- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
CANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE
Bildiğin sapıkk bu yacanım sevgiliyken benden ilişki istedi sahiplenmek istedi bende kabul etmedim ayrıldım beni tehtit falan etti sonra okul çıkışı kaçırdı benii sahip oldu işte
bence cinnet geçirsin..
mantıklı degil mi sizce millet ?
böyle kıırsın geçsin evi..gözü dönmüş bir şekilde..
Ben bu durumda olsam delirmiş taklidi bile yapardım..
vallahi kendimi çok fena hissettim birden :)
niye mecburiyetten hemen evlendiniz onu anlamadım ?
Ayrıldıktan sonra ZORLA BENİİ KAÇIRIP BANA SAHİPP OLDUĞU İÇİNNN EVLENMEKK ZORUNDAA KALDIMMM
nasıl yani evlendiniz bu ne demek? o adam sana ... tövbe ya sonra cezasını çekmiycek hata etmişsiniz , hapislerde sürünseydi keşke, bak şimdi o sizi süründürüyor , Sakın çocuk yapim deme siz sürekli boyun eğerseniz hep isteyecek hiç bir zaman vermeyecek , siz tehdit edin defolup giderim açarım davamı diye , boşanma taraftarı değilseniz almasını bilin biraz
bence cinnet geçirsin..
mantıklı degil mi sizce millet ?
böyle kıırsın geçsin evi..gözü dönmüş bir şekilde..
Ben bu durumda olsam delirmiş taklidi bile yapardım..
vallahi kendimi çok fena hissettim birden :)
Bildiğin sapıkk bu ya
Annei ve abini ikna et ne yap et kurtul o ewden...
Kahkaha atarak güldüm yeminlen deli tatlidiii yapmak :111::111::111:
lili ama yaparsa ciddiyim ailesi korkar :))
Benim sorunlu bir evliligi olan arkadasım da bu durumda idi ailesi asla kabul etmiyordu düzelir diyorlardı ama kız umutsuzdu çünkü kocasını tanıyordu
Birgün kocasıyla kavga ederken kızın o an aklına ben en iyisi cinnet geçiriyim demiş :)) ve evde ne var ne yok kırıp dökmüş kocasına seni kesicem felan demiş tabi adam korkmuş :))
sonra kızın ailesi gelip kızlarını aldılar
korunsun evet asla çocuk yapmasın ve en kısa zamanda dedigim ailesine gelin beni alın bana birşeyler oluyor desin.
Sinyaller versin..Eger ailesi hala kalması konusunda diretiyorsa bir güzel cıngar çıkarsın..
elmişim degil elbette ama düzelir diyebilecegimiz bir erkek yok ki ortada adam tecavüzcü bir pislik..
yazık degil mi şimdi bu kıza
E demek ki sen annenin evine gidebiliyormuşsun? Neden geri döndün ordan? Nasıl ikna oldun bu adamın yalanlarınaCANIM AİLEM BİLİYOR HERŞEYİ O ZORLA BANA SAHİP OLDUKTAN SONRA BEN ŞIKAYETÇİ OLDUM VE İÇERİ ATTIRDIM EŞİMİ
AİLESİ GELİP AİLEMİ VE BENİ RAHATSIZ ETTİ ŞİKAYETİİ GERİ ÇEKMEMİZ İÇİN 1 AY 2 AY UĞRAŞTILAR AİLEM ZOR DURUMDA
KALMASIN DİE BENDE GERİ ÇEKTİM ŞİKAYETİ SONRA EVLENSİNLER FALAN OLSN ORTADA KALMIYACAKMIŞ BEN KAYINPEDERM ÖLE
DEDİ VE EVLENDİRDİLER İŞTE BİZİ AİLEM İSTEMEDİ AMA BENN ONLAR ÜZÜLMESİN BİŞE OLMASN ONLARA DİE RAZI OLDUM EVLENDİK 2 AY SONRA
BANA ŞİDDETİ BAŞLADII KIMSEYE BİŞE DEMEDİM 1 YILLA KADAR DÖVDÜ AİLESNDEN BAŞKA KIMSENIN HABERİ OLMADI VE AYNI EVDE YAŞIYORZ
GEÇEN SENE B ZAMANLARR EŞİM ÇOK DEĞİŞTİİ HERGÜN KAVGA DÖVÜŞ OLUORDU BENN ABİMN EŞİNE SÖYLEDİMM ODA SABRET DEDİİ OLR kaldı SONRAA
1 AY GEÇTİ BU BENİ GENE DÖVDÜ VEE AİLEMİ ÇAĞIRDIM GELDİİ VE BENN BAĞIRIOM EVİN İÇİNDE KALAMAM BEN BRDA DİYE AİLEM BİŞE DEMEDİ VE GİTTİLERR ERTESİ GÜN SABAH KAYIN PEDERM ANNEMLERE BIRAKTILAR VE AKŞAM ALMAYA GELMEDİLER BEN 3 HAFTA ANNEMLEREDE KALDIM SONRA EİM GELDİ BENİ ALMAYA TAM YAPMIYACM ETMİYECEM İİYİ DAVRANCAM DİEE GERİ GÖNDERDİLER GENE AYNI GENE AYNI 1 YILDIR AYNIII .S OLAN BANA OLUYOER İŞTEE
Yazık tabi ama aşağıda yazanlar durumu değiştirdi.
E demek ki sen annenin evine gidebiliyormuşsun? Neden geri döndün ordan? Nasıl ikna oldun bu adamın yalanlarına
annem babam hadi git kızım deyince ne yapıyım huzurum yoktu ki ordada eve misafir gelior ben saklanıordm beni görmesnler die
çok tedrgin olmşlardı ben onlarn yanındayım diee
annem babam hadi git kızım deyince ne yapıyım huzurum yoktu ki ordada eve misafir gelior ben saklanıordm beni görmesnler die
Nasıl bir annen baban varmış böyle,sana sahip çıkamıyorlar ...
Hadi git kızım demek bu kadar kolay demekki onlar için..
Dünyayı ters çeviririm konu evladımsa...
1 ayda nasıl evlenebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. Her neyse olan olmuş diyelim. Bir şekilde alıp karşınıza konuşun. Psikolojim bozuluyor. Bunalıma girdim. Benim ne yanlışımı gördün de kısıtlıyorsun falan gibi. Laftan anlamayacaksa da ailenizin evine dönersiniz. Üf ne zor bir durum. İnsanın kendine yaptığını düşmanı yapamaz derler. Genç yaşınızda yakmışsınız başınızı
ikinizinde yaşları çok küçük.bu duruma dur demeniz gerekiyor.aile büyüklerinize durumu anlatın derim
ah cahillik ah...
İnsan kendi evladından neden utanır ki elalem niye evlatlarından bu kadar daha muhim bunların..
bari sen kendine bu evliligi reva görme ailem üzülmesin diye yaptım diyorsun ama ailenin umurunda bile degilsin..
Yapma daha genceciksin..Kimseyi düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?