Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

ben ataist olduğunu belirttim ama ataistlerde şiddete karşıdır değilmi sadece dini bir mevzu değil yani şiddet..
ve yazmayı unutmusum pardon bız sıddet gunah demedık burada sıddet hem gunah hem ınsanlı dısı bır gırısımdır dınle alakası yok herkezın dını kendıne

yanlış anladın canım,öyle demediğini biliyorum..seninle ilgili değil yazdığım..şiddete karşı olmak için sadece insani olmak yeterli değilmi..şiddet kötüdür demek istedim..

hiç bir kız ile arkadaş olamadan ne reelde ne sanalda dimi? bu nedenden doğan bir kıskançlık seziyorum.

ben ataist olduğunu belirttim ama ataistlerde şiddete karşıdır değilmi sadece dini bir mevzu değil yani şiddet..

yanlış anladın canım,öyle demediğini biliyorum..seninle ilgili değil yazdığım..şiddete karşı olmak için sadece insani olmak yeterli değilmi..şiddet kötüdür demek istedim..

hiç bir kız ile arkadaş olamadan ne reelde ne sanalda dimi? bu nedenden doğan bir kıskançlık seziyorum.
konu bızım konumuz degıl konusa sahıbesının konusunu resmen dın uzerı konuya cevırdık ya kım neye ınanırsa ınansın benım dınım banasızın dınınız sıze ? kıskanclık ne alaka sadeceuyenın sureklı sıddet goren kadının bunu hakettıgını savunması sınırımı bozuyor

evet öyle düşünüyorum. hatta dünya genelinde erkeklerin daha fazla ezildigini düşünüyorum. yani bunun neresi komik ben pek anlamadım? çok tek taraflı bakıyorsun sen olaya.

Konu yeterince sabote olmadı mı ? Kadın-erkek ilişkilerini ayrı bir topik açıp tartışsanız da konu güme gitmese nasıl olur? Bence süper olur

Hemcinsimiz mi bilmiyoruz hep kadın düşmanı gibi yazılar yazdığından bi çok kişi emin değiliz

inşallah hemcinsimizdir:44::44:neyse sabote etmeyelim daha fazla..umarım konu sahibi arkadaş ve eşi problemlerini hallederler..

Son düzenleyen: Moderatör:

yanlış alıntılamışım. mervecik e yazmıştım

Bu ilkmis.cok onemli.bence dayanabilecekseniz ki umarim
hemen evden ayrilin ve bosanma davasi acin
onu yalvartana kadarda donmeyin
iyi bi bedel odemeli
yoksa aliskanlik haline doner
gecmis olsun

Erkekler kendi ailelerine eşlerinin ailesinden daha çok önem veriyorlar benim eşimde kendi ailesi söz konusu olunca akan sular durur ama konu benim ailem olunca umursamaz. Benim aileme gitmez bile ben yalnız giderim çoğu evlilikte bu yaşanıyor ama eşinin bu kadar fazla tepki göstermesi yanlış. Bence eğer kocanı seviyorsan otur konuş durumu kırıldığını anlat yanlış bir davranış yaptığını söylemeye çalış bi süre yalnız kalın zamanla düzelir

evet öyle düşünüyorum. hatta dünya genelinde erkeklerin daha fazla ezildigini düşünüyorum. yani bunun neresi komik ben pek anlamadım? çok tek taraflı bakıyorsun sen olaya.

Hmmm öyle mi? Ben olaya tek taraflı bakmıyorum, ama sen bakıyorsun malum eşey kromozonun nedeniyle. Zengin ne anlar fakirin halinden? Irkçılığın boyutlarını ve mal oldukları şeyleri anlamak istiyorsan zencilere gidip sorarsın beyazlara değil.
Bu ülkede kadınlar doğar.
Ufak yaştan itibaren ev işlerine yardım ederler, yere bir şey mi döküldü gözler evin kızına döner erkek evlat babayla beraber ayaklarını uzatıp maç izliyordur.

Yaşın büyür deden yaşında adamlar seni otobüste sıkıştırırlar, yolda laf atarlar kimselere diyemezsin dersen 'Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gelmez.' derler, babandan azar yersin ne işin var sokakta diye, annen ileride böyle olursa kocandan çok dayak yersin der.

