• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni ciddiye almıyor

biraz garip olacak ama eşiniz tavrı beni gülümsetti... hem git diyor hem de ne yapıp edip bırakmıyor.. sizi iyi tanıdığı için nasıl olsa geri dönecek diye umursamıyor ...siz de vazgecin evi terkederim durumlarından.... farklı şekillerde anlatın üzüldüğünüz durumları ki önemli bişey degildi diyosunuz. belki cocuk dan dolayı siz de yoruldunuz biraz kendi kendinize vakit geçirin bırakın cocugu babasına kafanızı dinleyin... o zaman belki ufak tefek seylere takılmazsınız ...
Yok garip olmadı konuyu gülümseyerek okuyan 13938202. Üyesiniz. :KK53:
Evet o kararı aldım, artık sinirle gidicem, boşanalım, sevmiyorum, sıkıldım gibi sözleri sarfetmeyeceğim. Gerçeklik payları o anki sinirle kısmen olsa da genele bakarsak doğru değiller. Böyle boş atmayı bırakmam lazım. Teşeklür ederim tavsiyeleriniz için dikkate alacağım.

Daha önce hiç konu açmamıştım ama benim kocamda kısmen aynen boyle :işsiz: bağırıp çağırırım ciddi yapılı bi insanım ama adama işlemiyor.. Kavga ediyoruz sorun büyük yada küçük ben sinirden ağlarken adam gelip aşkm markete gidiyorum bişey lazım mı diyor, gece yatıcaz ben uyusunda tartışmiyim sonra yatıym diyorum ben sensiz yatamam diyor, gün içinde msjlaşınca trip atıyorum arayıp bişey yokmuş gibi nbr hayatımın anlamı diyerek arıyor.. Hayır normalde bu kadar üst üste şebeklik yapıcak biri de değil oda ciddiyetli bi insan ama heralde sorun çözme tarzı bu yorum yapamıyorum beynim duman :işsiz: yalnız değilsiniz demek istedim.

Back