Esim Beni Cileden Cikartiyor ...

İşiniz zor gibi Çocuğunuzu dünyaya getirdiğinizde umarım yardımcı olur

hıc mı heyecan yapmaz ınsan sankı tek basınıza yaptınız bebeğı sızde kurdurttuktan sonra kıtleyın odanın kapısını çatlasın meraktan

oyle degil iste, mesela benim esim oglumun her turlu sorumlulugunu uzerine alir. aynisini o da yapti daha once yazdigim gibi ama bu tarz isleri angarya goruyor. nasilsa bebegin dogmasina cok var yeaaaa diye dusunuyor.
İyi ama canım bu da bir sorumluluk. Tek başına hamile halinle sen mi çıkartıp kuracaksın onca şeyi? İlerde bebeğin bezi bitmek üzere olur gidip alır mısın dersin ya bunu da angarya görürse ne olacak? Adamı kötülemiyorum yanlış anlama ama bence şimdiden önlemini alıp iş bölümü yap.

yarin işe baslayacaksa, ondan kendini yormak istememistir belki.. hepimiz bazen tembellesiriz, sıkma canini

yok benim oglum zaten 2 yasinda dedigim gibi esim butun sorumlulugunu aldi aliyor. lakin yine hamileyim, bebege sunu alalim desem ne acelesi var diyor.

Benim esimde ayni sanki bu erkekler pazarlari oyuna ayiriyolar ya oyun daha fazla yoruyor hem ne dinlenmesi

Bugün dinleneceğini söylediyse " tamam o zaman uygun bir zamanında yaparız/ sın" deyıp kapatmalıydınız konuyu.
Tamam ben yaparım demek sadece işine gelir.
Hem zamanınız var, bırakın bazışeyşeri o düşünsün.
O oyun maalesef ki bağımlılık , vazgeçmesi zor.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Hayır getirsin inşaallah.

erkeklerin çoğunun genetiğinde tembellik var galiba hemen tamam olur falan deme sende şimdi yapmazsan sonra yaparsın kaçış yok de

Konuyla pek baglantili olmasa da sorayim dedim evlenince erkekler boyle mi oluyor TV PlayStation yani gerçi bnmki şimdiden boyle ama bnm canım çok sıkıliyor buna o ne öyle TV izleyip oturcaksa kendi kendine otursun çok dertliymisim bu konu da onu anladim

ayy kiyamam benimde gücüme gitti insan hamileyken daha cokk aliniyo sanki esim yapsa kesin aglamistim (bu ara cok duygusalim)

Sorma bide küstü bana alindi konusmuyoruz ..

Ayni benim esim!!
hayir bende diyorum bari kirletigin yeri toparla , ben evi doserken herseyi beyaz dosedim MALESEF , ve okadar dikkat etmem gerekiyor ki, ama onun rahatligina hayran kaliyorum .
arkasindan topluyorum resmen , iki yemek masasi varken yemegi alir koltugun ustunde yer mesela dun dedimki o masalar neden var hic dusundunmu gitti yedi orfa ama surat yaparak.
bugunde iste tavirli alindi konusmuyoruz bidr kendini hakli.goruyor .

ayy kiyamam benimde gücüme gitti insan hamileyken daha cokk aliniyo sanki esim yapsa kesin aglamistim (bu ara cok duygusalim)

Sen gel bide bana sor , duygusaligim tavan yapmis durumda herseye aglayasim var hersey boguyor beni ..
Bide esimle ugrasiyorum bu durumda.

Sorma bide küstü bana alindi konusmuyoruz ..
hiç yeme o tripleri kardeş, ilk bebekse o duyguyu bilmediği için ağır davranıyor olabilir.
ayrıca küserseniz, yapma ben yaparım derseniz ekmeğine yağ sürmüş olursunuz, ceza değil ödül olur

Sen gel bide bana sor , duygusaligim tavan yapmis durumda herseye aglayasim var hersey boguyor beni ..
Bide esimle ugrasiyorum bu durumda.
haklisinnn cok dusuncesizlik yapmis..hep boyleyse isin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…