Madem garip geldi cevap vermek zorunda değilsiniz arkadaşım..Terslemedim benimde anlatacak kimsem yokta ev hık desem buraya yazmiyorum o garip geldi soyledim buyutecek birsey yok
Kendi konularinda konuşabilde sen once sonra başkalarinin avukatligina soyunMadem garip geldi cevap vermek zorunda değilsiniz arkadaşım..
İyi ama canım bu da bir sorumluluk. Tek başına hamile halinle sen mi çıkartıp kuracaksın onca şeyi? İlerde bebeğin bezi bitmek üzere olur gidip alır mısın dersin ya bunu da angarya görürse ne olacak? Adamı kötülemiyorum yanlış anlama ama bence şimdiden önlemini alıp iş bölümü yap.oyle degil iste, mesela benim esim oglumun her turlu sorumlulugunu uzerine alir. aynisini o da yapti daha once yazdigim gibi ama bu tarz isleri angarya goruyor. nasilsa bebegin dogmasina cok var yeaaaa diye dusunuyor.
yarin işe baslayacaksa, ondan kendini yormak istememistir belki.. hepimiz bazen tembellesiriz, sıkma caniniMerhaba Arkadaslar. Iyi pazarlar.
Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim , cünkü ben sinir oluyorum artik ..
Allah kismet ederse cok yakin zamanda Bebegimiz olucak , kardesimde ilk defa dayi olacagi icin bebegin A dan Z ye tüm mobilyalarini aylar önce hediye olarak aldi ..
Mobilyalar kartonda bebek odasinda duruyor ..
Esim bir haftadir izinli evde oturuyor bugun dedimki o mobilyalari yap cunku daha sobra hic izinli gunun olmayacak , Kalkmis ne dese begenirsiniz bugun pazar dinlenecem halbuki bir haftadir evde zaten dinleniyor..
Birak dedim ben yaparim baskasina yaptiririm , Iyi olur diyor bide ..
yok benim oglum zaten 2 yasinda dedigim gibi esim butun sorumlulugunu aldi aliyor. lakin yine hamileyim, bebege sunu alalim desem ne acelesi var diyor.İyi ama canım bu da bir sorumluluk. Tek başına hamile halinle sen mi çıkartıp kuracaksın onca şeyi? İlerde bebeğin bezi bitmek üzere olur gidip alır mısın dersin ya bunu da angarya görürse ne olacak? Adamı kötülemiyorum yanlış anlama ama bence şimdiden önlemini alıp iş bölümü yap.
Ay kiyamammmm.....Kaldigim yerde kimseyle paylasamadigim icin buraya yaziyorum ..
Neden tersliyorsunuzki hemen..
Merhaba Arkadaslar. Iyi pazarlar.
Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim , cünkü ben sinir oluyorum artik ..
Allah kismet ederse cok yakin zamanda Bebegimiz olucak , kardesimde ilk defa dayi olacagi icin bebegin A dan Z ye tüm mobilyalarini aylar önce hediye olarak aldi ..
Mobilyalar kartonda bebek odasinda duruyor ..
Esim bir haftadir izinli evde oturuyor bugun dedimki o mobilyalari yap cunku daha sobra hic izinli gunun olmayacak , Kalkmis ne dese begenirsiniz bugun pazar dinlenecem halbuki bir haftadir evde zaten dinleniyor..
Birak dedim ben yaparim baskasina yaptiririm , Iyi olur diyor bide ..
Bir minicik bebek odası takımını 1 ay kutuda bekleten genişlikte bir adam bebeğin sorumluluğunu nasıl alacak merak ediyorum.
Konu sahibi arkadaşım ne sabır varmış sende. Daha bebeğin doğmadan, eşin olacak koca bebekle imtihandasın!
Hamile halinle sen mi yapacakmışsın, adama bak
O yüzden onlar erkek biz kadınız canım..Onlara kalsak yanmıştıkBenim kuzenim doğum yapıcak onun yanındayım şuanda..Ara ara bazen eve gidiyorum..Evde köpek olduğu için eşim evde kalıyor mecbur..Geçenlerde bir eve gideyim dedim eve girdim şok oldum Yardımcı kadın vardı o izinli şimdi ben yokum diye..Kadını aradım bu eve ne oldu dedim..Ben her işi yaptım öyle gittim dedi..Eşimin halt yemesiymiş..O kadıncagız topladığı halde afedersin evin ağzına s.çmış..Meyve yemiş kabukları bile yerlerde..İnsan giderde bir çöpe atar onları..Yemek söylemiş dışardan kutuları ortada duruyor..Zaten hazır söylemişsin yemeği,bulaşık derdin yok çöpedemi atmaktan acizsin yani boş kutuları..Gerçekten yazık verilen emeğe yani..İnsanda birazcık düşünce olması lazım..Bırakcaktım afedersin b.k içinde yüzsün..Yine dayanamadım toparladımda gittim tekrar..İçgüdüsel birşey yani o evi ben öyle bırakıpta çıkamam..Beyimiz o pisliğin içinde yatıp kalkıyor yani..
ayy kiyamambenimde gücüme gitti insan hamileyken daha cokk aliniyo sanki esim yapsa kesin aglamistim (bu ara cok duygusalim)
hiç yeme o tripleri kardeş, ilk bebekse o duyguyu bilmediği için ağır davranıyor olabilir.Sorma bide küstü bana alindi konusmuyoruz ..
haklisinnn cok dusuncesizlik yapmis..hep boyleyse isin zorSen gel bide bana sor , duygusaligim tavan yapmis durumda herseye aglayasim var hersey boguyor beni ..
Bide esimle ugrasiyorum bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?