- Konu Sahibi Trabzonlu60
Yine de yorumlarınızı dikkate alıp eşimle barıştım. Yine de beni kıskandığına ikna etti beni
galiba ben biraz abarttım dedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hirtlar da kaliteli kadınlara denk geliyor.ahh dünya ahhh.
Nasıl ikna etti peki?Yine de yorumlarınızı dikkate alıp eşimle barıştım. Yine de beni kıskandığına ikna etti benigaliba ben biraz abarttım dedim.
Kimse kimsenin namusu değildir. amq sorumluluk konusunda haklısın.
Çok yakın bir arkadaşım özel güvenlikti ve küçük bir güvenlik odasında akşam 8 sabah 8 aralığında erkek bir iş arkadaşıyla nöbette olurlardı. Bu yıllarca devam ettiği için kardeş gibi oldular yani yıllarca aynı odada 3. şeytan falan olmadı aksine çok güzel bir dostluk kuruldu. Niyet önemlidir niyet. Aklınızın kayma ihtimali yoksa neden 3. şeytan olur dediniz.Aklımın kayma ihtimali yok ama bir kadınla bir erkek aynı odada yalnız sabaha kadar durması normal değil. Ayrı yerlerde olur o ayrı. Aynı odada 3. Şeytan olur vey be herkes konya ovası olmuş ve bunu normalleştirmişsiniz
Ama bu kıskanmak olmuyo baya eşinizi kışkırtıyorsunuz. Karpuz kabuğu sokuyorsunuz aklına ayrıca aynı yerde çalışsanız ne olacak. Yani her erkekle kadın aynı odada baş başa çalışınca bir şey mi oluyor. Siz evliliğinizde hareket istiyorsunuz ancak tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Ama aynı odada kimse olmadan bir erkekle kalmak kimse yok başka
Isten cikip evde oturacaksin demisNasıl ikna etti peki?
3. Şeytan olur diye ben demiyorum. Hadis var bununla ilgiliÇok yakın bir arkadaşım özel güvenlikti ve küçük bir güvenlik odasında akşam 8 sabah 8 aralığında erkek bir iş arkadaşıyla nöbette olurlardı. Bu yıllarca devam ettiği için kardeş gibi oldular yani yıllarca aynı odada 3. şeytan falan olmadı aksine çok güzel bir dostluk kuruldu. Niyet önemlidir niyet. Aklınızın kayma ihtimali yoksa neden 3. şeytan olur dediniz.
Hayır öyle demedi tabi ki.Isten cikip evde oturacaksin demistek care bu
Yani ben biraz fazla ilgi istiyorum. Bebeğim var evdeyim çoğunlukla belkimondan böyle oldum bilmiyorumyalnız şunu da söylemeden geçemicem. kıstas aldığın konu ve test yöntemin çok saçma çocukça olsa da eşinin sevgisi ile ilgili şüphelenmen konusunda haklı olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum sevgi gözükür ya böyle acaba seviyor mu sevmiyor mu dedirtmez tuhaf tuhaf deneyler yapma ihtiyacı hissettirmez. seni değersiz hissettirdiği tek konunun bu olduğunu sanmıyorum.
bence siz sevilme duygusunu kıskançlıkla ölçüyorusuz kıskanmıyorsa sevmiyor yada umursamıyor sanıyorsunuz ama öyle değil kimisi içinde deliri belli etmez bende zman zmana ilgisini hissedemediğmde hasta numarası yapıyorum bakıyorum ilgileniyormu doktora gidelim diyormu yada evdeki ilaçları saklayıp migrenim tuttu diyip nöbetçi eczaneye yolluyorum o gelene kadar mutluluk evet dışardan çocukca kabul ama maaelefs bunu hissettiremiyorlar bize başka bi yol den etrip atmakdan sa konuş bana soğuk davranınca kırılıyorum de sen yakın davranki oda pişman olsun sen tirp o trip günler sürer gerek yokki durudk yereDaha önce eşimin beni kıskanmadığı ile ilgili konular açmıştım. Ben de bir kaç kez bunu eşime sordum eşim de kıskanılacak bişey yapmıyorsun ki dedi. Gerçekten de öyle çalıştığım yer de hep bayan. Gece nöbet tutuyorum. Eşime bu nöbetimde bir erkek de gelecek müdür öyle istemiş diye arkadaşım yslandan mesaj attı. Eşim bu ne saçmalıl desi ben de yarın neymiş öğtenirim normalde bir kaç ssst duruluyor ama yarın arkadaştan öğrenirim sabaha kadsr mı duracak diye dedim. Hatta arkadaşım aynı odads sabaha kadar olur mu felaj yazdı. Eşim olmazsa yarın rapor alırız gitmezsin felan dedi. Ertesi gün eşim ne aradı ne sordu. Nornalden 1 saay erken geldi eve neyse hiç sormadı ben de bişey demeidm. Sonra gece mesaj attı şuan çok sinirliyim frlan filan ben surat yaptım o yüzden attı belki de gerçekten umursayan insan aynı yerde kalmayayım diye biraz umursardı. Neyse o zaman 1 ay gelecek aynı gün demiştim.ben de dedim ki sen beni gerçekten kıskansaydın dedim sabahtan bir sorqrdın gece 12 demi aklına geldi dedim. Neyse ben yine küstüm trip attım. Haftaya o gün gitöeyeceksin rapor alırsın dwdi ben de inads gideceğim dedim. O gün geldi çattı eşimle de aramız limoniydi. Yine hiç sormadı akşam geldi yine beni götürmek için. Kendimi tutsmayıp ağladım sen beni hiç umursamıyorsun kıskanmıyorsun dedim. Senin derdin ne dedim. Benim derdşn yok senin var dedi ben de evet var dedim.ağladım ve çıktım işe geldim. Normalde kendi bırskıyordu. Lütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
Bir erkekle aynı odada sabaha kadar çalışınca otomatik onunla sevişmek istiyorsunuz yani. Dediğinizde bu cikiyorAklımın kayma ihtimali yok ama bir kadınla bir erkek aynı odada yalnız sabaha kadar durması normal değil. Ayrı yerlerde olur o ayrı. Aynı odada 3. Şeytan olur vey be herkes konya ovası olmuş ve bunu normalleştirmişsiniz
Hayır tabi ki ama dinimize göre uygun değil. Dini olarak pek yazmak istemedim ama sonunda artık yazayım bizim inancımız gereği doğru değil. Evet aynı odada çalışmışlığım da oldu. Ama şuan yok öyşe bir ortamım. Öyle bir insan da yok zaten ben uydurdum şuanda da istemem kendim deBir erkekle aynı odada sabaha kadar çalışınca otomatik onunla sevişmek istiyorsunuz yani. Dediğinizde bu cikiyor
Üüff ne dini allasen yaa. Herşeyi dine göre mi yasiyorsunuz yıl olmuş kaç.Hayır tabi ki ama dinimize göre uygun değil. Dini olarak pek yazmak istemedim ama sonunda artık yazayım bizim inancımız gereği doğru değil. Evet aynı odada çalışmışlığım da oldu. Ama şuan yok öyşe bir ortamım. Öyle bir insan da yok zaten ben uydurdum şuanda da istemem kendim de