- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi Sen hep gul
-
Yok canim her türlü fikre açığım sikinti yokSeni kışkırtmak istemem, Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin.
Eşim bana sormadan kardeşi ile düğüne gidecek. Artık düşünemiyorum.
Küçük bebeğiniz var germeyelim sizi.
Allah akıl fikir versin eşinize.
Ne yapmam gerek dinlemesi içinseni dinlemıyor ya da kendını dınletemıyor musun acaba?
Canım, sen ve eşin bi hayata başlıyorsunuz ev kurup evleniyorsunuz. Bu ne demek hayat artık müşterek.Yok canim her türlü fikre açığım sikinti yok
Ee herseye dir dir eden bi kadini goturmek istememesi normal. Suanda iliski kocundan egitim aliyorum. Hanimefendi cok kaprisli biri. Kadin milleti boyle oldugu surece kaybedicek. Acik ve netseni neden götürmüyor akraba düğününe anlamadım
O kadar sinsi ki her seyi canim cicim diyip yaptirtiyor yok iki yil sonra hamile kaldim ama çoğu seyde hamilelik ve doğum sonrası yaşandı bunlari bilseydim ne evlenir ne de cocuk yapardimCanım, sen ve eşin bi hayata başlıyorsunuz ev kurup evleniyorsunuz. Bu ne demek hayat artık müşterek.
Sen eşine sormadan bir yere gidebilirmisin, yada gitsen ne olur bir düşün.
Ayrica görümcen eşinin üstünde çok büyük etkiye sahip. Görümcene eşi böyle yapsa acaba neler olur.
Sen saksımısın o evde.
Eğer çocuğu evlenir evlenmez yaptıysan çok büyük hata yapmışsın.
Bir an önce eşinle bu konular hakkında konuş evliliğe adapte olsun.
Kaprisle ne alakası var küçük çocuğum var kendi akrabamin dugunune dahi gidemedim cocugumdan ötürüEe herseye dir dir eden bi kadini goturmek istememesi normal. Suanda iliski kocundan egitim aliyorum. Hanimefendi cok kaprisli biri. Kadin milleti boyle oldugu surece kaybedicek. Acik ve net
Taltli dille konustum olmadi sustum olmadi bagirdim.olmadi sanrım biz yurutemiyoruz bu evliligiBu kadar sorumsuz olunur adam evli cocugu var ama yeni yetme bekar gibi takılıyor. Ayıptır ya .Allah yardimcin olsun arkadaşım ağırlığını koymaya çalış üzüldün belli etme sakin yaninda aglama güçlü ol .Ama haksizlik karşısında susma yaptığı sey yanlışsa konusmaya calis konusmuyor mu yüzüne vur rahatsiz oldugunu bilsin
Valla o zaman neden evlenmiş ailesi ve görümcenizle mutlu mesut yaşasaydı eşiniz. Böyleleri insanın başınıda yakıyor.O kadar sinsi ki her seyi canim cicim diyip yaptirtiyor yok iki yil sonra hamile kaldim ama çoğu seyde hamilelik ve doğum sonrası yaşandı bunlari bilseydim ne evlenir ne de cocuk yapardim
Çıkıyorum zaten ama sehir disinada iki ayda bi gidemem bebeğim doğduğundan beri 3. Düğünleri ve hepsisehir disiKendin başlatmışsın bu döngüyü bence. Küçük çocuğum var diye kendi akrabamın düğününe bile gitmedim diyosun. Erkek beyni düz mantık kendi akrabasına gitmeyen bizimkine hiç gelmez diyerek davet etmemiş...
Ayrıca ben erkeğim ne sölicem havalarındaysa bilgilendirme gereği de duymamış. Ee sen de kısıtladıkça kendi kendine hareket eder olmuş.
Ayrıca kurban olayım o bebek doğdu diye niye kendinizi eve kapatıyosunuz yahıı. Emziriyosan ona uygun bir elbise giy eşyalarını al, emzirme önlüğünü de al gerekiyorsa çık git nereye gideceksen. Çocukta yaz günü hava almış olur.
