Eşim beni beğenmiyormuş .....

Buda konunun diğer bakış açısı ve çooookkk doğru güven olmadıktan sonra tüm çaba boşa gider kadınlar nasıl güçlü güvenilir erkek istiyorsa erkeklerde aynıdır sağlam durmak gerekir.:lepi:

kendisi çokmu bakımlı
o seni her manada tatmin eidyormu valla çok sinir oldum
gögüsleir kolları gorilli gibi kıllı erkeklerin
oraları bile kıllı ilişkiye geliyolar dişler sapsarı göbek 2 metre önde birde osuruyor..
olduu oldu..
senin eşinin sıkıntısı başka bence.. biz kadınlar erkeklerden daha bakımlıyız en bakımsız olanımız bile

doğru söze ne denir..
bebekler gibi de olsak tavır ağırlığı şart.. insanın nasıl göründüğü önemli olduğu kadar kendini nasıl ifade ettiği de önemli.. ben bakımsız olup, çok güzelim edalarıyla kocasının başını döndüren kadınlar da gördüm.

:roflol: :roflol: :roflol:

hay Allah iyiliğini versin.. beyfendi bu kadar laf edebildiğine göre kendisi brad pitt gibi salınıyor sanıyordum ben de..
senin dediğin de bir ihtimal..

bence canım senın kocan kendını bulunmaz hınt kuması sanıyor bıldıgın yere gule gule de bak bakım pesınden nasıl gelıyor kendılerı cok bakımlılarya sende ınadına gıt bıraz gıyın kuafore gıt suslen gel bıraz seksı camasırlar al karsısında dolan pas verme nasıl gelıyor pesınden kafana takıp kendını uzme cozum bul kendınce erkeklere yuzde vermıcen kendınden sogutmuyacaksında benden tavsıye....

iş dışında evde ya da beraber gittiğiniz ortamlarda eşinizin ilgisini çekecek şekilde giyinin, bunları eşinizin söylemesine gerek yok zaten. siz kendiniz yapmalısınız. Bilmiyorum ama ben olsam daha kadınsı kıyafetler giyer, küçük makyaj hileleri değişik bir saç kesimi vs yaptırırdım.

keşke isteklerini bu kadar kaba söylemeseymiş..

Şu da var insan çok sever evlenir.Bazı kadınlar hakikaten evlenince çok salar evde sürekli eşofman oda ya çamaşır sulu yada yemek lekeli olur.Adam dışarda bakımlı kadınları gördükçe eleştirmeye başlar kendinin nasıl olduğu önemli değildir çünkü toplumumuzda bakımsız erkek çok kendisi normaldir.Ama sokaklar abartılı açık saçık kgenç kızlarla dolu.Şimdilerde küçücükken makyaj yapmaya küçük kadın olmaya meraklı hatunlar bolca.Burası ıstanbul ama istanbul'a özgü bi durum olduğunuda sanmıyorum ben bunun.
Ama tabiii başka bişey daha var oda borcu harcı hep sen düşünüyorsun sanırım yazdıklarından bunu çıkardım.Düşünüp onun harcamalarınada karışıyorsundur belki bu tip şeylerde erkekler eksiklerini senin eksik yanlarını acımasızca yüzüne vurarak üzmeye çalışırlar...............Sadece kılığını değil tavrınıda değiştirmelisin bu başka şeylerin alarmı olabilir

off kızıyorum bu erkeklere ya
elimizde tutmak için şunu bunu yapıyoruz
onlarsa bişey yapmıyorlar,,en azından böyle kaba konuşmaları yapmasalar ne kadar değişiklik olacak,
benim eşimde bugünlerde beğenmediği şeyleri dile getirip duruyor,adeta eksik arıyor
ben kızarım ,o da bunu bilir
lafı sokarım hemen,ne o bugünlerde başladın tersliğe diye,uyarıveririm hemen
ama erkek beğenmediği,kulp taktığı bişey varsa asıl onda bir haller var demek oluyor
herşey olabilir bu,,napsak yawwww

git dolabını yenile kendinde gözle görülür değişiklikler yap borca sok bunu bak gör noluo... töbee simdi eskilerin bi lafı aklıma geldi burda söylenmez ya neyse...

kıslarrrr canlarımm bu kocammmmm benim ahımı mı ne alıyor anlamadımm ;hafta sonu çok param yoktu açıkcası 1-2 parça bişi aldm kendime ve makyaj yapmaya başladım ki eşim ayagını kırmışşş dize kadar alçıda tadı yok yanii.ama ogün ben alışveriş yaptıgımda ne gerek var bu sıkışıklıkta dediiiii bende beni baglamaz şu saatden sonra dedimm.söyledigime alındıysan şaka yaptımm dediii.bende gayet ciddiydin ama oraya takılmadım dedim.diger anlamda daa kıslar şuan kayınpederimin evinde kalmak durumundayım ev bakıyoduk bisüreligine ordayızz o nedenle bişiii yapamadım.ama tavsiyeleriniz beni kendime getirdi açıkcasıııııı kendimi hatırlattı banaaaa hepinizi çoooooooook seviyorum :)))))

hem senden şekil ister hemde ne gerek var bu sıkışıklıkta der
olsun kendin için yaptıktan sonra her şartta gerek varkaydirigubbakcemile3
bu arada gecmiş olsun alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

en cok korktuğum laf budur ya:s
ben birden soğurum adamdan böle derse:s veya tam tersine bu sefer cok dikkat cekici aşırı makyajlı sexi giyinirmki sinir olsun kıskansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…