Eşim beni görmüyor :(

Merhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorum :KK43:anlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor :KK43:( hakkınızı helal edin
Seni görmeyen adamdan iki çocuk yap. Boşan desek çocuğum var bahanesine sığınırsın. Ama çocuklarını hiç düşünmeden karşılarına geçip ağlarsın

Bence esiniz kör degil de siz kendinizi görünmez yapmissiniz!!
Hayattan anne olmaktan baska ne ifade ediyorsunuz biraz kendinizi sorgulayin!
Bakalim esiniz sizi hakediyor mu niye ona sorunsuz bir hayat sunma cabasindasiniz ki hala??
Madem duygusalsiniz deliriverin ne yapacagini sasirsin !

Yapıyorum evet ama ben mutlu olmak istiyorm ben annemden babamdan ayrı büyüdüm sevgi şevkat görmedim. Herkes kendini iyi insan görür ama ben gerçekten kötü biri değilim. Asla kimseye küsmem kin tutmam ailesinin en ufak bireyine kadar asla kimseye saygısızlık etmedim etmem evime kim gelirse gelsin güleryüzümü ekmeğimi çayımı eksik etmem. Hiç bi zaman kırılsam bile alınsam bile aileden biri için asla gelip konu açıp tartışmam huzursuzluk yaratma hep unuturum haberi bile olmaz çoğu kez. Ben hakediyor muyum bunları :KK43: onun gözleri bile dolsa ben ondan önce ağlarım ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o sessiz ağlamamı istiyor sadece :KK43:
Canım iste sen bu kadar iyi oldugun icin kocan olacak adam böyle çemkiriyo.Sende arada sesini çikar, hep alttan alma kahvaltiya cagirma, umursama belki ozaman yola gelir

bence evden hic cıkmadıgınız icin hayatınız esinizden ibaret olmus cok yanlıs bence cocuklarınızı alın parka götürün hem onlar eglenir hem siz sohbet edebilecek insan bulursunuz emin olun evden cıkmadıgınız sürece psikolojinizde bozulacaktır hic olmadı komsularınızla vakit gecirin ve esinin davranısları gözünüze batmaz ve siz kendinize gelirsiniz suan hayatınız 3 kisiden ibaret sizin ama öyle degil siz kendinize ceki düzen verin oda adım atar ama ikinci cocugu keske hemen yapmasaydınız

Tamam sizi dinlediğim için söylüyorum zaten, annem babamla alakam yok arkamda duracak kimse yok demediniz mi? Yaşamaya gerek yok anladığım için olayı özünü söylüyorum. Aile arkanızda olsa ne eşiniz bu kadar rahat olabilirdi, ne de siz bu kadar çaresiz hissederdiniz. Şimdi önünüzde seçenekler belli zaten.
Boşanmayı düşünmüyorsanız anlaşma ve uzlaşmaya çalışacaksınız.
Bunun için de ya blöf yapıp uzak duracaksınız, anlamasını bekleyeceksiniz(daha önce öneri olarak sunuldu)
Ya sesinizi yükselteceksiniz susmayacak, içinize atmayacaksınız.
Her halükarda eşinizin sizi anlamasını bekleyeceksiniz. İnşallah insafa gelir diyelim, ne diyelim.
Şimdi az önce kurabiye poğaça yaptım eşim çok sever. Ama ne yaptım biliyor musunuz kendime tabağa doldurdum koca bir bardakta süt doldurdum. yatak odasında tlfnda video izliyordu. Girdim odaya ona götürdüm sandı bana baktı oturdum yemeye başladım ona olmadığını anlayınca burda mı yiyeceksin dedi bende gıcık bir şekilde haklisin ya odaya gidip tv izliyeyim dedim tabağımı alıp çıktım şok oldu :) şuan içi gidiyor ama ona tabak doldurmadım ya şimdi gurur yaptı asla kalkıp yemez. Oh olsun

Yapıyorum evet ama ben mutlu olmak istiyorm ben annemden babamdan ayrı büyüdüm sevgi şevkat görmedim. Herkes kendini iyi insan görür ama ben gerçekten kötü biri değilim. Asla kimseye küsmem kin tutmam ailesinin en ufak bireyine kadar asla kimseye saygısızlık etmedim etmem evime kim gelirse gelsin güleryüzümü ekmeğimi çayımı eksik etmem. Hiç bi zaman kırılsam bile alınsam bile aileden biri için asla gelip konu açıp tartışmam huzursuzluk yaratma hep unuturum haberi bile olmaz çoğu kez. Ben hakediyor muyum bunları :KK43: onun gözleri bile dolsa ben ondan önce ağlarım ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o sessiz ağlamamı istiyor sadece :KK43:
İyide neden bunları yapıyorsunuz. Sizde bir bireysiniz sinirlenmek kızmak kırılmak itiraz etmek sizinde hakkınız . Bu şekilde davranmanız eşinizi bu hale getirmiş olabilir kırıldıysanız bunu belli edin herşeyi içinize atıp birşey olmamış gibi davranırsanız eşinizde ve çevrenizdeki diğer kişilerde aynılarını yapmaya devam ederler . Siz değersiz değilsiniz kendinizi ezdirmeyin eşinizin bu hareketleri çok kırıcı yerinizde olsam o yaptıklarını fark edip gelip özür dileyene kadar konuşmazdım ve o da bir soru sorarsa terslerdim onun yaptığı gibi bu şekilde belki anlar hatasını

