eşim beni hiç kıskanmıyor

belki de o sizi olduğunuz gibi sevmiştir.. yani sizi tanıdığından beri çizginiziz bozmamışsınızdır.
eşinizde karışma gereği duymamıştır..

ben hastalık derecesınde kıskanç bir ile çıktım,berbat bişeydi,
sonra hiççç kıskanmayan bır ile çıktım,süperdi,yanı anladım ki normal olan kıskanılmamakmış,ve şimdi bırı ile tanıştım hafif hafif kıskançlık görüyorum,ve çok fena keyfim kaçıyor,oda senın gıbı benım neden kıskanmadığımı sorguluyor,kıskandığım adamla ilişkim bitmiş demektir,çok rahtsız bır duygu,bana bunu hıssetıren erkekden kaçarım,bence eşin normal

severek evlendik görücü usulüde değil ama eşim romantizmden sürprizlerden hoşlanmaz hele özel günleri kutlama ona göre böyle şeyler gereksizdir of neden böyle eşimi değiştiremez miyim

Niye oldugu gibi kabul etmiyorsumuz? Degistirmeye calismak niye? Isimize gelince degismesi istenir, isimize gelmeyince de evlenmeden önce böyle degildi cok degisti diye söyleniriz. Benim esimde karismaz sormaz kurcalamaz. Yanilip bazen sorarim hangisini giyeyim diye. Ikisini de giyme güzel durmamis baska ne var giyecek der. Yalan söyemesi yerine böyle aci ama gercek takilmasini tercih ederim. Cicegi de ben alirim eve güzel koksun hos görünsün diye. Biz de özel gün kutlamayiz. Hafta sonu yemege veya sinemaya gideriz. Cocuklar ayri salonda biz ayri salonda film seyrederiz. Yani birbirimizi mutlu edecek cok sey varken cicek cikolata hediye ben takilmiyorum. Esimin yapisinda olsa hayir demezdim cicege hediyeye ama adamin yapisinda yok. Sadece özel günlerde degil her zaman "ne begeniyorsan ne istiyorsan git sec al ben yanlis birsey almak istemem" der ben de gider alirim. "Iyi ki seninle evlenmisim mükemmel es mükemmel annesin benim icin" demesi kamyonlar dolusu gülden hediyeden degerlidir benim icin.

Ayrica kiskanma mevzusunda da bazen gün icinde nereye gittigimi ne yaptigimi bilmez bile aksam evde sorariz bugün neler yaptin diye. Evde aile takvimi var her birimiz icin, oraya yazariz bugün buradayim sonraki hafta suradayim diye. Esim beni didik didik etse nereye gittin, kimle bulustun, ne giydin cikar onu giyemezsin, orada naptin bu kadar... ben kaldiramam. Haftada bir kahvalti yaptigim ayda bir de aksam beraber yemege gittigim bir arkadas grubum var. Önümüzdeki aylarda da sirf kadinlar 3 günlük gezi planladik. Esim birak kiskanmayi bir an önce günleri kesinlestirin de ajandami bosaltayim cocuklara bakabilmek icin dedi.

Kiskanilmakta bi ihtiyactir bence dozunda oldugu surece sevildigini değer gördüğünü hissettirir insana bende çok severim kiskanilmayi çok hoşuma gider eşimin beni kıskanıp kizarip bozarmasi kiyafetime karismasina gerek yok çünkü ben ölçüyü aşmadigimi düşünüyorum bu konuda öyle başkalarının yanında hayatım bitanem demez ama yanlizken söyler bende böyleyim romantik değil olsunda istemem zaten işten geldiğinde bana sarılmasi opmesi yaptığım yemeği yedikten sonra ellerine sağlık hayatım harika olmuş demesi gece uyumadan benim muzurluklarima dusen ceneme katlanip uykusundan olmasi bunlar bana yeter çok şükür allaha... kiskanilmayı istemen gayet doğal bişey bunu esinle konusabilirsin ama sakın onu kiskandirma oyunları yapma ters tepebilir

1 yıldır ayrı kaldığım eşim birleşelim diyo.şimdikini öğrendi sevdsiği için kabulüm diyo

Bence siz kıskanılmak değilde,biraz romantizm istiyorsunuz.Biraz ilgi,çiçekler,hoş sözler vs gibi ama oda olmayınca olmuyor işte

bize yaranılmıuyo işte. benimkininde hiç kıskanma huyu yok azcık kıskansa nolurdu

Allah allah bu insanları da anlamam hee
Yahu kıskansa adam beni KApı dışına çıkarmıyor ,kıyafetime karışıyor diye konu açarsınız,
Ağzınızın tadı var ise gerisi boş
Dertsiz başa dert aramayın rica ederim

Valla şu eşim kıskanmiyo karışmıyo diyenleri aşırı derecede kiskandim
Benimkide nerdeyse cişe gitmeme telde konuşmama kadar karışıyo

Her erkek romantik olmuyor maalesef. Bu sıkıntı olabilir ancak kıyafetime karışmıyor, kıskanmıyor derken dertsiz basa dert aramayin derim.

Benim esim de kıyafetime karışır ama ben karışmasın istiyorum mesela, bu pek iç açıcı bir durum olmuyor.

Kıskanmak derken ne oluyor da kıskanmıyor ?
Mesela bir erkek size ilgi gösterdiğinde kıskanmıyorsa sıkıntı ama kıyafetinize karismadigindan dolayı kıskanmıyor derseniz gereksiz kuruntu derim.

Aayy tövbe de. Ben de eşim beni kıskanmıyor sanıyordum. Şimdi çok kışkanç olduğunu anladım... çok kıskanç olması da zor.

mesela eve bi tesisatçı gelsin beni hemen başka odaya gönderir orda beklememe izin vermez ama ben çok kıskanç olsun istiyorum sahiplenme koruma fazlasıyla var

Canim kiskanicak bir durum olmamistir.giyiminde kiyafetinde ölculü,baska insanlarla olan iliskilerinde seviyelisin demekki.seni uyarma geregi duymamasi bir hatanin olmamasindan.ne guzel iste.

Ben bir sorun görmedim çok kıskanılmak hiç de hoş bir şey değil, size güvenmiyor gibi, herkesle flört ediyormuşsunuz gibi bir intiba oluşuyor çok kötüdür bir kadın için. Kocandan soğursun.

Kıskanması seni sevdiğini göstermez ki..
Bir tek bacak sende var diye sandığını gösterir.
Ama kendisi açık bacak affetmez bakar.
Allah Allah geçin şu komik durumları da gerçekçi olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…