- 8 Ağustos 2011
- 12.633
- 14.951
- 498
- Konu Sahibi Sen hep gul
-
Kendini evliliğini düşün..Gercekten normal mi yatiyorsun ve gecenin 3unde uyandirilip ben gidiyorum diyor eşim onceden haberim olsa konusulsa niye tepki vereyim tabiki akrabasi gidecek ama bu şekilde degil ayrica bana gelince vakti ve parasi yok onlara harcadigi paranin haddi hesabi yok
Bilmiyorum canim ondan onceside var belki tepkim onlara hamilelikte yasadiklarimida unutamıyorum dr kontrolunden once yine gideceklerdi kadesiyle bayrama memlekete benim dusuk riskim vardı gitmeyecektim 2li tarama testinde dunyam basima yikildi; yavrum da çok ciddi sorunlar vardi ogrendik kardeşi aradi anlatti kardeşine bu durumu kardeşinin ilk sorduğu şey ise kacta yola cikalim oldu ben zaten yikilmistim esim o durumda da gitme plani yapti çok ciddi tartistik gitmedi gebeligim sonlandirildi ve 2 ay sonra yine cekti gitti bunlari atlatamadim sanirimSakinleşince oturup konuşun sen ve eşin sakinleşince
yatakları ayırmak doğru değil
bağırıp çağırıp fayda etmez
sen konuşmazsan o konuşmazsa yaptıklarınızı doğru algılarsınız
neden kırıldığını söyleyiniz sonra neden kırıldığını sorun
ne hissettiğinizi anlatın seni anlamam için benimle konuşmalısın diyin vb
Ani alınmış bir karardi onceden planda yoktu ama sonkide bilet alindiktan 2 hafta sonra haberim oldu emin ol o kadar yol demedim ki aldim karsima saatlerce konustum ve sonra beni yine alamiyor kendini hakli çıkarıyor bilmiyorum ne yapacagimi artikYine sorun sizin iletisimsizliginiz.
Konuşulurdu diyorsun ya, belki tavır yapıyorsun
Belki gönül koyuyorsun, isteksiz davranıyorsun
Böyle olacağını bildiği için seni muhatap bile almıyor eşin..
Keskin sirke, küpüne zarar. Yumuşak ol. Kendini dinlet. Ne hissettiğini anlat.
Ne kadar sinirli olsan da güzel konuşmaya çalış.
İnan kavga ile bağırma ile bir şey elde edilmiyor. Adam senden uzaklaşıyor, kafa olarak, ruh olarak ve hatta gönül olarak. Seni razı etmeye bile uğraşmıyor, gecenin 3unde haber veriyor
Başın sağolsun. Eşin odun cinsi familyasından.Bilmiyorum canim ondan onceside var belki tepkim onlara hamilelikte yasadiklarimida unutamıyorum dr kontrolunden once yine gideceklerdi kadesiyle bayrama memlekete benim dusuk riskim vardı gitmeyecektim 2li tarama testinde dunyam basima yikildi; yavrum da çok ciddi sorunlar vardi ogrendik kardeşi aradi anlatti kardeşine bu durumu kardeşinin ilk sorduğu şey ise kacta yola cikalim oldu ben zaten yikilmistim esim o durumda da gitme plani yapti çok ciddi tartistik gitmedi gebeligim sonlandirildi ve 2 ay sonra yine cekti gitti bunlari atlatamadim sanirim
Valla ya ben valizi toplayip gitcem ya onu gondercem bana bunlari tatli dille anlatsa gönlümü yapsa tek kelime dahi etmem ama yapmadı acaba yanlış mi düşünüyorum diye merak ediyorum fikir almak istiyorumBen gidiyorum diyip gitmek ne demek? Niye hala eve alıyorsun ki o adamı? Gitsin görümcende kalsın madem seni takmıyor.
Surattan falan da anlamıyor demek ki daha sert çıkman lazım...
O olayi unutamadim ogrendigim gün gitme plani yaptilar gozumun içine baka bakaBaşın sağolsun. Eşin odun cinsi familyasından.
