- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
kesinlikle evlenemezler kinormalde rızasıyla bile evlenmesi yasaktır
şikayetini geri çektiğinde hapisten çıkamaz diye biliyorum
inandırıcı bir konu gelmedi bana
ahh anamın evine geldim işte ama yürüyemiorum ayaklarım alçıda heppp gidemiorum biryerre
Sizin gibi konunun gerçekliği ile ilgili kuşkularını kanıtlarla dile getirenler olmuş,konu sahibi ne hikmetse hiçbirine cevap vermemiş ısrarla,ama diğer üye yorumlarını cevaplamış.Gerçekten ilginç.
aynen bende bunu düşünüyordumki siz söylediniz arkadaş ne desede boş 18 yaşından önce ev-le-mez-ler
bu işte birde evlilik var ya 17 değildi yada herşey faso fiso
tecavüz varsa zaten olay kamusal oluyooooo ne kadar şikayetini geri çeksede ben en çok o olayı merak ettim
birde nasıl olduğunu anlat nasıl şikayetini geri aldınız peki
dünden beri benimde aklım ona takıldı şikayeti geri çekse de kamu davası sürer eskindendi o kamu davası açılmaması bir süre önce birisi cezaevine girmiş kaç seneleer olmuş evleneli çoluk çoçuğa karışmışlar ama adam kamu davası diye içeri girdi. Bende az önce sordum ayağın mı alçıda ayakların mı alçıda dedim cevap vermedi. bir ayağım çatladı dedi bir ayaklarım alçıda dedi anlamıyorum dalga geçiyorsa eğer hiç dalga geçilcek bir konu değil. Ama ciddiyse de direk emniyete gitmeli haksızmıyım?
ayağını mı ayaklarını mı çatlattın yanlış anlama yargılamak için sormuyorum bunu sana birşeyler yap polise bunu bildirmen lazım senin
dünden beri benimde aklım ona takıldı şikayeti geri çekse de kamu davası sürer eskindendi o kamu davası açılmaması bir süre önce birisi cezaevine girmiş kaç seneleer olmuş evleneli çoluk çoçuğa karışmışlar ama adam kamu davası diye içeri girdi. Bende az önce sordum ayağın mı alçıda ayakların mı alçıda dedim cevap vermedi. bir ayağım çatladı dedi bir ayaklarım alçıda dedi anlamıyorum dalga geçiyorsa eğer hiç dalga geçilcek bir konu değil. Ama ciddiyse de direk emniyete gitmeli haksızmıyım?
[SUP]Haklısınız birçok kişinin kafasında aynı soru işaretleri var ama gerçek olma ihtimaline karşı mağdura bir de biz yüklenmeyelim denilerek insanlar susuyor.
Arkadaş önceki konusunda hamile kalmak istediğini belirtmiş şimdi sorulunca cevap yok.
Eşim beni dövüyor şöyle böyle dedi millet ee baba evine git deyince:Ya zaten ailemde kocanda kal diyor.
Eşinin kendisine tecavüzünden bahsetti,adam hapse girmş,ailesi bunları tehdit etmiş bunlar da şikayeti geri çekmiş adam da serbest kalmış.Millet hukuken bunun imkansızlığından bahsetti,hem zaten polise bildirseler tehdit hemen bir şey yapılır,çünkü bu tip tehdit olayları çok yaygındır bu davalarda.Arkadaş bu defa yorumların hiçbirine cevap yazmıyor.
Millet devlete sığın diyor,konu sahibi kocam evi üstüme kitledi kaçamam diyor.
Millet o zaman ara,onlar gelip alsınlar seni diyor kadın sığınma evlerinin telefonunu veriyor,konu sahibi:Yaşadığım şehirde yok diyor.
Millet evden kaç diyor bu defa:Kayınvalidemin 3 yaşında çocuğu var ona bakıyorum diyor.
Şimdi de arkadaşın ayağı/ayakları çatladı.[/SUP]
Yaa demiii hepp ordan oraya atlamışım 7 24 saat giremiorum cevplara anca yetişiorumm
Yaa demiii hepp ordan oraya atlamışım 7 24 saat giremiorum cevplara anca yetişiorumm
Olur canım öyle insanlık hali,şimdi verebilirsiniz ama cevabı hazır bilgisayar başındasınız.
tamamm sorun cevaplıyım
1)Arkadaşlar bahsetmiş zaten,eşinizin hapse girmesi sonrasında sizin şikayeti geri almanız(!) üzerine çıkmış,bu hukuki anlamda imkansız.İmkansızı nasıl başardınız?
2)Nüfus cüzdanınızın rengi ne?
3)Kuşkularımızı makul cevaplarla dindiremezseniz duygu sömürüsü yaparak ve bizi vicdansızlıkla suçlayarak üste çıkacak mısınız?
görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19
Şikayettii İfademi değiştirerekk mahkemede değiştirdim şuçu kendim üslentim ben kaçtım ayrılmamak içinde ilişkiye girddik ailemden korktuqum için yalan ifade verdim dedim mahkeme orda bitti
2 kimliğimmm ne alakaa turuncu
3 kuşkulancak hiç birşey yok ben sadece buraya kafa dağıtmak fikir almak için konu açtımm ve dünkü o konuşmalardan sonra zaten ailemin evine geldimm
Ne yani sizi 17 yasinda evlendirdiler mi ?
Bu nasil bir cahillik bu nasil birsey yaaa..
Eee cocuklar cocuk yasta evlenirse böyle olur iste daha evliligin ne oldugunu bilmeden...
Yazik cok yazik...
Birakin göndersin sizi ananizin evine dicem ama acaba aileniz nasil karisilicak bu durumu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama önceki yorumunuzda dediniz ki eşim hapse girdi,mahkeme bitmeden imkanı yok hapse giremez.Hem zaten ailenizden neden korkasınız,aileniz asıl kendi rızanızla elin adamıyla onlara karşı gelmemek için cinsellik yaşamanıza kızar mantıken tecavüze uğramanızdan çok.Daha önce de tehdit edildik demiştiniz.Neyse ben cevabımı aldım,daha fazla zaman kaybetmeyeceğim bu topicte,dün zaten birçok insan kaybetti.
Bu arada hangi şehirde yaşıyorum demiştiniz?
ya hapse girdi derken hani tutuklu yargılıolar yaa mahkeme olasaya kadr 46 gün içerde yattı çocuk koğoşunda tam bnde bilmiorum ailemden korkum arkamda durmuolarr bana güvenmiolarmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?