aspendosss ...
konunu okudum canım ve gerçekten eşinin yaptıkları çok gurur kırıcı,incitici...
şimdi sıra sende olmalı...
ayağı kırık 3-4 ay yatacak demekşakkıdıCADIARZU
Bence ayağı kırılmış olması,iştende çıkacak olması su anda maddi açıdan kendini sana bağlı hissettirmiş ve ilgide bekliyorr..
1-ilgili davranma:işten gelince naber de,kendine bak kayınvalıdende de olsa...
2-bakımlı görün bakımlı,alımlı çık evden,bakımlı alımlı dön eve..
Tabi ayağı kırık olunca ve maddi acıdanda kendıne güveni gidince,sendeki bu değişikliğide farkedince kıskanacaktır...nerden çıktı bu değişim diyecektir...
ama senin için suslendım vs deme asla ...
ama tamamen ipleri koparcak kadar da,başkası mı var diye düşündürcek kadar da uzaklaşma..
sadece ne olduğunu görmesini sağla...
bekarım ama bunun etkili olacağına eminimdelikafadulden
opuyorumnanaktan
arkadaşlar benimde buna benzer bi sorunum var evlendiğimde 50 kiloydum zayıf bir bayandım 8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oğlum var doğumdan sonra fiziğim hiç bozulmadı 5 kilo almıştım 2 ayda verdim ama son 2 yıldır birden 15 kilo aldım eşimin bana yaşattığı sorunlar yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanmak zorunda kaldım bu ilaçta bana 2 yılda 15 kilo aldırdı şuan 65 kiloyum geçen gün eşim bana beni artık çekici bulmadığını söyledi yıkıldım oysa ben onun yüzünden bu hale gelmiştim herşey bir tarafa tüm erkeklere tek sorum var SEVGİDE HİÇ VEFA YOKMU??
arkadaşlar benimde buna benzer bi sorunum var evlendiğimde 50 kiloydum zayıf bir bayandım 8 yıllık evliyim 7 yaşında bir oğlum var doğumdan sonra fiziğim hiç bozulmadı 5 kilo almıştım 2 ayda verdim ama son 2 yıldır birden 15 kilo aldım eşimin bana yaşattığı sorunlar yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanmak zorunda kaldım bu ilaçta bana 2 yılda 15 kilo aldırdı şuan 65 kiloyum geçen gün eşim bana beni artık çekici bulmadığını söyledi yıkıldım oysa ben onun yüzünden bu hale gelmiştim herşey bir tarafa tüm erkeklere tek sorum var SEVGİDE HİÇ VEFA YOKMU??
açıkcası çok bakımlı oldugum söylenemezz.en büyük bakımın fön yada maşa yaptırmaktırrr.kot tarzı giyinirim geneldee.tutucu bi iş ortamım varrr o nedenle oldukça derli toplu giyinirimm.makyaj yapmamm.((((( çok yıkıldım dagıldım resmennn
bana eşim en ufak olumsuz birşey söylemeye kalksa;senin bu laflarına inansam sokağa çıkamam ben derim
önemli olan kendine olan özgüvenin
başkası ne derse boş ondan sonra
bazen de kıskandıkları için biraz daha çekinik kalın falan diye böyle şeyler söyleyebiliyor erkekler
çok kızarsan sanki sen dünya yakışıklısısın falan de
klava:
aynen arkadaşım bende dediğin gibi yaptım ister beğen ister beğenme sen önce kendine bak kendini bana beğendir dedim hem madem çekici değilim neden beni bu kadar kıskanıyosun kendine olan güvensizliğin ve komplexlerinle benim canımı acıtmaya çalışıyosun aklınsıra ama boşa uğraşıyosun ben senin için herşeyden vazgeçtim sana sadık kaldım çocuğuma annelik sana kadınlıkta saygıda kusur etmedim bunun karşılığında sen bana bu vefasızlığı yaptın beni dış görünüşümle küçümsedinya artık zerre kadar umrumda değilsin dedim öyle bir bozulduki tek kelime edemedi onu bunu bilmem erkeklere taviz vermiyceksin yoksa tek kelimeyle tüm emeklerini sevgini saygını harcıyabiliyolaryasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?