Eşim beni görmüyor :(

Siz erkeklerin çocuklara sizin baktığınız gibi bakıp, sizin verdiğiniz değeri verdiğini sanıyorsunuz. Büyük çoğunluğunuz yanılıyor bayanlar... Bir baba, anne gibi düşünemez, hissedemez. Çok nadiren olabilen bir şey bu, kaideyi de bozmaz. Ben ona çocuk verdim kafasından acilen kurtulmanız gerekiyor. Siz çocuk yapmak istediniz ve yaptınız, olay bu.

Haketmiyorsun tabiki...eşin sanırım borç ve iş durumundan dolayi bu halde.. güzelce konusun onunla..anlamazsa da geri durun biraz bence

Bana çok kuruyorsun diyeceksin ama bu adam seni aldatıyor. Maaş da o yüzden sana az söylüyor. Maaş yattığı gün bak bakalım o maaş gerçekten ne kadar...
Bu kadar nefret dolu davranması genelde 2.kadın sebebinden oluyor

Bu durumda şiddetin başlayacağını düşünüyorum ben mesela...

Canım inan eminim yok neden biliyor musun borçların sahiplerini borç miktarlarını aldığı parayı biliyorum. İstese bile aldatamaz şuan o derece. Borçları zor ödüyor 2. Kadına para yediremez. Ayrıca şöyle diyim benim eşim şunu hep der bu konular açılınca. Ben böyle bişey yapmam sana hadi seni geçtim ben 2 çocuğumun gözünün içine baka baka böyle bi ş.r.fzlk yapmam der. Çocuklarına aşırı aşırı düşkün.

Saçın böyleyken iyi supurmuyor yerleri ,kökünden kopar öyle süpür !

mutsuz bir evlilik üstüne 2 çocuk !

Boşanmaktan da hiç bahsetmemissin.insan evladı değil misin sen ?
İnsan evladı değil işte. İnsan evladı olsaydı annesi babası sahip çıkardı zaten, böyle duygusalım adı altında kendini ezdirmezdi. (burada lafım anne babanızadır sayın konu sahibi, insan olsalardı size sahip çıkarlardı, bir anne bana kendi çocuğuna değer vermiyorsa, bir başkası hiç vermez, maalesef...)

Ahh,o kadar iyisiniz ki.. bu yüzden kaybediyorsunuz. Eşiniz şu anlattıklarınıza göre sizin değerinizi asla bilmiyor...

Bakın bizim de hatrı sayılır bir borcumuz var ama eşim benim yüküm ağır diyerek benden yüz çevirmiyor. Aksine daha çok değer veriyor, zor günleri beraber atlatmaya çalışıyoruz.

Biliyorum sizinde beklentiniz bu. Kendinizi ezdirtmeyin,gerekirse rest çekin, tepki gösterin. Hayat böyle bir adamla geçmez...

Çok katısın ,ne demek insan evladı değil ?
Belli ki sindirilmiş, çekindiği birşeyler var .hiçbir sebep böyle bir adamla yaşamaya bahane olamaz ama konu sahibini de bir dinlemek lazim

Ya şöyle diyeyim mesela 2 hafta çok iyi sonra bi bakıyorsun ortada bişey yok pat adamın suratı 5 karış 1 ay böyle. Herşeyin sinirini benden çıkarıyor.
O zaman genel yapısı bu değilse, daha çok maddi destek sağlamaya çalışabilirsin, bi psikiyatristen randevu alabilirsin eşin için.

Aynen öyle malesef yaşamayan bilemez kimsenin yerimde olmasını asla istemem.
Tamam sizi dinlediğim için söylüyorum zaten, annem babamla alakam yok arkamda duracak kimse yok demediniz mi? Yaşamaya gerek yok anladığım için olayı özünü söylüyorum. Aile arkanızda olsa ne eşiniz bu kadar rahat olabilirdi, ne de siz bu kadar çaresiz hissederdiniz. Şimdi önünüzde seçenekler belli zaten.
Boşanmayı düşünmüyorsanız anlaşma ve uzlaşmaya çalışacaksınız.
Bunun için de ya blöf yapıp uzak duracaksınız, anlamasını bekleyeceksiniz(daha önce öneri olarak sunuldu)
Ya sesinizi yükselteceksiniz susmayacak, içinize atmayacaksınız.
Her halükarda eşinizin sizi anlamasını bekleyeceksiniz. İnşallah insafa gelir diyelim, ne diyelim.

Seni sevmiyor bu adam.
Dost acı söyler ama. Maalesed gerçek bu.

Siz ne yaparsınız, onu bilemem de; çocuklarınıza çaktırmayın. Gayet de anlayacak yaştalar, ne demek anlamıyorlar. 6 aylık bebek bile ağlayanı anlayıp dertlenir. Çocuklar olumsuz durumlara şahit olmasın denir, siz hususi gidip onlara dertleniyorsunuz. Bu ne sorumsuzluk, çocukların psikolojisiyle oynamayın.

"Ondan başka kimsem yok " dusuncesi yuzunden bu durumdasiniz. Kendinizi sevin önemseyin ki deger görün!!
Kaybetme korkusu yok anlasilan eşinizdeki tavirlarini acikliyor bu.
Sabretmeyin artik savaşin hicbir sey kaybetmezsiniz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…