Eşim beni beğenmiyormuş .....

Canim benim her erkek ne kadarda ben seni dogal haline seviyorum desede uzun iliskilerde arada erotizm katmak lazim. Ise giderken daha dikatti giyine bilirsin, istanbul sartlarida malum tabiki nsan biraz daha giydigine dikat ediyor. Ama sen daha cok kot fln giymeyi seviyorum demissin biraz daha kadinsi sexsi giyinmeye calis esinle disarda vakit gecireceginiz zaman.. Evin icinde de hergun hasta gibi pjamalarini gecirip oturma biraz daha hos gecelikler mini elbisler fln dene htta bazen giyinme bile.. Ve hafif makyaj inan bana sadece senin degil sende kendini daha iyi hissediceksin..
Bol sanslar :)

ya onun istediği gibi olup kendini değiştiricen ,ya daa kocayı değiştir derim.bir erkek bunu direk söylediyse.....yazık vallahi sana.

bence de, ya onu dudağını uçuklatacak biçimde değiş... ya da onu değiştir. bana da böyle bi cümle kursa başımdan kaynar sular dökülürdü.. ama bazı kadınlar bu cümleden hırslanır ve inanılmaz biçimde değişrler.. kocaları kul köle olur sonra. ama seni sürekli cümleleriyle kırıyorsa, o kocadan hayır gelmez.. kendisi bradd pitt mi sanki???:mymeka:

bende 8 yıllık evliyim. CADIARZUbence eşine çok değer veriyorsun ve onu beğeniyorsun. o da bunun fena halde farkında. ve burnunu kaf dağının en yüksek noktasına çıkarmışın.Şeniz bence biraz geri çekil ve onun gibi davran bak nasıl çark ediyo..... ilgi gösteriyo...:teytey: evlilik bence duygu değil taktik işidir. ben artık duygularımla değil aklımla evliliğimi yürütüyorum. tavsiye ederim bacım...

bende 8 yıllık evliyim. CADIARZUbence eşine çok değer veriyorsun ve onu beğeniyorsun. o da bunun fena halde farkında. ve burnunu kaf dağının en yüksek noktasına çıkarmışın.Şeniz bence biraz geri çekil ve onun gibi davran bak nasıl çark ediyo..... ilgi gösteriyo...:teytey: evlilik bence duygu değil taktik işidir. ben artık duygularımla değil aklımla evliliğimi yürütüyorum. tavsiye ederim bacım...

ay acaba seni eleştirdiği kadar kendini eleştiriyor mu?
kaba adamÇok üzgünüm çoook

Kızma ama senin kocan dayak istiyor
Hem dar görüşlü bi yerde çalışacaksın hem ev işi yapacaksın
Bide aynı kalmicaksın
Pardon ama kendi ne kadar renkli bi adam acaba

beğenmiyorsa defolsun gitsin çokda umursamave takılma bu aptalca sözlere

Aradan biraz zaman geçmiş ve aradan 39 sayfa geçmiş son durum ne bilemicem...
Ama ben bu yazdığına göre birşey yazıcam..
Öncelikle çocuk düşürmüşssün geçmiş olsun..
Bu çocuk düşürme yüzünden biraz kendini salmış olabilirsin..
Aynı kadınların hamilelikten sonra kendini saldığı gibi belki sizde düşükten sonra kendinizi saldınız ve farkında değilsiniz...
Belki düşük yüzünden eşini ve kendini suçluyorsun bu yüzden eşinin senden uzaklaşmasına neden oluyorsundur..
Cinsel hayatınız pek hareketli değil sanırım..Siz ne kadar her normal evli kadın gibi eşimle birlikte oluyorum desenizde bence pek içten birlikte olmuyorsun..
Yani bazı kadınlar vardır herşeyi görev diye yapar cinselliği bile..Siz de mi öylesiniz acaba sırf eşin istediği için mi birlikte oluyorsunda eşin bu konudan şikayetçi?