Şimdi az önce kurabiye poğaça yaptım eşim çok sever. Ama ne yaptım biliyor musunuz kendime tabağa doldurdum koca bir bardakta süt doldurdum. yatak odasında tlfnda video izliyordu. Girdim odaya ona götürdüm sandı bana baktı oturdum yemeye başladım ona olmadığını anlayınca burda mı yiyeceksin dedi bende gıcık bir şekilde haklisin ya odaya gidip tv izliyeyim dedim tabağımı alıp çıktım şok oldu :) şuan içi gidiyor ama ona tabak doldurmadım ya şimdi gurur yaptı asla kalkıp yemez. Oh olsun
İyi yapmışsınız kısasa kısas kendinizi üzmeyin biraz katı olun sizde ona karşı o nasıl ruhsuz davranabiliyorsa sizde ona öyle davranın elbet anlayacaktır

İyi yapmışsınız kısasa kısas kendinizi üzmeyin biraz katı olun sizde ona karşı o nasıl ruhsuz davranabiliyorsa sizde ona öyle davranın elbet anlayacaktır
Öyle yapacağım artık benim kendimi harab etmem bişey değiştirmiyor bakalım şimdi ne yapacak

bu nasıl bir evlilik..
kendinizi ezdirmeyin..
çıkın dışarı alışverişinizi de yapın çocukları parka götürün..
böyle bu kadar kontrolu ona vermeyin..
güçlü ve sağlam durun..

Birincisi çocukların karşısına geçip ağlama zaten sağlıksız huzursuz bir ortamda büyüyorlar birde sen psikolojileri ile oynama. Bir şeyden anlamazlar zannediyorsun ama ağlamanın ne olduğunu bilecek yaşta ikiside emin ol.

Ayrıca sen kendini fark ettirmeye çalıştıkça onun sadece egosu tavan yapıyor. İlgisiz umursamaz davran biraz alakanı kes bakalım ne olacak?

Sen Fazla önemsiyorsun eşini , çocuklarını alıp uzaklaş o evden bir süre birde bunu dene belki çözüm olur.

Herkes evliliği.eşi için fedakarlık yapar yaparda..sizinkiler biraz fazla..bu kadar yapmayın lütfen. .

Merhaba hanımlar biraz uzun olacak gibi şimdiden özür dilerim okursanız çok mutlu olurum. Ben 4 yıllık evliyim. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli girdiği işlerde ya iş yeri kapanması ya bölge dağıtması işten çıkarma vs. Gibi şeyler yüzünden bıkaç kez uzun süreli işsiz kaldı. Daha doğrusu evlendipimizden beri bi belimizi doğrultamadık. Neyse asıl meseleye gelelim. Mesele işsiz kalması değil. Ben kuru ekmek yerim yine karnım doyar yeterki huzurum olsun. Gel gelelim ki o da yok. Bi sürü borcumuz var maaşı da şuan çok az. Ben 2. Çocuktan sonra bakacak kimse olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldım. 1 yıla yakındır evde ev yemekleri pasta börek vs. Siparişi yapıyorum eve katkı olsun diye. Sırf onu biraz rahatlatmak yükünü hafifletmek için. Sorun iu ki eşim aşırı sinirli takıntılı dediğim dedik inat bencil. Ben hiç bi yere gitmiyorum aileme bile o götürmezse gitmiyorum akrabalarıma gidip gelmem yok dışarı hiç tek çıkmam çarşıya pazara markete bile gitmem. İnanın o kadar çok sıkılıyorum ki bazen çocuklarımla oynuyorum :KK43:anlamıyorlar biliyorum ama kendi kendime onlara derdimi anlatıyorum ağlıyorum bana bakıyorlar boş boş biri 3 biri 1.5 yaşında. Eşim benle kahvaltı etmez hiç muhabbet etmez şakalaşmaz birlikte bişey izlememiz yoktur. Asla oturup karşılıklı sohbet etmez dertleşmez. Yemekten kalkar çayını veririrm tv karşısına oturur çocukları doyurur uyuturuz. Onda sonra ya tv izler ya telefondan oyun oynar. İzlediği şeyi izleyeyim diyorum maksat muhabbet olsun die diziyle ilgili bişey soruyorum cevap vermiyor duymadı sanıp tekrar soruyorum tersliyor. Ben çok duygusalım hemen üzülüyorum sessizce kalkıp çıkıyorum odadan. Mesela hafta sonu olur kahvaltı hazırlarım uyandırmaya giderim beni tersler çık yemiyorum git ye dio. Zaten beni hiç öpmez asla sarrlmaz beni sevdiğini söylemez. Sürekli herşeydg kavga çıkarıyor ben sussam haklisin desem bile hiç susmuyor saatlerce bağırıyor hakaret ediyor ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç umurunda bile olmuyor. Ben artık son günlerde çok değersiz hiss3diyorum kendimi. Eve geliyor surat 5 karış ne sorsam cevap yok yüzüme baktığı yok. Hoşgeldin diyorum cevap yok güle güle diyorum cevap yok. Ben yapayalnızım bu evde ondan başka kimsem yok ama o beni görmüyor :KK43:( hakkınızı helal edin
Evliliğin ilk gününden beri böyle mi? Seni sevmeyen saymayan bir adamdan 2 çocuk yapmayı nasıl başardın oraya takıldım ben

Bence bu adam bir cinneti hakediyor. Deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı. Bir gün dişinizi gösterin bakalım aynı saygısız davranışlarına devam ediyor mu!

