Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

Melis bu arada diğer konunda korunmadığını yazmışsın..
Bak sakın ama sakın bu adamdan bir çocuk doğurma..
İlk işin korunmaya başlamak olsun..

anladım ailende tuhaf biraz herhalde :26: çok kötü insanlara düşmüşsün allah yardımcın olsun tamam kimse başına gelmeden bilemez ama şöyle bir düşün bu dünyaya allahın ergenınden dayak yıyesın eve hapsolasın dıye mı geldın git ailenle adam akıllı konuş ayrılmak istediğini ve onlardan destek beklediğini söyle baban arkanda durursa sana hiç bişey yapamaz o eşin olacak dengesiz

daha 19 yaşındasın iyi düşün bence karatma hayatını

canım sevgiliyken benden ilişki istedi sahiplenmek istedi bende kabul etmedim ayrıldım beni tehtit falan etti sonra okul çıkışı kaçırdı benii sahip oldu işte
Bildiğin sapıkk bu ya
Annei ve abini ikna et ne yap et kurtul o ewden...

Kahkaha atarak güldüm yeminlen deli tatlidiii yapmak :111::111::111:

korunsun evet asla çocuk yapmasın ve en kısa zamanda dedigim ailesine gelin beni alın bana birşeyler oluyor desin.

Sinyaller versin..Eger ailesi hala kalması konusunda diretiyorsa bir güzel cıngar çıkarsın..

vöyle durumlarda bir cinnet herşeyi hallediyor aynen öyle

Bildiğin sapıkk bu ya
Annei ve abini ikna et ne yap et kurtul o ewden...

Kahkaha atarak güldüm yeminlen deli tatlidiii yapmak :111::111::111:

lili ama yaparsa ciddiyim ailesi korkar :))

Benim sorunlu bir evliligi olan arkadasım da bu durumda idi ailesi asla kabul etmiyordu düzelir diyorlardı ama kız umutsuzdu çünkü kocasını tanıyordu

Birgün kocasıyla kavga ederken kızın o an aklına ben en iyisi cinnet geçiriyim demiş :)) ve evde ne var ne yok kırıp dökmüş kocasına seni kesicem felan demiş tabi adam korkmuş :))

sonra kızın ailesi gelip kızlarını aldılar

korunsun evet asla çocuk yapmasın ve en kısa zamanda dedigim ailesine gelin beni alın bana birşeyler oluyor desin.

Sinyaller versin..Eger ailesi hala kalması konusunda diretiyorsa bir güzel cıngar çıkarsın..

Ailesiii kabul edecek mi bakalımmm :26:

elmişim degil elbette ama düzelir diyebilecegimiz bir erkek yok ki ortada adam tecavüzcü bir pislik..

yazık degil mi şimdi bu kıza

Yazık tabi ama aşağıda yazanlar durumu değiştirdi.

E demek ki sen annenin evine gidebiliyormuşsun? Neden geri döndün ordan? Nasıl ikna oldun bu adamın yalanlarına

Yazık tabi ama aşağıda yazanlar durumu değiştirdi.

E demek ki sen annenin evine gidebiliyormuşsun? Neden geri döndün ordan? Nasıl ikna oldun bu adamın yalanlarına

annem babam hadi git kızım deyince ne yapıyım huzurum yoktu ki ordada eve misafir gelior ben saklanıordm beni görmesnler die
çok tedrgin olmşlardı ben onlarn yanındayım diee

annem babam hadi git kızım deyince ne yapıyım huzurum yoktu ki ordada eve misafir gelior ben saklanıordm beni görmesnler die

Kötünün iyisini sectin sen de yani?

Bak su durumdan nasıl kurtulursun bilmiyorum ama sakın ama sakın cocuk yapma. Kendi basının caresine bir sekilde bakarsın ama konu cocuk olunca öyle olmaz

ah cahillik ah...

