• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni görmüyor :(

Merhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorum :KK43:anlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor :KK43:( hakkınızı helal edin
Bende süzün gibiydim yakın zamanda eşimle aynı problemi yaşıyordum. Eşimle ilgili 1 ay once ailevi problem oldu haksızlığa ugradım kendisi dediğiniz gibi yuzume bakmaz umursamaz yemek yaparım yemegi yer geri cekilir ne öper ne sarılır. Sonra uzulen sinir krizleri geciren hep ben oldum. Dusundun tadının ya dedım ben aptala mıyım neden tepeme cıkarıyorum. Eşim işten gelmeden önce bir güzel süslenirdim hazırlanırdım yemeğimide yapardım üçten geldiği zaman hiç ilgilenmedim benimde 1 erkek cocugum var hep onunla ilgilendim. Affedersiniz gecelik giydşm yatarken yanasmaya calıştım yuz vermedim. Eşim bana yanaşmaya baslayana kadar boyle gitti. Sureklı terslerdi kadınlık gururumla oynardı bende aynısını yapardım. Eminim kş sizde yuvanız ıcın herseyı yaptınız yapıyorsunuz. Belki eşiniz işten dolayı böyle oldu erkeklerin psikolojisi daha farklı bizlere göre. Demek istediğim önce kendinize guvenin 2 cocuk annesisiniz öncelikle. Onlarla guzel vakit gecirşn eşinizin destegine ihtiyacınız var biliyorum ama bir de boyle deneyin. Umursamayın takmayın konusmuyorsa konusmayınca yuz vermeyin. Gece yatarken taviz vermeyin bir muddet eminim ki işe yarıyor siz de yarıcak eger eşiniz anlarsa anlayan birisiyse. Kimseye kendinizden ve cocuklarınızdan Baska deger vermeyin. Eşte onemlı ama böyle yapan birine ben deger vermem.

Bende süzün gibiydim yakın zamanda eşimle aynı problemi yaşıyordum. Eşimle ilgili 1 ay once ailevi problem oldu haksızlığa ugradım kendisi dediğiniz gibi yuzume bakmaz umursamaz yemek yaparım yemegi yer geri cekilir ne öper ne sarılır. Sonra uzulen sinir krizleri geciren hep ben oldum. Dusundun tadının ya dedım ben aptala mıyım neden tepeme cıkarıyorum. Eşim işten gelmeden önce bir güzel süslenirdim hazırlanırdım yemeğimide yapardım üçten geldiği zaman hiç ilgilenmedim benimde 1 erkek cocugum var hep onunla ilgilendim. Affedersiniz gecelik giydşm yatarken yanasmaya calıştım yuz vermedim. Eşim bana yanaşmaya baslayana kadar boyle gitti. Sureklı terslerdi kadınlık gururumla oynardı bende aynısını yapardım. Eminim kş sizde yuvanız ıcın herseyı yaptınız yapıyorsunuz. Belki eşiniz işten dolayı böyle oldu erkeklerin psikolojisi daha farklı bizlere göre. Demek istediğim önce kendinize guvenin 2 cocuk annesisiniz öncelikle. Onlarla guzel vakit gecirşn eşinizin destegine ihtiyacınız var biliyorum ama bir de boyle deneyin. Umursamayın takmayın konusmuyorsa konusmayınca yuz vermeyin. Gece yatarken taviz vermeyin bir muddet eminim ki işe yarıyor siz de yarıcak eger eşiniz anlarsa anlayan birisiyse. Kimseye kendinizden ve cocuklarınızdan Baska deger vermeyin. Eşte onemlı ama böyle yapan birine ben deger vermem.
Beni anlamanıza çok s2vindim bazı arkadaşlar çok katı cevap veriyor hemen kesip atıyorlar. Yani yuva yıkmak çok kolay istesem şimdi şuan çıkar giderim ama geri dönüşü olmayan yola girmek istemiyorum. İster istemez aileler araya girecek tatsızlık olacak kimseyle yüz göz olmak istemiyorum kendi içimizde halletmek istiyorum.

