Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Doğru çok haklısınız teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı sizde bebeginizi sağlıkla kucaginiza alın inşallah :)

işiniz kazancınız eşinizden iyi mi ? erkekler böyle şeyleri problem yapar siz hiç bir şey demesenizde böyle bir sıkıntı yapmış olabilir mi acaba

işiniz kazancınız eşinizden iyi mi ? erkekler böyle şeyleri problem yapar siz hiç bir şey demesenizde böyle bir sıkıntı yapmış olabilir mi acaba
Ben muhendisim eşim Maliye mezunu. Ben işimi yapıyorum eşim işiyle alakasız bir işte çalışıyor. Ben daha yeni başladığım için eşimden az kazaniyorum ilerde ne olur bilmem. Ama ne kadar kazanirsam o kadar rahat hayatımız olur bunu hep eşim derdi bana

birlikte vakit geçirmeye bakın baksanıza birbirinizi hiç görmeden konuşamadan bişeyler paylaşmadan günleriniz geçip gidiyor birlikte güzel şeyler yapın bir yerlere gidin düüzelir mutlaka

birlikte vakit geçirmeye bakın baksanıza birbirinizi hiç görmeden konuşamadan bişeyler paylaşmadan günleriniz geçip gidiyor birlikte güzel şeyler yapın bir yerlere gidin düüzelir mutlaka
Onun için gorusebilmek lazım. Ben sabah 8 den akşam 6 ya kadar çalışıyorum eşim akşam üstü 4.30 da ise gidiyor gece 3 de eve geliyor

ama böyle olmaz ki bir yolunu bulman lazım bir gün izin al hiç olmazsa

ama böyle olmaz ki bir yolunu bulman lazım bir gün izin al hiç olmazsa
Bugün işte 4. Günüm daha. Izin alamam imkan yok buna. Ayrıca eşim bu hafta böyle çalışıyor haftaya hemen hemen benim gibi caliscak haftaya rahat rahat görüşürüz ama sorun bu hafta. Hem ise adapte olmaya çalışıyorum hem de hem çalışıp hem eve yetişmek nasıl birsey onu öğreniyorum yeni bir ortam tanıyorum eşimin bana destek olması gereken bu hafta da yanımda bile yatmayisi sinirimi bozuyor

Ama daha evlenmeden önce konuştuk bu konuyu o zaman ben sorun yapıyordum hallederiz bir şekilde sıkıntı olmaz üzme kendini diyip duruyordu

Erkeklerin klasik o anda sorun görmeyip kolaya kaçtığı ve iş ciddiye binince onlar için sorun haline gelen şımarıklıkları. Çok klişe.

Arama bence eşini. Trip atan da o yatağı ayıran da. Zaten seni psikolojik olarak yoruyor. Hiç alttan alma tepeye çıkıyorlar sonra.

Ben adım atmazsam ömrü billah barışmaz inat

düzen değiştiği için olmuştur..aslında evet calısmanız gerektiğinin farkında ama paylaşım azalmış doğal olarakk zaman kısıtlı..bence zamanla düzene girer..aslında sizi rahatlatması gerekirken daha cok strese sokmuş ama bazıları böyle:)umarım en kısa zamanda normale dönersiniz

Teşekkür ederim inşallah

o zaman haftaya işleriniz düzelince beraber bişeyler yapın gezin film izleyin değişik bişeyler yapın ilişkinizi tekrar canlandırmak için haftaya kadar beklemen gerekecek o zaman hayırlısı olsun düzelir inşallah mutlu olursunuz

Az önce mesaj atmış benimle konuşup bu evliliği kurtarmak istiyorsan erken yat ben gelince kalk konuşalım. Benim sözümü dinle benim istediğim gibi davran. Ben senden önce çok mutluydum sen beni parcaliyorsun yazmış. Ne yaptım ben bu adama ya cildircam az kaldı

Ben de onu düşünüyordum ne yaptınız acaba bu şekilde düşünüyor yanlış hatırlamıyorsam siz onu kırmıyorsunuz bile nasıl bu aşamaya gelmiş.. Ayrıca benim sözümü dinle benim istediğim gibi davran da ne demek peki ya siz ne oluyormuşsunuz sizin istedikleriniz ne oluyor.. Parçalayacak kadar ne olmuş çok merak ettim doğrusu.

Reactions: anu
Eşin huysuz ve bencil biri.

Bir bilsem zaten bende ona cevap olarak evlilik iki kişilik tek kişi fedakarlık yaparsa adı evlilik olmaz. O zaman bana bir liste yap benden ne istiyorsun hangilerini yaptım hangilerini yapmadım bunları tek tek listele aynı şeyi bende yapacağım daha sağlıklı konuşma açısından iyi olur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…