eşim beni hiç kıskanmıyor

kıskanmak çok doğal bir duygu..bence azda olsa olmalı..belki içinden kıskanıyordur...yada kıskanmasa bile herkesin kusuru vardır senin eşininde bu olsun..böyle kusura can kurban

bi romantik masa hazırlasam loş ışık mum koysam o mumu kaldır ışığı da aç bu da neyin nesi der

Bir insani oldugu gibi kabul etmek gerek, degisime acik olmayan birini bu konuda zorlamak bana gore cok anlamsiz bir hareket bence.
Birşey sorabilir miyim? Bütün konuları nasıl takip edebiliyorsunuz.. 3 editörsünüz sanırım. Ama nasıl yetişiyorsunuz merak ediyorum. Yani özel bir sistem mi yoksa gelişigüzel mi takip ediyorsunuz?

kıskanmak çok doğal bir duygu..bence azda olsa olmalı..belki içinden kıskanıyordur...yada kıskanmasa bile herkesin kusuru vardır senin eşininde bu olsun..böyle kusura can kurban
senin eşin hiç çiçekle eve geliyor mu

İnce ruh başka kıskanmak başka şeyler,
Çiçek getirme güzel söz söyleme vb konularda emek verirseniz öğretebilirsiniz.
Yapısında yoksa kendiliğinden değişmesini beklemeyin
Bolca konuşulacak istenecek hatırlatılacak anlatılacak alışkanlık kazandırılacak
Küçük kıskançlıklar tatlı gelebilir ama çok kıskanılmak istemek bana şaşırtıcı geldi.
Çok kıskanılmak ya eşinizde ya sizde bir sorun olduğunu gösterir ki bunu istediğinize emin olamadım

enim va
Birşey sorabilir miyim? Bütün konuları nasıl takip edebiliyorsunuz.. 3 editörsünüz sanırım. Ama nasıl yetişiyorsunuz merak ediyorum. Yani özel bir sistem mi yoksa gelişigüzel mi takip ediyorsunuz?
benim v
çok hperaktifim yerimde duramıyorum bi ev temizliği bi de bura durmak yok yola devam

bi romantik masa hazırlasam loş ışık mum koysam o mumu kaldır ışığı da aç bu da neyin nesi der

Eeee adam haklı Edison amcanın kemikleri sızlar , adam boşa mı buldu ampulü

Mum romantikliğin olmazsa olmazı değil .

Hem ben size bir şey diyeyim mi ; bence hödük/odun/kalas sınıfına dahil olan hareketleri olmasın eyvallahta fazla aşk böcüğü romantizmi ben erkeğe yakıştırmıyorum . Beni boğar

yok ben aşk böcüğü istiyorum beni sürprizlere boğsun

Bdv acilan tum konulari ben izlemeye aldim. Yani mesela sen simdi gidip konu ac. Hemen onun bildirimi bana geliyor.
Eger online isem mudahale ediyorum kural disi bir durum var ise tabi. Tabi 7/24 online olma durumumuz yok :) bazen islerimiz oluyor haliyle.
Eger online degilsem mune bakiyor :)

senin eşin hiç çiçekle eve geliyor mu
soru alakasız geldi bana cevaplayayım..hayır gelmez sadece özel günlerde çiçek alır..ki ben onada karşıyım kuruyor sonra çöp oluyor..sadece gülleri biriktirip vazoya koyuyorum..

Anladımm :) tesekkurler

monoton evlilikler hiç çekilmiyor hep aynı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…