Eşim beni beğenmiyormuş .....

Bu arada canım, sonradan aklıma geldi, 20 senelik evlilikte malesef nezaket kalmıyor, ayrıca eşim tanıdığım en hödük insanlardan biridir. Son söylenecek lafı en başta söyler.
Eşiminde bir sürü kusuru olmasına rağmen, hem ailelerimizin, hemde dostlarımızın ortak olduğu bir fikir vardır ki bu da eşimin bana olan sevgisidir. Bunu bende bilirim. Yani beni olduğum gibi sevdiğini bilirim. Hiç ama hiç sorun yapmamıştır şimdiye kadar. Evet kilolusun ama seviyorum seni ve kilolu olmandanda çiroz olmandanda çok hoşlanıyorum der.
Ayrıca düşüncelerini saygı çerçevesinde belirtmiş olman asla saygısızlık değildir, bende yorumunu saygısızlık olarak değerlendirmedim.
Benim ve benim gibi uzun evliliği olan ve yaşları ilerlemiş kişilerin tek amacı tecrübelerimizle sizlere ışık tutmaktır.

kaydirigubbakcemile5 kesinlikle..

sex çok çok önemli, ama herşey değil..

Ben de böyle düşünüyorum.. Cinsellik sadece evliliği süsleyen bir şey.. Evliliği ayakta tutan karşılıklı sevgi ve saygıdır her daim.. Cinsellik de tuzu biberi..

hanımlar benimde çok yakın iki arkadaşım var
hani son gelinen yer cinsellikya o konuda bişey söylemek istiyorum
arkadaşlarım evlendiler ve anlaştıkları yani en iyi anlaştıkları konuları cinsellikleri
evliikleri 4 yıllık ve o kadar çok sorun yaşadılarki sevgi var tamam ama saygı hiç kalmamıştı
yani boşanmalara ,dayaklara bile vardı konular yani
ama cinsellikleri o kadar iyiymişki ikisi birbirinden kopmadı,iyikide kopmadı ama, o kadra kavga gürültüye başkası olsa ayrılırdı
diye düşünmemek zor
yani cinsellik evlilikte tamam herşey değil ama % 75 i diye düşünmekten kendimi alamıyorum
yani gördüğüm ve ayrıca şahsi fikrimCADIARZU

cinsellik kesinlikle çok önemli bencede, ama "herşey" değil..

ewlilik bi puzzledır, sewgi, saygı, sadakat, cinsellik, anlayış hoşgörü gibi biçok parçadan oluşur we bunlardan herhangi biri kaybolduğu zaman o puzzle artık "eksik" olarak görülür..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok doğru canım

Hay Allah canım ya.......Diğer yorumları okumadan yorum yapıcam ama .....Çok mu bakımsızsın sürekli kot mu giyersin.Hakketen eşinin dediği gibi misin?Bunları bilemiyorum.Anladığım kadarı ile eşini çok seviyorsun.Şüpheleneceğin hiç bir durum oldu mu diye sorup aklına kötü sokmakta istemiyorum ama yinede çok dikkatli ol bence canım.Ama en önemlisi bence şu diyorsun ya her evli kadın gibiyim.Her evli kadın eşiyle mutlu olan kadın eşinin püf noktasını bulmuştur bazısı çok emek vermiştir bazısının eşi çok zordur ama bi şekilde bulmuşturda mutludur.Senin ya bulamadığın bişeyler var ya da naparsan yap bunu göremeyen bi eşin var.Elinden gelen herşeyi yaptığına emin ol.Ama bu da hassa bi durum istemediğin halde uzun saçını kestirmek ya da herşeyi onun istediği gibi yapmaya çalışmak çok yorucu bişey.Öyle yaşaki ilişkini arkana dönüp baktığında pişmanlıkların olmasın canım.Allah yardımcın olsun.opuyorumnanaktan

