Eşim beni çıldırtıyor

Sen hep gul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
1.262
1.777
133
Merhaba hanimlar daha öncesinde de çok sorunlarımız oldu son sorunumuzu yine asamiyoruz ben surekli tatile gitmek istediğimi soylerdim eşim ise para yok vakit yok der dururdu neyse bunların halasinin kizinin dugunu vardı sözde gitmeyecekti ama gecenin bir yarisi gorumcemle karar alip gitmeye karar veriyorlar gecenin 3unde beni uuyandırıp biz gidiyoruz dedi ve gittiler ben ortalığı ayağı kaldirdim zehir ettim, ona neyse bu geçti gitti 2 ay sonra yine dugunleri vardi memlekette ben kesinlikle gitmeyeceksin dedim, dinlemedi benden habersiz bilet almış 3 gün önce haberim oldu oncesinde bayağı tartıştım yine ama gittikten sonra konusmadim hiç geldi benim gönlümü alamasi gerekirken benim gibi soğuk davranıyor gitmesine bir sey demiyorum ama insan esininde fikrini almaz mi iyice soğudum ondan yataklarida ayirdim nolur bana fikir verin

niye beraber gitmiyorsunuz?
kizacaginizi bildiği için fikir almak yerine emrivaki yapıyor gibi.
ayrıca yatak ayırmak bir ceza yöntemi değildir.
ayrılmak istiyorsanız daha çabuk olmasına katkı saglarsinız ancak.

Ev arkadaşı değilsiniz ki siz karı kocasınız.Nasıl sizi yalnız bırakıp gidebilir?Sizde de suç var.Ailesiyle aram yok,küçük çocuğum var demeyin.Kimse meraklı değil ailelere ama madem evlendiniz eşinizi yalnız bırakmayın beraber gidin.

Gecenin bir yarısı karar alip gittiler ve teklif dahi gelmedi annesi benimle konuşmuyor bayramda ararim açmaz ben bu kadinin evine niye gideyim ki

Sakinleşince oturup konuşun sen ve eşin sakinleşince
yatakları ayırmak doğru değil
bağırıp çağırıp fayda etmez
sen konuşmazsan o konuşmazsa yaptıklarınızı doğru algılarsınız
neden kırıldığını söyleyiniz sonra neden kırıldığını sorun
ne hissettiğinizi anlatın seni anlamam için benimle konuşmalısın diyin vb

Gecenin bir yarısı karar alip gittiler ve teklif dahi gelmedi annesi benimle konuşmuyor bayramda ararim açmaz ben bu kadinin evine niye gideyim ki
Zaten teklif gelse de gitmeyecekmissin.
Neden beni almadan yalnız gitti diye yakınıyorsun..
Çözümsüzlük, çare değil..

Tersini düşün. O senin ailenle gorusmeseydi
ve kuzeninin düğünü olsaydı seni gondermeseydi, ne hissederdin?

Amac onu kisitlamak değil ki ondan oncede dugunler vardi konusulurdu karara baglanilirdi giderdi ve sorun olmazdi buradaki sorun benim fikrimi almadan gecenin 3unde gidiyorum demesi kiz kardesiyle kararlastirip temel sorun bu

Amac onu kisitlamak değil ki ondan oncede dugunler vardi konusulurdu karara baglanilirdi giderdi ve sorun olmazdi buradaki sorun benim fikrimi almadan gecenin 3unde gidiyorum demesi kiz kardesiyle kararlastirip temel sorun bu
Gercekten normal mi yatiyorsun ve gecenin 3unde uyandirilip ben gidiyorum diyor eşim onceden haberim olsa konusulsa niye tepki vereyim tabiki akrabasi gidecek ama bu şekilde degil ayrica bana gelince vakti ve parasi yok onlara harcadigi paranin haddi hesabi yok

Bağırıp cağırdınız , olay çıkardınız ; sonuç gitti.
Ve yine tekrarlandı.
Demek ki bunlar işe yaramıyor.
Daha da yüz göz olmamıza sebep olur.
...

Eşref saatlerinizde , her defasında bıkmadan usanmadan karşılıklı karar almanız gerektiğini söyleyin.
Sonra ne yapılır bilemedim.

Yine sorun sizin iletisimsizliginiz.
Konuşulurdu diyorsun ya, belki tavır yapıyorsun
Belki gönül koyuyorsun, isteksiz davranıyorsun
Böyle olacağını bildiği için seni muhatap bile almıyor eşin..

Keskin sirke, küpüne zarar. Yumuşak ol. Kendini dinlet. Ne hissettiğini anlat.
Ne kadar sinirli olsan da güzel konuşmaya çalış.
İnan kavga ile bağırma ile bir şey elde edilmiyor. Adam senden uzaklaşıyor, kafa olarak, ruh olarak ve hatta gönül olarak. Seni razı etmeye bile uğraşmıyor, gecenin 3unde haber veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…