1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....
aslında bunu söylemesi iyi bişey
tabi söyleme tarzı cok kötü ve kırıcılmaz:
demek ki bi yerde düşünmek lazım adam önemsiyor seni ve daha bakımlı olmanı istiyor
bunu dile getirmeyip seni aldatabilirdide aslında eşler bence bu gibi isteklerini birbirine söylemeli böylece istedigini dışarda aramaz
tarzını degiştir biraz degişiklik yap kendinde
masraf olmasın diye kıyafet vs.almayız.
demekki harcamak gerekiyor
öyle istiyorlar
o kendine baksın be..... Beğenmiyomuş. Amaan takma kafana üzme kendini... spor değilde mesela biraz daha seksi giyin, bakalım o zaman ne dıyecek..
bende 8 yıllık evliyim. CADIARZUbence eşine çok değer veriyorsun ve onu beğeniyorsun. o da bunun fena halde farkında. ve burnunu kaf dağının en yüksek noktasına çıkarmışın.Şeniz bence biraz geri çekil ve onun gibi davran bak nasıl çark ediyo..... ilgi gösteriyo...:teytey: evlilik bence duygu değil taktik işidir. ben artık duygularımla değil aklımla evliliğimi yürütüyorum. tavsiye ederim bacım...
eskiside beyenmiyordu beni..haberi yokki arkadslarim hic yakistirmazlardi beni ona...hatta cok ünlü birine benziyordu türk komedi filmlerinden ismini burda aciklamayim o ünlü sahizin .ama nedemisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste....benden bütün sikayet ettiklerinin gerceyini simdiki esinde yasiyor...lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?