evlendim çok severek hemdeeee binbir hayallerleee.....rahat bi eş....9 ay çalışmadı iş bulamadııııı tüm gücümle destek oldum.işe girdiiii adam oldum sandııı.gece gündüz ordaydı maaşını benden gizliyordu sürekli ii borçlar çıkarıyordu önüme üzülüyordmm normal bi evlilik yaşantımız yok diye herdefasında sen işimden sonra gelirsnnn benden ayrılsanda ben işimden memnunum dedi.hamile kaldımm 1,5 ay gecem gündüzüm zehir etti.herkes gibi bi hamillelikk nazım bile geçmedi.bukadar huzursuzlukla bebgimi kaybederimdiye çok yalvardımm düzeltmedi bişeylerii.düşük yaptımm 1 hafta annemde kaldımm o baktıı.arayıpda adam gbi bi morel bile vermediii kendisinin suçlu oldugunu bilee bileee.tüm bunların üstüne beni begenmedini iima ettiii.bi sürü yalanlarıı borçlarıııı temizle temizlee 1,5 yılda tipten çıktm düşün düşün mücadele et kazanmaya çalış onu diyeeee.yok 1 gram ilerleme ders alma yokk şimdiysee ugruna beni hiçe saydıgı işinden olacak genee ve ayagıı 3-5 aydan önce düzelecek gibiiiiiii değil gene bana muhtaççç şimdide eziliyor bana bakarkennnn kolay deil bunlar bacım kolay deillll.sence küçümsenmeyi haketmiyor mu bu adammm........
sen kendi haline bak deseydin !
kendileri her zaman fit,harika,yakışıklı sanki ...kendi yağlı göbeklerine bakmazlar hep eşlerinde görürler
kusuru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?