Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

oooooooo. hadi ordan mı diyor.
sen de eve gidince mesaj çek evi mok götürüyor. gel temizle diye. bi şey yazarsa hadi ordan diye cevap ver bakalım nasıl oluyor
Cevap yazmıyor ki akşam yatarken belki düzelir aramız diye mesaj attım şöyle en aşk ve özlem dolusundan cevap vermedi bi de gelip ayrı odada yattı

eşiniz çalışmanızı istemiyor anlaşılan

Cevap yazmıyor ki akşam yatarken belki düzelir aramız diye mesaj attım şöyle en aşk ve özlem dolusundan cevap vermedi bi de gelip ayrı odada yattı
tövbe yarabbim.
hiç yazma arkadaşım. her türlü iyi niyetini kullanmışsın. bırak bakalım . sen de rahat ol onun gibi. bu ne ya..

tövbe yarabbim.
hiç yazma arkadaşım. her türlü iyi niyetini kullanmışsın. bırak bakalım . sen de rahat ol onun gibi. bu ne ya..
Sabah başka odada yattığını görünce bile vardır bi açıklaması beni rahatsız etmek istememistir ya da ben kalkınca erkenden yanlışlıkla uyandiriyorsam ondan burda yatmistir ya da sırtı agriyordur (misafir odasında ki yatak sert sırtı ağrıdığı zaman ben ovmazsam sert zeminde falan yatar) diye bir sürü düşünce olusturdum ama yine aramayinca ben aradım napiyosun diye babamla işimiz vardı şimdi babamlardayim işe kadar azıcık daha uyucam hadi bay dedi kapattı.

eşiniz çalışmanızı istemiyor anlaşılan
Sürekli istiyorum sana hemen bir iş bulalım derdi. Arkadaşları aracılığı ile birileriyle görüşmeye falan hep beraber gittik.
Bi de bi ara kendi is yeri benim meslegimden birini işe alacaktı uğraştı benim için sonra bi gün ben artık uğraşmayacağım orda çalışma boşver dedi sıyrılıp çıktı işin içinden

Çalışmanızı ve saatlerinizin uymayışını hazmedemiyordur. Zamanla alışacaktır. Bir sure sabredin ( ki bu zor biliyorum)

Ev konusundan vurmaya çalışıyor sizi.

Çalışmanızı ve saatlerinizin uymayışını hazmedemiyordur. Zamanla alışacaktır. Bir sure sabredin ( ki bu zor biliyorum)

Ev konusundan vurmaya çalışıyor sizi.
Böyle olacağını ilk tanistigimizdan beri biliyorduk ki. Benim vardiyalı çalışma gibi bir durumum olamaz onunda normal benim gibi 8-6 çalışması çok zor.

Çalışmanı istemiyordu da çalışmaya başladın diye mi böyle yaptı acaba?
Ya da saatler dolayısı ile birbirinizi görmeyeceğinizden de huzursuz olmuş olabilir.

siz calismaya baslamadan once boyle davranmayip da simdi boyle davraniyorsa acik acik calismaniza tavir koyuyor belli..
ama gorustugunuz zamanda sen benim calismami mi istemiyorsun diye cikismayin..sorun bakalim derdi tam olarak neymis,insallah uzlasirsiniz.

Çalışmanı istemiyordu da çalışmaya başladın diye mi böyle yaptı acaba?
Ya da saatler dolayısı ile birbirinizi görmeyeceğinizden de huzursuz olmuş olabilir.
Biz bunları hep biliyorduk çok konuştuk. Ben inşaat mühendisiyim benim vardiyalı çalışmam söz konusu değil. Isim hep ustalarla erkeklerle yani bu da sorun değildi eşim için. En azından öyle diyordu. Onunda başka türlü çalışması söz konusu değil en azından bir kaç sene çünkü başındaki adam biraz gıcık ve eşime takmış durumda onu 8-6 ya almıyor. Aslında eşimle aynı işi yapanlar hep 8-6 bir tek eşim vardiyalı

hımmm.
tamam canım . sen iyi niyetini sonuna kadar kullandın bana göre
bırak birak . umursama . ilgilenme. bak nasıl sana dönüş yapıyor. erkekler böyledir.

