Eşim beni beğenmiyormuş .....

bekar arkadaslar size şöyle nacizane bi tavsiyede bulunayım evlenince
babanızın evinde alışık olduğunuz standartların altına düşürtmeyin kendinizi
alıştırın kocanızı
tamam çok uçun adamın belini bükün demiyorum ama mevcut durumunuzu koruyun
çok tutumluluk fedakarlık böyle eşinizden hoş olmayan seyler duymaya sebep oluyor
kısacası yaranılmıyor

Kesinlikle aynı fikirdeyim..Sadece aşk değil mantık ta çok önemli evlilik kararını alırken...a.s

neden cnm yha dertlisin heralde biraz daha açarsan belki bi yardımımz dokunur yerimseniben

etrafımızdaki kadınlardan annelerimizden biliriz
kadınlar dişlerini sıkıp kendilerini aileleri için bi çok seyden mahrum bırakıp yasarken
bu takdir görmüyor aksine kadın bu şekilde yasama mecburmuş gibi görülüyor
sonuç karısına bahane bulup dışarda kokoş seyreden adamlar
kesinlikle evlenince babanızın evinde alışık olduğunuz standratların altına düşmeyin
en azından mevcut durumunuzu koruyun

cnm konuyu açana demştm biraz daha net anlatrmsn die hani sorn tam ney saolsn yazmş erkekler yhaa hep aynılar sen tmm getiriosn ama evi çekip çeviren kadın bide üstüne üstlük seni beenmiosa diicek bişe bulamıorm....

Bende kesinlikle ayni fikirdeyim.....a.s

Yedigin, ictigin, gezdigin, tozdugun, yasadigin hersey kar kaliyor sana bu dünyada.....kis kis nereye kadar....ayrica kimsede aferin karima ne güzelde fedakarliklar yapiyor demiyor...aksine mecburmusun gibi tavirlarla karsilasiyorsun....:hulya:

Ayrica cok uc noktalara gitmeye gerek yok....hesaplisindan yeni bir bluz, bir etek bir küpe bir parfüm bile degisik bir hava veriyor insana....

Valla bende hiç acımam alırım gülsüm'cümkaydirigubbakcemile3
Yeterki beğeneyimkaydirigubbakcemile3
3 günlük dünyada,hiç kasamıycam kendimi,yarına çıkcağıma garantim varmı benim.
Az olsun,öz olsunda alışveriş felsefemdir.
İyi olsun 1 tane olsun yanikaydirigubbakcemile3
Giyim,kuşam,süs seviyorum kim ne derse desin
Ruhum diriliyor yeni bişeyler alıncakaydirigubbakcemile3
Sanırım 2 yakam ondan bir araya gelmiyor senelerdirkaydirigubbakcemile3
Ama hala alıyorum azimliyim yani bu konudakaydirigubbakcemile3

doğru giyim kuşam derken illede çok popüler bi marka olacak diye bişey yok
önemli olan giyimde uyumu yakalayabilmek
hiç adı sanı duyulmamış bi mağazaya girdiğimizde bile çok güzel giysiler
bulabiliriz
gecenlerde cok bilindik bi mağazada elbise aradım kendime
hem bişeye benzemiyor hemde bi dünya para e sırf marka diye para dökemem ki
daha sonra sıradan bi butiğe girdim hem çok hoş hemde uygun fiyata bi elbise buldum
kocişte çok beğendi kalan paramada baska seyler aldımkaydirigubbakcemile3

makyaj yaparsın yapma dikkat çekiyor derler
kıyafetine karışıp,diz üstü giyme derler
evin borcu,ev masrafını düşünüp maaşını yemessin
bu erkeklere de yaranamıyorsun valla

dirimcim vallaha tekerleme gibi olmuşşş:teytey:

Kadının yaptığı fedakarlıkları görüp takdir eden erkek var,görmezden gelip umursamayan,görevi gibi gören erkek de var...

