- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Seni görmeyen adamdan iki çocuk yap. Boşan desek çocuğum var bahanesine sığınırsın. Ama çocuklarını hiç düşünmeden karşılarına geçip ağlarsınMerhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorumanlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor ( hakkınızı helal edin
Canım iste sen bu kadar iyi oldugun icin kocan olacak adam böyle çemkiriyo.Sende arada sesini çikar, hep alttan alma kahvaltiya cagirma, umursama belki ozaman yola gelirYapıyorum evet ama ben mutlu olmak istiyorm ben annemden babamdan ayrı büyüdüm sevgi şevkat görmedim. Herkes kendini iyi insan görür ama ben gerçekten kötü biri değilim. Asla kimseye küsmem kin tutmam ailesinin en ufak bireyine kadar asla kimseye saygısızlık etmedim etmem evime kim gelirse gelsin güleryüzümü ekmeğimi çayımı eksik etmem. Hiç bi zaman kırılsam bile alınsam bile aileden biri için asla gelip konu açıp tartışmam huzursuzluk yaratma hep unuturum haberi bile olmaz çoğu kez. Ben hakediyor muyum bunlarıonun gözleri bile dolsa ben ondan önce ağlarım ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o sessiz ağlamamı istiyor sadece
Şimdi az önce kurabiye poğaça yaptım eşim çok sever. Ama ne yaptım biliyor musunuz kendime tabağa doldurdum koca bir bardakta süt doldurdum. yatak odasında tlfnda video izliyordu. Girdim odaya ona götürdüm sandı bana baktı oturdum yemeye başladım ona olmadığını anlayınca burda mı yiyeceksin dedi bende gıcık bir şekilde haklisin ya odaya gidip tv izliyeyim dedim tabağımı alıp çıktım şok oldu :) şuan içi gidiyor ama ona tabak doldurmadım ya şimdi gurur yaptı asla kalkıp yemez. Oh olsunTamam sizi dinlediğim için söylüyorum zaten, annem babamla alakam yok arkamda duracak kimse yok demediniz mi? Yaşamaya gerek yok anladığım için olayı özünü söylüyorum. Aile arkanızda olsa ne eşiniz bu kadar rahat olabilirdi, ne de siz bu kadar çaresiz hissederdiniz. Şimdi önünüzde seçenekler belli zaten.
Boşanmayı düşünmüyorsanız anlaşma ve uzlaşmaya çalışacaksınız.
Bunun için de ya blöf yapıp uzak duracaksınız, anlamasını bekleyeceksiniz(daha önce öneri olarak sunuldu)
Ya sesinizi yükselteceksiniz susmayacak, içinize atmayacaksınız.
Her halükarda eşinizin sizi anlamasını bekleyeceksiniz. İnşallah insafa gelir diyelim, ne diyelim.
İyide neden bunları yapıyorsunuz. Sizde bir bireysiniz sinirlenmek kızmak kırılmak itiraz etmek sizinde hakkınız . Bu şekilde davranmanız eşinizi bu hale getirmiş olabilir kırıldıysanız bunu belli edin herşeyi içinize atıp birşey olmamış gibi davranırsanız eşinizde ve çevrenizdeki diğer kişilerde aynılarını yapmaya devam ederler . Siz değersiz değilsiniz kendinizi ezdirmeyin eşinizin bu hareketleri çok kırıcı yerinizde olsam o yaptıklarını fark edip gelip özür dileyene kadar konuşmazdım ve o da bir soru sorarsa terslerdim onun yaptığı gibi bu şekilde belki anlar hatasınıYapıyorum evet ama ben mutlu olmak istiyorm ben annemden babamdan ayrı büyüdüm sevgi şevkat görmedim. Herkes kendini iyi insan görür ama ben gerçekten kötü biri değilim. Asla kimseye küsmem kin tutmam ailesinin en ufak bireyine kadar asla kimseye saygısızlık etmedim etmem evime kim gelirse gelsin güleryüzümü ekmeğimi çayımı eksik etmem. Hiç bi zaman kırılsam bile alınsam bile aileden biri için asla gelip konu açıp tartışmam huzursuzluk yaratma hep unuturum haberi bile olmaz çoğu kez. Ben hakediyor muyum bunlarıonun gözleri bile dolsa ben ondan önce ağlarım ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o sessiz ağlamamı istiyor sadece