Calismaya başlamadan önce de arada bir begenmemezlik yapıyordu işleri hele bir kere yemeği yaktim diye ne çok laf etmişti ama hemen başka birseyler hazırlayıp karninin doymasını sağladım

hımmm.
tamam canım . sen iyi niyetini sonuna kadar kullandın bana göre
bırak birak . umursama . ilgilenme. bak nasıl sana dönüş yapıyor. erkekler böyledir.
Hiç bir şey demezsem ilk diyecegi şey işe vardığında ve eve geldiğinde neden haber vermiyorsun olacak. Sende vermedin dersem sen ver ben böyleyim diyecek daha önce yaşadım biliyorum

Eksik birseyler var evde ama yapılacak tadilatlar kapı kolu falan değişecek inşaatçı olduğum için onu da benden bekliyor çöp dökmek markete gitmek temizlik ütü bulasik çamaşır hepsi bende
ooo oldu paşam deseydin
elini eteğini çekeceksin yavaş yavaş
küserse küssün kızarsa kızsın çalışıyorsun artık
bunlar belirli bir zaman sonra oturur inşallah

Hiç bir şey demezsem ilk diyecegi şey işe vardığında ve eve geldiğinde neden haber vermiyorsun olacak. Sende vermedin dersem sen ver ben böyleyim diyecek daha önce yaşadım biliyorum
yok canım şöyle yapacaksın
sen de haber vermedin gibi idialara girmeyeceksin kesinlikle
arayamadım . şarjım bitti.
unuttum. çok yoğundum. işim başımdan aşkın diyeceksin.
ben gerçekten çok unuturum telefonumu evde.
ya da haber ver varınca der unuturum. yapım böyle.
ilk başlarda haber veriyordum da noluyordu. tamam işim var diyor kapatıyordu hemen. eee niye arayayım. ben de unutmaya devam ettim.

çok rahat böyle.

Çok teşekkür ederim ya sizden öğrenecek çok şeyim var birazda ben unutayım bakalım

Eşin buna itiraz etsin neden çifte standarda evet diyor ki.
Bence sorun değil dediği halde erkeklerle çalışmanı sorun ediyor eşin.

Böyle olacağını ilk tanistigimizdan beri biliyorduk ki. Benim vardiyalı çalışma gibi bir durumum olamaz onunda normal benim gibi 8-6 çalışması çok zor.

İnsan bilip kabullendiği durumlara da tepkili olabiliyor.
Şimdi onunla konuşsanız " hayır" hiç sorun değil der ama oyle değil işte.
Eve gelince görüşemiyorsunuz. Uzaklıkta bunaltıyordur ikinizi.
Ayrıca mesleğinizin çalışma alanı erkeklerle , sorun değil desede içinde buyuk sorundur.
..

Temizliği beraber yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. LÜTFEN , bu konudaki tacizlerine asla kavgayla ya da uzun uzun açıklamalarla cevap vermeyin. " Haklısın bu hafta fazla dağıtmışız , beraberca hallederiz. Ya da " Ben oyle görmüyorum, vardır bir bildiğin , o zaman hafta içide mi iş bolumu yapsak birikmemesi açısından" tarzında usta cevaplar verin. Apışıp kalır.

Yemek konusunu nasıl hallediyorsunuz ?

Calismaya başlamadan önce de arada bir begenmemezlik yapıyordu işleri hele bir kere yemeği yaktim diye ne çok laf etmişti ama hemen başka birseyler hazırlayıp karninin doymasını sağladım
oooooyyyyy
hemen hazırlamışsın. ben de öyleydim şekerim .saçımı süpürge ettim. .baktım kocam kendini padişah torunu sanıyor. büyüklerim akıl verdi de aklım başıma geldi.
istediğin kadar fazlasını yap. hep eleştirilirsin.
yemeği yaktıysan yumurta kır . başka da yemek yapmaya çalışma. kahvaltılık çıkar . ya da tost yap. sonuçta karın bi şekilde doyması lazım.
yaptığın işi beğenmezse de buyursun kendisi yapsın. elimden gelen budur.
isteklerinin bi sonu yok bu adamların. benim kocam da öyle.
ne kadar verirsen o kadar ister.
eğer hiç iş yapamıyorsan alırım bi temizlikçi . oh ya . onu mu dinliycen.
bakalım ona razı geliyor mu.
beğenmeseydin almasaydın diyorum ben öyle burun kıvırdı mı.
bir de yine bi tüyo vereyim.
sen de eleştir. o seni eleştiriyor mu . biraz empati yapsın bakalım.

Eşin buna itiraz etsin neden çifte standarda evet diyor ki.
Bence sorun değil dediği halde erkeklerle çalışmanı sorun ediyor eşin.
Itiraz ederse işinden olur daha önce itiraz etti son anda vazgeçti başındaki adam. Ya o adam o kadar gıcık ki düğün tarihimizi niye ona sormadan aldık diye eşime bi ton fırça çekti. Halbuki biz evlenirken fabrika tatili özellikle çalışmadığı zamana denk getirdik.

Mesleğim bu başka bir ortam da olamam malesef anca ofis acarsam tek başıma ya da yanıma eleman alıp öyle çalışabilirim ama onun içinde çevre edinmem en az 5 sene normal çalışmam lazım yoksa zor.

Iş bulamadığım dönemde dedim tezgahtarlik falan yapayım hem evde bunalmamis olurum hemde 3 5 katkım olur eve diye o zamanda mesleğini yap boşuna okumadin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…