- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
ve yazmayı unutmusum pardon bız sıddet gunah demedık burada sıddet hem gunah hem ınsanlı dısı bır gırısımdır dınle alakası yok herkezın dını kendıneben ataist olduğunu belirttim ama ataistlerde şiddete karşıdır değilmi sadece dini bir mevzu değil yani şiddet..
Aha kk da ilk kez merve için iyi bişey söylesen gördümmerve akıllı bir kız bence boş biri değil..belki bekar olduğu için konuya empati yapamadı..
ben arkadasın ataıst oldugunu dahı bılmıyorum benıde ılgılendırmez zaten kendı secımı
zaten ataıstler sıddet egılımlıde demedım anlamadım kı allah askına dedım dıyemı bu kadar tantana
gunluk hayatta kullandıgımz bır kalıplasmıs bır cumledır ınanamyana ustune alınmaz buda benı ılgılendırmez
sen neyın derdındesın allah askına olayı erkeler masumdur tarafına cekmekten vazgec artık
anladık kadınların cenesı kuvvetlı konu sahıbıde arkadas sopayı hak ettı rahatlamıssındır umarım sımdı
Aha kk da ilk kez merve için iyi bişey söylesen gördüm
ben ataist olduğunu belirttim ama ataistlerde şiddete karşıdır değilmi sadece dini bir mevzu değil yani şiddet..
yanlış anladın canım,öyle demediğini biliyorum..seninle ilgili değil yazdığım..şiddete karşı olmak için sadece insani olmak yeterli değilmi..şiddet kötüdür demek istedim..
konu bızım konumuz degıl konusa sahıbesının konusunu resmen dın uzerı konuya cevırdık ya kım neye ınanırsa ınansın benım dınım banasızın dınınız sıze ? kıskanclık ne alaka sadeceuyenın sureklı sıddet goren kadının bunu hakettıgını savunması sınırımı bozuyorhiç bir kız ile arkadaş olamadan ne reelde ne sanalda dimi? bu nedenden doğan bir kıskançlık seziyorum.
Hemcinsimiz mi bilmiyoruz hep kadın düşmanı gibi yazılar yazdığından bi çok kişi emin değilizmervede hemcinsimiz sonuçta dimi,bence belki hiç böyle sorunlar yaşamadığından empati yapamıyordur:26::44:
Çok doğru diyorsun, kadınlar çok daha fazla eziliyor , ama Mervecik dedi ki Türkiye' de erkekler daha çok eziliyormuşSonra biz sitecek gülme krizine girdik. Yani kimi erkekler kirli çoraplarını dahi sepete atma görevini aynı anda hem çalışan, hem annelik , hem ev hanımlığı yapan karılarına bırakıyorlar. Sonra bizim memlekette kendi evine kölelik yapsan yine iyi, eşinin ailesinin de kölesi oluyorsun. Bir hareketini görsünler adın hemen Namus...'a da çıkar oysa ki erkeğin geneleve gitmesi dahi ayıplanmaz evliyken. İşte arkadaş olaya kadın açısından bakamıyor
Neyse ama bu konu çok şaibeli, ben pek bir şey anlamadım bana da adam durup dururken boğaz sıkmaz gibime geliyor
Hemcinsimiz mi bilmiyoruz hep kadın düşmanı gibi yazılar yazdığından bi çok kişi emin değiliz
konu bızım konumuz degıl konusa sahıbesının konusunu resmen dın uzerı konuya cevırdık ya kım neye ınanırsa ınansın benım dınım banasızın dınınız sıze ? kıskanclık ne alaka sadeceuyenın sureklı sıddet goren kadının bunu hakettıgını savunması sınırımı bozuyor
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hemcinsimiz mi bilmiyoruz hep kadın düşmanı gibi yazılar yazdığından bi çok kişi emin değiliz
inşallah hemcinsimizdir:44::44:neyse sabote etmeyelim daha fazla..umarım konu sahibi arkadaş ve eşi problemlerini hallederler..
onemlı dgeıl haırlı geceleryanlış alıntılamışım. mervecik e yazmıştım
evet öyle düşünüyorum. hatta dünya genelinde erkeklerin daha fazla ezildigini düşünüyorum. yani bunun neresi komik ben pek anlamadım? çok tek taraflı bakıyorsun sen olaya.
Cok fena oldu bu cokta guzel oldumesaj tekrarı.....
Cok fena oldu bu cokta guzel oldutesekkur ederım canım cok guzel anlatmıssın
erkekler cok ezılıyor kıyamam
mesaj tekrarı.....
rıca ederım canım evet hak edne bayanlardavar ama ne olursa olsun sıddet cozum degılTeşekkür ederimböyle konu bölündü hiç istemezdim ama adamı zorluyor resmen, yok kadına şiddet yalanmış, tecavüz iftiraymış bilmem ne...konu sahibine ne oldu acaba? merak ettim şimdi.:44:
Axelia'nın tespiti doğru bu arada zat-ı muhterem ile ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?