Istesem hemen yaptiririm , ama oda bir ise yarasin istiyorum evde ..kardeşinize söyleyn br tamirci bulsun kurdurun
Kaldigim yerde kimseyle paylasamadigim icin buraya yaziyorum ..Her kavgayida buraya yazmak degisikmiste neyse duyarsizlik yapmiş ne diyelim ki baska birsey yok
Erkek milleti böyledir, tembelleşiyorlar evdeyken. Yapacak bişey yok.
Akşamları bebek ağlayınca yardım etmeyecek demekki işleriniz çoğalacak
playstation mu oynuyor kaç yaşında eşiniz gerçi 30 unda olanlar bile oynuyorIyice tembellesmis , varsa yoksa playstation.
Kircam yakinda.
Evet oynuyor hemde nefes almadan , 34 yasina girdi ya kucuk cocukta degil ..playstation mu oynuyor kaç yaşında eşiniz gerçi 30 unda olanlar bile oynuyor
Benim esimde ayni sizinki gibidir.Ev tasidik bir ayi gecti neredeyse artik.Lavabo aynalari vs.matkapla takilacak seyleri daha yeni takti esim ve dahada hepsini bitirmis degil.Her pazar soyleye soyleye usaniyorum artik.
Zaten soylemekde kar etmiyor ki.gonulleri olmadan birsey yapmiyorlar malesef.pazar gunleri tum gun tv izliyor ve uyuyor benim esim bende cok sıkıliyorum.Ama arkadaslari arasa top oynayalim diye falan.O zaman da kosa kosa gider bizim ki.Bende buna deli oluyorum iste.Ben artik soylemicem , yapmasa yapmasin gecen bir dolap aldik inanirmisin onuda ben taktik cunku aylarca orda bekler biliyorum .
Onlarida takardimda gobegim rahatsiz ediyor , malesef yapamiyorum .
Ya insan biraz utanir her dakika soyle soyle , hicmi gururlarina dokunmuyor rahatsiz olmuyorlar.
Demin arkadasi aradi zaten , hemen tamam cikalim dedi .Zaten soylemekde kar etmiyor ki.gonulleri olmadan birsey yapmiyorlar malesef.pazar gunleri tum gun tv izliyor ve uyuyor benim esim bende cok sıkıliyorum.Ama arkadaslari arasa top oynayalim diye falan.O zaman da kosa kosa gider bizim ki.Bende buna deli oluyorum iste.
Tembellesmis iyice.Bebek heyecanı yok mu hic esin8zde.dogduktan sonra napacak acaba asil dinlenmeyi o zaman gorur.
Yok bir aydir kartonlar odada duruyo oyle , SIKILDIM iyice ..Ne garip bir durum. Heveslenip gelir gelmez takar yerleştirir normalde insanlar. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?