- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Cevap yazmıyor ki akşam yatarken belki düzelir aramız diye mesaj attım şöyle en aşk ve özlem dolusundan cevap vermedi bi de gelip ayrı odada yattıoooooooo. hadi ordan mı diyor.
sen de eve gidince mesaj çek evi mok götürüyor. gel temizle diye. bi şey yazarsa hadi ordan diye cevap ver bakalım nasıl oluyor
tövbe yarabbim.Cevap yazmıyor ki akşam yatarken belki düzelir aramız diye mesaj attım şöyle en aşk ve özlem dolusundan cevap vermedi bi de gelip ayrı odada yattı
Sabah başka odada yattığını görünce bile vardır bi açıklaması beni rahatsız etmek istememistir ya da ben kalkınca erkenden yanlışlıkla uyandiriyorsam ondan burda yatmistir ya da sırtı agriyordur (misafir odasında ki yatak sert sırtı ağrıdığı zaman ben ovmazsam sert zeminde falan yatar) diye bir sürü düşünce olusturdum ama yine aramayinca ben aradım napiyosun diye babamla işimiz vardı şimdi babamlardayim işe kadar azıcık daha uyucam hadi bay dedi kapattı.tövbe yarabbim.
hiç yazma arkadaşım. her türlü iyi niyetini kullanmışsın. bırak bakalım . sen de rahat ol onun gibi. bu ne ya..
Sürekli istiyorum sana hemen bir iş bulalım derdi. Arkadaşları aracılığı ile birileriyle görüşmeye falan hep beraber gittik.eşiniz çalışmanızı istemiyor anlaşılan
Böyle olacağını ilk tanistigimizdan beri biliyorduk ki. Benim vardiyalı çalışma gibi bir durumum olamaz onunda normal benim gibi 8-6 çalışması çok zor.Çalışmanızı ve saatlerinizin uymayışını hazmedemiyordur. Zamanla alışacaktır. Bir sure sabredin ( ki bu zor biliyorum)
Ev konusundan vurmaya çalışıyor sizi.
Biz bunları hep biliyorduk çok konuştuk. Ben inşaat mühendisiyim benim vardiyalı çalışmam söz konusu değil. Isim hep ustalarla erkeklerle yani bu da sorun değildi eşim için. En azından öyle diyordu. Onunda başka türlü çalışması söz konusu değil en azından bir kaç sene çünkü başındaki adam biraz gıcık ve eşime takmış durumda onu 8-6 ya almıyor. Aslında eşimle aynı işi yapanlar hep 8-6 bir tek eşim vardiyalıÇalışmanı istemiyordu da çalışmaya başladın diye mi böyle yaptı acaba?
Ya da saatler dolayısı ile birbirinizi görmeyeceğinizden de huzursuz olmuş olabilir.
hımmm.Sabah başka odada yattığını görünce bile vardır bi açıklaması beni rahatsız etmek istememistir ya da ben kalkınca erkenden yanlışlıkla uyandiriyorsam ondan burda yatmistir ya da sırtı agriyordur (misafir odasında ki yatak sert sırtı ağrıdığı zaman ben ovmazsam sert zeminde falan yatar) diye bir sürü düşünce olusturdum ama yine aramayinca ben aradım napiyosun diye babamla işimiz vardı şimdi babamlardayim işe kadar azıcık daha uyucam hadi bay dedi kapattı.
Calismaya başlamadan önce de arada bir begenmemezlik yapıyordu işleri hele bir kere yemeği yaktim diye ne çok laf etmişti ama hemen başka birseyler hazırlayıp karninin doymasını sağladımsiz calismaya baslamadan once boyle davranmayip da simdi boyle davraniyorsa acik acik calismaniza tavir koyuyor belli..
ama gorustugunuz zamanda sen benim calismami mi istemiyorsun diye cikismayin..sorun bakalim derdi tam olarak neymis,insallah uzlasirsiniz.
Hiç bir şey demezsem ilk diyecegi şey işe vardığında ve eve geldiğinde neden haber vermiyorsun olacak. Sende vermedin dersem sen ver ben böyleyim diyecek daha önce yaşadım biliyorumhımmm.
tamam canım . sen iyi niyetini sonuna kadar kullandın bana göre
bırak birak . umursama . ilgilenme. bak nasıl sana dönüş yapıyor. erkekler böyledir.
ooo oldu paşam deseydinEksik birseyler var evde ama yapılacak tadilatlar kapı kolu falan değişecek inşaatçı olduğum için onu da benden bekliyor çöp dökmek markete gitmek temizlik ütü bulasik çamaşır hepsi bende
yok canım şöyle yapacaksınHiç bir şey demezsem ilk diyecegi şey işe vardığında ve eve geldiğinde neden haber vermiyorsun olacak. Sende vermedin dersem sen ver ben böyleyim diyecek daha önce yaşadım biliyorum
Çok teşekkür ederim ya sizden öğrenecek çok şeyim var birazda ben unutayım bakalımyok canım şöyle yapacaksın
sen de haber vermedin gibi idialara girmeyeceksin kesinlikle
arayamadım . şarjım bitti.
unuttum. çok yoğundum. işim başımdan aşkın diyeceksin.
ben gerçekten çok unuturum telefonumu evde.
ya da haber ver varınca der unuturum. yapım böyle.
ilk başlarda haber veriyordum da noluyordu. tamam işim var diyor kapatıyordu hemen. eee niye arayayım. ben de unutmaya devam ettim.
çok rahat böyle.
Biz bunları hep biliyorduk çok konuştuk. Ben inşaat mühendisiyim benim vardiyalı çalışmam söz konusu değil. Isim hep ustalarla erkeklerle yani bu da sorun değildi eşim için. En azından öyle diyordu. Onunda başka türlü çalışması söz konusu değil en azından bir kaç sene çünkü başındaki adam biraz gıcık ve eşime takmış durumda onu 8-6 ya almıyor. Aslında eşimle aynı işi yapanlar hep 8-6 bir tek eşim vardiyalı
Böyle olacağını ilk tanistigimizdan beri biliyorduk ki. Benim vardiyalı çalışma gibi bir durumum olamaz onunda normal benim gibi 8-6 çalışması çok zor.
oooooyyyyyCalismaya başlamadan önce de arada bir begenmemezlik yapıyordu işleri hele bir kere yemeği yaktim diye ne çok laf etmişti ama hemen başka birseyler hazırlayıp karninin doymasını sağladım
Itiraz ederse işinden olur daha önce itiraz etti son anda vazgeçti başındaki adam. Ya o adam o kadar gıcık ki düğün tarihimizi niye ona sormadan aldık diye eşime bi ton fırça çekti. Halbuki biz evlenirken fabrika tatili özellikle çalışmadığı zamana denk getirdik.Eşin buna itiraz etsin neden çifte standarda evet diyor ki.
Bence sorun değil dediği halde erkeklerle çalışmanı sorun ediyor eşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?