Dediğim gibi asla ama asla bu şekilde cezalandırmaktan yana değilim. Zaten siz ilişkiye girmeseniz cezalandırma sayılmaz bana göre,olması gereken. Çünkü herşeye höt-zöt diyen biri o iş için yanaşıyor,iş bittikten sonra dönüp uyuyorsa hiç birşeyi hakketmiyor. Naçizane fikrim artık bu kadar taviz vermeyin,kendinizi biraz geri çekin
Evet bu dediğinizi uygulayabilirim. Ama dikkatli bi şekilde yapmalıyım. Adamı akıllandıracam derken hepten uzaklaştırmayayım

Bir şey sorcağım fazla özel olacak ama ilişki nasıl oluyor? Selam bile vermeyen, karısının bi elini tutmayan adamdan 2 çocuk nasıl yapılır tahayyül edemedim.
Ya ilk çocuğum hemen oldu zaten kızımda da eşim korunuyordu ama korunamadı bir kerelik kazadan hamile kaldım. Yoksa şuan asla ikinciyi istemiyordum

Ya ilk çocuğum hemen oldu zaten kızımda da eşim korunuyordu ama korunamadı bir kerelik kazadan hamile kaldım. Yoksa şuan asla ikinciyi istemiyordum
Hayır onun için sormadım ben. Bu evliliğe niye çocuk yaptınız değildi sorum. Hani adam selam bile vermiyor ya işine gelince nasıl yanaşıyor, ne bilim siz nasıl kabul ediyosunuz anlamında.

2. çocuktan sonra işten niye çıkıyorsun ilk çocuga km bakı yorduysa ikinciyede o baksın benimde bir ton borcum olsa yüzüm gülmez adam napsın git çalış daha iyi bir işte 2 börek satmakla o borç ödenmez yok nişanlılık sevgilik dönemi nasıldı onu geçtim evlendiğinizden beri öyle ilgisizse çocuk yapmadan boşansaydın kendi düşen aglamaz derler bile bile lades demişsin bacım.
İlk çocuğumda bi annemde bi kayınvalimdemde süründü onlarında sorunları vardı ayrıca eşimdi biraz düşkün bırakmak istemedi sonra o istedi çıkmamı o şekilde daha huysuzdu. Nişanlıyken çocuk gibi eğlenirdik gülerdik saatlerce konuşurduk sesimi çok beğenirdi şarkılar söylerdim ona bana ne iltifatlar ederdi. Çok kafaya takan biri. Çok stres yapıyor. Ayrıca biraz şey moduna girdi işte artık evliyiz ağır olmalıyız erkek adam cıvık olmaz vs.

Duygularınızı kağıtta yazın eşinize verin
Çoçuklarınızın karşısındada aglamayın lütfen çünkü bebek anne karnına düştükten 3 ay sonra bütün duyguları anlar ve bilinç altına yazar. Çoçuklarınızı korkak ve cesaretsiz yetiştirmeyin.sizde onların yanında güçlü olun
Bunu bir kez denedim cesaret edemedim yırttım attım. Tekrar deneyeyim umarım işe yarar

Beni anlamanıza çok s2vindim bazı arkadaşlar çok katı cevap veriyor hemen kesip atıyorlar. Yani yuva yıkmak çok kolay istesem şimdi şuan çıkar giderim ama geri dönüşü olmayan yola girmek istemiyorum. İster istemez aileler araya girecek tatsızlık olacak kimseyle yüz göz olmak istemiyorum kendi içimizde halletmek istiyorum.
Aynen oyle aileler ısın ıcıne girince daha da kötü oluyor. Ve duzelecek eminim bu sefer sızın aranız duzelecek aileler iyice kötu olacak. Ben umursamaz davrandım eşşm şimdi peşimden koşuyor. Daha once bende konu acmıstım uzun yazı olmasın diye biraz konuyu karıstırmıstım anlatamamıştım bana da katı yazılar yazıldı umursamadı. Kendim yolumu cizdim. Bende o zamanlar çok çaresizdim. 3 hafta oncesı den bahsediyorum duzeliyor sabretmek lazım sadece. Ama siz önce guvenin kendinize. Mesela ben yemek yapmıyordum cunlu önceden ellerine saglık derdi simdi dememeye baslamıstı bende bu yonunden vurdum mesela bazı erkek anlamaz. Siz daha iyi bilirsiniz. Hiç üzülmeyin. Evlendik diye eşlere muhtac değülşz. Onlarsız yaparız madem oyleyse eger müstahak. Git giyin bakım yaptır kendine bir guzel süslen eşinş de umursama. Bak bakalım bu sefer sana yaklaşıyor mu yaklasmıyor mu.