Anladığı dilden konus. Kardeşiyle değil seninle konuşup karar almasını sağla. O artık evli ve çocuklu bir adam, danisacagi kişi, eşi.
Bunun yolu da, her söylediğine sert tepki vermemekten geçiyor. Sinirlenip birden yükselince konuşma kesiliyor. Sonra sana bile demiyor yapacağı şeyi. Sonucu bildiriyor o da lûtfen.
2 ay bunu atlatmak için iyi bir süre. Üstelik gitmemiş o anda.Bilmiyorum canim ondan onceside var belki tepkim onlara hamilelikte yasadiklarimida unutamıyorum dr kontrolunden once yine gideceklerdi kadesiyle bayrama memlekete benim dusuk riskim vardı gitmeyecektim 2li tarama testinde dunyam basima yikildi; yavrum da çok ciddi sorunlar vardi ogrendik kardeşi aradi anlatti kardeşine bu durumu kardeşinin ilk sorduğu şey ise kacta yola cikalim oldu ben zaten yikilmistim esim o durumda da gitme plani yapti çok ciddi tartistik gitmedi gebeligim sonlandirildi ve 2 ay sonra yine cekti gitti bunlari atlatamadim sanirim
Bilet çoktan alınmış 2 hafta oncesinde ben gitmesine 3 gün kala öğrendim ki git diyecektim sadece bekledigim ilkinde yaptugi hatayi bununla telafi etsin istedim sen istemiyorsan ben gitmem deseydi olay bitecekti ki o istemeyince ben gitmiyorum hiçbir yere gönlü olsun diye2 ay bunu atlatmak için iyi bir süre. Üstelik gitmemiş o anda.
Burnundan getirdim diyorsunuz ilk olayda o da gideceğinde 3 gün önce söylemiş yine aynısını yapmışsınız
Ya yanında gidiceksiniz kimseyle muhattap olmadan, yada sen naparsan yap ben o aileyle muhattap olmuyorum sana iyi eğlenceler diyip sınırları belirginleştiriceksiniz.
Benim fikrimi almadan yaptigi için böyle davarandim benim istedigim sen ne düşünüyorsun bu konuda demesi yoksa hiçbir yerden kisitlamak gibi bir niyetim yokKusura bakmayin ama sizi fazla baskici gordum.gitmeyeceksi yapmayacaksin demek yerine birlikte gitmeyi teklif edebilirsiniz? Boyle davrandiginiz surece esiniz sizinle vakit gecirmekten cekinmis olabilir.akraba dugunu sonucta siz tepki koyunca o da sizi yanina almamak gibi tepki gelistirmis sanirim.daha yapici olmanizi tavsiye edicem
Gercekten gönlümü yapsa giderdim ama onun için varsa yoksa ailesi gerçek ailesi onlar biz değilizOnun ailesi ile aran olmayabilirde sende esinle bir ailesin.
Dugun dernek ne ise sana eslik etmeli eşlik etmeni istemeli.
Kafasina gore cikip giderek aile mi oluyor ne oluyor yani
İkiz gelelikti benimki yani gittiğinde halen hamileydim biri sonlandirildiBilet çoktan alınmış 2 hafta oncesinde ben gitmesine 3 gün kala öğrendim ki git diyecektim sadece bekledigim ilkinde yaptugi hatayi bununla telafi etsin istedim sen istemiyorsan ben gitmem deseydi olay bitecekti ki o istemeyince ben gitmiyorum hiçbir yere gönlü olsun diye
İşte burda hata var. Eğer ailen söz konusuysa gitmelisin.Bilet çoktan alınmış 2 hafta oncesinde ben gitmesine 3 gün kala öğrendim ki git diyecektim sadece bekledigim ilkinde yaptugi hatayi bununla telafi etsin istedim sen istemiyorsan ben gitmem deseydi olay bitecekti ki o istemeyince ben gitmiyorum hiçbir yere gönlü olsun diye
Geçmiş olsun.İkiz gelelikti benimki yani gittiğinde halen hamileydim biri sonlandirildi
Hayir yanlış anlamıyorum ben fikir almak için yazdim benim baktığım yer yanlistir belki farkli bakış açısı her zaman onemli benim için bu gitmesinde sessiz kaldim hiçbir demedim aradi acmadim vs bi özür bekledim ama hata olarak görmüyor yaptiklarini ve benim pekcok duygum kayboldu iyice sorgular oldumİşte burda hata var. Eğer ailen söz konusuysa gitmelisin.
