Eşim beni görmüyor :(

Bende süzün gibiydim yakın zamanda eşimle aynı problemi yaşıyordum. Eşimle ilgili 1 ay once ailevi problem oldu haksızlığa ugradım kendisi dediğiniz gibi yuzume bakmaz umursamaz yemek yaparım yemegi yer geri cekilir ne öper ne sarılır. Sonra uzulen sinir krizleri geciren hep ben oldum. Dusundun tadının ya dedım ben aptala mıyım neden tepeme cıkarıyorum. Eşim işten gelmeden önce bir güzel süslenirdim hazırlanırdım yemeğimide yapardım üçten geldiği zaman hiç ilgilenmedim benimde 1 erkek cocugum var hep onunla ilgilendim. Affedersiniz gecelik giydşm yatarken yanasmaya calıştım yuz vermedim. Eşim bana yanaşmaya baslayana kadar boyle gitti. Sureklı terslerdi kadınlık gururumla oynardı bende aynısını yapardım. Eminim kş sizde yuvanız ıcın herseyı yaptınız yapıyorsunuz. Belki eşiniz işten dolayı böyle oldu erkeklerin psikolojisi daha farklı bizlere göre. Demek istediğim önce kendinize guvenin 2 cocuk annesisiniz öncelikle. Onlarla guzel vakit gecirşn eşinizin destegine ihtiyacınız var biliyorum ama bir de boyle deneyin. Umursamayın takmayın konusmuyorsa konusmayınca yuz vermeyin. Gece yatarken taviz vermeyin bir muddet eminim ki işe yarıyor siz de yarıcak eger eşiniz anlarsa anlayan birisiyse. Kimseye kendinizden ve cocuklarınızdan Baska deger vermeyin. Eşte onemlı ama böyle yapan birine ben deger vermem.

Beni anlamanıza çok s2vindim bazı arkadaşlar çok katı cevap veriyor hemen kesip atıyorlar. Yani yuva yıkmak çok kolay istesem şimdi şuan çıkar giderim ama geri dönüşü olmayan yola girmek istemiyorum. İster istemez aileler araya girecek tatsızlık olacak kimseyle yüz göz olmak istemiyorum kendi içimizde halletmek istiyorum.

Evet bu dediğinizi uygulayabilirim. Ama dikkatli bi şekilde yapmalıyım. Adamı akıllandıracam derken hepten uzaklaştırmayayım

Bir şey sorcağım fazla özel olacak ama ilişki nasıl oluyor? Selam bile vermeyen, karısının bi elini tutmayan adamdan 2 çocuk nasıl yapılır tahayyül edemedim.
Ya ilk çocuğum hemen oldu zaten kızımda da eşim korunuyordu ama korunamadı bir kerelik kazadan hamile kaldım. Yoksa şuan asla ikinciyi istemiyordum

Ya ilk çocuğum hemen oldu zaten kızımda da eşim korunuyordu ama korunamadı bir kerelik kazadan hamile kaldım. Yoksa şuan asla ikinciyi istemiyordum
Hayır onun için sormadım ben. Bu evliliğe niye çocuk yaptınız değildi sorum. Hani adam selam bile vermiyor ya işine gelince nasıl yanaşıyor, ne bilim siz nasıl kabul ediyosunuz anlamında.

İlk çocuğumda bi annemde bi kayınvalimdemde süründü onlarında sorunları vardı ayrıca eşimdi biraz düşkün bırakmak istemedi sonra o istedi çıkmamı o şekilde daha huysuzdu. Nişanlıyken çocuk gibi eğlenirdik gülerdik saatlerce konuşurduk sesimi çok beğenirdi şarkılar söylerdim ona bana ne iltifatlar ederdi. Çok kafaya takan biri. Çok stres yapıyor. Ayrıca biraz şey moduna girdi işte artık evliyiz ağır olmalıyız erkek adam cıvık olmaz vs.

Bunu bir kez denedim cesaret edemedim yırttım attım. Tekrar deneyeyim umarım işe yarar

Aynen oyle aileler ısın ıcıne girince daha da kötü oluyor. Ve duzelecek eminim bu sefer sızın aranız duzelecek aileler iyice kötu olacak. Ben umursamaz davrandım eşşm şimdi peşimden koşuyor. Daha once bende konu acmıstım uzun yazı olmasın diye biraz konuyu karıstırmıstım anlatamamıştım bana da katı yazılar yazıldı umursamadı. Kendim yolumu cizdim. Bende o zamanlar çok çaresizdim. 3 hafta oncesı den bahsediyorum duzeliyor sabretmek lazım sadece. Ama siz önce guvenin kendinize. Mesela ben yemek yapmıyordum cunlu önceden ellerine saglık derdi simdi dememeye baslamıstı bende bu yonunden vurdum mesela bazı erkek anlamaz. Siz daha iyi bilirsiniz. Hiç üzülmeyin. Evlendik diye eşlere muhtac değülşz. Onlarsız yaparız madem oyleyse eger müstahak. Git giyin bakım yaptır kendine bir guzel süslen eşinş de umursama. Bak bakalım bu sefer sana yaklaşıyor mu yaklasmıyor mu.

Evet işte çok sınırlı inanın sınır anında gözü hiç bişey görmez bende yükselirsem kötü şeyler olur diye korkuyorum yoksa bende bilirim bağırıp çağırmayı

Şimdi çocuklar uyuyor sakin gibi tv izliyor şuan. Gidip konuşayım diyorum güzelce inşallah dinler

Şimdi çocuklar uyuyor sakin gibi tv izliyor şuan. Gidip konuşayım diyorum güzelce inşallah dinler
Insallah..ama siz guclu durun.Kararli olun.Boyoe devam edemeyeceğinizi açık açık söyleyin.Bir süre denersiniz yine aynı ise ayrılırsınız böyle hayat geçmez çünkü.Siz bu dünyaya bu adamın kahrını çekmeye gelmediniz

Evet çalışıyprdum. Ya şöyle mesela gitmek isteyince şöyle diyor 2 çocukta küçük tek başına nasıl rahat edeceksin nasıl baş edeceksin dışarda onlarla biraz büyüsünler daha rahat edersin dio. Yoksa hani seni erkekler tek görmesin tek çıkma vs. Diye değil

Hayır onun için sormadım ben. Bu evliliğe niye çocuk yaptınız değildi sorum. Hani adam selam bile vermiyor ya işine gelince nasıl yanaşıyor, ne bilim siz nasıl kabul ediyosunuz anlamında.
Ya şöyle diyeyim mesela 2 hafta çok iyi sonra bi bakıyorsun ortada bişey yok pat adamın suratı 5 karış 1 ay böyle. Herşeyin sinirini benden çıkarıyor.

Eşiniz bu iş sebeplerinden dolayı biraz stresli anladığım kadarıyla. Kendiniz de söylüyorsunuz sinirli, ters biri diye. Yani sadece bu hareketleri size karşı olmayabilir. Gidin yanına sarılın, birlikte ortak bir şey izleyin. Telefonları bırakın. Konuşalım deyin. Belki de bu günlerde biraz ilgi bekliyordur.

Yazık ediyorsun kendine. Pfff çok üzüldüm ya bu konuya ilk defa bu kdr üzüldüm yani öyle masum anlatmassnki bişeyler düzelcek gibi değilse eşine sadece bakıcılik yapıcaksan boşanmaya düşündünmü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…