Ya bize burdan çık git boşver demekte kolay canım.
Ama dönüp baktığında pişmanlıkların olmasın en önemlisi bu.
Giyimini arkadaşların dediği gibi renklendir.
Saç tarzında değişiklik yap uzunsa hoş yumuşak bir kesimle kısalt kahveyse belirgin balyajlar attır.
Hafi makyaj yap hem niye yapmıyorsun ki makyaj benim vazgeçilmezimdir insan kendini aynada daha güzel gördüğünde enerjik oluyor belki ben alışkın olduğum için böyle geliyor bilemiyorum.Bir kot güysende üstüne dar bir tişört ve boynuna ince flarlar var ya onla renk katabilirsin.Takı kullan her bütçeye uygun hoş takılar var.Bunları sırf onun için yapma sanada iyi gelecek.Bırak borçları taksitleri o düşünsün sanane anlasın senin katkın olmadığında nasıl olduğunu paramı vermiyorum gibi bi tavrın olmasın aman ,tatlım ben bu ay açıldım biraz malesef benden fayda yok de.....Senin için yaptım şimdi katlan deme.....................

daha net yazdığınız için sizi daha iyi anlayabildim bu sefer..
ben konu sahibinin eşinin yaptıklarını doğru bulmuyorum zaten çünkü çok nezaketsizce davranmış.elbetteki çiftler birbirine karşı şeffaf olmalı ama o öyle söylenmez. bu noktadan bakınca haklısınız ayrıca dediğiniz gibi dış görünüşten ötürü evde huzursuzluk çıkarılmaz.heleki birkaç yıllık bir evlilikte.
tecrübe demişsiniz.. zaten tecrübelerimiz fikirlerimizi şekillendiriyor. hayatımdan bir örnek; annemle babam 10sene öncesine dek çok atletik,formda bir çiftti.. annem hala öyle ama maalesefki babam artık değil. annem ömrünün son 5 yılını onu zayıflatmaya harcadı.ama nafile.. babam başaramıyor,daha doğrusu çabalamıyor. aralarındaki kilo farkı yüzünden çevreden bile tepki çekmeye basladılar.. annemi babamın kızı sananlar çok oluyor.. annemin mücadelesini hayranlıkla izlerken,babama kızmamak elde değil.. burdaki tek sorun estetik güzellik de değil. bütün aile sağlığı için endişeliyiz. kilo durumuna antipatik yaklaşımımsa burdan kaynaklanıyor. annemle babamda gözlemlediğimden çiftlerin birbirlerine yakışması gerektiği fikrindeyim. çünkü sonra sosyal bir sorun haline gelebiliyor bu durum.kasttettiğim buydu.

erkekler!!!!!!evlenince dünyanın en güzeliykennn şimdiii ne oldudaaa değiş diyorrr anlam veremiyorum ne istedikleirni bilmiyo bu heriflerrr...alışverişe birlikte gidin cnmm onun begendiklerini all ..en fazla kıyafette deişiklik yapabilrsinn diger anlamdadaaaaa(cinsellik) bi fikir veremiyceeemmm aşırı özele girio:)

canım kilo ilgili sözüm; isteyip de zayıflayamayanlara değil zaten.. hasta olabilirler,nefisleri zayıf olabılır,herşey olabilir..
çok haklısın.
ama bir de hiç rahatsız olmayan kendini hastalıkların pençesine itenler var göz göre göre..

bu cümle beni çok ürküttü :) hayatta en çok önem verdiğim şeydir nezaket.zarif olmayan bir erkekle yapamam. 20 yıl sonra değişebileceği fikrine kapıldım şimdi.neyse.. konumuza dönersek; sizin 20yıllık köklü,temelli ve anlatıklarınıza bakılırsa başarılı bir evliliğiniz var. ben izlediğim evlilikleri 2ye ayırırım; başarılı evlilikle ve başarısız evlilikler.. bilirsiniz her başarısız evlilik illaki boşanmayla sonuçlanmaz.arkadasların evliliği 1-2yıllık.henüz rüştünü ispatlamıs bir evlilik değil . bence kurumsallaşma aşamasındalar ve çok hassas bir dönemdeler.o yüzden ,(kendi evliliğinizden örnekler vermişsiniz ama )iki evliliği kıyas yapıp,öyle bir değerlendirmeye varamadım ben. her iki evliliği de ayrı kulvarlarda değerlendirdim.
son olarak tecrübelerinizle bizlere yol göstermeniz çok şık bir davranış.