Canın gece dışarı çıkmak ister abin istediği gibi gezip dolaşırken sen gezip dolaşamazsın. Çünkü hayattan keyip alan kadın toplumun gözünde 'O...' dur.

Gece dışarı çıktığında sürekli tecavüze uğrama korkusuyla baş başasındır. Çünkü bu ülkede tecavüzcüler ceza meza almaz. Hele bakire değilsen ceza indirimi vardır.

Erkekler her haltı yerler ama senin geçmişte sevgilinle el ele tutuşman onlara namussuzluk gelir. Doğru ya 'Eğlenilecek kız vardır evlenilecek kız vardır.'

Evlendiğinde zarın elastikse, kan gelmezse yandın, dayak yersin, namus uğruna öldürülürsün babasının elinden tutup kerhaneye götürülerek ilk cinsel deneyimini yaşayan mikemmel ahlaklı(!) kocan tarafından.

Suç oranları erkeklerde çook daha yüksektir ama bütün fetvalar kadınlara yöneliktir. Din kuralları da, ahlak kuralları da yalnızca kadına yöneliktir bu memlekette erkekler her önüne gelenle de yatar, kadınlar gibi bekaretini korumak zorunda da bırakılmaz

Doğum yaparsın, 9 ay karnında taşırsın, hem annelik hem iş kadınlığı yaparsın ama ev işleri de senin görevindir, erkek çorabını çamaşır sepetine atsa mazallah erkekliğine halel gelir.

Sonra bir de kadın sitelerine üye olup , zamanında dötlerine yedikleri tekmenin acısını kadınlardan çıkarır böyle erkekler.

Gerçekten haksının Erkekler Çoook Eziliyor

Son düzenleme:
Cok fena oldu bu cokta guzel oldu tesekkur ederım canım cok guzel anlatmıssın
erkekler cok ezılıyor kıyamam

Teşekkür ederim böyle konu bölündü hiç istemezdim ama adamı zorluyor resmen, yok kadına şiddet yalanmış, tecavüz iftiraymış bilmem ne...konu sahibine ne oldu acaba? merak ettim şimdi.:44:
Axelia'nın tespiti doğru bu arada zat-ı muhterem ile ilgili.

mesaj tekrarı.....

rıca ederım canım evet hak edne bayanlardavar ama ne olursa olsun sıddet cozum degıl
herseyey bır bahne buluyor bırde olaı anlatması gulunc yok adamı delırrtmıs vurmusfalan ıkı dakıkada senaryo yazıyor bay yonetmen

Canim ben esimle okadar cok severek evlendik ki esim onceden alkol kullanirdi nisanlilik doneminde bu yuzden terk ettim ve sonra tovbe etti ve baristik evlendik o sure icerisinde 1 yil agzina surmedi... daha sonra bir gun bir kavga ettik ama oyle boyle degil benim cok hasta oldgum bir donemdi ruhsal acidan ve etmedigim hakaret kufur kalmadi cocuga o da benim kolumu tuttu agzimi tuttu sus artik ne olur suus dedi ve itti beni sonra evi terk etti ve icki icti haftasonuydu pazartesi olmasini bekliyordum mahkemeye verecektim bosanmak icin ve nitekim araya giren insanlar onun o kadar dil dokmesi beni dondurdu kendine ama bir daha ayni seyleri tekrarlarsa Allahima buyuk konusmus olmayayim bitecegini biliyor ilk ve son olmustu o olay bana bazen deer sen benim hayatimin kadinisin sana kiyabilirmiyim ben hic der... bende ona derim bunu 2 sene oncesi desen inanirdim ama 2 sene once sen bu lafi deme sansini kaybettin beni sirtimdan vurdun dovdun derim.. icerler cocuk sana ben vurmadim o an kendimi kaybettim evet ileri gittim yapilmayacak bir hareket yaptim ama sana el kaldirirsam ellerim kirilsin der.. ben her firsatta hatirlatirim ama ona yaptigini ve bence sizde tepkinizi koyun derim esim benim huyumu cok iyi bilir ben birini silersem hayatimdan ismini dahi konusturmam ve kinim asla gecmez ve asla yuzune bakmam bu esim icin degil hayatimdaki herkez icin gecerlidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…