Sanki eşinizin psikolojik rahatsizliği var gibi geldi bana.
Uzman değilim ama bipolar depressif olmasin.
Birde siz sanki eşinizden korkuyorsunuz gibi,aşiri siniri başka şeylere maruz olur diye.
Eşiniz aşiri sinirlenince galiba gözü birşey görmüyor ve size zarar verebileçeğini bildiğiniz için korkuyorsunuz.
Onun içinde herşeyi kabul ediyor ve istemesenizde yapiyorsunuz.
Aman yeterki o sinirlenmesin.
Belki eşinizin durumunu bir kere olsun bir uzmana danişin

İşte bunlari yaptigin icin degersizsin. Herseye göz yummayin herşeye olur hayatim demeyin. Sallabaş olmayin. Hayir demeyi bilin. Gerektigi yerde kızın, hatasini söyleyin. Bu kadar polyanna olmayin. O zaman bak nasil el üstünde tutuyor.

Bu yazdıklarını değil eş, insan insana yapmaz. İs yok güç yok doğru düzgün, hadi sevgi saygı olsun bari o da yok ama her şeyiniz tammış gibi çat çat iki çocuk. Siz kuru ekmekle doyuyorsunuz da o çocuklara yazık değil mi? Bakalım onlar kuru ekmekle doyduklari dünyaya gelmek istiyorlar miydi? Sorsan Allah verdi.. 5 yıllık evliyim korunuyorum allah vermiyor böylece. Profilime girip baksan günde 10 kişiye bu tarz yorum yapıyoruz.. Konular hep aynı. Evliliği eziyet çekmek diye mi anlattılar öyle mi öğrendiniz de boynumun borcu diye katlandınız inanılır gibi değil.

Lütfen çocukların karşısına geçip ağlamayın benimde iki yaşında ve 4 aylık çocuğum var sizi çok iyi anlıyorum ne kadar zor olduğunu. Oğlumun karşısında ağlasam oturur o da ağlar o çocuklar herşeyin bilincinde. Eşiniz nasıl bir ailede büyüdü biliyor musunuz ? Mesela benim eşim beni kolay kolay kendi öpemez sarılamaz çünkü ailesinde alışmamış 7 senedir birlikteyiz( çıkma nişanlılık dahil) yeni yeni yapıyor. Ama bana her konuda yardımcıdır ailesini bildiğim için onu dert etmiyorum. Yetiştiği aile ortamı çok önemli ve sizin tavrınız onsuz bir yere gidemiyorum demişsiniz annenizle gidin gidebiliyorsanız eğer hiç mi arkadaşınız yok arkadaşınızla gidin. Biraz hayatta onsuzda durabileceğinizi gösterin. Umursamamazlığa gelin gecelikle uyuyun ona yuz vermeden. Eşinizin karşısında ağlamayın o gidince ağlayın ağlamak istiyorsanız ağlamak sizi daha çaresiz gösterir eğerki anlamıyorsada bir pskyatriye gitmeniz şart.

Ya allah aşkına kuru ekmekle doyarim ne demek ?
Neden 2 çocuk kuru ekmek yiyor sizin hatalarınız yüzünden pardon??
Daha iyisini hak etmiyor mu bu yavrular?
Oturup benim kocam neden sürekli iş değiştiriyor diye düşüneceğine burada hala onu akliyorsun bir de kölesi olmuş çıkmışsın bunu da fedakarlık giib anlatıyorsun.
Sen baya baya enayilik yapıyorsun fedakarlık değil.
Annesiz babasız büyümek demek bu hanzonun yaptiklarina katlanmak mi demek ?
O zaman tüm yetim ve öksüzler kendilerimi ezdirsinler oldu mu ?
Böyle bi dünya var mı ya ?

G.tu kalkmış.
Adam yerine koymayın, degeriniz olur.
En güzel cevap valla okurken konuyu içim şişti :sinirli:döverim ben bu adamı herkes sorun yaşayabilir evliliğinde ama bu adam kendini ne zannediyor sinirimden ağlıycam o denli bu arkadaş niye bu kadar pasif tamam ayrılma ama önce konuş değişmiyorsa çek git evden 1 şans bile vermeden devam ediyor o denli pes valla içine at at at at off beee olmadı biz gidelim konuşalım o densiz adamla yeminle konuşurum yazık valla üzüldüm:KK43:

Back
X