Eşim beni beğenmiyormuş .....

Eşim bazen biz farkında değiliz çevremiz ailelerimiz biz farklıyız

tehlikeden ve insanların ne yaşadığından çok uzağız ne insanlar var

insanlar neler yaşıyor der de haklıymış yani şaşırıp kalıyorum vallahi

Allah yardımcınız olsun kardeşim bas tekmeyi uğraşma amaaan pööf onlamı uğraşcaksın

demek ıstedıgımı anlatamadım
tabıkı dertlerınızı onemsıyorum
yasadıklarınız cok uzucu
ancak ben kucumsemenızı garıp buldum
ayrılırsınız ha sonra derınız ne berbat adamdı ıstedıgınız dalgayı gecersınız
ama donup dolasıp gene aynı evde degılmısınız su anda belkıaynı yatakta yatmayacakmısınız aksam
demek ıstedıgım buydu
sızı uzmek aklımın ucundan gecmedı
hakkınızda hayırlısı olsun

alma mazlumun ahını demişler benimde buna benzer olmuştu eşim beni çok kırmıştı baya içim yanmıştı yani ertesi günü eşim elini kesti hemde dikiş atıldı:1shok:varya hiç acımadım ona o kadar yakmıştıki canımı dikiş atıldıktan sonra eve geldik dedi bi daha seni üzmeyeceğim dedi.o yüzden başıma bu geldi dedi.

seni alırken gözünü kirayamı wermiş madem öle istiyo biraz bak kendine cnm ama o zamanda hareketleri değişirse o lafarın altında kalma sende

esın cok sacmalamıs yanı canım ayıp ya demekkı bıraz daha evde seksı falan gıyınmenı ıstıyo bıraz bakımlı ol ole bır dene eger esın dengesızse hos onuda suc eder ya olsun belkı senı kıskanmaya baslar hıc olmazsa canım ya

Ediyor güzelim bal gibide ediyor....Böylelerine hem kel hem hodur derler....takma kafana..:1hug:.

sen kendi haline bak deseydin !

kendileri her zaman fit,harika,yakışıklı sanki ...kendi yağlı göbeklerine bakmazlar hep eşlerinde görürler

kusuru..

sen kendi haline bak deseydin !

kendileri her zaman fit,harika,yakışıklı sanki ...kendi yağlı göbeklerine bakmazlar hep eşlerinde görürler

kusuru..

kesinlikle katılıorum nasıl olsa kadınlar bu konuda eleştiri yapmıyorlar ve her halıyle seviyorlar opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

eşin cok büyük bi terbiyesizlik yapmıs bence cnm sıkma canını sende söle süslen püslen sacını yaptır söle birazda seksiyi giyin dısarda giyemiyosan evde giyin sonra söle güzel kokular sürbirz cilve yap adam söle tam kıvama gelmişken bi bahane bul uzaklas yanıdan gelsin arkanda dolassın hemende öle yüz verme yada hiç bişi yapma vur kıcına tekmeyi püff cok sinirlendimÇok üzgünüm çoook

Ayy canım yaa bencede hiç takma kafana
Süslenirsin püslenirsin bişey derler sade olursun bişey derler erkek milleti herşeye bir kup bulurlar salla gitsinşakkıdı

canim hic kafana takma derim bence, benimkide hep suslen canim der birde suslenince gorucen kiskancliktan cildiriyor nerdeyse sengözlerimebaksanab

eşinin davranışı söylemleri çok çirkin bi kere, bu kabul ama;
bak canım dışarıda spor giyiniyo olabilirsin kapalı da giyenebilirsin ama evde neden böylesin?lmaz: kendimden örnek vereyim ben dışarıda gayet kapalı giyinen biriyim ama ev kıyafetlerirm ayrıdır evin içinde esortmanla bile dolaşmam mesala eşimi hiç o şekilde hiç karşılamam.yeni dogum yaptım hala böyleyim önce bebeğimle ilgilenir sonra da giyinir süslenirim işime gücüme bile en son bakarım yetişen yetişir yetişmeyeni eşimle birlikte yaparız:asigim: böyle olmamın sebebi de en basta kendim için... her an kendimi güzel buluyorum.sen de kendin için bişeyler yap bence maaşının yarısını harca kendinekaydirigubbakcemile5

