Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

kesinlikle evlenemezler ki normalde rızasıyla bile evlenmesi yasaktır
şikayetini geri çektiğinde hapisten çıkamaz diye biliyorum
inandırıcı bir konu gelmedi bana

Sizin gibi konunun gerçekliği ile ilgili kuşkularını kanıtlarla dile getirenler olmuş,konu sahibi ne hikmetse hiçbirine cevap vermemiş ısrarla,ama diğer üye yorumlarını cevaplamış.Gerçekten ilginç.

aynen bende bunu düşünüyordumki siz söylediniz arkadaş ne desede boş 18 yaşından önce ev-le-mez-ler
bu işte birde evlilik var ya 17 değildi yada herşey faso fiso
tecavüz varsa zaten olay kamusal oluyooooo ne kadar şikayetini geri çeksede ben en çok o olayı merak ettim
birde nasıl olduğunu anlat nasıl şikayetini geri aldınız peki

dünden beri benimde aklım ona takıldı şikayeti geri çekse de kamu davası sürer eskindendi o kamu davası açılmaması bir süre önce birisi cezaevine girmiş kaç seneleer olmuş evleneli çoluk çoçuğa karışmışlar ama adam kamu davası diye içeri girdi. Bende az önce sordum ayağın mı alçıda ayakların mı alçıda dedim cevap vermedi. bir ayağım çatladı dedi bir ayaklarım alçıda dedi anlamıyorum dalga geçiyorsa eğer hiç dalga geçilcek bir konu değil. Ama ciddiyse de direk emniyete gitmeli haksızmıyım?

arkadaş balkondan atlamış ve bacağı çatlamaz sadece ve yinede kaçmış olaylar çok parçaparça
ama biraz daha yazarsa belki başarılı bir hakye olur bundan
şuan nereye kaçtı cevap bekliyodum

gerçekk bi olayy tam hikayelik ama burda sadece sizin görüşlerinizle fikirlerinizle yolla çıkıorum istersene ayağımın fotografımı çekip yollıyım
maksatım dalga falan geçmek değill 2 yıl içinde çok şey yaşadıqım içinnn size hikaye gibi gelior çocukqum falanda yok şu anda ailemin evindeyim

[SUP]Haklısınız birçok kişinin kafasında aynı soru işaretleri var ama gerçek olma ihtimaline karşı mağdura bir de biz yüklenmeyelim denilerek insanlar susuyor.
Arkadaş önceki konusunda hamile kalmak istediğini belirtmiş şimdi sorulunca cevap yok.
Eşim beni dövüyor şöyle böyle dedi millet ee baba evine git deyince:Ya zaten ailemde kocanda kal diyor.
Eşinin kendisine tecavüzünden bahsetti,adam hapse girmş,ailesi bunları tehdit etmiş bunlar da şikayeti geri çekmiş adam da serbest kalmış.Millet hukuken bunun imkansızlığından bahsetti,hem zaten polise bildirseler tehdit hemen bir şey yapılır,çünkü bu tip tehdit olayları çok yaygındır bu davalarda.Arkadaş bu defa yorumların hiçbirine cevap yazmıyor.
Millet devlete sığın diyor,konu sahibi kocam evi üstüme kitledi kaçamam diyor.
Millet o zaman ara,onlar gelip alsınlar seni diyor kadın sığınma evlerinin telefonunu veriyor,konu sahibi:Yaşadığım şehirde yok diyor.
Millet evden kaç diyor bu defa:Kayınvalidemin 3 yaşında çocuğu var ona bakıyorum diyor.
Şimdi de arkadaşın ayağı/ayakları çatladı.
[/SUP]

Son düzenleme:

Yaa demiii hepp ordan oraya atlamışım 7 24 saat giremiorum cevplara anca yetişiorumm

tamamm sorun cevaplıyım

1)Arkadaşlar bahsetmiş zaten,eşinizin hapse girmesi sonrasında sizin şikayeti geri almanız(!) üzerine çıkmış,bu hukuki anlamda imkansız.İmkansızı nasıl başardınız?
2)Nüfus cüzdanınızın rengi ne?
3)Kuşkularımızı makul cevaplarla dindiremezseniz duygu sömürüsü yaparak ve bizi vicdansızlıkla suçlayarak üste çıkacak mısınız?

