merhaba arkadasim evet bu gibi sorunlardan sadece sen sikayetci degilsin benim esimde aslinda iyi biri ama kendi isleri disindaki her sey sanki onu pek ilgilendirmiyor bütün gün sadece kendi kafasindaki isleriyle ilgileniyor.cok defa konustum söyledigi sey senin ve cocugumuz icin cok calisiyorum ....tamam calismak güzel bir gelecek kurmak güzel ama bir sey varki....hayatta her sey para degil....bazen oturup ne bileyim bir sohbet etmek,beraber bir film izlemek yada berabar biraz zaman gecirmek istiyorum 11aylik bir kizim var oda biraz yaramaz ve haliyle beni yoruyor üstelik ailemden uzaktayim bazen cok bunaliyorum alip basimi uzaklasmak istiyorum ama kizim......neden böyle oluyor bilmiyorum ama insanlari degistirmekte pek mümkün degil zaman istiyor insallah bir gün anlarlar bizi ama her seye rahmen esimi cok seviyorum
Yine mi sıkıldın cnm ya,tüh...Bak eşin ailesine çok bağlı demekki sen onlara nasıl davranırsan o da sana aynı şekilde davranıyo ister istemez...
Özel hayatınıza ne diye karışıyolar ya , yüz verip de astarını istemenin de bi anlamı yok...Bak sen onlara sıcak ve iyi davranmaya devam et, eşinin kalbine giden yol belli ki ordan geçiyo...Ama yapmalarını veya yapmak istemediğin şeyi de (mesela karıştıkları bi konu) eşine eve gelince güzel bi dille " onları seviyorum ama şöyle öyle olmasın aşkım..." tarzında anlat,o zaman o da seni anlar umarım...
Mesafeli diyosun da cnm altlı üstlü oturunca da sık görüyosunuz birbirinizi,mesafe kurmak olmaz ki böyle.Anca evler ayrılır, başka bi eve taşınırsın o zaman onlar da size daha az karışır ,ssen de mesafeni koyarsın ama böyle zor...
evet yine çok sıkıldımben onlara ne kadar iyi ve sıcak davranırsam o kadar karışma gereği duyuyorlar sanki ,nasıl davranacağımı şaşırdım artık,mesafeli olsam eşim bozuluyor,sıcak davransam korkuyorum tepeme çıkacaklar diye ,kendimize ait bir hayatımız olsun istiyorum kendimi baskı altında hissediyorum
ne kadar zaman süren bi ilişkinin ardında evlendiniz..
bunlar iyi tanımamış olmanında etkisi olabilir.
asla intiharı deneme..
önce eğer imkanın varsa git biraz ailenin yanında kal..
orda rahatlarsın biraz ve düşünürsün..bakalım eşinde senden ayrı kaldığı sürede
senin değerini anlayabilecekmi?
kısa ayrılıklar da ilişkinin düzelmesinde etkendir..bi dene bunu önce..baktın olmadı..biraz zaman ver evliliğine eğer hala düzelmiyosa boşanmak diye bişey var intihar dan önce boşanmayı düşünürsün canım
canım korkularını neden kocanla açık açık paylaşmıyorsun...
bak en cici halini takın ve de ki: aşkım; bende ailenle sıcak olmak istiyorum. Ancak samimiyetin bizim özel hayatımızı etkilemsinden korktuğum için mesafeli duruyorum. Artık bizimde kendimize ait bir yuvamız var. küçük bir aileyiz. ve ailemize yeni üyeler eklemeden kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız. Mesela sana cici yemekler yapmak romantik sofralar hazırlamak istiyorum onlara göstereceğim sıcaklık buna engel olmamalı. arada bir kendimize vakit ayırmalıyız. kalabalık içinde seni özlemek istemiyorum. gibi kendince cümleler kur ama asla ailesini kötüleme. örnek vereceğinde bile kötüleme. örneğin şöyle söyle. babamın (yani kayın pederin) beni düşündüğü için işten çıkışta almaya gelmek istediğini biliyorum ama o zaman ben kendimi aciz biri gibi hissediyorum. kendi ayakları üstünde duramayan br kadın gibi hissettiğimde kendimi sana yakıştıramıyorum. o yüzden kişisel kararlarımıza saygı duymayı ve saygı duymalarını sağlamalıyız de. Ben bilmeliyim ki bir karar aldığımda erkeğim sonuna kadar arkamda olacak. beni destekleyecek. aynı şekilde sende aynı şeyi hissetmek istersin eminimki aşkım de.yerimseniben yahu kadın milletinin silahı dilidir kullan azcık canım yaaa:teselli:
hadi görelim senii bak bütün konuyu baştan sona okudum. sende de hataa var azcık. hep karşıdan beklenmezz,onun ailesi artık senin ailen. evlenmek budur neden anne baba diyoruz? her ne kadar gerçekten öyle hissetmesekte. sana nsıl davranılmasını istiyorsan öyle davran. a.s.
canım dah yeni evlisiniz eminim zamanla ilişkiniz oturur kendini bukadar üzme mutlaka eşinin hoşuna giden davranışları vardır onlara yoğunlaş biraz üstüne gitme fazla
canım hemen bırakıp gitmeyi düşünme onlarında istediği seni bıktırmak zaten sen yuvana sahip çık. sana faydası olurmu bilmiyorum ama 2 yıllık evliyim evlendiğim ilk gün başladı sorunlar bende altlı üstlü oturuyorum (en kötüsü de bu ) eşim beni ne anlıyo nde dinliyodu varsa yoksa annesi. olaylar büyüdü kagalar gürültüler derken topladım eşyalarımı eşimi arayıp gidiyorum dedim ve terk ettim evi. eşim 1 gün dayanmış yokluğuma. yalvardı yakardı 1 hafta gitmedim eve eee sonra dayanamadım seviyoum nede olsa. sözler verdi ypmıcam bida diye tek şartım vardı evi başka yere taşımak söz dedi. döndüm. 2 ay sonra hamile kaldım tabi taşınma hayal oldu. şimdi öyle büyük sorunlarımız yok çok şükür. kaynanam arada bi bizi çok iyi görünce çatlayıp bişeyler çıkarıyo eşimle kavga ediyoruz ama düzeliyo sonra. şimdi çok tatlı bi oğlum var. rabbim iyiki vermiş onu bana onunla oyalanıyorum işte. hiç bişeyi takmıyorum kafama artık bende çok krizler geçirdim hastanelik oldum ama şimdi hiç umursamıyorum.hee lafımıda esirgemiyorum eskisigibi suup kalmıyorum artık söylüyorum.eğer yapabilirsen evini başka yere götür yeme içmeyi ayırmak yetmiyo sadece. hee onuda yap tabi. ilk başta çok sorun yaşıcaksın bunun yüzünden ama sonra alışır eşin. allah sabır versin biraz daha sbret bakalım eşininde üstüne çok gitme onlar bizim kadar sabredemiyo iki arada kalmak onlaıdakötü yapıyo sana bi aekadaş tavsiyesi. inşallah düzelir canım allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?