Siz erkeklerin çocuklara sizin baktığınız gibi bakıp, sizin verdiğiniz değeri verdiğini sanıyorsunuz. Büyük çoğunluğunuz yanılıyor bayanlar... Bir baba, anne gibi düşünemez, hissedemez. Çok nadiren olabilen bir şey bu, kaideyi de bozmaz. Ben ona çocuk verdim kafasından acilen kurtulmanız gerekiyor. Siz çocuk yapmak istediniz ve yaptınız, olay bu.İşte bende diyorum ki insan en azından çocukları için bi değer vermez mi gülmez mı 2 satır. Tamam Allah var evinden işine gider gelir işi de zor ağır borcu harcı var anlıyorum ama inanın ben malda mülkte gözü olan biri değilim. İsterse borcun dibine batalım ne surat yaparım ne bırakıp giderin daha çok sarıp sarmalarım. Ben sadece konuşmak istiyorum o kadar
Haketmiyorsun tabiki...eşin sanırım borç ve iş durumundan dolayi bu halde.. güzelce konusun onunla..anlamazsa da geri durun biraz benceYapıyorum evet ama ben mutlu olmak istiyorm ben annemden babamdan ayrı büyüdüm sevgi şevkat görmedim. Herkes kendini iyi insan görür ama ben gerçekten kötü biri değilim. Asla kimseye küsmem kin tutmam ailesinin en ufak bireyine kadar asla kimseye saygısızlık etmedim etmem evime kim gelirse gelsin güleryüzümü ekmeğimi çayımı eksik etmem. Hiç bi zaman kırılsam bile alınsam bile aileden biri için asla gelip konu açıp tartışmam huzursuzluk yaratma hep unuturum haberi bile olmaz çoğu kez. Ben hakediyor muyum bunlarıonun gözleri bile dolsa ben ondan önce ağlarım ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o sessiz ağlamamı istiyor sadece
Bu durumda şiddetin başlayacağını düşünüyorum ben mesela...HİÇ KILINI KIPIRDATMA. YEMEK YAPMA SURATINA BAKMA. ÇOCUKLARI BAHANE ET. PARASIZLIKTAN DEM VUR.
HEM EVİNİ GEÇİNDİREME HEM HERŞEYE LAF ET HEM DE KARINI BEĞENME... ERKEK OLMAK DOĞMAKLA OLMADIĞININ BİR KANITI DAHA.
BİR DE İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMİYORUM DE..
SONRA VURUCAM KIRBACI MODUNDA GEZSİN..
yapacağınız tek şey görmezden gelmek
Kız asıl bunu ne yapsın yahu, durmaz ki yanındaElin cadisiyla yapabilir mi boyle bir adam? Tabiki sessiz sakin birini sececek...yoksa nasil diş gecirsin kiza degil mi
Canım inan eminim yok neden biliyor musun borçların sahiplerini borç miktarlarını aldığı parayı biliyorum. İstese bile aldatamaz şuan o derece. Borçları zor ödüyor 2. Kadına para yediremez. Ayrıca şöyle diyim benim eşim şunu hep der bu konular açılınca. Ben böyle bişey yapmam sana hadi seni geçtim ben 2 çocuğumun gözünün içine baka baka böyle bi ş.r.fzlk yapmam der. Çocuklarına aşırı aşırı düşkün.Bana çok kuruyorsun diyeceksin ama bu adam seni aldatıyor. Maaş da o yüzden sana az söylüyor. Maaş yattığı gün bak bakalım o maaş gerçekten ne kadar...
Bu kadar nefret dolu davranması genelde 2.kadın sebebinden oluyor
İnsan evladı değil işte. İnsan evladı olsaydı annesi babası sahip çıkardı zaten, böyle duygusalım adı altında kendini ezdirmezdi. (burada lafım anne babanızadır sayın konu sahibi, insan olsalardı size sahip çıkarlardı, bir anne bana kendi çocuğuna değer vermiyorsa, bir başkası hiç vermez, maalesef...)Saçın böyleyken iyi supurmuyor yerleri ,kökünden kopar öyle süpür !
mutsuz bir evlilik üstüne 2 çocuk !
Boşanmaktan da hiç bahsetmemissin.insan evladı değil misin sen ?
İşte bende diyorum ki insan en azından çocukları için bi değer vermez mi gülmez mı 2 satır. Tamam Allah var evinden işine gider gelir işi de zor ağır borcu harcı var anlıyorum ama inanın ben malda mülkte gözü olan biri değilim. İsterse borcun dibine batalım ne surat yaparım ne bırakıp giderin daha çok sarıp sarmalarım. Ben sadece konuşmak istiyorum o kadar
Çok katısın ,ne demek insan evladı değil ?İnsan evladı değil işte. İnsan evladı olsaydı annesi babası sahip çıkardı zaten, böyle duygusalım adı altında kendini ezdirmezdi. (burada lafım anne babanızadır sayın konu sahibi, insan olsalardı size sahip çıkarlardı, bir anne bana kendi çocuğuna değer vermiyorsa, bir başkası hiç vermez, maalesef...)
Söylemek istediğimi anlamamışsınız.Çok katısın ,ne demek insan evladı değil ?
Belli ki sindirilmiş, çekindiği birşeyler var .hiçbir sebep böyle bir adamla yaşamaya bahane olamaz ama konu sahibini de bir dinlemek lazim
O zaman genel yapısı bu değilse, daha çok maddi destek sağlamaya çalışabilirsin, bi psikiyatristen randevu alabilirsin eşin için.Ya şöyle diyeyim mesela 2 hafta çok iyi sonra bi bakıyorsun ortada bişey yok pat adamın suratı 5 karış 1 ay böyle. Herşeyin sinirini benden çıkarıyor.
Yalnız mesajını düzenlemişsin , müneccim değilim ya ondandır :)Söylemek istediğimi anlamamışsınız.
Aynen öyle malesefÇok katısın ,ne demek insan evladı değil ?
Belli ki sindirilmiş, çekindiği birşeyler var .hiçbir sebep böyle bir adamla yaşamaya bahane olamaz ama konu sahibini de bir dinlemek lazim
Siz yazmadan önce eklemiştim, sonra değil.Yalnız mesajını düzenlemişsin , müneccim değilim ya ondandır :)
Ama açıklama da yapmıyorsun .biz ne bilelim ne yaşıyorsun ? anlat da fikirleşelimAynen öyle malesefyaşamayan bilemez kimsenin yerimde olmasını asla istemem.
Tamam sizi dinlediğim için söylüyorum zaten, annem babamla alakam yok arkamda duracak kimse yok demediniz mi? Yaşamaya gerek yok anladığım için olayı özünü söylüyorum. Aile arkanızda olsa ne eşiniz bu kadar rahat olabilirdi, ne de siz bu kadar çaresiz hissederdiniz. Şimdi önünüzde seçenekler belli zaten.Aynen öyle malesefyaşamayan bilemez kimsenin yerimde olmasını asla istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?