İnsan kendi evladından neden utanır ki elalem niye evlatlarından bu kadar daha muhim bunların..

bari sen kendine bu evliligi reva görme ailem üzülmesin diye yaptım diyorsun ama ailenin umurunda bile degilsin..

Yapma daha genceciksin..Kimseyi düşünme

Nasıl bir annen baban varmış böyle,sana sahip çıkamıyorlar ...
Hadi git kızım demek bu kadar kolay demekki onlar için..
Dünyayı ters çeviririm konu evladımsa...

KONU TARİHİ :28.05.2014
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterin[/COLOR][/SIZE]n[/FONT][/B] :26::26:[/QUOTE]
KONU TARİHİ 07.05.2014
Hamilemiyim Bilmiyorum Bir Yardımm :)
Selam kızlarr :) ben 2 yıllık evliğimhiç korunmadık ve hamile kalmadım adet düzensizliğim var en son adetimi 2 mart 2014 oldum ve şimdiye kadarr
adet olmadım ilk zamanlar adetten sonraki günle mide bulantım oldu ama üşüütmeden kaynaklandı gibi 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
şu 3 gündür leke leke kan gelior pembemsi gibi adet olcakmısım gibi ama olmuyorum hamilelik olabilir mi sizce doktora henüz gitmedimm gebelik belirtim yok gibi ama o lekelenmeen sonra idrar kokusu çok oluyor ve sık tuvaletim geliyor bi fikir verebilrmsiniz şimdiden sağolun

HERŞEY 20 GÜN İÇİNDEMİ DEĞİŞTİ
KORUN BE KARDEŞİM KORUN
EŞİNİZDE SİZDE AİLENİZDE YETİŞTİREMEMİŞSİNİZ KENDİNİZİ
BEBEK DÜŞÜNÜP HATTA YAPIP SAĞLIKSIZ BİREYLER YETİŞTİRMEYİN ŞU TOPLUMA

1 ayda nasıl evlenebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. Her neyse olan olmuş diyelim. Bir şekilde alıp karşınıza konuşun. Psikolojim bozuluyor. Bunalıma girdim. Benim ne yanlışımı gördün de kısıtlıyorsun falan gibi. Laftan anlamayacaksa da ailenizin evine dönersiniz. Üf ne zor bir durum. İnsanın kendine yaptığını düşmanı yapamaz derler. Genç yaşınızda yakmışsınız başınızı

Nasıl bir annen baban varmış böyle,sana sahip çıkamıyorlar ...
Hadi git kızım demek bu kadar kolay demekki onlar için..
Dünyayı ters çeviririm konu evladımsa...

ah abla her anne senin gibi olsa keşke..

Gerçekten elalemi kendi evlatlarından daha fazla düşünen bu pis insanlarla aynı havayı soluyoruz.

Ya ben de bir kız evladı sahibiyim evladım için dedigin gibi dunyayı tersine çeviririm elalemi de evladımın tırnagına kurban ederim.

ikinizinde yaşları çok küçük.bu duruma dur demeniz gerekiyor.aile büyüklerinize durumu anlatın derim

ara sayfaları da okursanız,kızın tecavüze uğrayıp sonradan evlendiğini görürdünüz...ailesi d ekabul etmiyor.

ahh ablamm ahh olmor iştee ailenm sonuçta onlara bişe olsa ben ne yaparımm askere kadr sabretcekmişm yanii 3 yıl daha sabretcekmısım kimse düşünmüorki bu kız o 3 yıl içinde kafayı mı yiyecek ölüp kalcakmı die sabrediormm bennde kendimii hayatımı bgençliğimi hayallerimi
umtlarımı bi kenara atıp onlarınn istediğini yapıpp 3 yıll sabredecemmm sonunda ruh hastanelik bi kız mı bulurlar yoksaa beyazz kefenlee çıkmışş bii
kız mı bulurlarr bilemiyorumm artııkk kaderr diyecemm olmıyacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…