Esim Beni Cileden Cikartiyor ...

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.070
198
Merhaba Arkadaslar. Iyi pazarlar.

Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim , cünkü ben sinir oluyorum artik ..

Allah kismet ederse cok yakin zamanda Bebegimiz olucak , kardesimde ilk defa dayi olacagi icin bebegin A dan Z ye tüm mobilyalarini aylar önce hediye olarak aldi ..
Mobilyalar kartonda bebek odasinda duruyor ..
Esim bir haftadir izinli evde oturuyor bugun dedimki o mobilyalari yap cunku daha sobra hic izinli gunun olmayacak , Kalkmis ne dese begenirsiniz bugun pazar dinlenecem halbuki bir haftadir evde zaten dinleniyor..
Birak dedim ben yaparim baskasina yaptiririm , Iyi olur diyor bide ..

Akşamları bebek ağlayınca yardım etmeyecek demekki işleriniz çoğalacak

Benim esimde ayni sizinki gibidir.Ev tasidik bir ayi gecti neredeyse artik.Lavabo aynalari vs.matkapla takilacak seyleri daha yeni takti esim ve dahada hepsini bitirmis degil.Her pazar soyleye soyleye usaniyorum artik.

playstation mu oynuyor kaç yaşında eşiniz gerçi 30 unda olanlar bile oynuyor
Evet oynuyor hemde nefes almadan , 34 yasina girdi ya kucuk cocukta degil ..
Bos zamanlarinda oynasa hadi neyse ama insan onceliklerini halleder sonra bos vaktinde oynar.
Beni sinir eden , dinlenecem demesi bir haftadir zaten dinleniyo ..

Benim esimde ayni sizinki gibidir.Ev tasidik bir ayi gecti neredeyse artik.Lavabo aynalari vs.matkapla takilacak seyleri daha yeni takti esim ve dahada hepsini bitirmis degil.Her pazar soyleye soyleye usaniyorum artik.

Ben artik soylemicem , yapmasa yapmasin gecen bir dolap aldik inanirmisin onuda ben taktik cunku aylarca orda bekler biliyorum .
Onlarida takardimda gobegim rahatsiz ediyor , malesef yapamiyorum .
Ya insan biraz utanir her dakika soyle soyle , hicmi gururlarina dokunmuyor rahatsiz olmuyorlar.

Zaten soylemekde kar etmiyor ki.gonulleri olmadan birsey yapmiyorlar malesef.pazar gunleri tum gun tv izliyor ve uyuyor benim esim bende cok sıkıliyorum.Ama arkadaslari arasa top oynayalim diye falan.O zaman da kosa kosa gider bizim ki.Bende buna deli oluyorum iste.

Demin arkadasi aradi zaten , hemen tamam cikalim dedi .
Benimkide ayni model sinir bozucu...

Boşver canım sıkma canını..Geç tv karşısına sende uzat ayaklarını yayıl,hiçbir şeyde yapma..Mecbur takcak zaten sana taktırcak hali yok..Şimdi boş vaktinde takmasın sonra işten yorgun argın geldiğinde takmak zorunda kalcak aklı başına gelir..Kendini strese sokma ne hali varsa görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…