Adamına göre davranmak gerek........

haklısın canımcım hepsini deniycemm yarını bekliyorumm pendigee dogruu söleee bi alişverişee gidicemmm bakalım nasıl oluyormuşşşşş nankörr kedi işteeeee

kaydirigubbakcemile5 hep bu tempoda ol şekerim,
hiç ama hiç moralini bozma
eşin senin hep fedakar olan yapına alıştığı için 3-5 alışverişten sonra diş göstermeye başalayabilir
sakın taviz verme, pofidi arkadaşımızın dediği gibi standartlarından taviz verme
görsün bakalım boş boş konuşmak nasıl oluyormuş
madem istemesini biliyor, vermesini de bilecekk beyefendiii:umursamaz:

Kesinlikle haklısın, fazla özveri için rengini değiştiriyor.

Kel alaka bir örnek ama ben alyans kullanmam, öyle altına falan düşkünlüğüm yoktur. Hiç altın takıda kullanmam. Ama tamtur pırlantada yüzükte gözüm var. 50 kere ima ettim tınlamadı en son "git al , almamı diyen var sana dedi" ya ne bileyim o tip birşey hediye olunca güzeldir.

Ama adam alışmış ya hatunun birşey beklememesine lanet olsun dedim hoş almaz da alsa da artık ölsem takmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek iste kendini yer bitirirsin esime yaranacam diye ama
disardan bir o afedersiniz gelir ve bu yaptiklarinizi esiniz bir anda görmezden geliverir
git alisveris yap giyin süslen bu seferde kime süsleniyon hayatinda birimi var demeye baslarlar
erkek milleti degilmi ya
ama sen dedigin gibi yap alisveris yap bol bol baksin görsün
el mi yaman beymi
sana kolay gelsin canimopuyorumnanaktan

bence artık ona yüz verme annene git 0rada kal uzun zaman deki düşünmem gerek

o seni istemiyorsa zorlada olmaz

çünkü piskolojin bozulacak buna izin verme

sanırım oda çok şımaran erkeklerden ne sanıyorsa kendini bir ders ver ona

video harika bişeydi izledim tesekkurler ne guzelmiş ya:lepi:
valla yorumları okuyorumda bayanlar süpersiniz zaten severim bakımlı olmayı sayenizde iyce depresiyo sositososito
bekarlarada ders oluyo evlenınce hem daim bakımlı olmak sart:asigim:

canım çok haklısın ama şu var ben onunla evlenebilmek için tüm sülalemi karşıma aldım aramızda alevilik sunnilik varr.annem sırf beni sevdigim insanla evlendirebilmek için DEDEM tarafından reddedildi...kolay deil yanii deilll evliligiime ve ona verilmiş son bir şans bu.son bir mücadele verecegim evli hayalleri duyguları olan her evli kadının yaptıgı fedakarlık gibi olacak herşeye ragmen.ama herşeye ragmenn kıymetini bilmesseee ozaman bitmiştir derim .....

durumu okadar vahimlestırmeyelim sadece istediğin kibarca anlatamamaış bence kolaylıkla halledebilirsiniz umarım işe koyulmustursunuz fazla uzamasın bence

Canım eşinin ürettiği bahaneler çok saçma kendini mutlu etmek için gerekirse tarzını değiştir ama haketmeyen birisi için asla yapma !

fazla bakımlı olsan niye bu kadar süsleniyorsun,dikkat çekiyorsun biraz daha dikkat et der,
az bakım yaparsın işte bunu der.
seni gerdek gecesi görmüş sanki bu adam.ewlenmeden önce gözü neredeymiş bilemedim.
neyse canım sen hiç bozma moralini,bakımını eksiksiz yap bundan sonra.
madem iş ortamın tutucu,sen de ewe gelince yap makyajını.
ben ünide okurken ew arkadaşımın sewgili geleceği zaman kız anında bi ruj bi rımel hafif allık sürerdi,parfümünü de sıkardı,ooo çok süper.bende ondan gördüm öğrendim.sende öyle yap madem.ewde giyebileceğin açık saçık şeyler al,mini şortlar straplez badiler giy.
umarım sorun hallolur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…