Birde ilkinde çok büyük tepki verdiğin için 2 hafta boyunca kavga mı edicez 3 gün önce söyliyim ' düşüncesiyle hareket etmiştir.
Yanlış anlamayın eşinizi asla savunmuyorum ama tepkiniz büyüdükçe-zaten meyli var kaçmaya- tepkinizi içten içe bahane ederek kendini daha fazla saklamaya, daha fazla kaçmaya yöneltecektir.
Yine böyle bişey olursa olumlu yada olumsuz birşey demeyin, iyi eğlenceler diyin sadece. Bakın o zaman nasıl içi içini yiyecek. Bide sessizliği deneyin, kadının birden sessizliğe gömülmesi erkeği korkutuyor.
Seni kışkırtmak istemem, Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin.Merhaba hanimlar daha öncesinde de çok sorunlarımız oldu son sorunumuzu yine asamiyoruz ben surekli tatile gitmek istediğimi soylerdim eşim ise para yok vakit yok der dururdu neyse bunların halasinin kizinin dugunu vardı sözde gitmeyecekti ama gecenin bir yarisi gorumcemle karar alip gitmeye karar veriyorlar gecenin 3unde beni uuyandırıp biz gidiyoruz dedi ve gittiler ben ortalığı ayağı kaldirdim zehir ettim, ona neyse bu geçti gitti 2 ay sonra yine dugunleri vardi memlekette ben kesinlikle gitmeyeceksin dedim, dinlemedi benden habersiz bilet almış 3 gün önce haberim oldu oncesinde bayağı tartıştım yine ama gittikten sonra konusmadim hiç geldi benim gönlümü alamasi gerekirken benim gibi soğuk davranıyor gitmesine bir sey demiyorum ama insan esininde fikrini almaz mi iyice soğudum ondan yataklarida ayirdim nolur bana fikir verin
Iki ay sonra gitmesine hiçbir şey demedim gayet güzel uğurladım bende senin gibi düşünüyorum yalan olmamasi gerekiyor eşim birkaç defa yalan söyledi ve guvenim sarsildi ilki eski sevgilisi akarabasiydi bana tanitmadi kim olduğunu saygi duyarim ama yine benim görümce aradi eski sevgilisinin kayipederi ölmüş bassagligina gidelim diye gittik tabi ben bilmiyorum eski sevgilisi oldugunu ne olursa olsun beni gotormemeliydi ve kendi de gitmemeliydi sana ne eski sevgilinin kayinpederindenGeçmiş olsun.
Bakın ne güzel bitanesi sizinle kalmış size tutunmuş. 2. Ayda olmuş 2 ay sonra gitmiş, 4 aylık gebelikte çok büyük riskler yoktur genelde ekstra bir durum söz konusu değilse.
Sizde biraznegatif yaklaşıyorsunuz. Eşim ailemden biriyle görüşmüyor. Ben bu olaydan sonraki ilk görüşmemde razı gelmeyeceğini düşünerek onlarla görüşeceğimi söylememiştim. Kalabalık bir ortamdı, sadece diğerlerini söyledim.
Sonra gideceğim günün gecesi sana yalan söylemek istemiyorum onlarda olacak, onlar benim ailem sen istediğini yap ama ben silemem dedim.
Söylemen beni sevindirdi çünkü anlamıştım onların olacağını saklasan üzülürdüm, kafan rahat olsun hasret gider dedi.
Ha kavga etse de gidecektim ama bundan sonrakileri saklayacaktım hal böyle olunca.
Bazı şeyleri halletmek zannettiğimizden daha kolay. Akışına bırak gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?