eşim beni hiç kıskanmıyor

Huzurlu bi evde yaşıyorsunuz Şükredin.İlle kıskansın diye de şeytana uyup abuk subuk işlere girmeyin.Bugünlerinizi arar duruma düşersiniz sonra

Benimki de beni hiç kıskanmaz.
Ben onu kıskanırdım çok önceleri artık beni kendine benzetti bende onu kıskanmıyorum.
Başlarda kıskanılmak isterdim ama saçma bir şey geliyor artık.
Gerektiğinde kıskanmak mantıklısı gereksiz yere neden kıskanıp huzurumuzu kaçıralım zaten.
Sağlık olsun bence dert etmeyin sizde bu durumu.

Bu ne biçim koca ya. Erkek dediğin "ayağındaki etek ne" "o herif sana niye baktı" "camdan mı baktın sen?" diye hayatı dar eder. Dışarı çıkartmaz, milletle görüştürmez, iki insan yüzüne hasret bırakır.

Karakterinize saygi duydugu ve onun malı olmadiginizi dusundugu icin kisitlamaya haddi olmadigini biliyordur.

kiskansa bi dert kiskanmasa bi dert buda dertmi yani simdi kiskanc olsa burnuni disari uzattirmasa iyimi olurdu birakkiskanmasin ama seni el ustunde tutsun

kaşınmaa yaaa .olanı da karışıyor diyo ki evlerden ırakkk

Yeni bir ilişkiniz olsa anlarım da siz evlenip çoluk çocuk sahibi olmuşsunuz. adam artık size güveniyodur ne yapıp yapmayacağınızı biliyodur ve halinden memnundur gereksiz kıskançlık krizleri, giyim kuşama karışmalar bence yeni ilişkilere hatta mümkünse ergenlere kalsın artık. sizin de huzurunuz hiç kaçmasın

Be
Bence sizin sıkıntı yaptığınız konu kıskanmaması değil bence romantik ve ince ruhlu, yani kadının ruhundan anlamıyor olması gibi gözüküyor :) sürprizler çiçekler falan :)

Hehhee aynı bizz. Benımkıde kıskanmaz nedenıyse guveni tammış + acık görüşlü modermişşşşşşşşşşşşş

o zman aşırı aşırı hareketler yap
ortamlarda dikkat çekecek şekilde giyin
sürekli dışarı çık falan

sen düzgün biri isen her şeyi yolunda yordamında yapıyorsan adam neyini kıskansın

kıyafetime gittiğim vs yere karışmaz kıskanmaz zira ben olması gerekeni yaparım

ayrıca da bana güveni tamdır

15 yıldır kıskandığını görmedim

bir kere bir kızı süzdü diye bir şeyler dedim ben ona 12 yıl kadar önce

hala da benimle dalga geçer kimdi o baktıığm kız ben onu tanımıyordum ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…