Eşim beni çıldırtıyor

Yok canim her türlü fikre açığım sikinti yok

Yok canim her türlü fikre açığım sikinti yok
Canım, sen ve eşin bi hayata başlıyorsunuz ev kurup evleniyorsunuz. Bu ne demek hayat artık müşterek.
Sen eşine sormadan bir yere gidebilirmisin, yada gitsen ne olur bir düşün.
Ayrica görümcen eşinin üstünde çok büyük etkiye sahip. Görümcene eşi böyle yapsa acaba neler olur.
Sen saksımısın o evde.
Eğer çocuğu evlenir evlenmez yaptıysan çok büyük hata yapmışsın.
Bir an önce eşinle bu konular hakkında konuş evliliğe adapte olsun.

seni neden götürmüyor akraba düğününe anlamadım
Ee herseye dir dir eden bi kadini goturmek istememesi normal. Suanda iliski kocundan egitim aliyorum. Hanimefendi cok kaprisli biri. Kadin milleti boyle oldugu surece kaybedicek. Acik ve net

O kadar sinsi ki her seyi canim cicim diyip yaptirtiyor yok iki yil sonra hamile kaldim ama çoğu seyde hamilelik ve doğum sonrası yaşandı bunlari bilseydim ne evlenir ne de cocuk yapardim

Ee herseye dir dir eden bi kadini goturmek istememesi normal. Suanda iliski kocundan egitim aliyorum. Hanimefendi cok kaprisli biri. Kadin milleti boyle oldugu surece kaybedicek. Acik ve net
Kaprisle ne alakası var küçük çocuğum var kendi akrabamin dugunune dahi gidemedim cocugumdan ötürü

Bu kadar sorumsuz olunur adam evli cocugu var ama yeni yetme bekar gibi takılıyor. Ayıptır ya .Allah yardimcin olsun arkadaşım ağırlığını koymaya çalış üzüldün belli etme sakin yaninda aglama güçlü ol .Ama haksizlik karşısında susma yaptığı sey yanlışsa konusmaya calis konusmuyor mu yüzüne vur rahatsiz oldugunu bilsin

Taltli dille konustum olmadi sustum olmadi bagirdim.olmadi sanrım biz yurutemiyoruz bu evliligi

O kadar sinsi ki her seyi canim cicim diyip yaptirtiyor yok iki yil sonra hamile kaldim ama çoğu seyde hamilelik ve doğum sonrası yaşandı bunlari bilseydim ne evlenir ne de cocuk yapardim
Valla o zaman neden evlenmiş ailesi ve görümcenizle mutlu mesut yaşasaydı eşiniz. Böyleleri insanın başınıda yakıyor.
Bendede var boyle bi tane, ben bas ediyorum ama kısasa kısas var dinimizde.
Valla dua et allah eşine akıl fikir versin yoksa bu yuva bu şekilde devam etmez.
Ben böyle bi cift tanıyorum kadın çocukları için sabretti cocuklar büyüdü gerçeği gördü. Anladı. Algıladı. Kadın ayrıldı.

Kendin başlatmışsın bu döngüyü bence. Küçük çocuğum var diye kendi akrabamın düğününe bile gitmedim diyosun. Erkek beyni düz mantık kendi akrabasına gitmeyen bizimkine hiç gelmez diyerek davet etmemiş...
Ayrıca ben erkeğim ne sölicem havalarındaysa bilgilendirme gereği de duymamış. Ee sen de kısıtladıkça kendi kendine hareket eder olmuş.

Ayrıca kurban olayım o bebek doğdu diye niye kendinizi eve kapatıyosunuz yahıı. Emziriyosan ona uygun bir elbise giy eşyalarını al, emzirme önlüğünü de al gerekiyorsa çık git nereye gideceksen. Çocukta yaz günü hava almış olur.

Çıkıyorum zaten ama sehir disinada iki ayda bi gidemem bebeğim doğduğundan beri 3. Düğünleri ve hepsisehir disi

neden bu kadar karşı geliyorsun peki gitmesine?

Yahu bırak gitsin
Sanki sana sorsa izin verecektin
Anlayışlı olun sırf bu anlayışsızlık dolayısıyla geçimsizlik oluyor boşanmalar çoğaldı
Sende al çocuğunu düş peşlerine
Çocuk bu yük değil ya
Çocuklarıyla dünyayı gezenler var
Senin ki kocanın ailesinden kaçış gibi
Ama unutulmaması gerek şey
Bizim toplumumuzda iki kişi değil
Maalesef aileler evleniyor
Ve biz istesek te istemesekte o aileler hayatımızda olacak
Yok gerçekten istemiyorsan ailesini...eşinle oturup konuşup ortak yol yoksa ayrılırsınız

Gidilmesi gerekilen yerlere neden sorun çıkarıyorsunuz? Tatil tabiki isteyebilirsiniz buna sözüm yok ama eşinizi de zor durumda bırakıyorsunuz ve boşuna yuvanızı geriyorsunuz siz de gidin oralarda gezin

valla ben bu yorumu ilk sayfaya yazdım sonrasını takip etmedim, benden alıntı yapımadığı için tekrar konuya dönmemiştim, o yüzden bilemeyeceğim

Sen neden gitmiyorsunki ne o sanki bekar gibi yaşıyor hayatını umursamazsan umursanmaz hale gelirsin bemce al karşına sor zorun ne ben neciyim benim fikirlerimin bir öneöinin olup olmadığını sorgula ve ona göre davran sende baktın aynı sende onun sinir olcagı seyı yap ve nasıl oldugunu anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…