Çıkıyorum zaten ama sehir disinada iki ayda bi gidemem bebeğim doğduğundan beri 3. Düğünleri ve hepsisehir disi
Merhaba hanimlar daha öncesinde de çok sorunlarımız oldu son sorunumuzu yine asamiyoruz ben surekli tatile gitmek istediğimi soylerdim eşim ise para yok vakit yok der dururdu neyse bunların halasinin kizinin dugunu vardı sözde gitmeyecekti ama gecenin bir yarisi gorumcemle karar alip gitmeye karar veriyorlar gecenin 3unde beni uuyandırıp biz gidiyoruz dedi ve gittiler ben ortalığı ayağı kaldirdim zehir ettim, ona neyse bu geçti gitti 2 ay sonra yine dugunleri vardi memlekette ben kesinlikle gitmeyeceksin dedim, dinlemedi benden habersiz bilet almış 3 gün önce haberim oldu oncesinde bayağı tartıştım yine ama gittikten sonra konusmadim hiç geldi benim gönlümü alamasi gerekirken benim gibi soğuk davranıyor gitmesine bir sey demiyorum ama insan esininde fikrini almaz mi iyice soğudum ondan yataklarida ayirdim nolur bana fikir verin
Terapi almayi düşündünüz mu boyle bir seye ikna edemez misiniz bebeginiz icin ?Taltli dille konustum olmadi sustum olmadi bagirdim.olmadi sanrım biz yurutemiyoruz bu evliligi
Merhaba hanimlar daha öncesinde de çok sorunlarımız oldu son sorunumuzu yine asamiyoruz ben surekli tatile gitmek istediğimi soylerdim eşim ise para yok vakit yok der dururdu neyse bunların halasinin kizinin dugunu vardı sözde gitmeyecekti ama gecenin bir yarisi gorumcemle karar alip gitmeye karar veriyorlar gecenin 3unde beni uuyandırıp biz gidiyoruz dedi ve gittiler ben ortalığı ayağı kaldirdim zehir ettim, ona neyse bu geçti gitti 2 ay sonra yine dugunleri vardi memlekette ben kesinlikle gitmeyeceksin dedim, dinlemedi benden habersiz bilet almış 3 gün önce haberim oldu oncesinde bayağı tartıştım yine ama gittikten sonra konusmadim hiç geldi benim gönlümü alamasi gerekirken benim gibi soğuk davranıyor gitmesine bir sey demiyorum ama insan esininde fikrini almaz mi iyice soğudum ondan yataklarida ayirdim nolur bana fikir verin
Ee herseye dir dir eden bi kadini goturmek istememesi normal. Suanda iliski kocundan egitim aliyorum. Hanimefendi cok kaprisli biri. Kadin milleti boyle oldugu surece kaybedicek. Acik ve net
Sen neden gitmiyorsunki ne o sanki bekar gibi yaşıyor hayatını umursamazsan umursanmaz hale gelirsin bemce al karşına sor zorun ne ben neciyim benim fikirlerimin bir öneöinin olup olmadığını sorgula ve ona göre davran sende baktın aynı sende onun sinir olcagı seyı yap ve nasıl oldugunu anlarMerhaba hanimlar daha öncesinde de çok sorunlarımız oldu son sorunumuzu yine asamiyoruz ben surekli tatile gitmek istediğimi soylerdim eşim ise para yok vakit yok der dururdu neyse bunların halasinin kizinin dugunu vardı sözde gitmeyecekti ama gecenin bir yarisi gorumcemle karar alip gitmeye karar veriyorlar gecenin 3unde beni uuyandırıp biz gidiyoruz dedi ve gittiler ben ortalığı ayağı kaldirdim zehir ettim, ona neyse bu geçti gitti 2 ay sonra yine dugunleri vardi memlekette ben kesinlikle gitmeyeceksin dedim, dinlemedi benden habersiz bilet almış 3 gün önce haberim oldu oncesinde bayağı tartıştım yine ama gittikten sonra konusmadim hiç geldi benim gönlümü alamasi gerekirken benim gibi soğuk davranıyor gitmesine bir sey demiyorum ama insan esininde fikrini almaz mi iyice soğudum ondan yataklarida ayirdim nolur bana fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?