bence eşin etrafında yeni tanıdıgı birileriyle seni kıyaslıyor ve seni rencide ediyor evet alışverişe çık ve süper alımlı şeyler al tarzını degiş ve eşini umursama sanki o seni degilde sen onu beyenmiyormuş gibi davran ve arada bir fiziki görüntüsünü mesela ay ne bu göbek veya ay burnun ne çirkin diye rencide et inan işe yarar sen yaklaşma yaklaşsa bile isteksiz ol umursama ama bu arada aşırı bakımlı ve makyaclı ol inan deli olabilir herşey elinde seviyorsan savaş

bence de söylemesi iyi olmuş sonunda patlamasından daha iyidir

masraf olmasın diye kıyafet vs.almayız.
demekki harcamak gerekiyor
öyle istiyorlar

yaranmak olayı derler ya doğru yaa kıymet bilmeyince yaranıyorsun..

o kendine baksın be..... Beğenmiyomuş. Amaan takma kafana üzme kendini... spor değilde mesela biraz daha seksi giyin, bakalım o zaman ne dıyecek..

takma kafanı olmaz sonunda daha kötü sonuçlar almamak için bence tehlike çanları çalıyor. kendine gelmek lazım...

ya bu yorum çok hoşuma gitti
sağolasın cicade..

hiçbir şeyi dert etme arkadaşım kendinide üzme
bundan sonra sen kendinle ilgilen kendini sev kendine deger ver
değişeceksende kendin için değiş
çok uç noktalarda değişiklikler yap
ve bunları onun için yapmış gibi davranma
onun sözlerinden utanmasını bekle
erkekler düşünmeden konuşabiliyor bazen
belkide farkında bile değil yapptığının
eğer evliliğini kurtarmak isterse eşin senin üstüne düşsün çünkü seni gerçekten incitmiş

aspendosss ...
konunu okudum canım ve gerçekten eşinin yaptıkları çok gurur kırıcı,incitici...
şimdi sıra sende olmalı...
ayağı kırık 3-4 ay yatacak demekşakkıdıCADIARZU
Bence ayağı kırılmış olması,iştende çıkacak olması su anda maddi açıdan kendini sana bağlı hissettirmiş ve ilgide bekliyorr..
1-ilgili davranma:işten gelince naber de,kendine bak kayınvalıdende de olsa...
2-bakımlı görün bakımlı,alımlı çık evden,bakımlı alımlı dön eve..
Tabi ayağı kırık olunca ve maddi acıdanda kendıne güveni gidince,sendeki bu değişikliğide farkedince kıskanacaktır...nerden çıktı bu değişim diyecektir...
ama senin için suslendım vs deme asla ...
ama tamamen ipleri koparcak kadar da,başkası mı var diye düşündürcek kadar da uzaklaşma..
sadece ne olduğunu görmesini sağla...
bekarım ama bunun etkili olacağına eminimdelikafadulden
opuyorumnanaktan

kendisi demek bulunmaz hint kumaşı seni begenmiyor baksana klava:bide uğraşıp bu adam için bişeyler yapmaya da degmez seven insan seni her halinle sevmeli sen nasıl onu seviyorsan..

eskiside beyenmiyordu beni..haberi yokki arkadslarim hic yakistirmazlardi beni ona...hatta cok ünlü birine benziyordu türk komedi filmlerinden ismini burda aciklamayim o ünlü sahizin .ama nedemisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste....benden bütün sikayet ettiklerinin gerceyini simdiki esinde yasiyor...lülülülülülü

Son düzenleme:

ohhh iyi olmus ...kaydirigubbakcemile2 ..eski esiniz sizi kiskandigi icin oyle demistr size buyuk ihtimal..:1closedeyes:

işte böyle adamlara acımayacaksın paralarını biriktirir idare ederiz sonra hep aynı giyiniyosun değişim yapsana derler bence güzel ve yeni kıyafetler al kendine saçlarınıda değiştir iddalı bi renge boyat madem çalışıyon paranı kaznıyon eee daha ne ???
birden kabak çiçeği gibide açılma bu sefer başka türlü canını sıkar bence kendine güveni olmayan erkeklerin lafları bunlar terbiyesiz kusura bakma ama canım çoook sinir oldum kıss göster kendini bakalım o zaman ne diyecek zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…