Eşim beni beğenmiyormuş .....

adam şimdi burayı okuyup, üye olup, sizin kocalarınızın çorapları miski amber mi kokuyo diye başlarmış saymayakaydirigubbakcemile3

adam şimdi burayı okuyup, üye olup, sizin kocalarınızın çorapları miski amber mi kokuyo diye başlarmış saymayakaydirigubbakcemile3

anam benim çoraplar hep kokarda onun ki hiç kokmaz nasıl iş anlamadım nasıl bir erkek ayağı benim herifin ayağı :)))))))))

haaa bideeee patronu sen bi kaç ayda iyleşmessin diyp işten çıkarmak istemişlerrrrrr tamamenn kuzu gibi olduuu

Çok üzüldüm eşine geçmiş olsun dileklerimizi ilettt laelaelaelaelaelülülülülülü

ayy bn gelişmeleri kaçırım
okuyamadım geçen sayfaları
aspendosss canım neler oldu
ama iyi bişiler olmuş senin açından anlaşılan zemuszemus

okudum şimdi
Allahın sopası yok diye boşuna dememişler
bak bak sennnnn hemende şaka yapmışmışşş olduu
al güzelim sen al bişiler, devamm
fazlada yoksa paran 1 parça al yine al
bu ayar iyi ona, hiç kesme derim ben

hayır bastan berı bılıyorum
ama bana esını tanımayan ınsanların onunde kucuk dusurmek ters gelıyor cunku hala esı ..
fıkrımı yazdım sadece

hayır bastan berı bılıyorum
ama bana esını tanımayan ınsanların onunde kucuk dusurmek ters gelıyor cunku hala esı ..
fıkrımı yazdım sadece

senin düşüncen erdemliktir ama işteeee benim eşim bu cümleleri haketmeseydi burda olmazdım.benim konularıma b i göz at istersen..ne kadar acı çektigimiiiiii anlarsnn belki azda olsa.....ve bu acıları çekerken hep yanlızdımm...dostum yoktu kimsem yoktuuuu bi ailemm bi burdaki arkadaşlarr.....

evlendim çok severek hemdeeee binbir hayallerleee.....rahat bi eş....9 ay çalışmadı iş bulamadııııı tüm gücümle destek oldum.işe girdiiii adam oldum sandııı.gece gündüz ordaydı maaşını benden gizliyordu sürekli ii borçlar çıkarıyordu önüme üzülüyordmm normal bi evlilik yaşantımız yok diye herdefasında sen işimden sonra gelirsnnn benden ayrılsanda ben işimden memnunum dedi.hamile kaldımm 1,5 ay gecem gündüzüm zehir etti.herkes gibi bi hamillelikk nazım bile geçmedi.bukadar huzursuzlukla bebgimi kaybederimdiye çok yalvardımm düzeltmedi bişeylerii.düşük yaptımm 1 hafta annemde kaldımm o baktıı.arayıpda adam gbi bi morel bile vermediii kendisinin suçlu oldugunu bilee bileee.tüm bunların üstüne beni begenmedini iima ettiii.bi sürü yalanlarıı borçlarıııı temizle temizlee 1,5 yılda tipten çıktm düşün düşün mücadele et kazanmaya çalış onu diyeeee.yok 1 gram ilerleme ders alma yokk şimdiysee ugruna beni hiçe saydıgı işinden olacak genee ve ayagıı 3-5 aydan önce düzelecek gibiiiiiii değil gene bana muhtaççç şimdide eziliyor bana bakarkennnn kolay deil bunlar bacım kolay deillll.sence küçümsenmeyi haketmiyor mu bu adammm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…