Siz kendinizi sevmiyorsunuz ki eşiniz niye sevsin? Varsa yoksa eşiniz düzelsin, aman yardım edeyim, aman geri çevirmeyeyim, aman kahvaltısı hazır olsun vs.. Kimse değişmez, siz kendinizi değiştireceksiniz. Lütfen bu kadar pasif davranmayın lütfen. Böyle odun ve sinirli bir insanla elbette bir anda ters düşmeyin çünkü şiddet uygulayabilir ama artık aklımızı başınıza alın. Bi çözüm düşünün artık ileriye yönelik. Azcık kıymetinizi bilin ya canınıza yazık gerçekten.
Evet işte çok sınırlı inanın sınır anında gözü hiç bişey görmez bende yükselirsem kötü şeyler olur diye korkuyorum yoksa bende bilirim bağırıp çağırmayı

Şimdi çocuklar uyuyor sakin gibi tv izliyor şuan. Gidip konuşayım diyorum güzelce inşallah dinler
Gözlerim doldu okurken yeminle..o kadar üzüldüm ki sizin için anlatamam.
Ne yapılabilir onu da bilmiyorum.Cunku karşınıza alıp neler hissettiginizi anlatsanız dinleyecek yada anlayacak kapasite yok gibi bu adamda.Birisi konuşsa sizin yerinize bir büyük mesela ,olur mu acaba?
Iki çocuğunuz olmasa bırakın bu hodugu çekmeye değmez derdim de bilemiyorum şimdi.Yada yinede bırakın böyle de mutsuz yaşanmaz ki

Şimdi çocuklar uyuyor sakin gibi tv izliyor şuan. Gidip konuşayım diyorum güzelce inşallah dinler
Insallah..ama siz guclu durun.Kararli olun.Boyoe devam edemeyeceğinizi açık açık söyleyin.Bir süre denersiniz yine aynı ise ayrılırsınız böyle hayat geçmez çünkü.Siz bu dünyaya bu adamın kahrını çekmeye gelmediniz

M Malefizzb yazınızda 'ikinci çocuktan sonra işten çıkmak zorunda kaldım' diye bir cümle okudum.
Öncesinde çalışıp para kazanan bir kadınmışsınız.
Nasıl oldu da habersiz evden çıkamayan, çarşıya pazara gidemeyen pasif bir kadına dönüştünüz?
Bu konu kafama takıldığı için cevabınıza göre, daha sonra yorum yapacağım.
Evet çalışıyprdum. Ya şöyle mesela gitmek isteyince şöyle diyor 2 çocukta küçük tek başına nasıl rahat edeceksin nasıl baş edeceksin dışarda onlarla biraz büyüsünler daha rahat edersin dio. Yoksa hani seni erkekler tek görmesin tek çıkma vs. Diye değil

Hayır onun için sormadım ben. Bu evliliğe niye çocuk yaptınız değildi sorum. Hani adam selam bile vermiyor ya işine gelince nasıl yanaşıyor, ne bilim siz nasıl kabul ediyosunuz anlamında.
Ya şöyle diyeyim mesela 2 hafta çok iyi sonra bi bakıyorsun ortada bişey yok pat adamın suratı 5 karış 1 ay böyle. Herşeyin sinirini benden çıkarıyor.

Eşiniz bu iş sebeplerinden dolayı biraz stresli anladığım kadarıyla. Kendiniz de söylüyorsunuz sinirli, ters biri diye. Yani sadece bu hareketleri size karşı olmayabilir. Gidin yanına sarılın, birlikte ortak bir şey izleyin. Telefonları bırakın. Konuşalım deyin. Belki de bu günlerde biraz ilgi bekliyordur.

Yazık ediyorsun kendine. Pfff çok üzüldüm ya bu konuya ilk defa bu kdr üzüldüm yani :( öyle masum anlatmassnki bişeyler düzelcek gibi değilse eşine sadece bakıcılik yapıcaksan boşanmaya düşündünmü ?

Back
X