- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Hic gulecegim yoktuenim va
benim v
çok hperaktifim yerimde duramıyorum bi ev temizliği bi de bura durmak yok yola devam
39 dereceAteşiniz çıktı herhalde..
yok ben aşk böcüğü istiyorum beni sürprizlere boğsun
editörcüm ben de takipteyim bütün forumlardayımHic gulecegim yoktukadinistemezse siteyle alakali bir sey sormus. Onu alintilayip bunu yazmissiniz. Cok yasayin guldurdun beni neclaaa
kim sıkılır ki böyle şeylere hasretimŞimdi yok diye öyle diyorsun , olsun ; ondan da sıkılırsın
39 derece
nasıl ince ruhlu değil yav.adam afedersin ama öküz gibi davranıp her şeyine karışsa seni kısıtlasa daha mı iyi?kızlar bu ince ruh da dert mi demeyin eşimden çok memnunum beni ve kızımı hiçbir konuda ihmal etmez evine bağlıdır fakat ince ruhlu değil 2 yıllık evliyim daha bi kerecik beni kıskandığını hatırlamıyorum kıyafetlerime yorum yapmaz beni kısıtlamaz of of beni çok kıskansın istiyorum
ahahahahaeditörcüm ben de takipteyim bütün forumlardayım
Afedersin "sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecek" öyle istiyo heraldenasıl ince ruhlu değil yav.adam afedersin ama öküz gibi davranıp her şeyine karışsa seni kısıtlasa daha mı iyi?
sana göre ne ki ince ruh
gerçekten hiperaktıfmiş N Necla26 size sordugum soruya bile cvp veriyorHic gulecegim yoktukadinistemezse siteyle alakali bir sey sormus. Onu alintilayip bunu yazmissiniz. Cok yasayin guldurdun beni neclaaa
Bu konunun kıskanmakla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.. Bence sorun ilgisizlik gibi gözüküyobi gün olsun bi sürpriz yapsa çiçekle gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?