- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
Dertsiz başa dert aramayın susun oturun..
enim va
benim v
çok hperaktifim yerimde duramıyorum bi ev temizliği bi de bura durmak yok yola devam
kaşınmaa yaaa .olanı da karışıyor diyo ki evlerden ırakkkkızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
Bence sizin sıkıntı yaptığınız konu kıskanmaması değil bence romantik ve ince ruhlu, yani kadının ruhundan anlamıyor olması gibi gözüküyor :) sürprizler çiçekler falan :)kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
Inceletelim ruhunu bacimbi de romantik değil aşkım sevgilim demez of çok iyi ama ince bi ruhu yok
Yaw hala beni kisitlasin diyo yaao duyguları yaşamak istiyorum beni kısıtlasın kıskansın
Yok yaw konu sahibi israrla kisitlanmak istiyornasıl ince ruhlu değil yav.adam afedersin ama öküz gibi davranıp her şeyine karışsa seni kısıtlasa daha mı iyi?
sana göre ne ki ince ruh
saçmalama allahını severseno duyguları yaşamak istiyorum beni kısıtlasın kıskansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?