diger milletlerin erkeklerine bakinca yani okudugumuz, duydugumuz olaylardan, turk erkegi en iyisi gozukuyor cunku kadinini en cok sahiplenen erkek tipi turk erkegiymis...hepsi boyle mi degil ama genele bakinca bu...baska bir milletin ferdi olarak dogsaydik turk erkekleri soyleymis boyleymis diye ozeniyor olabilirdik, bu acidan sansli turk kadini ama turk erkegi daha sansli, turk kadinina sahip cunku

Gerçekten çok büyük bi terbiyesizlik bu...Sen ona desen aynı şeyi kendini nasıl hissederdi acaba ...
Sen onun için çalış, didin... nereye harcadığı bile kesinleşmeyen borçlarını kapat...
Seni el üstünde tutacağı yerde bide hakaret etsin seni beğenmesin...
Çok sinirlendim gerçekten klava:

yürüsün gitsin
önce kendine bakmalı insan
ay çok sinirlendim
ne demek yaa
daha 1,5 senelik evlisin ve severek evlenmissin.
yazıklar olsun böle erkeklere

Saç kesimini değiştir alışverişe eşinle gidip onun fikrini almayı dene
Evin için saçını süpürge etmeyi bırakıp biraz kendinle ilgilen
Eğer eşine aşıksan onu yeniden kendine aşık et bence
Minik bi ruj değişik saç tokaları
Azcık abiye giysiler belki işe yarar
Sevgiler

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya dışarıda da bakın hep hoş erkeklerin yanında bakımsız kadınlar var onlar ne yapıyor acaba. Gerçi güzel bayanların yanında da çirkin erkekler oluyor.
Neyse arkadaşım keşke sende işte sorun bu ben aynıyım sen çok değiştin problem bende mi şimdi deseydin. Sakın kendine güvenini yitirme. Ne güzel çalışıyormuşsun da yeni birşeyler al üstüne başına, makyaj yap, eşin eve geldiğinde yüzünde bir renk ışıltı olsun. Birşey daha yazmışsın eşim o manada mutlu etmemi istiyor diye değişik iç çamaşırları al falan. Yanlış anlama arkadaşım haddime değil tabiki de özelini paylaştığın için nacizane fikrimi söyledim bende. ışteböyle yap bakalım o zaman sendeki değişikliği farkedip bunuda dillendirecek mi bakalım?

eksik sende değilde eşinde bence.....kendisi grantuvaletmi takılıyo evin içinde..çokmu bakıyo kendine..cinsellikte senin için ekstra bişeyler yapabiliyomu? önce kendine baksın bi sonra beklentileri olsun...takma bence...beğenmiyosa evlenmeseydi bıçak dayamadın gırtlağına heralde

Suç sende bence.
Öncelikle ona karsı ilgisiz olmaya basla
sonra gardolabını tamamen degiştir sacını degistir
rengini,kesimini,sürekli yaptır .
kendi havandaymışsın izlenimi vermelisin
aslında suc biraz bizde kızlar
onları sımartıp sımartıp eşim benle ilgilenmiyor
begenmiyor falan diyoruz..
Onu hayatının odak noktası olmaktan ÇIKAR!!
sonrasını da bize haberdar et.

Erkekleri anlayan biri cikarsa alnindan opecegim !!!
Guzel giyinirsin, neden suslendin ? der !
Kotu giyinirsin, bu ne hal ? der !
Mini giyinirsin, bu ne kisa seye benzedin der
uzun giyinirsin azcik kestir duzelt der, vallaha bunlari anlamak mumkun degil, azcik da onlar degisse nolur ki ? hep biz mi fedakarlik yapacagiz,
vallaha bir arkadasin dedigi gibi, parasini harcayip harcayip bak o zaman gor nasil iyisin, burda cogu kadin oyle dio bana, kocalarina nasil iyi geciniolar, nasil oluor bu is anlamadi ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…