- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
Biz adamı parçalarız varyayandı benşm damat yandıııı
Ne olursa olsun ilk önce aileler kendilerini yetiştirecek biinçlibirer birey olmayı öğrenecekler...
Bir anne nasıl evladına böyle acı söz söyleyebilir aklım mantığım almaz benim....
Valla benim annem parcalamistan beter etti korkudan titredi esim yani inanirim yaparsiniz kaninizda var cilginlikannem 1.55 boyunda esime seni dograrim dedi
Annem gibi konuştunuz, evlenirken eşime döndü "Nil'in gözünde tek damla yaş görürsen dünyayı başına yıkarım haberin olsun. Ben onu ne emeklerle büyüttüm, ona kıyana kıyarım affetmem" dedi.
Bir gün de babam, televizyonda evden kaçmış bir kızın hikyesi, polis bulmuş getirmiş ailesi kabul etmiyor. Babamın tepkisi dün gibi aklımda "bir babanın görevi evladı or...u bile olsa, kötü yola bile düşse onu kurtarmaktır" demişti.
Doğurabilen herkes anne olmasın lütfen ya, sevemeyecekse, koruyamayacaksa doğurmasınlar.
Kaçın kurtarın kendinizi, kimse sizden daha değerli değil. Bir sürü çıkış yolu sunulmuş size, birini seçin, planınızı yapın ve gidin.
Anneye saygılariyi ekip oluruz annenle :104::104:
Annelik budur işte,baştan gözünü korkutacak karşı taraf bunu alacakki teşebbüs etmesin bile..
Genelde bazı anneler sessiz kalır,kızımın huzuru kaçmasın sesimi çıkarmayım diye,en baştan o korkuyu verecek ki işin önemini vede yanlız olmadığınızı anlasın...
Annemde hep öyle der, sakın korkma, sakın kendini ezdirme. Her ne olursa olsun arkanda biz varız, bunu bilsin ona göre davransın. Anaların hakkı ödenmez gerçekten. Saygıyla eğiliyorum önünüzde
Off sorma kontes herşeyi dizi sanıyor bazılarıayrıca evlenmek kadar boşanmakta doğal birşey artık bunu kabul edin 17 yaşında evlilik inannılır gibi değil
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
Ulan anlamıyorum ben 17 yaşında tecavüze uğruyosun gidiceğin yer polis adamla evlenmek değil. O ne öyle kaçırdı bana sahip oldu falan .
Nerden buluyosunuz böyle piskopat adamları anlamıyorum nerden tanıştınız sosyal medyadan mı çok mu sevdiniz birbirinizi tecavüz edicek kadar çok sevmiş belliki . Tam okumadım yorumları ha eğer doğru anlamışsam bide çocuk yapma derdindemisinn ??? Kendi kendinizi bu duruma düşürüyosunuz kadın dediğin biraz ulaşılmaz olucak o saygınlığı herzaman koruycak adam evlensende seviyesizlik yapamıycak ama ohoooooo sizin olay zaten baştan ofsayt.
He bide internete nasıl giriyosunuz acaba kapıya çıkartmayan adam eve internet bağlatım al burda benim tecavüzümü anlat mı dedi ?
İŞTE BUNLAR HEP KADININ KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURAMAMASINDAN OLUYO .
konu sahibi yardım edin demişsin boşan diyoruz hoşuna gitmiyor ailene git oda uymuyor şimdi kocan evde yokken kaynananda wc deyken önceden hazırlamış olduğun küçük valizini al en yakın karakola git durumunu anlat evde işkence görüyorum eve kapatıyorlar vs hepsini anlat seni aile bakanlığının bağlı olduğu birimlere götürecekler mor çatı kadın sığınma evleri kapandı yani deiştirildi şimdi tabelasız adresi gizli tutulan bir sürü evler açıldı oraya seni götürüyolar iş buluyorlar çocuğun varsa bile alınıyorsun oralara ve çocuğuna devletin kreşleri bakıyor sen işteyken yaşı kaç olursa olsun ama bunu yapacak cesaretin gücün varmı bilmiyorum ailen kocan sana yaklaşamaz asla sonrasında ister ordan anlaştığın biriyle bir ev tutup ayrılıyorsun ister tek ayrılıyorsune evini tutup bunları yapabilirsen al sana çözüm tutupda seni tecavüz eden aklı 5 karış havada uşakla evlenirsen ailenede hiç bişiyi söyleyemezsen yani kendini ifade edemezsen olacağı bu ve bundan dahada beterleri bu ergen senin canını burnundan getirir bi kaç yıl sonrada sen olgunlaşır menemenlik domatese dönersin o da çeri domatesi gibi herif olur gider başkasına aşık olur çat diye evlenir sende o yanından ayrılmadığın kaynananla yaşaar gidersin çoluk çocuk
Gece 4 ten beri ailemin yanındayım evden kaçtımdan geldi,m gelirkendee ayağımı çatlattım ve annemgilin evinde alçıyla geziyorum şuan beni durumumu anlayamazsınız annemgl hala beeni göndermeye çalışıorlar nie çunkü haber vermeden çekio gelmişim ben burayaa suçluymuşumm
gece 4'de nasıl kaçtın kocan yokmuydu evde???? neyse kendini kurtarmışsın ailen çok uğraşırsa göndermeye kadın sığınma evlerini ara git derim daha yaşın genç
Ben bizzat şahit olduğum için soruyorum hatta konu sahibini komşumuz sandım her yorumunu okudum tek farkı komşumuzun kızı rızasıyla kaçmış rızasıyla yapmış ve hamile kalmıştı kız çocuğun evindeyken çocuk hapisteydi. Ben bu kadar basit oldugunu düşünmüyorum 18 yasından kucuk kızlar kendi rızasıyla kaçtığında bile suç değil mi cinsellikte var ortada..
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
eşim zorlaa istemediqim şeyleri yaptırdı ağzımıı kapattı kolumu tuttu bagırmamı engelledii sarhoştu yapcağınım yaptıı canımı yaktı ve yattı zıbardı kapıyı kılıtledii gitmeyim diee bendeee balkondann aşağı atladımm kaçmakk içinnn burayaa geldimmm ve burda klırsam burdaki hayatmda aynı olacakmış
Kusura bakmayın lütfen eşiniz bu kadar kıskançsa nete girmenizede izin vermez bırak neti pc nin yanından geçemrzsiniz bu işte bi saçmalık var yada ben yanılıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
kayınvalyle beraber oturduqumuz içinn bişe diyemior nette zatten sosyal paylaşım sitelerine girmiorum o yasakk sadece oyun oynamak niyetli kullandıqım için
bişey demior bunaa
o zaman kalk hemen polise git eşim böyle böyle yaptı de evde oturmanın bi anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?