İyi yapmışsınız kısasa kısas kendinizi üzmeyin biraz katı olun sizde ona karşı o nasıl ruhsuz davranabiliyorsa sizde ona öyle davranın elbet anlayacaktırŞimdi az önce kurabiye poğaça yaptım eşim çok sever. Ama ne yaptım biliyor musunuz kendime tabağa doldurdum koca bir bardakta süt doldurdum. yatak odasında tlfnda video izliyordu. Girdim odaya ona götürdüm sandı bana baktı oturdum yemeye başladım ona olmadığını anlayınca burda mı yiyeceksin dedi bende gıcık bir şekilde haklisin ya odaya gidip tv izliyeyim dedim tabağımı alıp çıktım şok oldu :) şuan içi gidiyor ama ona tabak doldurmadım ya şimdi gurur yaptı asla kalkıp yemez. Oh olsun
Öyle yapacağım artık benim kendimi harab etmem bişey değiştirmiyor bakalım şimdi ne yapacakİyi yapmışsınız kısasa kısas kendinizi üzmeyin biraz katı olun sizde ona karşı o nasıl ruhsuz davranabiliyorsa sizde ona öyle davranın elbet anlayacaktır
Evliliğin ilk gününden beri böyle mi? Seni sevmeyen saymayan bir adamdan 2 çocuk yapmayı nasıl başardın oraya takıldım benMerhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorumanlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor ( hakkınızı helal edin
İşte bunlari yaptigin icin degersizsin. Herseye göz yummayin herşeye olur hayatim demeyin. Sallabaş olmayin. Hayir demeyi bilin. Gerektigi yerde kızın, hatasini söyleyin. Bu kadar polyanna olmayin. O zaman bak nasil el üstünde tutuyor.Yapıyorum evet ama ben mutlu olmak istiyorm ben annemden babamdan ayrı büyüdüm sevgi şevkat görmedim. Herkes kendini iyi insan görür ama ben gerçekten kötü biri değilim. Asla kimseye küsmem kin tutmam ailesinin en ufak bireyine kadar asla kimseye saygısızlık etmedim etmem evime kim gelirse gelsin güleryüzümü ekmeğimi çayımı eksik etmem. Hiç bi zaman kırılsam bile alınsam bile aileden biri için asla gelip konu açıp tartışmam huzursuzluk yaratma hep unuturum haberi bile olmaz çoğu kez. Ben hakediyor muyum bunlarıonun gözleri bile dolsa ben ondan önce ağlarım ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o sessiz ağlamamı istiyor sadece
Lütfen çocukların karşısına geçip ağlamayın benimde iki yaşında ve 4 aylık çocuğum var sizi çok iyi anlıyorum ne kadar zor olduğunu. Oğlumun karşısında ağlasam oturur o da ağlar o çocuklar herşeyin bilincinde. Eşiniz nasıl bir ailede büyüdü biliyor musunuz ? Mesela benim eşim beni kolay kolay kendi öpemez sarılamaz çünkü ailesinde alışmamış 7 senedir birlikteyiz( çıkma nişanlılık dahil) yeni yeni yapıyor. Ama bana her konuda yardımcıdır ailesini bildiğim için onu dert etmiyorum. Yetiştiği aile ortamı çok önemli ve sizin tavrınız onsuz bir yere gidemiyorum demişsiniz annenizle gidin gidebiliyorsanız eğer hiç mi arkadaşınız yok arkadaşınızla gidin. Biraz hayatta onsuzda durabileceğinizi gösterin. Umursamamazlığa gelin gecelikle uyuyun ona yuz vermeden. Eşinizin karşısında ağlamayın o gidince ağlayın ağlamak istiyorsanız ağlamak sizi daha çaresiz gösterir eğerki anlamıyorsada bir pskyatriye gitmeniz şart.Merhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorumanlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor ( hakkınızı helal edin
En güzel cevap valla okurken konuyu içim şiştiG.tu kalkmış.
Adam yerine koymayın, degeriniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?