- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
severek evlendik görücü usulüde değil ama eşim romantizmden sürprizlerden hoşlanmaz hele özel günleri kutlama ona göre böyle şeyler gereksizdir of neden böyle eşimi değiştiremez miyim
1 yıldır ayrı kaldığım eşim birleşelim diyo.şimdikini öğrendi sevdsiği için kabulüm diyo
kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
Neclaa26st: 44122589 .!.:kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
Aayy tövbe de. Ben de eşim beni kıskanmıyor sanıyordum. Şimdi çok kışkanç olduğunu anladım... çok kıskanç olması da zor.kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
mesela eve bi tesisatçı gelsin beni hemen başka odaya gönderir orda beklememe izin vermez ama ben çok kıskanç olsun istiyorum sahiplenme koruma fazlasıyla varHer erkek romantik olmuyor maalesef. Bu sıkıntı olabilir ancak kıyafetime karışmıyor, kıskanmıyor derken dertsiz basa dert aramayin derim.
Benim esim de kıyafetime karışır ama ben karışmasın istiyorum mesela, bu pek iç açıcı bir durum olmuyor.
Kıskanmak derken ne oluyor da kıskanmıyor ?
Mesela bir erkek size ilgi gösterdiğinde kıskanmıyorsa sıkıntı ama kıyafetinize karismadigindan dolayı kıskanmıyor derseniz gereksiz kuruntu derim.
Canim kiskanicak bir durum olmamistir.giyiminde kiyafetinde ölculü,baska insanlarla olan iliskilerinde seviyelisin demekki.seni uyarma geregi duymamasi bir hatanin olmamasindan.ne guzel iste.kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
mesela eve bi tesisatçı gelsin beni hemen başka odaya gönderir orda beklememe izin vermez ama ben çok kıskanç olsun istiyorum sahiplenme koruma fazlasıyla var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?