Canım benim, ben gene sana benim evliliğimden örnek vericem. Çünkü kendi tecrüben kendi evliliğimden kaynaklanmaktadır. Buradaki nezaket lafımdan ürkme, anlatmak istediğim evlilikte eşler flört veya nişan döneminde olduğu gibi karşıdakini kırmamak adına susmamak anlamındaydı. Yani eşim bana bol bol tombişim diye hitap eder. Ben zaten kendimle barışık biri olduğum için buna güler geçerim hatta bende ona keltoş derim. Ama flört döneminde ben kilolu olsaydım herhalde tombiş diyemezdi bana. Anlatmak istediğim nezaket bu anlamdadır.
Şimdi gelelim konu sahibi ile benim evliliğimde ki kulvar farkına. Aslında benim şaşırdığım şey 1-2 yıllık yani daha rayına oturmaya çalışan ve cicim aylarını süren bir evlilikte böylesine kaba cümlelerin nasıl kurulmuş olduğudur. Yani daha heyecan dorukta iken, kalpler hala küt küt çarpıyor iken tutup bir erkek böylesine hödükçe bir lafı nasıl söyler. Ben 20 yılda bir kere bile duymadım. Eşlerin birbirlerini böylesine kırmaları da bana hep ters düşer.
Neyse uzun lafın kısası sonuçta bizler burada fikirlerimizi beyan ediyoruz. Benim fikrim böyle konuşan erkek veya kadın fark etmez hatalıdır ve böyle bir evlilikte masaya yatırılıp incelenmelidir.

Zuahahahaha:roflol:

Allah iylinizi versin:roflol:....kim ekledi la kokmus corapli herif etiketini....ay yarildim aksam aksam:roflol:

şimdi çok daha iyi anlıyorum sizi..ne güzel bir paylaşım oldu. çatışırken uzlaştık aslında :)
bu örnekte yerden göğe kadar katılıyorum size.. arkadasın evliliğinde yolunda gitmeyen bir şeyler var. çok erken başlanmış; sen şöylesin,sen böylesin denmeye..
umarım konu sahibi hakkına hayırlısı olur,ve her şey yoluna girer..
iyi geceler..

Aslında bende bi kısmına katılmıyor değilim cinsellik bölümünde bazı arkadaslarımız eşim çok soğuk yada bazılar eşim her zmaan sex istiyor gibi başlıklar görüyoruz olmamasıda kötü çok olmasıda sonucta oralara konu acıldıgına göre demekki gerçekten dert oluyor.Bu dengeyi ayarlamak lazım herşeyde oldugu gibi..Sevgi saygı aşk tamam ama bence sexinde önemi var bu dengelerden biri bozulsa evlilik sekteye ugruyor.
öte yandan bende biraz balık etliyim yani 68 kilo kadar :ecrin_bebek: makyaj bende yapmam hatta eşim istemediği için yapmazdım oje sürmezdim ama sonra baktım ki böyle kadınlıktan çıkıyorum yani bir erkekten farkın kalmıyorki sabah kalkıyorsun üstünü giyip sacını tarayıp cıkıyorsun bukadar.Bence kadının bir ağırlıgı olmalı her zaman ojeli parfümlü gezelim demiyorum ki haddim değil okadar tecrbem yok hayatta ama bence birazda alımlı olmalıyız tabi yine dengede azı karar çoğu zarar ne de olsa.Şimdi kendime dikkat ediyorum bakımlı halime geri dönüş yaptım ama birden bire değil tabi yavas yavas ama herşeyden önce kendim için kendimi daha iyi hissetmek için yapıyorum eşim çoooookkk arka planda kalıyor..Bence eşin için değil o istedi diye değil kendin için yap.aynaya baktıgında o kadına hayran kalmak için yap..mutluluklar dilerim..

Hanımlar bakım güzellik önemli tamam da..

Eğer kendimize güvenimiz yoksa, karşındaki adama ben ne yaparsam yapayım kahrımı çeker, süslen dersem süslenir, kapan dersem kapanır, anneme temizliğe gideceksin dersem gider dövsem de sövsem de, ailesiyle görüştürmesem de ....bana katlanır,katlanacaktır mesajı verirsek...

Erkek kadını elde var bir olarak görüyorsa...
Ne makyaj ne saç baş ne kıyafet... Hepsi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…