Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

Ne olursa olsun ilk önce aileler kendilerini yetiştirecek biinçlibirer birey olmayı öğrenecekler...
Bir anne nasıl evladına böyle acı söz söyleyebilir aklım mantığım almaz benim....

Annem gibi konuştunuz, evlenirken eşime döndü "Nil'in gözünde tek damla yaş görürsen dünyayı başına yıkarım haberin olsun. Ben onu ne emeklerle büyüttüm, ona kıyana kıyarım affetmem" dedi.

Bir gün de babam, televizyonda evden kaçmış bir kızın hikyesi, polis bulmuş getirmiş ailesi kabul etmiyor. Babamın tepkisi dün gibi aklımda "bir babanın görevi evladı or...u bile olsa, kötü yola bile düşse onu kurtarmaktır" demişti.

Doğurabilen herkes anne olmasın lütfen ya, sevemeyecekse, koruyamayacaksa doğurmasınlar.

Kaçın kurtarın kendinizi, kimse sizden daha değerli değil. Bir sürü çıkış yolu sunulmuş size, birini seçin, planınızı yapın ve gidin.

Son düzenleme:
Valla benim annem parcalamistan beter etti korkudan titredi esim yani inanirim yaparsiniz kaninizda var cilginlik annem 1.55 boyunda esime seni dograrim dedi

Anneye saygılar iyi ekip oluruz annenle :104::104:

Annelik budur işte,baştan gözünü korkutacak karşı taraf bunu alacakki teşebbüs etmesin bile..
Genelde bazı anneler sessiz kalır,kızımın huzuru kaçmasın sesimi çıkarmayım diye,en baştan o korkuyu verecek ki işin önemini vede yanlız olmadığınızı anlasın...

Annemde hep öyle der, sakın korkma, sakın kendini ezdirme. Her ne olursa olsun arkanda biz varız, bunu bilsin ona göre davransın. Anaların hakkı ödenmez gerçekten. Saygıyla eğiliyorum önünüzde

Off sorma kontes herşeyi dizi sanıyor bazıları ayrıca evlenmek kadar boşanmakta doğal birşey artık bunu kabul edin 17 yaşında evlilik inannılır gibi değil

Valla bir insaan ne ederse kendine eder..

Kırk insan toplansa bir araya gelse şu insanın kendine verdigi zarardan daha yıkıcı zararlar veremez

Cnm ne diye evlendin 17 yasinda anlam veremiyorum gercektende cokmu merakliydin evlilige ???? soktayim su an ayrilin bitsin bu evlilik bastan hatali bastan temeli saglam kurulmamis sevgi ask vs vs bunlarin hepsi palavra boyle sevgi ask olmaz olsun siddet var hakaret var hapis gibi bir hayat var eeee neyi bekliyorsunuz hamile kalip hayatinizin dahada maf olmasinimi ??? Yada o cocugu boylesi sagliksiz bir ortamda buyutmeyimi ??? bencede annenizin evine biraksin senide sende biran once bu hapis hayatindan kurtul yazik beeee gencligine yazik okuyup meslek sahibi olup ayaklarinin uzerinde durmak varken neden bu evliligi surduruyorsun hala ??? tek cikis yolun ayrilmak boyle bir psikopatla omrunu gecirip kendini yipratacaksan tercih senin ne diyeyim !!!!

Vallah cnm sana harfiyen katiliyorum arayan buluyor iste belasini amac sevgi ask degilki amac ay benim sevgilim var kizlarrrrrr demek hava atmak etrafa !!!!
Allah akil fikir versin boylelerine ne diyeyim !!!! daha bu neki simdiki 17 18 yasindaki kizlar 30 35 yasindaki erkeklerle gezip tozuyor eeeee bu kadar sapik olmasinin nedenlerinden bir taneside bu hayret ediyorum bu kizlarin hicmi anne babasi yok !!!! egitim cok onemli

Son düzenleme:
Açıkcası konu pek gerçekmiş gibi gelmedi.
Bende 19 yaşındayım.
Ama "kocam şuraya çıkarmıyor,buraya göndermiyor,gidersem anamın evine yollarmış napayım" diye de burda millete sormam.
Çıkar giderim "anamın evine".
Facemi kapatayım mı onu bunu yapayım mı gibi basit sorular.. Yani 19 yaşındaki bir insanın bu kadar basit düşünebilmesini düşünemiyorum kusura bakma.
Konunun gerçek olduğunu varsayarsam da cevabım;
git ananın evine. 19 yaşında tazecik kızsın sen. git oku,çalış. erkeğin eline bakma. ailen her halukarda arkanda durur senin. ama şimdi bana çıkıp da aşığım seviyorum falan deme. kendin kaşınmışın derim o zaman. bu kadar değer verme şu kocana(!). hiç haketmiyor çünkü.

Gece 4 ten beri ailemin yanındayım evden kaçtımdan geldi,m gelirkendee ayağımı çatlattım ve annemgilin evinde alçıyla geziyorum şuan beni durumumu anlayamazsınız annemgl hala beeni göndermeye çalışıorlar nie çunkü haber vermeden çekio gelmişim ben burayaa suçluymuşumm

evet şuanda ailemin yanındayım ayağım alçılı yürüyemiyorum bilee ama ailem kafanı dinle düşün birazcık rahatla yuvanı yıkma diolar askere kadar sabredecekmişimmmmmmmm ayrılmııyacakmışşmm yeminle yaşım küçük ama bennn iyicee doldummm benii kımseee anlamıyorrr ölüp kalmamı istiolar

gece 4'de nasıl kaçtın kocan yokmuydu evde???? neyse kendini kurtarmışsın ailen çok uğraşırsa göndermeye kadın sığınma evlerini ara git derim daha yaşın genç

gece 4'de nasıl kaçtın kocan yokmuydu evde???? neyse kendini kurtarmışsın ailen çok uğraşırsa göndermeye kadın sığınma evlerini ara git derim daha yaşın genç

eşim zorlaa istemediqim şeyleri yaptırdı ağzımıı kapattı kolumu tuttu bagırmamı engelledii sarhoştu yapcağınım yaptıı canımı yaktı ve yattı zıbardı kapıyı kılıtledii gitmeyim diee bendeee balkondann aşağı atladımm kaçmakk içinnn burayaa geldimmm ve burda klırsam burdaki hayatmda aynı olacakmış

Tabir-i caizse; tek başınıza ekmek almaya evden dışarı çıkamıyorsunuz ama gecenin 4ünde size bu kadar baskı yapan kocanın koynundan kalkıp evden kaçabiliyorsunuz. İnandırıcı gelmedi gerçekten. Eğer ciddiyseniz size tek önerim şu olacak.. Ailenizde destek değilse devletten STK'lardan yardım isteyin. Kendinizi bu cehennemden kurtarırken akıllı davranın! Attığınız her adımın önünü arkasını düşünün derim.

kesinlikle evlenemezler ki normalde rızasıyla bile evlenmesi yasaktır
şikayetini geri çektiğinde hapisten çıkamaz diye biliyorum
inandırıcı bir konu gelmedi bana

Kusura bakmayın lütfen eşiniz bu kadar kıskançsa nete girmenizede izin vermez bırak neti pc nin yanından geçemrzsiniz bu işte bi saçmalık var yada ben yanılıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman kalk hemen polise git eşim böyle böyle yaptı de evde oturmanın bi anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…