bekar arkadaslar size şöyle nacizane bi tavsiyede bulunayım evlenince
babanızın evinde alışık olduğunuz standartların altına düşürtmeyin kendinizi
alıştırın kocanızı
tamam çok uçun adamın belini bükün demiyorum ama mevcut durumunuzu koruyun
çok tutumluluk fedakarlık böyle eşinizden hoş olmayan seyler duymaya sebep oluyor
kısacası yaranılmıyor
neden cnm yha dertlisin heralde biraz daha açarsan belki bi yardımımz dokunur yerimseniben
alıştırın kocanızı
çok tutumluluk fedakarlık böyle eşinizden hoş olmayan seyler duymaya sebep oluyor
kısacası yaranılmıyor
Bende kesinlikle ayni fikirdeyim.....a.s
Yedigin, ictigin, gezdigin, tozdugun, yasadigin hersey kar kaliyor sana bu dünyada.....kis kis nereye kadar....ayrica kimsede aferin karima ne güzelde fedakarliklar yapiyor demiyor...aksine mecburmusun gibi tavirlarla karsilasiyorsun....:hulya:
Ayrica cok uc noktalara gitmeye gerek yok....hesaplisindan yeni bir bluz, bir etek bir küpe bir parfüm bile degisik bir hava veriyor insana....
Bende kesinlikle ayni fikirdeyim.....a.s
Yedigin, ictigin, gezdigin, tozdugun, yasadigin hersey kar kaliyor sana bu dünyada.....kis kis nereye kadar....ayrica kimsede aferin karima ne güzelde fedakarliklar yapiyor demiyor...aksine mecburmusun gibi tavirlarla karsilasiyorsun....:hulya:
Ayrica cok uc noktalara gitmeye gerek yok....hesaplisindan yeni bir bluz, bir etek bir küpe bir parfüm bile degisik bir hava veriyor insana....
makyaj yaparsın yapma dikkat çekiyor derler
kıyafetine karışıp,diz üstü giyme derler
evin borcu,ev masrafını düşünüp maaşını yemessin
bu erkeklere de yaranamıyorsun valla
haklısın canımcım hepsini deniycemm yarını bekliyorumm pendigee dogruu söleee bi alişverişee gidicemmm bakalım nasıl oluyormuşşşşş nankörr kedi işteeeee
alıştırın kocanızı
kısacası yaranılmıyor
1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....
bence artık ona yüz verme annene git 0rada kal uzun zaman deki düşünmem gerek
o seni istemiyorsa zorlada olmaz
çünkü piskolojin bozulacak buna izin verme
sanırım oda çok şımaran erkeklerden ne sanıyorsa kendini bir ders ver ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?