Şikayettii İfademi değiştirerekk mahkemede değiştirdim şuçu kendim üslentim ben kaçtım ayrılmamak içinde ilişkiye girddik ailemden korktuqum için yalan ifade verdim dedim mahkeme orda bitti
2 kimliğimmm ne alakaa turuncu
3 kuşkulancak hiç birşey yok ben sadece buraya kafa dağıtmak fikir almak için konu açtımm ve dünkü o konuşmalardan sonra zaten ailemin evine geldimm

görücü üsülü değil 1 ay çıktık evlendik işte hemen mecburiyettenn yasım daha 19 .s eşimde 19

Ne yani sizi 17 yasinda evlendirdiler mi ?
Bu nasil bir cahillik bu nasil birsey yaaa..

Eee cocuklar cocuk yasta evlenirse böyle olur iste daha evliligin ne oldugunu bilmeden...

Yazik cok yazik...

Birakin göndersin sizi ananizin evine dicem ama acaba aileniz nasil karisilicak bu durumu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama önceki yorumunuzda dediniz ki eşim hapse girdi,mahkeme bitmeden imkanı yok hapse giremez.Hem zaten ailenizden neden korkasınız,aileniz asıl kendi rızanızla elin adamıyla onlara karşı gelmemek için cinsellik yaşamanıza kızar mantıken tecavüze uğramanızdan çok.Daha önce de tehdit edildik demiştiniz.Neyse ben cevabımı aldım,daha fazla zaman kaybetmeyeceğim bu topicte,dün zaten birçok insan kaybetti.
Bu arada hangi şehirde yaşıyorum demiştiniz?

evlenildi işte kadr .s şuanda annemin evindeyimmm

ya hapse girdi derken hani tutuklu yargılıolar yaa mahkeme olasaya kadr 46 gün içerde yattı çocuk koğoşunda tam bnde bilmiorum ailemden korkum arkamda durmuolarr bana güvenmiolarmışş

ya hapse girdi derken hani tutuklu yargılıolar yaa mahkeme olasaya kadr 46 gün içerde yattı çocuk koğoşunda tam bnde bilmiorum ailemden korkum arkamda durmuolarr bana güvenmiolarmışş

[COLOR="#800080"]Öyle olsun madem.Daha birçok sorular var cevaplamadığınız ama uzamasın konu.Bu arada konuyla tamamen alakasız bir şey söyleyeceğim-asla ve asla üstünüze alınmayın-Sizi bilemem ama ülkemizin kanayan yarası olan tecavüz,çocuk gelin,zorla evlilik,aile içi şiddet gibi meselelerle dalga geçilmesi,üstelik bunun kadınlarla ilgili sitelere üye olunarak yapılması benim çok midemi bulandırıyor,bu sitelerde de benzeri durumları yaşayan yüzlerce kadın varken üstelik.Kimi insanların özellikle de erkeklerin bu yolla kadınları aşağılaması,onlara dair sorunlara böyle alaycı bir yaklaşım sergilemesi bence ülkemizdeki erkek hegemonyasının sürmesine,kadın düşmanı toplum geleneğinin devam etmesine neden oluyor.Ben böyle yaparak eğlenen,bu kadar düşmüş insanlara çoook acıyorum.Heralde gerçek hayatta gönül ilişkilerindeki becerisizlikleri sonucu tüm Türk kadınlarına bileniyorlar,daha sonra da bu sitelere üye olarak akılları sıra o kadınlardan intikam alıp egolarını tatmin ediyorlar.Gerçekten çok üzücü.Bu arada bu söylediklerim tamamen meclisten dışarı,sizinle hiiiç ilgisi yok.Ben bazen böyle alakasız yorumlar yazarım.[/COLOR]

Son düzenleme:
Ya benim anlamadığım noktalar var onlara da bi cevap verirsen sevinirim.
1-Madem hapse girmiş ya da ne olmuşsa olmuş artık, niye ifadeni değiştirdin? Tecavüze uğradıysan bırak kalsaymış hapiste.Şimdi bana "seviyorum" falan da deme. 1 ay çıktığın,üstüne birde seninle zorla birlikte olan bir adamı hiç bir allahın kulu sevmez. Kocanın ailesi mi istedi değiştirmeni? Öyleyse senin ailenin aklı nerdeydi? "Ne değiştirmesi hakkımızı arıcaz" diyemediler mi? Hadi onlar demedi sen niye sesini çıkartmadın "değiştirmicem" demedin?

2- Yorumlardan birisi önceki konularında senin bebek istediğine dairdi. Böyle bir kocadan ne diye çocuk istiyorsun? Yaşın kaç senin daha. Sen kendin çocuksun ya.

3- Amacın ne senin? Bu kocadan kurtulmak mı? Evliliği kurtarmak mı? Bir karar ver,ona göre de oku yorumları,eğer gerçekse konun yardımcı olalım kararına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…