Onlarada yazık yaaaaaaaaaaaaaaa
Kız adamın bütün dengesini bozmuşsun
Ayarlarıyla oynamışsın
Ama helal olsun sana :roflol: :roflol: :roflol:
Eşinde derdine yansın beğenmiyormuş naniknanik görsün gününü
1,5 yıllık evliyim bilenler vardır içinizde çocuk düşürdüm eşimle ayrılma noktasına geldimm gibi gibi biçok sorun yaşadım evliligimdee..eşim benimle ilgilenmiyorr önceligi başkalarıııııı resmennn benden sogumuş gibiii......laf arasında agzından kaçırdı dün akşam...... Evlendigimizden beriiiiiii hep aynısınnnn hep aynııııııı giyimmm tarzıııııı aynıııııı şekil......saçımı kestane rengine boyatmıştımm güzel mi diye sorudmm saçını deiştirecegineee tarzını ve beni diger anlamdaa(anlarsınızz) mutlu etmekle ugraş bence dediiii.çok yıkıldımmmmm dağıldım resmennnn.ben onun en paspal halini bile canımdan çok severkennnn........size ne yapmalıyım?halbuki herkes gibi normal bi kadınım.spor giyinirim..eşimle birlikte olurum her normal evli kadın gibi........eksik neee.??.....
kısslar eşimin kafasına saçkıren girmiş saçları biranda ortası kocaman açıldııııı...baana göstermeye bile utanıyorr ya kel kalırsam diyee bunalıma girdiiii.ey allahm sen ne büyüksünnn :))) opuyorumnanaktan
kısslar eşimin kafasına saçkıren girmiş saçları biranda ortası kocaman açıldııııı...baana göstermeye bile utanıyorr ya kel kalırsam diyee bunalıma girdiiii.ey allahm sen ne büyüksünnn :))) opuyorumnanaktan
:))bende okudum bugün çok güldümgerçekten çok güldüm buna kaydirigubbakcemile3
alma mazlumun ahını ahanda böle kel kalırsın lülülülülülü
aspendosssss beddua mı ettin bacım ne cabuk tuttu ya :) ama yine de gecmiş olsun seni kırdıgı için kızgınım onaaaa:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?