakıp yasarken
bu takdir görmüyor aksine kadın bu şekilde yasama mecburmuş gibi görülüyor
sonuç karısına bahane bulup dışarda kokoş seyreden adamlar
kesinlikle evlenince babanızın evinde alışık olduğunuz standratların altına düşmeyin
en azından mevcut durumunuzu koruyun
bence evliliği ayakta tutan sex dir.Evlilikde hafife alınmayacak kadarda önemlidir :hulya:
aynen öyle evliliği ayakta tutuyor hayatım..helal sana...sekste uyuşan bir çok insan ayrılamıyor biliyormuydunuz arkadaşlar...uyuşmasalarda huy olarak ama birbirlerinden kopamıyorlar en sonunda eşşek gibi birbirlerini anlama yoluna gidiyorlar...:teytey:
Evet yaşım sizlerden büyük, 43 yaşındayım. Sizlerle aramda kuşak farkı var ama bir fark daha var, o da tecrübe. merak etmeyin benim zamanımda da dış görünüm oldukça önemliydi. Dünya malesefki herzaman için güzellik üzerine dönmüştür.
Yalnız benim yazımda anlatmak istediğimi ya ben anlatamadım, ya da siz anlamadınız.
Şimdi evli çiftlerin sırf görüntü yüzünden evde huzursuzluk çıkarmalarının aslında o evliliği masaya yatırma konusu olduğuna inanıyorum.
Yani şöyle düşünün, biriyle birbirinizi seviyorsunuz, sonra bir ömür birlikte olmak için evleniyorsunuz. Hastalığınız, sağlığınız, iyi ve kötü gününüz vs. vs. hep birlikte omuz omuza geçecek bir ömür bu.
Eğer erkek yada kadın sırf eşi kendine bakmıyor diye bunu sorun ediyorsa işte o evlilik sakata binmiş demektir. Benim anlatmak istediğim budur.
bende 20 senelik evliyim..39 yasindayim..bir zamanlar bende 36 bedendim..3 cocuk dogurunca ve yas da ilerleyince haliyle kiloda aldim..klolarimdan sikayet ettikce benim esimde aynen BURBUK arkadasimin esi gibi ''askim, 50 kg da olsan - 100 kg da olsan seni seviyorom. cunku ben seni seviyorum.'' der her zaman..tabiki bakimli olmak cok iyi birsey..bende bakimli bir bayanim..ama evlilik bir omur be kizlar..kocalarimiza bir omur boyu bakimli gorunemeyiz ya..her halimizle gorecekler bizi.biz de onlari..evlilik de aslolan sevgi ve saygidir..sex daha sonra gelir bence...sevginin ve sayginin olmadigi , sadece sex uzerine kurulu bir evlilik nasil olur...dusunemiyorum bile................
aynen öyle evliliği ayakta tutuyor hayatım..helal sana...sekste uyuşan bir çok insan ayrılamıyor biliyormuydunuz arkadaşlar...uyuşmasalarda huy olarak ama birbirlerinden kopamıyorlar en sonunda eşşek gibi birbirlerini anlama yoluna gidiyorlar...:teytey:
Öyle mi dersin hayatim....CADIARZU
Ne bileyim ben öyle düsünmüyorum....bir erkegin yataginda olmak kalbindede olacaginin göstergesi degildir...
Erkekler seksle sevgiyi ayirt edebiliyor cünkü.....Bir kadin sevgi olmadan seks düsünemez....ama bir erkek asik olmadigi bir kadinlada düsünebilir.....o yüzden evliligi ayakta tutan cinselik demek bana göre biraz abartili....:hulya:
Tabikide cinselik evliligin bir parcasidir....yatakta uyumlu olan bir cift daha mutlu bir ciftdir kesinlikle...a.s
Lakin her konuda zit olan, anlasamayan bir cift sirf cinsellik icin ayrilmiyorsa bence eninde sonunda zararli cikan kendileri olur.....
Sahsi fikrim canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?